Rönnbärsgatan 7

Fanna, Enköpings kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
9 rum
Boarea
207 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
805,4 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
56 500 kr/år

Nu saluförs denna trivsamma och rejäla villa fördelad över ett plan med en lummig och grönskande trädgård. Interiört karaktäriserats bostaden av av stora rum, rikligt ljusinsläpp och fina materialval. Huset välkomnar med en rymlig hall som angränsar till gäst-wc. Sociala ytor i form av både bibliotek/allrum samt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp! I övrigt bjuder bostaden på hela 5-6 sovrum, matrum, kök, badrum samt rymligt tvättstuga med bastu samt intilliggande allrum/kontor/sovrum.

Tomten är grönskande och med en rejäl altan där ni sitter skyddade från insyn och med soligt läge. Dessutom finner ni ett växthus på tomten.

Vidbyggt garage samt fjärrvärme. Fiber framdraget till huset.

Enköping är en expansiv kommun som växer och förtätas. Kommunen har cirka 45 000 invånare och erbjuder både en mysig stadskärna med butiker, cafeér och restauranger men även närhet till natur och promenadstråk. Kommunens milslånga vattenlinje erbjuder även dess invånare väl anlagda badplatser och båthamnar.

Kommunen har mycket goda kommunikationsförbindelser för den bilburne med anslutning till bla E18, riksväg 55 och 70. Kollektivtrafik erbjuder fjärrtåg där man bland annat når Sundbyberg (31 min) T-centralen (39 min) och Västerås (15 min). Med buss når man snabbt Uppsala på 48 minuter.

Föreningslivet är väl utbrett och här finner man allt från fotboll, rugby, golf, hockey till padel, orientering och friidrott för att bara nämna några.

För mer info om kontakta Oskar Berge ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enköping

Kontakta mäklaren

Oskar Berge

HusmanHagberg Enköping
Mäklare Oskar Berge, HusmanHagberg Enköping
0700131033