Gundlebo 210

Gundlebo, Vänersborgs kommun Se på karta

3 000 000 kr

3 200 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
164 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
3 130 m²
Byggår
1982
Driftkostnad
42 334 kr/år

Nu finns möjlighet att förvärva den charmiga fastigheten med adress Gundlebo 210 – här har man låtit uppföra en enastående villa-Strindberg!

Denna charmiga bostad, inspirerad av den ikoniska Strindbergs estetiken, erbjuder en historisk charm med inspiration från tidiga 1900-talsarkitekturen med karaktäristiska detaljer såsom asymmetriska former. Denna villa är en hyllning till en förgången era samtidigt som den lever upp till dagens krav på komfort och bekvämlighet.

Interiören präglas av en smakfull fusion mellan det tidlöst eleganta och det moderna. De öppna sällskapsytorna är utformade för att skapa ett naturligt flöde mellan rummen och ge gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Köket som kanske är hemmets hjärta har även det en touch av nostalgi. Här kombineras innovativ köksutrustning med en vackert utformad eldstad vilket skapar en perfekt plats för kulinariska äventyr och gemensamma måltider. Villans sovrum är fridfulla och inbjudande, med snedtak, vackra fönsterpartier och utrymme för personlig touch. Här finns plats för avkoppling och återhämtning i en unik atmosfär.

Trädgården på Gundlebo 210 är som en förlängning av villans charm, med välskötta grönområden, blommande växter och pittoreska uteplatser. Här kan du njuta av lugnet och skapa minnesvärda stunder utomhus.

Denna Strindberg-villa har en oslagbar kombination av arkitektonisk skönhet och enastående läge. Med närhet till bekvämligheter och samtidigt omgiven av lugn och grönska erbjuder den det bästa av båda världar.

Varmt välkommen på visning av din nya drömbostad!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg

Kontakta mäklaren

Karolina Vase

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
Mäklare Karolina Vase, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vänersborg
0721-43 66 75