Nyproduktion

Ynglingagatan 15H - Tomt nr 22 - Myresjöhus

Centralt, Sandvikens kommun Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
431 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021-2022
Nyproduktion

LÅGA DRIFTSKOSTNADER OCH TRYGGHETSPAKET
Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt i de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad.

Nu har du möjligheten att flytta till en nybyggd exklusiv tvåplansvilla med mycket låga driftskostnader endast ett stenkast från Sandvikens centrum. På Norra IP har Myresjöhus uppfört Smart 150 om 150 välplanerade kvadratmeter.

Smart 150 är en av Myresjöhus mest populära husmodeller som passar perfekt för den större barnfamiljen då det är inrett med hela fem sovrum. Huset har en fasad i industriell stil med en modern planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. I köket finns en köksö och det ryms en stor matsalsgrupp. Här finns det gott om plats för att samla både familj och vänner över mysiga middagar.
Det stora föräldrasovrummet ligger på samma plan som sällskapsytorna, med ytterligare fyra generösa sovrum på övervåningen och ett litet allrum. Hallen är rymlig med klinkat golv och direkt innanför groventrén finns tvättstuga med tvättmaskin samt torktumlare. Det finns även ett helkaklat badrum per plan.

En villaklassiker som håller vad den lovar, med fem sovrum, två badrum och gott om fantastiska umgängesytor. Här finns också bra med förvaringsytor och ett separat klädvårdsrum med tvättmaskin, torktumlare och en praktisk groventré – allt för att underlätta vardagspusslet ytterligare.

Bostadsbeskrivningar för villorna, se bilaga enligt nedan under dokument och länkar.
Notera att bilderna är en illustration, t.ex. ingår inte häckar, altan och eldstad.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Sandviken

Kontakt

Gustav Björkman

Fastighetsbyrån Sandviken
Mäklare Gustav Björkman, Fastighetsbyrån Sandviken
0708-400031