Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Juringe allé 12, Segeltorp, Huddinge kommun
  • Kommande
Juringe allé 12, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Juringe allé 12, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Juringe allé 12

Villa
Segeltorp, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
12 995 000 kr
372 + 62 m²
11 rum
1 300 m² tomt

Här presenterar jag ett imponerande boende som inte bara erbjuder enastående boendekvalitet utan även en attraktiv inkomstmöjlighet. Med flera uthyrningsdelar är detta inte bara ditt nya hem utan även en smart investering. Med sina tre våningar och generösa ytor har detta hem allt du kan önska dig. Den öppna planlösningen skapar en känsla av rymd och modernitet som genomsyrar varje hörn av detta hem. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och välkomnande atmosfär. På baksidan finner du en mysig uteplats, perfekt för avkoppling och sociala sammanhang. På övre plan lockar en härlig balkong med fin utsikt över tomten – en plats där du kan njuta av soluppgångar och avkopplande stunder. Möjligheterna är många och potentialen är enorm. De separata uthyrningsdelarna ger en stabil och attraktiv inkomstkälla som du kan dra nytta av. För den som ser fram emot att anpassa sitt boende efter sina behov, så öppnar denna flexibla planlösning för många spännande alternativ. Nedervåningen är inte bara funktionell utan också en plats för avkoppling och välbefinnande. Här hittar du inte bara rymliga rum utan även en bastu/Gym/dusch – den perfekta platsen att varva ned efter en lång dag. Läget är en av de verkliga höjdpunkterna med detta hem. Beläget i den fina delen av Segeltorp, omgivet av grönska och natur, får du både lugn och närhet till stadens puls. Här finns utmärkta skolor, bekväm kommunikation och närheten till grönområden och friluftsliv. Sammantaget erbjuder detta boende en unik chans till ett liv med både komfort och ekonomisk möjlighet. Missa inte denna chans att förvärva ditt drömhem och investering i ett. Kontakta ansvariga mäklare för mer information och visning – välkommen till en ljus framtid i Segeltorp!

  • Premium
Terapivägen 10D, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Kommande
Terapivägen 10D, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 2
Terapivägen 10D, Flemingsberg, Huddinge kommun, bild 3

Terapivägen 10D

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 11/11
8 534 kr/mån
15 602 kr/m²

Vi välkomnas in i den generösa hallen med goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns en inredd klädkammare, en perfekt yta för förvaring eller plats för hemmakontoret. Vidare finns två rymliga sovrum och ett stort, ljust, välkomnande vardagsrum med vidsträckt utsikt över närliggande grönområden och ända in mot Globen. Ett badrum med badkar och plats för tvättmaskin för den som så önskar. Praktiskt kök med bra arbetsytor och stor matplats för ca 6-8 personer. Från köket kommer du ut till den härliga inglasade balkongen med rätt solläge. Precis utanför lägenheten, lättillgängligt och på samma våningsplan, ligger tillhörande stort förrådsutrymme där t.ex. cyklar och barnvagn får plats. Finns också rymligt gästgarage för tillfälliga besökare. Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa – både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. För pendlare är läget perfekt, med närhet till Flemingsbergs station för fjärr-, regional- och pendeltåg samt bra bussförbindelser. Detta gör det lätt att ta sig till och från bostaden samt ger smidiga kommunikationsmöjligheter till olika delar av staden och t.o.m. Arlanda flygplats. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Dessutom planeras en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva, med beräknad byggstart 2024. Området runt Terapivägen 10D är omgivet av natur och grönområden. Du har nära till Flottsbro, Gömmaren och Flemingsbergsskogens naturreservat, vilket ger möjligheter till friluftsliv och utomhusaktiviteter. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. Vid Flemingsbergs Centrum finns ytterligare utbud av butiker, restauranger, bibliotek och service. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéan Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten. Sammanfattningsvis är Terapivägen 10D en attraktiv bostad i ostört läge högst upp i huset med en fantastisk balkong, goda kommunikationer och närhet till affärer, service, natur, utbildningsinstitutioner och sjukhus.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sågstuvägen 11, Visättra, Huddinge kommun
  • Kommande

