Ekholmsvägen 163

Ekholmen, Linköpings kommun Se på karta

3 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
442 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
37 122 kr/år

Här finner vi ett välskött kedjehus i mysiga kvarter med familjeidyllens alla attribut av lekplatser, skola och stillsamma gaturum. Området är beläget i Linköpings södra delar med fina kommunikationer med buss, cykel och bilvägar till både SAAB, LiU, city och US. Man har här direkt närhet till skog och mark med Ullstämmaskogen och Vidingsjös motionscenter inom nära räckhåll och det finns gott om fina närliggande rekreationsmöjligheter såsom Landeryds golfklubb och Hjulsbrobadet vid Stångån.

På effektiva och flexibla ytor med lättskött trädgårdstäppa finns här ett fräscht och ljust hem med möjligheter till fler eller färre sovrum och bra förvaringsytor. Entrésidan är välkomnande med uppvuxen häck och gräsmatta inför uteplatsen mot huset. En stensatt gång leder mot huset och här finns två accesser till bostaden via groventré mot förråd och tvättstuga samt huvudentré in till hallen.

En ljus hall ger sedan plats för ytterkläder i anslutning till entrén och bra förvaring i klädkammare. Här finns även tvättstugan ut mot groventrén samt ett badrum med helkaklade, fräscha ytor och dusch. Vidare ger entréplanet två bra sovrum varav det ena såsom ”master bedroom” och det andra nyttjas såsom förlängning av vardagsrummets sällskapsyta. Allrummet har en härlig öppenhet mot nocken och trappen upp till nästa våning vilket ger rymd och ljus och vardagsrummet har också utgång mot trädgård och uteplats.

Köket är modernt och luftigt med arbetsytor i vinkel och en trivsam matplats vid fönster med gott om plats för större bord.

En trappa upp finns ytterligare sovrum och allrum, med flexibilitet till fler rum beroende på behov. Ovan trapp finns ett tilltalande allrum med takfönster, och utöver det finns två stora sovrum. Det ena rummet har två fönster som ger möjlighet att dela av rummet till två och det ryms även förvaring. I det övre planet finns också ytterligare badrum med ljus interiör, kommod, badkar och takfönster-

Huset har goda utrymmen med förrådsdelar intill den yttre entrén och förutom uteplatsen under tak på framsidan har även den grönskande trädgårdssidan både uterum och plan gräsyta. Här ges soliga lägen i väst intill öppen allmänning som ger extra plats för barnens lek och området har gott om fina miljöer för aktivitet såsom fotbollsplaner och ”skateparken”. I närmiljön finns också Ekholmens centrum med gediget serviceutbud av vårdcentral, tandläkare, affärer och systembolag. Parkering sker i länga intill fastigheterna vilket ger gemytliga kvarter- välkommen att trivas i detta fina familjeläge!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Bonnie Wall, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Martin Drotz

Svensk Fastighetsförmedling Linköping
Mäklare Martin Drotz, Svensk Fastighetsförmedling Linköping
+46761481848
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Husmäklare

Guldhemmet 2022