Kommande

Svärtavägen 21

Bålsta Västerängen, Håbo kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
288 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
41 193 kr/år
Kommande

Snart välkomnas ni till denna fantastiska familjevilla som är perfekt belägen på ett hörnläge, vilket ger ett luftigt läge och mer privatliv. Den omgivande gröna allmänningen bakom huset ger en vacker och fridfull vy samt gott om utrymme för lek och rekreation för hela familjen. Under vintertiden finns en av Bålstas bästa pulkabackar precis bakom huset, vilket gör Svärtavägen till ett perfekt boende för att njuta av både sommar och vintersäsong. På framsidan av huset finns en gemensam lekplats för hela området, vilket ger ytterligare möjligheter till lek och social interaktion för barnen.

Huset är ett vackert och välunderhållet hem, som visar på ägarnas omsorg och kärlek till fastigheten (se samtliga renoveringar längre ner). Bostaden stoltserar idag med tre rymliga sovrum, men det finns även möjlighet att skapa ytterligare två sovrum på det övre planet genom att omvandla allrummet till ytterligare två samt så är matrummet på entréplanet omgjort till matrum (tidigare sovrum) Detta ger gott om utrymme för hela familjen att växa och trivas.

Det finns gott om förvaringsmöjligheter i huset, vilket är perfekt för att hålla ordning och organisera familjens ägodelar. Hela huset är genomgående i mycket fint skick, och både tak och fönster har bytts ut, vilket ger en känsla av nyhet och fräschhet.

Rymliga umgängesytor, härligt matrum och vardagsrum samt ett isolerat uterum med en luftvärmepump. Uteplatser och härlig, grönskande trädgård. Parkeringar finns i området och garage finns i länga som också tillhör huset. Men här har man breddat och lagt plattor vilket ger er möjlighet att parkera direkt utanför dörren. Så, bred och tålig uppfart för en bil samt flera förråd och förvaringsmöjligheter. Ett förråd är inrett som verkstad, ett utrymme med fiskeutrustning och ytterligare ett för trädgårdsverktyg, gräsklippare mm. Ägarna har vidare ett stort intresse för odling och det finns mycket bra plats för detta på baksidan av huset.

Med bara en kort promenadväg når du både förskolor och skolor för åldrarna 1-9, vilket gör det bekvämt och lätt för barnen att ta sig till och från skolan. Dessutom finns gymnasieskolan Fridegård inom bekvämt avstånd, vilket gör det till ett utmärkt hem för familjer med tonåringar.
En ny simhall byggs i närheten och dit är det promenadavstånd. Beräknas öppna sommaren 2024.

Detta är helt enkelt ett drömhem som erbjuder en perfekt kombination av komfort, bekvämlighet och närhet till viktiga faciliteter. Med allt som redan är renoverat och förnyat kan du bara flytta in och börja njuta av det här underbara hemmet.

Kontakta mäklaren för mer information och när det är dags för visning och försäljning! Säljarna har köpt en tomt och håller på att bygga hus. Detta kommer ta mellan 12-16 månader.
En besiktning kommer såklart att göras i bostaden och säljarna har för avsikt att teckna en dolda-fel-försäkring. Detta avvaktar vi med ett tag då det är lång framförhållning men om man är intresserad så kommer detta att bekostas av säljaren.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Håbo

Kontakta mäklaren

Sara Engström

HusmanHagberg Håbo
Mäklare Sara Engström, HusmanHagberg Håbo
0735941290

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.