Varbergsvägen 1226

Åsa, Kungsbacka kommun Se på karta

6 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
3 256 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
19 758 kr/år
Antal besök
2 963

Söker ni en bostad med närhet till hav, natur, småstad och storstadspuls? Nu presenterar vi med stor glädje detta Eksjöhus som prickar i samtliga boxar och många fler. En enastående familjevilla byggd 2015 för familjen som ställer höga krav på sitt boende och som vill luta sig tillbaka och trivas i sitt hem. Här är det bara att flytta in och njuta av ett bekvämt boende med ett genomgående stilrent intryck, hög standard och minutiöst utvalda detaljer såväl inomhus som utomhus.

Huset har en otroligt tilltalande planlösning, där tre av de fyra sovrummen disponeras i ena delen av huset tillsammans med ett vardagsrum, badrum och klädkammare, vilket blir en optimal del av huset för barn och ungdomar. Master bedroom disponeras i andra delen av huset, tillsammans med villans andra badrum. I mitten når ni de sociala ytorna med kök och vardagsrum i öppen planlösning med en slående takhöjd. Från matsalsbordet i köket njuter ni med fördel av morgonkaffet till den mysiga morgonsolen som sträcker sig över ängarna i nordöst. Vardagsrummet ligger i anslutning till den stora altanen i sydvästläge, där sociala tillställningar välkomnas såväl inomhus som utomhus.

På altanen välkomnas härliga sommarmiddagar under pergolan, minnesvärda stunder i spabadet och det underbara uterummet förlänger sommarsäsongen ytterligare under kallare dagar. På huset framsida välkomnas lek och stoj på den väl tilltagna gräsmattan, där möjligheterna är många och bara fantasin sätter gränser. På husets baksida finner ni en ytterligare altan med härlig morgonsol samt en välplanerad trädgård. På fastigheten finner ni ett isolerat dubbelgarage med ett stort, tillhörande förråd.

Huset har ett attraktivt läge, med närhet till badplatser som Gårda brygga, Vita Sand och Tjolöholms badplats. Med fem minuters körväg når ni Åsa centrum som erbjuder bageri, matbutik, butiker, barnomsorg och mycket mer. Kungsbacka centrum når ni på 12 minuter, Göteborg på 30 minuter såväl Varberg på 30 minuter. Den lokala bussförbindelsen når ni med fem minuters promenadavstånd.

Missa inte chansen att se denna optimala villa! Varmt välkomna att boka in er på visning redan idag.

Huset är besiktad och besiktningsprotokoll finns på Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings hemsida under "Dokument & länkar".

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Sara Henning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka
Mäklare Sara Henning, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Visningstider

  • 9
    dec
    Lör 9 dec kl. 13:00–13:45
    Bokad visning - Anmälan sker på mäklarens hemsida klicka "Läs mer hos mäklaren" och sedan "Boka tid för visning"
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.