Stortorp

Stortorp, Örebro kommun Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
1 478 m²

Nu finns chansen att flytta in i ert nyckelfärdiga drömhus på denna fantastiskt belägna tomt i rofyllda och vackra Stortorp. Här finns möjligheten att välja mellan flertalet husmodeller utifrån era behov och önskemål där du även har möjlighet att styra över tillval och materialval bland ett noga utvalt materialsortiment.
Villa Lycke och villa Lunna är med sina öppna sällskapsytor och välplanerade kvadratmeter två husmodeller som erbjuder ett trivsamt och bekvämt hem.

Väljer ni Villa Lycke välkomnas ni av ett fantastiskt ljusinsläpp och en känsla av rymd redan i entrén. Genom den genomgående öppna planlösningen finner ni gott om ytor att umgås med såväl vänner som familj på. Här ges ni ett välutrustat kök med köksinredning från Marbodal, stenbänkskiva och vitvaror från Siemens. Till höger om entrén är den lite mer privata delen i form av tre rymliga sovrum, ett generöst tilltaget allrum samt ett badrum utrustat med badkar samt dusch belägen. På andra sidan sällskapsytorna finner ni Master Bedroom med eget badrum samt en väl planerad tvättstuga.

Faller valet på Villa Lunna erbjuds ni ett hem där de sociala ytorna står i centrum. Det väl tilltagna köket med den centralt placerade köksön ger en naturlig plats att umgås kring. Här finner ni köksinredning från Marbodal, stenbänkskiva och vitvaror från Siemens. De stora breda fönstren i vardagsrummet ger ett exceptionellt ljusinsläpp och ni tar er även här ut till husets baksida genom den härliga altandörren i glas. På var sida av de sociala ytorna finner ni två mer privata delar, det ena med sovrum, badrum samt tvättstuga och den andra delen med två större sovrum samt en toalett. Genomgående parkettgolv i hela huset.
Ytterligare passande husmodeller ur A-hus sortiment finns att välja om så önskas.
Se mer information kring materialval och tillval i bifogade dokument.

Här bor du omgiven av fantastisk natur, närhet till Hjälmaren samt med ett bekvämligt avstånd in till Örebro. Stortorp är ett rofyllt och barnvänligt område och på några kilometers avstånd finns flertalet matbutiker, restauranger samt apotek. I närområdet finns naturreservat med fina promenadvägar.
Välkomna att kontakta ansvarig mäklare Andreas Rutqvist på telefonnummer 073-257 56 67!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Andreas Rutqvist

Bjurfors Örebro
Mäklare Andreas Rutqvist, Bjurfors Örebro
073-257 56 67