Sågstuvägen 11

Lägenhet
Visättra, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 095 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/5
5 536 kr/mån
25 241 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma trea som erbjuder 83 kvadratmeter med ett utmärkt läge i ett trevligt område. Här erbjuds två vältilltagna sovrum vara av en med utgång till den trevliga och rymliga balkongen i västerläge, ett rymligt vardagsrum och en topp renoverat kök med allt ni behöver för att riktigt trivas. Risken att behöva trängas i toa-kön är inte stor då det både finns ett fräscht badrum med duschhörna, wc och handfat samt en gästtoalett med wc och handfat. Bostaden har bland annat stora fönster med härligt ljusinsläpp, fräscha ytskikt och stora sällskapsytor. Perfekt för den som söker ett lugnt boende eller för barnfamiljen (blivande barnfamiljen) som vill bo i ett tryggt område med en stor egen gård med flera lekplatser, egen fotbollsplan och boulebana samt direkt närhet till de fantastiska naturområden som finns runtom. Här bor du med promenadavstånd till pendeltåg samt Södertörns högskola, Karolinska institutet och Huddinge sjukhus. Vid Flemingsbergs station finns ett gott utbud av service, restauranger, mataffärer och gym. Det finns flera förskolor och skolor i området och så får vi inte glömma närheten till Flemingsbergs naturreservat med elljusspår, vandringsleder, utegym samt Visättra sportcenter och Visättra IP. Denna bostad är verkligen för dig som vill bo och trivas i många år med närhet till både grönområden och kommunikationer. Brf Flemingsberg är en välskött förening med gemensamhetslokaler som erbjuder gym, bastu, bordtennis, snickeri och förenings/festlokal. Föreningens hemsida: Brf Flemingsberg https://www.hsb.se/sodertorn/brf/flemingsberg/

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gustav Adolfsvägen 37A, Glömsta, Huddinge kommun
  • Kommande
Gustav Adolfsvägen 37A, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Gustav Adolfsvägen 37A, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Gustav Adolfsvägen 37A

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
7 995 000 kr
190 + 10 m²
7 rum
1 018 m² tomt

I barnvänliga Glömsta salubjuds nu detta välskötta och väl omhändertagna hus Genomgående parkettgolv och neutrala färger är en del av det som erbjuds. Vardagsrummet är stort och luftigt med utgång till altanen. Smakfullt kök, luftig och stor vardagsrum med inbyggd central dammsugare. Vardagsrummet har även utgång till trädgården på baksidan. Fem rymliga sovrum, helkaklat badrum separat gäst wc och en stor källarförråd. Tvättstuga/groventré finns i anslutning till köket med egen utgång. Tomten är plan och lättskött med planeringsmöjligheter samt yta för lek och bollspel. Framsida med trevlig gräsmatta och stenläggningar vid ingången. På baksidan finner vi nybyggd altan helt skyddat från framsidan. Här kan man njuta ostört hela dagen, oavsett om du vill dricka en koppkaffe eller ha bok i handen. Glömsta är ett uppvuxet villaområde med gångavstånd till förskola och skola. I närområdet finner vi även Gömmarens naturreservat som bjuder på bad på sandstrand och klippor. På cykelavstånd finns också Flottbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. Det kommer att byggas en tvärbana som beräknas starta år 2024. Tvärbanan kommer att pendla mellan Flemingsberg och Älvsjö via Kungens kurva.

  • Premium
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 40, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 40

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 199 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/6
4 001 kr/mån
49 977 kr/m²

Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilrena materialval, ett luftigt och ljust vardagsrum med utgång till en stor och härlig uteplats, samt ett praktiskt och smakfullt kök, helkaklat och fräscht badrum och ett sovrum. Genomgående ekparkett och neutrala färger på väggarna skapar en enhetlig och elegant atmosfär. Varje lägenhet har även sitt eget förrådsutrymme. Här bor du centralt i ett attraktivt område med närhet till allt: goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. På kort gångavstånd finner du Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum kan du handla i en levande torgmiljö med ett brett utbud av kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg tar du dig smidigt och snabbt till önskad destination. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på cirka 16 minuter, och intill bostaden ligger den populära Sjödalsparken med boulebanor, lekplats, bänkar, stora träd och en scen för uppträdanden och underhållning. Detta är en smart planerad bostad för dig som vill bo modernt och centralt! Möjlighet till snabbt tillträde. Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sjödalsvägen 20, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande
Sjödalsvägen 20, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Sjödalsvägen 20, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Sjödalsvägen 20

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
3 595 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/8
5 675 kr/mån
44 110 kr/m²

Kontakta mäklare för privata visningar. En stor 2,5:a på 81,5 kvm som är omgjord till en 3:a med högt i tak på 3,5 meter, vilket ger lägenheten en speciell känsla. Dessutom tillhör en populär förening med centralt läge i Huddinge! Vi finner oss i en modern och exklusiv lägenhet som ger en hotellkänsla när du kliver in. Här finns ett stort helkaklat badrum/tvättrum, ett luftigt vardagsrum med öppen planlösning, ett stort sovrum, en mysig sovalkov med flera garderober och en fin och trevlig walk-in closet. Köket är från Marbodal och har generösa arbetsytor och utmärkt förvaring, särskilt med takhöjden och köksön. Intill köket finns det plats för ett matbord för minst sex till åtta personer. Badrummet är helkaklat med stora grå plattor och matchande mässingdetaljer, en vikbar duschhörna, golvvärme, wc samt en kombinerad tork/tvättmaskin. Vardagsrummet har många stora fönster som ger fint ljusinsläpp. Det går lätt att inreda med stora soffgrupper, soffbord och allt tillhörande möblemang som kan önskas. Dessutom finns det ett förråd på cirka 7 kvm för extra förvaring. Tvättstuga och innergård finns på samma våningsplan. Brf Paradisbacken är en omtyckt och trevlig förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder pool, motionslokal, bastu, övernattningslägenhet, snickarbod, tvättstuga och en publokal för privata fester. Här bor du i en härligt lugn miljö med fina grönområden och närhet till både Flemingsbergsskogens och Orlångens naturreservat. På gångavstånd finns Huddinge centrum som erbjuder flera butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Med pendeltåget tar du dig till Stockholm City på cirka 15 minuter. Här finns även Sjödalsgymnasium, apotek, gym och vårdcentral. Intill bostaden ligger den populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar, stora träd och en scen för uppträdanden och underhållning. Brf Paradisbacken är en omtyckt och trevlig förening med god ekonomi. Föreningen erbjuder pool, motionslokal, bastu, övernattningslägenhet, snickarbod, tvättstuga och en publokal för privata fester. Kontakta ansvariga mäklare för en privat visning.

  • Premium
  • Hiss
Djupdalsvägen 2B, Länna, Huddinge kommun
  • Kommande

Djupdalsvägen 2B

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
3 295 000 kr
57,4 m²
3 rum
4 705 kr/mån
57 404 kr/m²

Väl inne i huset välkomnar den öppna och luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum dig till ditt nya boende. Här dras blicken automatiskt till det fantastiska ljusinsläppet från stora fönsterpartier som öppnar upp till den härliga uteplatsen. Trevlig planlösning som erbjuder hall med förvaring i stor skjutdörrsgarderob, två mysiga sovrum, helkaklat och påkostat badrum, stilrent kök med väl tilltagna arbetsytor och trevlig matplats intill samt ett vardagsrum som erbjuder fina sociala ytor. Lägenheten har genomgående parkett, målade väggar och golvvärme i hela bostaden. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll tack vare två uteplatser i två olika väderstreck. På baksidan i direkt anslutning till vardagsrummet ligger den väl tilltagna uteplatsen på 55 kvm. Här finns gott om plats för utemöbler, grill och umgänge. Den inbjudande framsidan erbjuder en trevlig plats för några timmars extra sol framåt kvällen. Mycket bra med förvaringsmöjligheter utanför i separat förråd på 7 kvm och en egen bilplats direkt utanför med möjlighet att ladda din el- eller hybridbil. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till förskolor, skolor, badsjö och natur. På kort avstånd ligger Internationella Engelska skolan, Länna Handelsplats med flertalet affärer som Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna Sport mm. Området har kort avstånd med bil till Farsta- och Haninge centrum och till City tar man sig med bil på endast 20-25 minuter. Det finns också bra kommunala förbindelser, det går bussar flera gånger i timmen till närliggande Trångsund och Skogås. Där finns pendelstation som tar dig in till Centralen på under 20 minuter. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Flexibelt med tillträde om det önskas.

  • Plus
  • Uteplats
Karolinerstigen 1A, Glömsta, Huddinge kommun
  • Kommande
Karolinerstigen 1A, Glömsta, Huddinge kommun, bild 2
Karolinerstigen 1A, Glömsta, Huddinge kommun, bild 3

Karolinerstigen 1A

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
4 995 000 kr
110 + 18 m²
5 rum
1 486 m² tomt

Vänligen respektera att det är endast bokade visningar som gäller på denna bostad då det finns hyresgäster. Huset är fördelat på två plan och har två separata ingångar. Här har du möjlighet att bo på övre plan och hyra ut på nedre plan. Alternativt kan man själv bo på övre plan och hyra ut nedre plan. På övre plan finns två sovrum, ett vardagsrum med mysig öppenspis med kasset, kök och badrum. Till denna våning finns separat ingång. Nedre plan har också egen ingång och har sovrum, kök och vardagsrum i ett samt ett badrum. Separat gäststuga med dusch, pentry, el och vatten. Gäststugan är också uthyrd idag. Friköpt tomt om 1 486 kvm med plana och sluttande ytor. Trädäckad uteplats till vardera del. Gott om yta för flertalet bilar att ställa på. Kommunalt vatten och avlopp är inkopplad. Glömsta är ett uppvuxet villaområde med gångavstånd till förskola och skola. I närområdet finner vi även Gömmarens naturreservat som bjuder på bad på sandstrand och klippor. På cykelavstånd finns också Flottsbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. Ett lugnt, lummigt och högt läge med närhet till naturen. Det planeras också en tvärbana som ska gå från Flemingsberg till Älvsjö via Glömsta.

