Råda Ekelund 1

Lidköpings kommun Se på karta

8 000 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
4 503 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
55 981 kr/år

Välkommen till en gammaldags gårdsidyll precis i utkanten av Lidköpings stadskärna. I denna grönskande oas finns ett modernt boende där huvudbyggnaden är ett hus från 2003. Huset är omgärdat av ursprungliga gårdshus som blivit varsamt renoverade till dagens goda standard. Gården är uppväxt med träd och buskar som ger ett fint och lummigt insynsskydd. För den intresserade finns flera goda odlingsmöjligheter, här finns bland annat ett vackert orangeri, ett rejält odlingsland och ett mjölkrum där mycket ätbart går att förvara.

För den som vill och kan jobba hemifrån finns det ett gårdshus som har blivit inrett till ett fullisolerat kontor, här finns det såklart flera andra användningsområden för den som vill. Ett annat av gårdshusen är inrett med kök, wc, vardagsrum, allrum och sovrum vilket gör det idealistiskt för gäster eller kanske för tonåringen som bor hemma.

Två ladugårdar finns med bland annat snickarbod, pannrum och förvaringsutrymmen. Energieffektiv uppvärmning till huvudbyggnaden och kontoret som sker primärt via jordvärmeanläggning och solfångare men går även att komplettera genom vedeldning kopplat till samma vattenburna system.

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett boende utöver det vanliga, lantligt och ändå med närhet till staden.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Lidköping/Vara

Kontakta mäklaren

Olof Edlund

Mäklarhuset Lidköping/Vara
Mäklare Olof Edlund, Mäklarhuset Lidköping/Vara
0709581798
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas