Brommösund Djupbroliden 6

Brommösund/Torsö, Mariestads kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
129,3 m²
Tomtarea
1 078 m²
Byggår
2022

Upplev den oslagbara känslan av ett helt nybyggt hem i denna tvåplansvilla med fräscha ytskikt, sociala ytor och fint ljusinsläpp. Här erbjuds ett ljust och modernt boende med bra planlösning.

Den inbjudande och praktiska hallen med goda avhängningsmöjligheter och golvvärme ger ett gott första intryck av detta hus. Vidare finns ett praktiskt och funktionellt kök, fyra sovrum, två badrum och ett rymligt och stilrent vardagsrum med mycket dagsljus och fint ljusinsläpp via skjutdörrspartier ut till husets baksida. Badrummet nedre plan är stilrent, smakfullt och påkostat med exklusiv duschvägg i svart stål med glas. Här finns även toalett, kommod och golvvärme under det grå klinkersgolvet. Det andra badrummet på övre plan är fräscht och stilrent med toalett, handfat med kommod och duschväggar.

Här ingår en tomt om 1078 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora och mysiga takterrass, som nås via hallen övre plan, passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Området kring Djupbroliden på Brommösund präglas mycket av skärgårdskänsla blandat med skog och öppna landskap. Här är det bara att greppa svampkorgen och promenera rätt ut i skogen bakom huset. För dig som tycker om stärkande promenader naturen är kanske vandringslederna eller de små vägarna utmed Vänerns kust det som lockar mest. Naturligtvis med Vänerns så nära är möjligheterna till bad och båtliv självklara. För dig som gillar fiske kan nämnas att Vänern är omtyckt och populär inte minst här i Brommösund där transportsträckan med båt till bästa fisket är kort.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Roger Axelsson

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Roger Axelsson, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46706251573