Vike 417

Öje, Härnösands kommun Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
220 m²
Tomtarea
2 193 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1995
Driftkostnad
27 030 kr/år

Varmt välkomna till Vike och denna oerhört vackra fastighet som erbjuder något utöver det vanliga. En chans som mest troligt aldrig kommer åter för er som vill förverkliga gårdsdrömmen på landet.
I perfekt harmoni finner ni här ett magnifikt sjönära läge vid stora Öjesjön i kombination med ett gediget och mycket genomtänkt byggnadshantverk.
Den arkitektritade villan är uppförd i timmer och består av hela 7 rum och kök varav 5 sovrum. Vidbyggt huset finns ett stort dubbelgarage med gott om utrymme. I husets två boplan med boyta om 220 kvm erbjuds fina sällskapsytor för hela familjen, samtliga med vacker utsikt mot trädgården och stora fönsterpartier mot sjön. Det sitter i detaljerna och här finns det många. Utöver en för hela fastigheten mycket effektivt bergvärmeanläggning finns en pampig täljstenskamin i husets mitt, som även har separat pizza/bakugn. Köket har både vedspis, gasspis, platsbyggt skafferi och en helt egen vinkällare. Det finns dusch/badrum i varje våningsplan och dessutom en praktisk tvättstuga samt rikligt med förvaringsutrymmen. De 5 sovrummen har samtliga fin utsikt och är av bra storlek.
På gården uppfördes år 1996 ett helt nytt stall med flera boxar, vattenspilta och sadelkammare. Denna byggnad används idag som garage och verkstad men går med små medel att återställa för den som vill bedriva hästhållning. Intill denna byggnad finns en del av en paddock och en stor carport och ytterligare förrådsutrymme.
Gårdens fina placering med närhet till skogsmark, ängar och inte minst Öjesjön skapar stor livskvalitet och det är lätt att följa årstidernas växlingar, oavsett om det sker från husets alla rum eller från ett värmande bastubad eller varför inte ett dopp i den vedeldade badtunnan. Från bryggan, båtplatsen och tack vare närheten till sjön ges utrymme för bad, fiske, båtliv och inte minst vinterskidåkning och långfärdsskridskor. Detta endast ett stenkast från hemmet.
Fastigheten säljes som ett Skyddat köp, Överlåtelsebesiktning med protokoll finns.

Vi hälsar er varmt välkomna till en mycket trevlig visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Härnösand

Kontakta mäklaren

Markus Bylund

Mäklarhuset Härnösand
Mäklare Markus Bylund, Mäklarhuset Härnösand
0703488380
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas