Dalstigen 21

Resarö, Vaxholms kommun Se på karta

10 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
240 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
2 251 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2002

Välkommen till ett högt läge med utsikt över öppen våtmark, vass och öppet landskap. Villan ligger nära havet och dess skärgårdsmiljö, med promenadavstånd till stränder, klippor och bryggor. Fastigheten är väldigt privat och ligger utan insyn på stor tomt med en härlig kontakt med naturen tex. fågellivet och den magiska uteplatsen med kvällssol över våtmarken.

Huset erbjuder många rum, flera badrum, öppna och stora sällskapsytor samt mycket social planlösning med kök och vardagsrum öppet med stor användbar bardisk emellan. Rymligt skafferi. I det ena badrummet finns bastu, dubbeldusch och relax.

Även mycket bra förvaring för kläder i groventrén/tvättstugan. Det finns också cykelförråd på undre trädäck under terrassen samt användbar snickarbod som uteförråd.

Med promenadavstånd från huset nås buskudden med klipporna och bryggan både för picknick och bad. Vid Dyviken finns goda möjligheter till båtplats.

Fantastisk uppväxtmiljö för barn med lantliga hästhagar och skogen inpå knuten, nära till Bogesunds stora skogar, kuster och vandringsleder men ändå nära in till Vaxholm och Stockholm. Lokalt på Resarö finns dagis, skola och ICA. I kvarteret råden en gemytlig och hänsynsfull grannsamverkan, här hälsar man på alla. Egen majbrasa med de närmaste grannarna vid valborg.

GÄSTHUS | Ett gästhus med ostört läge bakom huset med möjlighet till uthyrning är både toppen för besökare eller som extrainkomst.

FRIGGEBOD | Inredd friggebod med våningssäng och en snickarbod.

TOMT | På tomten, som är kuperad, finns både natur, terrasser, stensättningar och kallmurar. Det finns mycket bär som hallon, smultron och blåbär. Blommor som avlöser varandra; påskliljor, rododendron, tulpaner, syrener, spireor, praktlysingar, pioner, syrenhortensia mm. Den gamla brunnen finns kvar och kan användas för bevattning.

Läs mer hos mäklaren
Listed by Warholm

Kontakta mäklaren

Pontus Warholm

Listed by Warholm
Mäklare Pontus Warholm, Listed by Warholm
0776-700515