Kommande

Runstens byväg 70

Runsten, Haninge kommun Se på karta

6 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
146 m²
Tomtarea
1 206 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
25 600 kr/år
Kommande

Välkommen till ett trevligt enplanshus modell Adelöv från SmålandsVillan belägen i vackra Runsten i Haninge kommun.
Här erbjuds det ljus och rymt med inbjudande sällskapsytor. Boytan är på 146 kvm fördelat på två allrum, kök med matplats, matsal, fyra sovrum, tvättstuga med groventré och två badrum. Husets materialval är påkostade med hög nivå på köket, kakel och klinker i ett badrum, eldstad och fullt utrustad tvättstuga. Huset ger en trivsam atmosfär och måste upplevas.

Runsten är ett bostadsområde där de första familjerna flyttade in januari 2017, det finns ca.130 familjer boende i området idag. Det är tillåtet med 210 bostäder enligt detaljplan.
Området är väldigt lugnt och tryggt att bo i, det gränsar till vacker natur med öppna fält, inbjudande skog för både bär och svampplockning.
Det finns flertal anlagda dammar i området som är trevliga att titta på, vissa tider på året är fågellivet stort och på vintern har det anlagts skridskobana om det fryser på ordentligt.

På närliggande ridanläggning Runsten Equestrian finns möjlighet till stallplats om man har häst, där finns även en restaurang som håller öppet varje dag.

Då det saknas kommunala förbindelser i området erbjuds en transportbuss som transporterar Runsten - Tullinge på vardagar. För tider och bokning se app Skyttelbuss (en grön app med ett runstensmärke på) alt www.runsten.com

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information och visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Anna Dahlgren

Totalmäklarna
Mäklare Anna Dahlgren, Totalmäklarna
0708-113085

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.