  • Premium
Lackerargränd 4, centrala huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande

Lackerargränd 4

Lägenhet
centrala huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 695 000 kr
29 m²
1 rum
vån 1/6
2 067 kr/mån
58 448 kr/m²

Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilrena materialval, ett luftigt och ljust vardagsrum med en fin fransk balkong, ett praktiskt och smakfullt kök, ett helkaklat och fräscht badrum samt en sovalkov som med fördel går att skärma av med en vägg. Genomgående ekparkett och neutrala färger på väggarna. Alla lägenheter har ett eget förrådsutrymme. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt: goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på cirka 15 minuter och intill bostaden ligger den populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. Innergården erbjuder en avkopplande miljö med utemöbler, grillplats och sandlåda – perfekt för trevliga stunder utomhus. Dessutom har fastigheten bekvämligheter som hiss, förråd, cykelförråd och garage för din bekvämlighet. Dessutom finns det en härlig takterrass som man enkelt når med hissen utanför lägenhetsdörren. Denna centrala bostad i ett attraktivt område ger dig närhet till allt du behöver. Om du är aktiv finns flera gym runt hörnet och ett elljusspår för motion. Sjön Trehörningen ger möjlighet till härliga promenadstråk året runt och den som vill starta dagen med nybakat bröd finns det omtyckta stenugnsbageriet SPRØD bara några minuters promenad bort. En smart planerad bostad för dig som vill bo modernt och centralt! Möjligt med snabbt tillträde. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lunnarevägen 49A, Länna, Huddinge kommun
  • Kommande

Lunnarevägen 49A

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
3 695 000 kr
70 m²
4 rum
4 547 kr/mån
52 786 kr/m²

Med generös takhöjd och stora fönsterpartier som bidrar till ett enormt generöst ljusinsläpp vilket ger en oerhört ljus och luftig känsla igenom hela bostaden. Väl innanför entrédörren möts du av en känsla av att trivas. Trevlig planlösning som erbjuder hall med förvaring i platsbyggd garderob, tre mysiga sovrum, helkaklat och påkostat badrum. Stilrent kök med väl tilltagna arbetsytor och trevlig matplats. Möblerbart vardagsrum som erbjuder fina sociala ytor. Genomgående vitlaserad ekparkett, målade väggar och golvvärme i hela bostaden. Här finns gott om plats för grill, utemöbler och umgänge. Här kan man njuta av solen från morgon till kväll tack vare två uteplatser i två olika väderstreck. Generös uteplats på baksidan i anslutning till sovrummet med stor plan tomt och inbjudande framsida planerad med marksten, här kan man njuta av morgonsolen över en kopp kaffe. Mycket bra med förvaringsmöjligheter utanför i separata förråd. Flexibelt med tillträde om det önskas. Passar Er som har högt ställda krav samt söker ett boende där det bara är att flytta in. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med närhet till förskolor, skolor, badsjö och natur. På kort avstånd ligger Internationella Engenlska skolan, Länna Handelsplats med flertalet affärer som Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna Sport mm. Området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter.

  • Plus
  • Uteplats
Terapivägen 14A, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Kommande

Terapivägen 14A

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 11
7 222 kr/mån
17 740 kr/m²

Lägenheten erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, två rofyllda sovrum, ett fräscht badrum, en rymlig klädkammare samt inte minst en underbar inglasad balkong med eftermiddags-och kvällssol. En mycket trevlig lägenhet med genomgående parkettgolv och målade väggar. Terapivägen 14A är en attraktiv bostad belägen i Flemingsberg, vilket erbjuder en idealisk plats för både boende och studier. Lägenheten är belägen på våning 11 och har en härlig balkong där du kan njuta av den underbara utsikten, samtidigt som den är delvis skyddad från insyn. Njut av fridfullt boende där lugnet råder utan störningar från fotsteg ovanför, vilket ger oavbruten harmoni. Bostaden har en hög placering vilket ger en fantastisk utsikt över omgivningarna och ger även en härlig känsla av avskildhet. Dessutom är lägenheten i gott skick, vilket betyder att du kan flytta in utan att behöva göra några större renoveringar eller förbättringar. För pendlare är läget perfekt, med närhet till både pendeltågsstationen och bra bussförbindelser. Detta gör det lätt att ta sig till och från bostaden samt ger smidiga kommunikationsmöjligheter till olika delar av staden. Lägenheten erbjuder tre välplanerade rum varav två sovrum, ett fräscht badrum, en rymlig klädkammare ett, praktiskt kök i vitt utförande som är både elegant och funktionellt, och det erbjuder bra förvaringsmöjligheter för att hålla köket organiserat och prydligt. Området runt Terapivägen 14A är omgivet av natur och grönområden. Du har nära till Flottsbro, vilket ger möjligheter till friluftsliv och utomhusaktiviteter. Dessutom finns det närhet till Södertörns Högskola, Karolinska Institutet, KTH och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge, vilket gör detta till ett utmärkt läge för studenter eller personer som arbetar inom hälso- och sjukvårdssektorn. Sammanfattningsvis är Terapivägen 14A en attraktiv bostad med en fantastisk balkong, högt läge och närhet till natur, utbildningsinstitutioner och sjukhus. Med sin stilrena design och bra förvaringsmöjligheter erbjuder lägenheten både bekvämlighet och livskvalitet för de boende. Om det önskas finns det möjlighet till snabbt tillträde!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Glömstavägen 42, Glömsta, Huddinge kommun
  • Kommande

Glömstavägen 42

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
7 995 000 kr
141 + 86 m²
7 rum
1 308 m² tomt

Steg in i denna fantastiska 1,5-plansvilla med sutteräng som erbjuder en unik kombination av komfort och potential. Med separata uthyrningsdelar, inklusive en attefallare och en gäststuga, samt en hel avdelning avsedd för uthyrning, ger denna fastighet flexibilitet och möjligheter för extra inkomst eller utökad boendeyta. Nyligen renoverat kök, badrum och samtliga sovrum och vardagsrum gör detta till ett drömhem för den som söker bekvämlighet och modern livsstil. Den mysiga öppna spisen skapar en varm och inbjudande atmosfär, medan de generösa fönstren ger ett överflöd av naturligt ljus under hela dagen. Beläget på en plan tomt är detta hus perfekt för barnfamiljer. Den omgivande trädgården erbjuder gott om utrymme för lek och aktiviteter utomhus, medan den härliga altanen utanför entrén bjuder in till avkoppling och underbara stunder i solen från morgon till kväll. Dess centrala läge nära Huddinge centrum gör det bekvämt att ta sig runt med närhet till allt du behöver. Med busshållplatser som ligger 2 minuter från fastigheten är det enkelt att utforska närområdet eller pendla till jobbet. Miss inte chansen att göra denna villa till ditt nya hem och upplev allt dess potential och bekvämlighet. Glömsta är ett uppvuxet villaområde med gångavstånd till förskola och skola. I närområdet finner vi även Gömmarens naturreservat som bjuder på bad på sandstrand och klippor. På cykelavstånd finns också Flottsbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. Ett lugnt, lummigt och högt läge med närhet till naturen. Kontakta ansvarig mäklare om du har frågor eller funderingar och låt mig visa dig alla fördelar med att bo här!

Merkuriusvägen 24C, Solgård, Huddinge kommun
  • Kommande
Merkuriusvägen 24C, Solgård, Huddinge kommun, bild 2
Merkuriusvägen 24C, Solgård, Huddinge kommun, bild 3

Merkuriusvägen 24C

Villa
Solgård, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
Pris saknas
180 m²
6 rum
1 414 m² tomt

Välkommen till denna exklusiva bostad som erbjuder en unik kombination av modern elegans och bekvämlighet. Belägen i ett populärt område med insynsskyddat läge, är detta hem en fristad av lugn och avskildhet. Med en öppen planlösning och imponerande högt i tak skapar denna bostad en känsla av rymd och ljus. Varje detalj har noggrant valts med fokus på kvalitet, med påkostade materialval som bidrar till en stilfull atmosfär. Detta hem är inte bara en visuell njutning utan även praktiskt utformat med låga driftskostnader och genomgående golvvärme, vilket ger en behaglig och energieffektiv atmosfär året runt. Njut av utomhuslivet på de generösa och välskötta altanerna som erbjuder utrymme för avkoppling och sociala tillställningar. Med sin fantastiska placering blir altanerna förlängningen av bostaden, vilket skapar en harmonisk förening mellan inomhus- och utomhusliv. Detta hus med genomgående hög standard är något för er som ställer höga krav på ert boende och boendemiljö! Detta är inte bara ett hus, det är en livsstil. En möjlighet att bo bekvämt och lyxigt samtidigt som du minimerar dina driftskostnader. Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för privat visning och ytterligare information.

  • Premium
Djupdalsvägen 4h, Länna, Huddinge kommun
  • Kommande

Djupdalsvägen 4h

Radhus
Länna, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
3 995 000 kr
78 m²
2.5 rum
vån 1/1
3 995 kr/mån
51 218 kr/m²

Väl inne i huset välkomnar den öppna och luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum dig till ditt nya boende. Här dras blicken automatiskt till den enorma takhöjden och fantastiska ljusinsläppet från stora fönsterpartier som öppnar upp till den härliga uteplatsen där du ostört kan njuta av solen. Här bor du bra och bekvämt i två rum samt ett loft fördelat på två rum och kök med en total yta på 78 kvadratmeter På entréplanet finns ett vardagsrum med öppen planlösning till köket, ett sovrum, helkaklat badrum med klinkergolv och komfortgolvvärme samt en hall med avhängnings -och förvaringsmöjligheter Övre plan har ett rymligt loft som är fördelat på två rum som kan användas som ett barnrum eller kontor. Det är 1,89 meter på högsta punkt och 0,92 meter på lägsta punkt Bostaden har genomgående hög ingångsstandard så som parkettgolv och helkaklade våtutrymmen med klinkergolv samtidigt som det erbjuds en stilren skandinavisk design. Här bor ni barnvänligt och naturnära med promenadavstånd till Engelska Skolan, förskolor, badsjö och natur. På kort avstånd ligger Länna Handelsplats med flertalet affärer som bla Bauhaus, Willys, City Gross, Hemtex, Länna möbler, Länna Sport mm. Området har även kort bilavstånd till Farsta och Haninge centrum. Till City tar man sig med bil på endast 20 minuter. Missa inte chansen till ett nytt och fint boende i naturnära Länna!

