Almhagsgränd 7

Ekerö Lundhagen/Träkvista, Ekerö kommun Se på karta

9 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
229 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
1 257 m²
Byggår
1986-2013
Driftkostnad
62 850 kr/år

Ett hem som överraskar - Välkommen till detta fantastiska familjehus om 229 kvm boarea med otroligt härlig rymd och hög kvalité. Boendemiljön tillsammans med utemiljön andas ett spännande formspråk med skön attityd och stor bekvämlighet. Huset omgärdas av en välplanerad trädgård som upplevs som en skyddad oas med värden året om. Läckert spabad med relax, odlingsträdgård samt plats för lounge och middagsbord på stor veranda i direkt anslutning till husets kök och vardagsrum. Här följer du solens varma strålar från morgon till solnedgång.

Redan i hallen upplevs entréplanets underbart luftiga ytor och du lockas in till kökets och sällskapsytornas rum i hjärtat av huset. Det högklassigt renoverade köket med den glasade väggen som delar av till sällskapsrum och matsalsdel ger en social känsla och ändå med känslan av tydlig rumsindelning för olika slag av umgänge. Det genomgående ljuset och utsikten över trädgården är lika behagligt dag som kväll. Huset rymmer möjlighet till allrum på övervåning och entréplan samt fem sovrum och två badrum.

Vid infarten till huset välkomnar grusad plan samt garagebyggnad. I bakkant av garagebyggnaden är ett isolerat rum inrett, perfekt som dagens "man cave" eller som t.ex. ett fint gästrum eller kontor. Växthus finns i trädgården.

Här bor du sjönära längs lugn och barnvänlig gata i omtyckta villakvarter - Att bo i Träkvista/Lundhagen ger dig ett ypperligt bekvämt läge där barnen kan gå och cykla till skolan, närhet till badstranden för sommarnöjen, joggingspåret på Jungfrusundsåsen, en mängd idrottsevenemang vid Träkvistavallen och allt som tätorten erbjuder för hela familjen. Från hemmet nås snabba kommunikationer med buss som går direkt till Bromma samt belysta gång- och cykelvägar som löper hela vägen mellan villaområden som Träkvista, Lundhagen, Skärvik och Jungfrusund.

Helt enkelt ett välbyggt och härligt topphus, bara att flytta in och njuta!

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö

Kontakta mäklaren

Katarina Lind

Fastighetsbyrån Ekerö
Mäklare Katarina Lind, Fastighetsbyrån Ekerö
072-718 33 89