Nyproduktion

Hjortnäsheden Stenbacken 5

Leksand, Leksands kommun Se på karta

6 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Tomtarea
2 545 m²
Nyproduktion

Drömmer du om ett nyproducerat enplanshus med mycket yta och härligt läge? Då har du chansen nu!

Här planeras ett enplanshus med fantastiska umgängesytor i och med den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum placerat i husets mitt och hjärta. Det förhöjda taket med öppet upp i nock i vardagsrummet ger en enorm rymd och med sina stora fönsterpartier ett optimalt ljusinsläpp. Kolla gärna in inspirationsbilderna i annonsen. Separat sovrumsdel med tre sovrum och eget allrum och med badrum och tvättstuga i direkt anslutning. I andra änden finns Master bedroom med eget badrum och walk in closet! Tänk vilken vardagslyx! På tomten blir även carport med tillhörande förråd.

Övergripande bra materialval med kakel och klinkers i badrum, 14 mm parkettgolv och vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump och värmeåtervinning.

Eftersom huset inte byggs förens en köpare är klar finns här även chansen att i viss mån påverka ytskikt och utseende.

Hjortnäsheden och Stenbacken är ett mycket trevligt område med gångavstånd till sjön Siljan och med skogen och naturen runt hörnet. Och allt detta inte länger bort från centrum än 15 minuter med cykel, mestadels via gång- och cykelbana. Busshållplats finns dessutom alldeles vid infarten till området. Möjlighet till att bli medlem i samfällighetsförening med badplats vid Siljan.

Åk gärna och känn på läget!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Kontakt

Åsa Danielsson

Svensk Fastighetsförmedling Leksand
Mäklare Åsa Danielsson, Svensk Fastighetsförmedling Leksand
0247-77 13 03