  • Uteplats
Förrådsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande
Förrådsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Förrådsvägen 34, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Förrådsvägen 34

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
2 395 000 kr
46 m²
2 rum
vån 5/8
3 652 kr/mån
52 065 kr/m²

Fantastisk möjlighet att förvärva denna underbara tvåa belägen på femte våningen. Lägenheten imponerar med en modern och öppen planlösning, där ekparkett skapar en varm och inbjudande atmosfär. De neutrala färgerna på väggarna ger möjlighet till personlig inredning. Det luftiga och ljust vardagsrummet utgör hjärtat av bostaden och erbjuder en avkopplande atmosfär. Härifrån har du även direkt tillgång till den härliga balkongen, perfekt för avkoppling och sociala stunder utomhus. En perfekt plats att njuta av vackra solnedgångar eller bara ta en kopp kaffe medan du tar in den omgivande utsikten. Denna bostad är inte bara praktiskt utformad utan erbjuder också en trivsam och stilren miljö. Med närhet till bekvämligheter och en genomtänkt planlösning blir detta hem den perfekta platsen för en harmonisk livsstil. Alla lägenheterna har ett eget förrådsutrymme. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt; goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 16 minuter och intill bostaden ligger populära Sjödalsparken där det finns boulebanor, lekplats, bänkar och stora träd samt en scen för uppträdanden och underhållning. En smart planerad bostad för dig som vill bo modernt och centralt! Möjligt med snabbt tillträde. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Prästskogsvägen 11B, Stuvsta, Huddinge kommun
  • Kommande
Prästskogsvägen 11B, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 2
Prästskogsvägen 11B, Stuvsta, Huddinge kommun, bild 3

Prästskogsvägen 11B

Villa
Stuvsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
8 495 000 kr
138 + 35 m²
6 rum
756 m² tomt

Här presenterar jag en fantastisk 1,5-enplansvilla med källare från 1935 i ett idylliskt och lugnt område, perfekt belägen endast 500 meter från Stuvsta centrum. Denna charmiga fastighet har mycket att erbjuda och är det perfekta hemmet för dig som värdesätter bekvämlighet, soliga dagar och en skön atmosfär. Bostaden bjuder på ett härligt solläge som följer dig genom hela dagen, vilket gör den idealisk för den som älskar ljus och värme. På den rymliga altanen kan du njuta av frukostar i morgonsolen och avkopplande kvällar med vänner och familj. Trädgården är en oas av ro och en plats där du kan koppla av och njuta av harmonin. Inomhus finner du en genomtänkt planlösning med gott om utrymme och en hemtrevlig atmosfär. Värmen från bergvärmen och den mysiga braskaminen skapar en inbjudande känsla under kyliga dagar. Här finns alla förutsättningar för en avslappnad och bekväm livsstil. Ett extra plus är det anslutande garaget, som har potential att utgöra en separat uthyrningsdel med egen ingång. Detta ger dig möjligheten till extra inkomst eller flexibilitet i användningen av fastigheten. Denna unika bostad bär på historiens vingslag och är redo för att få nya ägare som kan sätta sin egen prägel på den. Här har du möjligheten att skapa ditt drömhem i en underbar miljö med närheten till Stuvsta centrum och dess bekvämligheter. Gillar du natur och friluftsliv har du nära till naturreservatet som sträcker sig ända bort till sjön Gömmaren och lite till. På några minuter med cykel når man till Långsjön som har badplats, lekpark, utegym samt med promenadmöjlighet runt hela sjön. Närhet till förskolor, skolor och bussar. Saknar du lugnet och solen i ditt nuvarande boende? Tveka inte att kontakta mig för att boka en visning och uppleva detta charmiga hem med egna ögon. Det kan vara din möjlighet att äga detta pärla av en bostad i en trivsam del av Stuvsta. Kontakta ansvarig mäklare mig för mer information

  • Premium
Terapivägen 10F, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Kommande

Terapivägen 10F

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 295 000 kr
48 m²
1 rum
vån 7/11
4 962 kr/mån
26 979 kr/m²

Bostaden är högt belägen, optimalt planerad, har en fantastisk utsikt och är insynsskyddad! Lägenhet erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett praktiskt kök, ett öppet och ljust vardagsrum med sovalkov, ett fräscht badrum, en rymlig klädkammare samt inte minst en underbar inglasad balkong med utsikt över området. Förrådet är lättillgängligt och ligger på samma våningsplan i anslutning till bostaden Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. Detaljplanering av att bygga byggnader för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern i området pågår. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan beräknas starta år 2024 men staten har börjat se över möjligheten att sätta i gång bygget tidigare. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéan Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Gömmarvägen 6D, Glömsta, Huddinge kommun
  • Kommande

