Kommande

Torsgatan 24D

Huskvarna, Jönköpings kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
138 m²
Byggår
1979
Kommande

Varmt välkommen till Torsgatan 24 D och detta trevliga radhus om 120+60 väldisponerade kvadratmeter. Här finner du ett välplanerat och barnvänligt hem fördelat över tre plan med både uteplats och balkong. Öppen och luftig planlösning med flera sällskaps- utrymmen och en överraskande rymd med det inredda källarplanet. Med sina sex rum och kök, två badrum och flertalet renoveringar under 2022, är detta hem perfekt för den som söker både utrymme och stil.

Här finns ett funktionellt kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar i anslutande matplats. Vidare erbjuder bostaden tre rejäla sovrum, dubbla badrum i helkaklade utföranden, ett vardagsrum, ett hobbyrum som passar perfekt för lekrum till barnen, tvättstuga m.m. Trivsam utemiljö med en lättskött tomt med uteplatser på fram- och baksida. Förvaringsmöjligheter i klädkammare och förråd. Tillgång till både carport och parkering.

En av de betydande renoveringarna inkluderade uppdatering av elsystemet med central anläggning och installation av fiber, vilket ger höghastighetsinternet och möjlighet till snabb kommunikation och uppkoppling. Dessutom har två nya luftvärmepumpar installerats, vilket ger effektiv och energisnål uppvärmning och avkylning i hemmet. Köket och vardagsrummet har förvandlats genom att en vägg tagits ner, vilket skapar en öppen planlösning och en luftig känsla. Spotlights i taket ger ett behagligt och modernt ljus, medan det nya golvet på hela entréplanet ger en enhetlig och stilren yta. Alla väggar har slipats och målats, vilket ger en fräsch och nykänsla i varje rum. Den omfattande renoveringen inkluderade även uppgradering av vitvarorna, såsom en ny kyl/frys och diskmaskin. Dessutom har en ny varmvattenberedare installerats, vilket ger en pålitlig och effektiv uppvärmning av vattnet i hela huset. För bekvämlighetens skull har även en ny tvättmaskin och torktumlare installerats, vilket gör tvättningen till en enkel och smidig process.

Centralt läge med gångavstånd till brett utbud av affärer, service, restauranger och kommunikationer. Busshållplats till Jönköping ligger enbart någon minut bort och går regelbundet med korta intervaller.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Victor Göthberg

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Victor Göthberg, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-565 15 14

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.