Fallvägen 21

Storfors, Storfors kommun Se på karta

475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
103 m²
Tomtarea
1 350 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
31 041 kr/år

Ta tillfället att sätta din unika prägel på detta karaktärsrika hus i Storfors, Värmland. Medan det redan har genomgått några uppdateringar, är det också ett tomt canvas för kreativa idéer, med oändliga möjligheter för ytterligare förbättringar. Trots renoveringsbehov är villan fullt beboelig från dag ett, så du kan flytta in och börja forma ditt drömhem i din egen takt.

Egendomen inkluderar inte bara huvudhuset, utan också en samling ytterligare byggnader som ger en mängd användningsalternativ. En redan befintlig garagebyggnad används för närvarande som vedbod, men kan enkelt anpassas till dina behov. En tvättstuga, som för närvarande fungerar som förråd, har potential att förvandlas till ett hönshus, en hundgård eller vad du än kan tänka dig.

Den tillbyggda längan har en mindre bostadsdel med både vedspis och egen elmätare. Förvaringsmöjligheterna är oändliga med ett cykelförråd, diverse förvaringsutrymmen och en gavelbod. Dessutom har längan en optimal struktur för att installera solpaneler, tack vare sin perfekta vinkel och lutning.

Kort och gott, detta är mer än bara en villa; det är en oas full av charm och potential. Den erbjuder ett unikt tillfälle att skapa ett hem som speglar din personliga stil och uppfyller alla dina behov. Välkommen till ditt framtida drömhem i Storfors, Värmland!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Jack Bardhamre, Husfoto
Privatmäklaren

Kontakta mäklaren

Carl Troedsson

Privatmäklaren
Mäklare Carl Troedsson, Privatmäklaren
+4670-760 13 75