Kolbodagatan 10

Kolboda, Kalmar kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
2 600 m²
Byggår
1923
Driftkostnad
34 661 kr/år

I natursköna och havsnära Kolboda ligger denna skatt till fastighet! Tillfällena är få, men nu ges den unika chansen att förvärva en fin och gedigen fastighet. Tilltalande gammaldags charmfull stil med stor tomt på attraktivt hörnläge - en riktig husdröm!

På två plan fördelar sig detta fantastiska boende om cirka 160 kvm innehållande fem rum varav tre sovrum. Huset har fått sig en total renovering invändigt med nymålade väggar, helt nya golv med vattenburen golvvärme på nedre plan, uppvärmning sker fördelaktigt via en helt ny luft/vattenpump. Husets rum flödar av ljus och rymd tack vare vackra spröjsade fönster som vetter mot flera olika väderstreck. I kombination med smakfull interiör som kakelugnar förhöjs känslan av välbehag ytterligare. Övervåningen bjuder på en luftig hall med utgång till balkongen samt två sovrum varav det ena har en vacker kakelugn. Extra mysigt är att det är en trevlig passage som binder samman sovrummen med ett stort helkaklat badrum och garderobsavdelning.

Utvändigt bjuds på en trevlig utemiljö vackert inramad av växtlighet. Solljus från morgon till kväll som gott om plats för lek och aktivitet samt fina möjligheter till odling på flera ställen. Tomten är lättskött med generösa parkeringsytor i närhet till huset och med två infarter. Till fastigheten hör också en magasinsbyggnad som bjuder på förvaringsmöjligheter eller varför inte nyttja ytan för att skapa er egen relax-avdelning, hemmagym eller kanske utöva annan hobby-verksamhet.

I Kolboda bor du med närheten till hav och bad, omgärdad av vacker natur. På samma gata ca 150 m från huset, ligger Slätabodens gårdsbutik där ni kan köpa närproducerad frukt & grönt mm. Till Kalmar kör ni på ca 20 min och busshållplatsen ligger ca 200 m från huset.

Välkommen att boka er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar

Kontakta mäklaren

Nichole Björnsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Nichole Björnsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kalmar
0705296200