Gulleråsen Furudalsvägen 461

Boda Kyrkby, Rättviks kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
122 m²
Biarea
153 m²
Tomtarea
2 398 m²
Byggår
1978
Energiklass
D
Driftkostnad
38 149 kr/år

Stor och trivsam sutterängvilla med fint garage!

Härlig altan med utsikt över omkringliggande landskap, värmande braskamin som hjälper att hålla nere driftskostnaderna och stora ytor med fem möjliga sovrum samt två vardagsrum bjuds det på här.

Villan fördelas på två plan om totalt 275 kvm yta. Bostaden är i stora delar i original sedan byggåret 1978 bortsett från fönstren som renoverats med nya kasetter under 2014 sam lite ytskikt som under åren fräschats upp. Här har ni alltså fritt fram som nya ägare att sätta er egna prägel på hemmet från golv till tak. Helt klart är att det finns stor potential för att skapa ett trivsamt boende!

Här bor ni med närhet till vacker natur och flertalet fina badplatser finns inom bekvämt avstånd. Bland annat populära Sinksjön i Boda eller Furudal med dess många sandstränder och långgrunda badplatser. I Gulleråsen finner ni även Dala Åsarnas IFs gamla hemmaplan, den väldigt populära hockeyrinken som än i dag spolas och underhålls på vintrarna. Närhet även till skidspår i både Boda och Furudal. I Boda finns det även en matvarubutik som ni når på mindre än 10 minuter med bil . Den större orten Rättvik når ni på cirka 20 minuter och inom bekvämt avstånd finns även populära aktiviteter som Dalhalla, Leksands Sommarland och Romme Alpin.

För barnfamiljen finns det i Boda en förskola samt ett lågstadium. I Furudal finns förskola och skola upp till och med högstadiet. Busshållplats finns inom gångavstånd från bostaden

Välkomna!

/Jens Berggren
Reg.Fastighetsmäklare
073 682 96 34

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Christofer Cederberg, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Leksand

Kontakta mäklaren

Jens Berggren

Svensk Fastighetsförmedling Leksand
Mäklare Jens Berggren, Svensk Fastighetsförmedling Leksand
0248366021