Källströmsgatan 9

Påskallavik, Oskarshamns kommun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
1 537 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
55 633 kr/år

Välkomna till denna trevliga villa med stor härlig trädgård i vackra Påskallavik! Här kan vi erbjuda ett hem som passar barnfamiljen eller ett par som vill ha generösa ytor.

Planlösningen inbjuder till att umgås där kök, matplats och vardagsrum ligger i naturlig anslutning till varandra. Det skapar en social yta där familj och vänner kan trivas tillsammans. En täljstenskamin som sprider skön värme och förhöjer mysfaktorn finns placerad i vardagsrummet. Det finns fyra sovrum som har bra storlek och praktisk garderobsförvaring. Det finns även två badrum, det ena med dusch och det andra med badkar. I källaren finns praktiska utrymmen såsom ett inrett rum, pannrum, tvättstuga och förrådsutrymmen.

Utöver bostaden kan man även njuta av bostadens flera uteplatser. En härlig frukostaltan med markis finns i anslutning till köket. I söderläge med utgång från entrévåningens båda sovrum når man ett inglasat uterum och en altan under tak. Från ett av övervåningens sovrum kommer man ut på en balkong i västerläge.

Den grönskande trädgården skapar en harmonisk miljö där det finns ytor för barnens lek. Är man intresserad av odling så finns det oändliga möjligheter. Ett växthus skulle passa riktigt fint i anslutning till pallkragarna.

Påskallavik har närhet till hav och båtliv, livsmedelsbutik, restaurang, skola, förskola och bra pendlingsmöjligheter. Söker ni en familjevilla med bra läge? Välkomna att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Johan Gustavsson, Husfoto
Mäklarhuset Oskarshamn

Kontakta mäklaren

Ingela Noresson

Mäklarhuset Oskarshamn
Mäklare Ingela Noresson, Mäklarhuset Oskarshamn
0729924800
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas