Korpegatan 6

Strömstad, Strömstads kommun Se på karta

5 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
120 m²
Tomtarea
970 m²
Byggår
1949
Driftkostnad
29 329 kr/år

Välkomna till Korpegatan 6 i Strömstad där vi hittar den här familjära villafastigheten. Utsikten från balkongen sträcker sig över Strömstads härliga skärgård med en vacker blick över havet.
Vid anblick över fastigheten får man ett propert och gediget intryck.
Med det centrala läget så har du närhet till centrum genom promenad men fortsatt bibehållet lugn från villaområdet vilket kan vara gott på sommaren.
Balkongen som är väldigt rymlig och välplacerad har både en utomhusdel för de soliga och fläktande dagarna men även ett inglasat parti där man gärna vill umgås - från hela balkongen är det givetvis havsutsikt och med sitt söderläge har vi fina förutsättningar att njuta av solen!
Vidbyggt garage med plats för parkering finns också på fastigheten.
Bostadshuset från 1949 är uppfört i två plan om 120 m² och fördelat på fem rum, varav tre sovrum samt två badrum.
Här har vi en ljus interiör med flera klassiska drag. Entréplan består av två sovrum, badrum samt tvättstuga med access till uteplatsen och den härliga trädgården. På övre plan har vi köket med bra plats till förvaring och arbetsyta. Vidare med öppen planlösning ligger vardagsrummet och matsalen med fönster mot balkongen. Detta är en härlig sällskapsplats som även fullbordas med den öppna spisen mellan rummen. Även på övre plan finns badrum och extra sovrum.

Trädgården är en härlig plats med väletablerad växtlighet och struktur där de märks att odlingsintresse funnits hos nuvarande ägare.
Tomten som består av två etage, vilket ger en känsla av rum. Något man verkligen upplever på plats är hur insynsskyddad man är, lugnt och skönt m.a.o.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer info, se gärna bifogat besiktningsprotokoll under dokument.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Tomas Gillberg, Husfoto
HusmanHagberg Bohuslän

Kontakta mäklaren

Ludvig Jakobsson

HusmanHagberg Bohuslän
Mäklare Ludvig Jakobsson, HusmanHagberg Bohuslän
073- 961 92 93