Skolvägen 21

Forshaga kommun Se på karta

895 000 kr

950 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Biarea
123 m²
Tomtarea
1 764 m²
Byggår
1930
Driftkostnad
42 922 kr/år

Varmt välkommen till Skolvägen 21 och denna fantastiska familjevilla om 146 kvm. Här är ett mycket trevligt och stilrent hus där man gjort kostsamma renoveringar så som nytt tak år 2011, luft/vattenvärmepump år 2021 (garanti finns kvar) samt tillgång till pelletspanna. Med dubbla balkonger där en av dem vetter ut mot Klarälven finns här möjligheten att bo ekonomiskt i ett stort välvårdat hus.

Husets entréplan erbjuder ett socialt våningsplan med ett mysigt kök och väl tilltaget vardagsrum. Här finns också en matsal, ett sovrum som idag används som kontor och bostadens badrum. Vidare på övre plan finner man tre rejäla sovrum, varav två har plats för dubbelsäng. Därifrån kan du kliva ut mot bostadens balkonger, både till framsida och baksida. Husets balkong på framsidan i söderläge är en ypperlig plats för en fika med nära och kära under småtimmarna. Fastigheten tillgodoser verkligen möjligheten att ta vara på alla soltimmar dygnet har att erbjuda.

På övervåningen har ett uppförande av ett nytt badrum påbörjats, här finns möjlighet att sätta sin egna prägel på bland annat kakel och klinker.
Tidigare ägare har även investerat i fiber, vilket är ett plus!

Två garage där det ena är isolerat med ingång under huset, i källaren och har en ny elport från 2016. Det andra är ett kallgarage fristående på tomten. I källaren finner du ytterligare förvaring i form av verktygsbod och tvättstuga med duschkabin.

Utsidan erbjuder en prydlig gräsmatta och lättskött tomt i ett lugnt och barnvänligt område. Här finns det gott om plats för lek och bus i trädgården och att njuta av långa härliga kvällar, dessutom med bara ett stenkast från Klarälven. Här har du möjlighet och plats att skapa din drömträdgård men på tomten står redan fyra äppelträd, två päronträd, körsbärsträd och rosor. Även en stor rabatt med jordgubbar finns att ta del av för de sötsugna!

Här kommer du att bo med närhet till skola, flertalet förskolor och matbutik. Det planeras även att en ny simhall skall byggas med namn '' Klarälvsbadet'' i Deje år 2024.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Karlstad

Kontakta mäklaren

Anna Hult

SkandiaMäklarna Karlstad
Mäklare Anna Hult, SkandiaMäklarna Karlstad
+46727276834