Kommande

Klausevägen 1

Klintehamn samhälle, Gotlands kommun Se på karta

2 790 000 kr

2 975 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
173 m²
Biarea
3 m²
Tomtarea
1 333 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
40 589 kr/år
Kommande

Välkomna till denna mysiga villa på Klausevägen 1 som är belägen i ett lugnt villakvarter i centrala Klintehamn. Här bor ni bekvämt med närhet till all den service som Klintehamn har att erbjuda som bland annat för- och grundskola, matbutik, cafeér, idrottsanläggning med padelbanor och mycket mer. Till Visby tar det endast en halvtimme med bil.

När ni kliver innanför dörren möts ni direkt av en rymlig hall med ljusa färger och gott om avhängningsmöjligheter för era ytterkläder i den rymliga klädkammaren. Genomgående i hela huset är de vitmålade väggarna som bidrar med ytterligare känsla av rymd och dessa samspelar fint med fondväggarna som bidrar med livlighet och värme. Vardagsrummet som har ett valv känns luftigt och rymligt och här finns det även stora fönsterpartier och en dörr som tar er ut till trädgården på baksidan av huset.
Vidare in i köket möts ni fortsatt av ljusa färger. Köket är utrustat med allt ni kan tänka er såsom diskmaskin, kyl och frys, spis och spisfläkt. Utöver diskmaskinen så är samtliga vitvaror och köket från 2019. Matplats för 6-8 personer finns det också gott om plats för här.

Från köket och genom hallen når ni även ett av husets större sovrum med fint parkettgolv och tillhörande klädkammare. Här finns det gott om plats för en större säng och även ytterligare plats för en byrå om mer förvaring önskas. Intill det större sovrummet finner ni ett mindre rum som med fördel även kan användas som kontor. Badrummet på entréplan som är nytt 2018 ligger också i denna del av huset alldeles intill de båda sovrummen. Här möts ni av stilren plastmatta på både golv och väggar, dusch, tvättställ i kommod, spegelskåp och WC.

När ni tar trappen upp till övervåningen kommer ni upp till ytterligare ett vardagsrum. Fint parkettgolv som även här bidrar med en värmande känsla och vitmålade väggar som bidrar med ljus och ytterligare känsla av rymd. Här finner ni även 3 sovrum som alla har fina parkettgolv, ljusa vitmålade väggar och fönster. Övervåning bjuder även på ett mindre badrum med klinkergolv, tvättställ samt WC.

Trädgården är rymlig med stora ytor för lek och bus. Då en av uteplatserna vetter åt söder och den andra åt väst ges det goda möjligheter till att fånga dygnets många soltimmar.

Här har ni ett hem som är färdigt att flytta in och trivas i för hela familjen.
Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Gotland

Kontakta mäklaren

Peter Tumegård

Bjurfors Gotland
Mäklare Peter Tumegård, Bjurfors Gotland
070-521 32 10

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.