Norbergs väg 5A

Östertälje, Södertälje kommun Se på karta

8 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
176 m²
Biarea
51 m²
Tomtarea
568 m²
Byggår
1927

Varmt välkomna till Norbergs väg 5A i Östertälje! Sällan ges chansen att förvärva denna typ av boende - totalrenoverat 2021-2022, toppmodernt och med ett helt perfekt läge. Detta är en riktig familjevilla, skräddarsydd till att passa den moderna familjen med stora sociala ytor både inomhus och utomhus. Trädgårdstomten är plan och med både trädäckad altan och stor gräsmatta som bjuder in till lek och spring året runt, samt uppfart med plats för flertalet bilar och även förberett för laddbox. Dessutom finns en stor terrass på ca 37 kvm med vy mot Igelstaviken och Södertälje kanals inlopp i perfekt söderläge.

Interiört möts vi av genomgående hög standard och ljusa och moderna färg- och materialval. Här har man verkligen lyckats med konsten att kombinera det moderna med äldre och karaktäristiska detaljer som kakelugn, vinkällare med tegel och synliga takbjälkar. Även de mer praktiska detaljerna är väl genomtänkta med genomgående vattenburen golvvärme, separat klädvårdsavdelning, integrerad kaffemaskin och infällda spotlights.

På entréplan möts vi av en välkomnande hall som sedan öppnar upp mot det moderna köket och vardagsrummet. Ljuset flödar in och i vardagsrummet är det svårt att avgöra om man är utomhus eller inomhus tack vare de stora fönsterpartierna i tre väderstreck. På entréplan hittar vi också ett helkaklat badrum samt ett mysigt sovrum. På ovanvåningen har man låtit öppna upp mot nock vilket ger ett luftigt intryck. Här finns tre lättmöblerade sovrum varav det ena har en egen balkong med mysig förmiddagssol, ett modernt och helkaklat badrum, samt ett möblerbart allrum med kakelugn och utgång till den större terrassen i bästa solläge. I källarplan återfinns en rymlig klädvårdsavdelning, ett stort badrum med både dusch och badkar samt ett förråd/vinkällare med tegel.

Läget är helt oslagbart, barnvänligt och populärt med närhet till nästan allt! Ett stenkast bort finns Östertälje båtklubb och mysiga promenadstråk. I närområdet finns flera skolor, förskolor, lekparker och och grönområden. För den som pendlar med kollektivtrafiken ligger knutpunkten Östertälje station ett par minuter bort, och för bilpendlaren nås E4 inom ett par minuter.

Här det bara att flytta in för att börja leva och bo! Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Moshe Kucukkaya

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Moshe Kucukkaya, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0706-69 03 04