Kommande

Sandåkra 86

Skurups kommun Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
110 m²
Tomtarea
8 727 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
36 600 kr/år
Kommande

Välkommen till Sandåkra 86 och till detta möjligheternas ställe!

Vi kan nu presentera ett stort boningshus med tillhörande tomt om hela 8 727 kvm. Utöver boningshuset erbjuds här även två stora ekonomibyggnader som går att göra om till precis det man själv har behov efter. Perfekt för dig som uppskattar stora ytor, har en platskrävande hobby eller som uppskattar att ha verksamheten hemma! Då är detta en fastighet för dig!

Bostadshuset om 110kvm erbjuder stora sällskapsytor, flertalet sovrum och möjligheter att inreda ännu mer på vinden!
På entréplanet finns två bra ingångar med gott om plats för hela hushållets ytterkläder och skor, ett kök med tillhörande matplats, ett helkaklat badrum i fin modern stil, ett väl tilltaget vardagsrum med direktutgång till bostadens uterum som är beläget på baksidan samt en helkaklad toalett. Här erbjuds även ett sovrum med fönsterpartier ut över åkrarna samt ett ytterligare rum som går att använda helt efter sina egna behov. På det övre planet precis upp om trappan finns idag en stor hall med goda förvaringsmöjligheter, två rejäla sovrum och även en stor oinredd vind som går att inreda och få upp till två sovrum till.

Idag används ekonomibyggnaderna till stor del till förvaring, lager, butik och kontor men för den som önskar går det att inreda här precis efter sina egna drömmar och behov. Stall, verkstad, lager, hunddagis, ja möjligheterna är många! Här erbjuds en stor med goda förvarings-och lager möjligheter samt en putsad länga med ytterligare ytor att använda efter sitt behov.

Här går det tryggt och enkelt att ta sig in till Skurups centrum som erbjuder pågatågstation med jämna avgångar mot Ystad/Simrishamn samt Malmö/Lund samt övriga servicebutiker och matbutiker. Grusvägen precis i anslutning till bostaden leder ned till Sandåkra Byväg och här går det på ett tryggt oh enkelt sett att ta sig ner till centrum och vidare till barnens skolor och förskolor. E65an passerar precis intill skurup och härifrån nås Malmö/Lund på knappt 35 minuter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup

Kontakta mäklaren

Therese Malekzadeh

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
Mäklare Therese Malekzadeh, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skurup
0705616070

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.