Gömmarvägen 6D

Tomt
Glömsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 995 000 kr
1 004 m² tomt

Välkommen till en extraordinär möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på denna 1 004 kvm stora tomt i charmiga Glömsta. Belägen på höjd med en imponerande vy över omgivningen, erbjuder denna plats en perfekt kuliss för att skapa ditt alldeles egna drömhem. Denna lantliga pärla är perfekt belägen med närhet till alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. När du längtar efter stadspuls och shopping är det enkelt att ta sig till närliggande centrum, som Huddinge, eller kanske ca 10 minuter med bil till Kungens Kurva. Glömsta är ett uppvuxet villaområde med gångavstånd till förskola och skola. I närområdet finner vi även Gömmarens naturreservat som bjuder på bad på sandstrand och klippor. På cykelavstånd finns också Flottsbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. Det ligger förskolor och skolor i området att välja mellan. Närhet till Flemingsberg centrum, Karolinska universitetssjukhuset, Karolinska Institutet och Nova forskningscentrum. Det planeras också en tvärbana som ska gå från Flemingsberg till Älvsjö via Glömsta. Bygget planeras starta år 2023/2024. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Loftvägen 19, Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande

Loftvägen 19

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
72,6 m²
3 rum
vån 1/3
5 011 kr/mån
24 725 kr/m²

Upptäck den perfekta kombinationen av bekvämlighet och avslappnad livsstil i denna ljusa, charmiga bostad! Det generösa sällskapsrummet med stora fönster bjuder in till trivsamma sammankomster och har en härlig inglasad balkong med eftermiddag/kvällsol som förlänger utrymmet och erbjuder en underbar plats att koppla av på. De två väl tilltagna sovrummen erbjuder en fristad för avkoppling och vila. Beläget i ett lugnt och barnvänligt område, är denna bostad det perfekta valet för en lugn, bilfri livsstil. Med närheten till bekväma kommunikationer blir vardagen smidig och enkel. Låt detta hem bli din där du kan njuta av bekvämligheten och samtidigt ha allt du behöver inom räckhåll. Välkommen till ett harmoniskt boende med en fantastisk atmosfär och bekvämligheten av närhet till allt du behöver!

  • Balkong
  • Hiss
Värnstigen 14, Segeltorp, Huddinge kommun
  • Kommande
Värnstigen 14, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Värnstigen 14, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Värnstigen 14

Lägenhet
Segeltorp, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
3 600 000 kr
83 m²
4 rum
vån 1/4
5 723 kr/mån
43 373 kr/m²

Välkomna till den optimalt planerade lägenhet på Värnstigen. Barnvänligt område med trevliga och bilfria innergårdar. Lägenhet har genomgående neutrala färger, renoverat kök och renoverat badrum. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger lägenheten en modern, ljus och luftig känsla. Här erbjuds ett luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och utgång till den härliga och insynsskyddade altanen. Stilrent kök med stor matplats och bra arbetsytor. Helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme samt tvättmaskin. Tre rymliga sovrum varav ett större. Uteplatsen består av en stor trädäckad altan i rakt söderläge med sol hela dagen. Granne med grönskande allmänning och utan insyn. Ljus fyrarummare som enligt föreningens register är en trea. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lammholmsbacken 215, Vårby, Huddinge kommun
  • Kommande

Lammholmsbacken 215

Lägenhet
Vårby, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 799 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/3
4 564 kr/mån
28 109 kr/m²

Välkommen till en välplanerad och ljus 2:a i ett trivsamt och barnvänligt område som har omgjorts till en 3:a. Kronan på verket är den underbara inglasade balkongen i söderläge med sol hela dagen. Välskött förening med fina grönytor, lekplats, grillplats, bastu och gym samt tvättstuga. Det finns även en festlokal samt övernattningsrum som boende kan hyra. I närheten finns Vårbyparken med en fotbollsplan med konstgräs i full storlek samt en skatepark. Det finns även flera små lekplatser på gården mellan husen. Lugnt och trivsamt område med närhet till naturen, sköna bad i Mälaren, service, kommunikationer samt skola och förskola. Från Vårby gård når du inom promenadavstånd Kungens kurva, Heron City. I närområdet ligger även Skärholmen Centrum med ca 130 butiker. Gångavstånd till tunnelbana och grönområden. Välkommen att kontakta ansvariga mäklaren för mer information.

