Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vallersviksslingan 10, Skeppsdal/Vallersvik, Österåkers kommun
  • Kommande

Vallersviksslingan 10

Fritidshus
Skeppsdal/Vallersvik, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Pris saknas
110 m²
6 rum
2 182 m² tomt

Välkommen till detta paradis, ca 200 meter från strandkanten i idylliska Vallersvik/Skeppsdal. Här finner du två bostadshus, ca 45 och 65 kvm, samt friggebod ca 14 kvm. Förrådsbod ca 8 kvm. Fastigheten används som fritidsbostad. Sommarvatten via förening som relativt enkelt kan kompletteras med värmeslinga för året runt-vatten. Enkelt BDT-avlopp samt förbränningstoaletter. Vintertid har man en storslagen havsutsikt och sommartid är det en blandning av grönska och hav man ser framför sig när man blickar ut från de stora fönstren. Härlig trädgårdstomt med fantastiskt solläge och väldigt begränsad insyn. I Vallersvik erbjuds du en livskvalité utöver det vanliga. När du passerat bommarna med kod, så befinner du dig plötsligt i en riktig skärgårdsidyll. Från huset har du 5 minuters promenad ner till havet och här finns brygga med båtplats, egen sjöbod, sandstrand, klippor och gemensam bastu. Otroligt vackert! Allt detta finner du ca 15 min från centrala Åkersberga och 40 min från Stockholms innerstad.

Västra banvägen 2B, Centralt, Österåkers kommun
  • Kommande
Västra banvägen 2B, Centralt, Österåkers kommun, bild 2
Västra banvägen 2B, Centralt, Österåkers kommun, bild 3

Västra banvägen 2B

Lägenhet
Centralt, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Pris saknas
95 m²
4 rum
vån 4/4
6 166 kr/mån

Här får ni den ultimata kombinationen av storlek, stil och natursköna omgivningar. Med sina generösa 95 kvadratmeter erbjuder denna bostadsrättslägenhet gott om utrymme för hela familjen att trivas i! Den inglasade balkongen i sydvästläge är som en privat oas där ni kan njuta av solens strålar. Här kan ni koppla av, umgås och skapa minnen. Här på Västra banvägen 2B möts du av en charmig omgivning där det pulserande stadslivet förenas med naturens fridfullhet. Med kanalen som granne öppnar sig en värld av möjligheter för avkoppling och rekreation. Njut av lugna promenader längs vattnet som ger möjlighet till avkoppling och sociala stunder. Denna exklusiva plats erbjuder inte bara en vacker utsikt utan även närhet till lokala butiker, restauranger och kulturella evenemang. Här får du det bästa av två världar – stadens bekvämligheter och naturens närvaro. För de som prioriterar skolgång finns här också utmärkta skolor i närheten, vilket gör det till en idealisk plats för familjer att växa och trivas. Denna bostad blir inte bara ett hem, utan en livsstil där varje dag blir en härlig upplevelse. Det är dessutom värt att notera att bara några minuters promenad från din bostad hittar du även båtplatser samt en marina med uthyrningsmöjligheter (kö). Upplev friheten av ett hem med nära tillgång till båtäventyr! Välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Runöbacken 58, Runö Backen, Österåkers kommun
  • Kommande

Runöbacken 58

Radhus
Runö Backen, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 695 000 kr
78 m²
3 rum
183 m² tomt

Välkommen till detta friköpta enplansradhus med privat och soligt läge. Här erbjuds en bekväm och funktionell bostad med tre rum och kök samt inglasat uterum. Garage i länga. Läget är fantastiskt med gångavstånd till både centrum och kommunikationer. Du har allt du behöver inom räckhåll. Frånluftsvärmepumpen är bara 1 år gammal, vilket bidrar till en ekonomisk uppvärmning av bostaden. Köket, renoverat 2013 i tidlös stil, erbjuder en trevlig plats för matlagning och gemenskap. Njut av en underbar boendemiljö med närhet till grönområden och promenadstråk. Här finns möjlighet att skapa ett hem att trivas i under många år framöver. Varmt välkommen att boka in en visning!

Lagbodavägen 2, Gregersboda, Österåkers kommun
  • Kommande

Lagbodavägen 2

Villa
Gregersboda, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
3 995 000 kr
110 m²
4 rum
2 500 m² tomt

Välkommen till Lagbodavägen 2 i Gregersboda - en otroligt charmig fastighet i naturskön miljö, mittemellan Åkersberga och Norrtälje. Här bor man lantligt, nära havet, och samtidigt har man ett stenkast till bussen som tar dig både till Norrtälje och Åkersberga på ca 30 min. Fastigheten har varit i familjens ägo sedan den uppfördes 1925 av nuvarande ägares morfar. Underbar huvudbyggnad anno 1925 om ca 110 kvm med den tidstypiska charmen bevarad. Två kaminer, charmiga spröjsade fönster, härliga trägolv på övervåningen. Både kök och badrum är fräscha. Utöver detta ett nästan nybyggt garage på tomten där det är inrett med tvättstuga och förråd. Tomten är en pärla i sig själv och erbjuder en stor trädgård. Här kan du njuta av soliga dagar på den generösa altanen. För den trädgårdsintresserade finns det gott om möjligheter att förverkliga sina gröna drömmar. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Grindmossen, Grindmossen, Österåkers kommun
  • Kommande

Grindmossen

Tomt
Grindmossen, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Pris saknas
7,5 ha tomt

Denna tomt är strategiskt belägen inom Österåkers kommun och är en del av kommunens översikts- och V/A-plan. Detta innebär att den är inriktad på att främja hållbar tillväxt och utveckling samtidigt som den är integrerad i kommunens övergripande planer för infrastruktur och tjänster. Tomten är generöst tilltagen och har en varierande topografi som erbjuder många möjligheter för utveckling. Med tillräckligt med utrymme för att skapa en mångfald av fastigheter och infrastruktur, kan den anpassas för att möta olika behov och önskemål. Området omges av vacker natur och grönområden, vilket ger en lugn och avslappnad atmosfär. Samtidigt är det lättillgängligt endast 5 minuter från Åkersberga Centrum. Med kommunens planer och strategier i sikt har tomten en enorm potential för utveckling. Det kan vara allt från bostadsutveckling till kommersiella eller industriella projekt. Möjligheterna är praktiskt taget obegränsade och kan anpassas efter investerares och samhällets behov. Tomten är inte bara en del av Österåkers långsiktiga planer, den kommer också på sikt att få möjligheten till nödvändig infrastruktur och tjänster såsom vatten, avlopp. Detta gör den till en mer attraktiv plats för utveckling och investeringar. Sammanfattningsvis är denna tomt i Österåker en sällsynt möjlighet för investerare och utvecklare att vara med och forma framtiden för detta område. Med sin storlek, läge och potential är det en investering som inte bara kan generera avkastning på kort sikt, utan också ha en betydande inverkan på samhället och miljön på lång sikt.

Lagbodavägen 2 (avstyckning från), Gregersboda, Österåkers kommun
  • Kommande

Lagbodavägen 2 (avstyckning från)

Villa
Gregersboda, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 495 000 kr
60 + 50 m²
3 rum
4 894 m² tomt

Välkommen till Gregersboda och denna väl tilltagna fastighet om nästan 5000 kvm med två bostadssbyggnader av enklare karaktär. Här bor man i naturskön miljö, nära havet, och samtidigt har man ett stenkast till bussen som tar dig både till Norrtälje och Åkersberga på ca 30 min. Fastigheten har mycket stor potential för företagaren, den händige eller den som vill ha uthyrningsmöjligheter. Huvudbyggnaden, byggd 1963, har en boyta på 60 kvm och här har du hall med kamin, två sovrum, vardagsrum med öppen spis som är sotad och godkänd, kök och duschrum. Här finns dessutom en mysig altan med bra solläge. Komplementbyggnaden är halvinredd, består av 50 kvm med kök, ett sovrum på övreplan och en oinredd verkstad, förberett för vatten och avlopp, här kan bara er fantasi sätta gränser! Detta är det äldsta huset på fastigheten, byggår ca 1900, och erbjuder mycket charm. Här har du även en inbjudande takbeklädd terrass med lättmöblerade ytor, sol hela morgonen och förmiddagen. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Lerviksvägen 83, Lervik, Österåkers kommun
  • Kommande

Lerviksvägen 83

Fritidshus
Lervik, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Pris saknas
25 m²
2 768 m² tomt

Välkommen till denna unika fritidsoas vid havet! Med en fantastisk havsutsikt och luft-solpanel som ger dig en hållbar energilösning är detta en drömplats för avkoppling och njutning. Detta fritidshus, med en yta om 25 kvadratmeter, är perfekt för den som söker en fristad från vardagens stress. Objektet på Lerviksvägen erbjuder en praktisk planlösning, med ett öppet rum som ger utrymme för kreativitet och flexibilitet. Här kan du skapa din egen personliga oas. Stor Tomt om 2768 kvadratmeter ger dig gott om utrymme att utforska och njuta av naturen. Med naturen som granne kan du ta långa promenader längs stranden eller varför inte plocka bär och svamp i skogen? Möjligheterna är oändliga! Missa inte chansen att förvärva denna unika fritidsoas vid havet! Kontakta oss idag för mer information och boka din visning. Välkommen till Lerviksvägen!

Vallvägen 12, Lervik, Österåkers kommun
  • Kommande

Vallvägen 12

Villa
Lervik, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Pris saknas
92 + 90 m²
6 rum
2 292 m² tomt

Här erbjuds en imponerande villa med en total yta på cirka 182 kvadratmeter. Villan är belägen på en vackert anlagd tomt med växande träd och växter. Dessutom finns det en separat uthyrningsbostad och ett fantastiskt garage. -Stort garage (ca 49m² med billyft) -Uthyrningshus ca 55m² -Närhet till havet (5 minuter promenad) Denna charmiga bostad är belägen i det populära området Lervik, nära havet och ett antal badplatser och båtplatser. Det är en unik möjlighet att förvärva denna egendom. Villan har gott om plats med flera sovrum, ett vardagsrum med en elegant öppen spis, ett inglasat uterum och ett välutrustat kök. Det finns också två badrum, varav det ena nyligen renoverats och inkluderar en bastu! Dessutom finns det gott om fantastiska förrådsutrymmen där du kan förvara alla dina ägodelar. Det separata uthyrningshuset är fullt utrustad och har en egen altan med en härlig utsikt över den vackra trädgården. Det finns också en förrådsbod och en vedbod på fastigheten, samt ett enastående garage. Garaget är rymligt med en gjuten betongplatta som har vattenburen golvvärme. Det är också utrustat med en billyft och har högt i tak, vilket gör det till en idealisk plats för bilentusiaster eller dem som har behov av extra förvaring. Med två infarter finns det gott om plats för att parkera flera bilar. Ett tillfälle som detta kommer inte ofta, så det är bäst att ta chansen att upptäcka detta fantastiska hem! Är du intresserad av denna fastighet? kontakta mig för mer info

Silverskattsvägen 88, null, Österåkers kommun
  • Kommande

Silverskattsvägen 88

Villa
Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
5 995 000 kr
139 m²
5 rum
264 m² tomt

Välkommen till detta stilrena hus byggt 2019 i attraktiva Täljöviken. Läget är fantastiskt med både havsutsikt och Svinninge marina som fond, och solläget är helt perfekt med sol från förmiddag till kväll. Välplanerat hus med 3 sovrum + kontor med elegant industriglasvägg vilket ger avskärmning men ändå ljusinsläpp. Härliga sällskapsytor på entréplan och utgång till underbar altan med havsutsikt. Huset är dessutom svanenmärkt och byggt med miljövänliga byggmaterial. Otroligt låg energiförbrukning! Befriat från fastighetsskatt t.o.m. 2034! Carport med ny laddbox samt förråd, och plats för två bilar på uppfarten. I Täljöviken bor du i ett barnvänligt område med vackra grönområden och promenadstråk, ett stenkast till havet, utegym och en väl tilltagen lekpark. I området finns även en populär brygga, en utmärkt plats för en fika eller ett glas vin och för de lite mer äventyrliga är det utmärkt att gå i här med kajak eller kanot. Förskola finns redan nu och skola kommer hösten 2025.

Gransättravägen 48, Margretelund, Österåkers kommun
  • Kommande

Gransättravägen 48

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
2 750 000 kr
62 m²
3 rum
3 145 kr/mån
44 355 kr/m²

Här erbjuds en öppen och perfekt planerad hörnlägenhet som präglas av ett underbart ljus. Ett hem i mycket gott skick. -Nyligen renoverad -Hörntomt -Barnvänligt område Det första man möts av i denna bostad är en funktionell och välplanerad hall. Det stora, nyrenoverade och ljusa köket bjuder på påkostade material, bra förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Rymligt och öppet vardagsrum med mycket dagsljus och stora fönster. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora, fina och insynsskyddade uteplats med trätrall, loungedel och lättmöblerade ytor. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

  • Uteplats
Bäckvägen 3, Kullön, Vaxholms kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår

Bäckvägen 3

Villa
Kullön, Vaxholms kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Österåker
Pris saknas
109 + 20 m²
5 rum
274 m² tomt

Välkommen till denna moderna, energieffektiva villa med havsutsikt på populära Kullön i Vaxholm! Här bor man med fri utsikt mot allmänning och hav samt gångavstånd till badplats, båtbryggor, skola och förskola. Perfekt idyll för en barnfamilj eller ett par som söker lugnet i skärgården samtidigt som man har 25 minuter till centrala Stockholm. De stora fönstren och de öppna ytorna skapar en känsla av rymd och ljus vilket ger en trevlig atmosfär att umgås med familj och vänner. Två balkonger och en altan - alla tre erbjuder en magisk utsikt mot havet. På övre plan finns det tre sovrum, inklusive master bedroom. De övriga sovrummen är perfekta för barnen, gäster eller som kontorsutrymme. Det finns också ett mindre allrum. Intill huset finns carport plus ytterligare en tillhörande parkeringsplats samt ett stort förråd med loft – perfekt att göra om till gästrum eller för de äldre barnen. Fastigheten har bergvärme vilket innebär mycket låg energiförbrukning (endast 9500 kWh/år för 5 personer). Ny bergvärmepump 2021 (obs, energideklaration gjordes innan byte). Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Visar alla 11