Skivlingsvägen 1

Lidatorp, Nynäshamns kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
124 m²
Tomtarea
688 m²
Byggår
2007
Energiklass
B
Driftkostnad
63 513 kr/år

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNINGSTID!

- Spabad
- Gaveltomt
- Inglasat uterum
- Soldränkt tomt
- Två badrum
- Tvättstuga
- Carport
- Barnvänligt område
- Fiber

Varmt välkomna till denna fantastiska villa i familjevänliga Lidatorp. Här bor ni i ett lummigt område i direkt närhet till naturen och alla dess härligheter men fortfarande nära staden, en kort promenad bort finns kommunikationer mot både Nynäshamn och Västerhaninge. Med bil når ni Stockholm på knappt 30 minuter.

När Ni kliver in genom huvudingången välkomnas Ni av en rymlig och ljus hall som leder Er vidare in i köket. Köket är designat med både funktionalitet och stil i åtanke. Här finns gott om förvaringsutrymme, moderna apparater och vackra bänkskivor. Här finns även en utgång till altanen på husets framsida samt ingång till tvättstugan.

Vidare på entréplan finner Ni vardagsrummet som är generöst tilltaget och erbjuder gott om plats för soffgrupp m.m. Här leds Ni även ut till det inglasade uterummet och till den fantastiska baksidan.

I det inglasade uterummet kan Ni njuta av naturen och frisk luft året runt utan att behöva oroa Er för väderförhållandena. Detta utrymme är perfekt för avkoppling, läsning eller att umgås med vänner och familj. Som pricken över i:et erbjuder detta hus även ett spabad. Efter en lång dag kan Ni slappna av och njuta av bubbelpoolens helande effekter.
Detta blir verkligen ett av husets höjdpunkter.

Utomhusområdet är helt magiskt. Trädgården är vackert anlagd och erbjuder tillräckligt med plats för lek, trädgårdsarbete eller utomhusmiddagar.

Huset erbjuder även två badrum för extra bekvämlighet. Båda badrummen är fräscha och badrummet på entréplan har en tillhörande bastu.

För att komplettera detta fantastiska hem finns det även tre till fyra sovrum, vilket ger gott om utrymme för hela familjen eller eventuella gäster. Varje sovrum är välproportionerat och inrett med omsorg för att skapa en avkopplande och fridfull atmosfär.

Läs mer hos mäklaren
Strand Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Erik Jonasson

Strand Fastighetsförmedling AB
Mäklare Erik Jonasson, Strand Fastighetsförmedling AB
+46736003678