  • Balkong
  • Uteplats
Terapivägen 10D, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Kommande

Terapivägen 10D

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 395 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/11
7 109 kr/mån
20 515 kr/m²

Bostaden erbjuder en trivsam och genomtänkt planlösning som omfattar ett praktiskt kök, ett öppet och ljust vardagsrum utan insyn, två sovrum, ett fräscht badrum samt inte minst en underbar inglasad balkong i rätt solläge. Förrådet är lättillgängligt och ligger på samma våningsplan i anslutning till bostaden, då det är endast två lägenheter på våningsplan. Flemingsberg är beläget söder om centrala Stockholm i ett område med stor akademisk verksamhet och stark tillväxttakt. Flemingsberg är dessutom en av norra Europas mest betydelsefulla platser inom teknik och hälsa - både vad det gäller forskning och industriell verksamhet. Detaljplanering av att bygga byggnader för Kungliga Operan och Kungliga Dramatiska Teatern i området pågår. Kommunen planerar bygge av en tvärbana som kommer att gå från Flemingsberg till Älvsjö via Kungens kurva. Bygget av tvärbanan beräknas starta år 2024 men staten har börjat se över möjligheten att sätta igång bygget tidigare. I Flemingsberg finner ni bland annat Södertörns Högskola, Karolinska Institutet och KTH. På promenadavstånd finner ni även Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Tågstationen Flemingsberg ligger endast 3 minuter bort, där stannar pendeltåg och även många fjärrtåg. Till Stockholm C är det endast 18 minuter resa. Intill Flemingsbergs station finner du Ica Maxi, Lidl, apotek och gym. För den aktiva finns Flottsbro Friluftsområde med badplats, skidåkning, skridskoåkning och vandringsleder. Vidare finns Korpen Förskola Fritidshem, Linnéa Förskola Fritidshem, Annerstaskolan Grundskola och Visättraskolan Grundskola i närheten.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Terapivägen 12B, Flemingsberg, Huddinge kommun
  • Kommande

Terapivägen 12B

Lägenhet
Flemingsberg, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 195 000 kr
24 m²
1 rum
vån 1/7
2 558 kr/mån
49 792 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att äga en perfekt 1-rumslägenhet belägen på första våningen i det eftertraktade området Flemingsberg. Denna pärla om 24 kvm erbjuder en ljus och fräsch atmosfär i absolut toppskick. Här finner du allt du behöver för att trivas och leva bekvämt. Den öppna planlösningen skapar ett rymligt allrum där ljuset flödar in genom fönstren och skapar en trivsam atmosfär. Här finns det plats för både sittgrupp och säng, och du kan enkelt anpassa utrymmet efter din personliga stil och behov. Det stilfulla pentryt är smart designat för att maximera funktionaliteten. Här finner du moderna apparater och gott om förvaringsutrymme, vilket gör matlagningen till en fröjd. Badrummet är elegant och modernt inrett. Området runt Terapivägen är omgivet av natur och grönområden. Du har nära till Flottsbro, vilket ger möjligheter till friluftsliv och utomhusaktiviteter. Dessutom finns det närhet till Södertörns Högskola, Karolinska Institutet, KTH och Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge, vilket gör detta till ett utmärkt läge för studenter eller personer som arbetar inom hälso- och sjukvårdssektorn. Sammanfattningsvis erbjuder denna 1-rumslägenhet en ljus och fräsch atmosfär i absolut toppskick. Här får du ett modernt boende med smart planlösning och stilfulla detaljer. Välkommen till ditt nya hem i Flemingsberg!

  • Plus
  • Hiss
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun
  • Kommande
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 2
Lackerargränd 3, Centrala Huddinge, Huddinge kommun, bild 3

Lackerargränd 3

Lägenhet
Centrala Huddinge, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
1 795 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 4/5
2 663 kr/mån
61 897 kr/m²

Missa inte denna lägenhet där allt är som nytt! Alla vitvaror, ytskikt, golv m.m. Här är det bara att flytta in och snabbt tillträde är möjligt om så önskas. Bostaden erbjuder genomgående moderna och stilrena materialval, luftigt och ljust vardagsrum med utgång till härlig balkong med högt sydostläge, praktiskt och smakfullt kök, helkaklat och modernt badrum med kombimaskin och en sovalkov som med fördel går att skärma av med en vägg. I hallen finns gott om garderober för förvaring. Förutom den trevliga och ostörda innergården erbjuder föreningen också en fantastisk takterrass för föreningens medlemmar. Här uppe finns utekök med grill och ytor för det stora sällskapet. Alla lägenheterna har ett eget förrådsutrymme på entréplan. Här bor du centralt i ett attraktivt område och har nära till allt; goda kommunikationer, skola, dagis, shopping, kultur, natur, nöjen, smakupplevelser och en aktiv fritid. På kort promenadavstånd ligger Huddinge Centrum och Huddinge station. I Huddinge Centrum handlar du i en levande torgmiljö. Här finns ett åttiotal kläd- och matbutiker, restauranger, caféer, gym, apotek, bank och mataffärer. Med buss eller pendeltåg går det smidigt och snabbt att ta sig dit du vill. Pendeltåget tar dig till Stockholm C på ca 16 minuter. En smart planerad bostad för dig som vill bo modernt och centralt! Kontakta mäklaren för mer info och visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Gömmarvägen 6, Glömsta, Huddinge kommun
  • Kommande

Gömmarvägen 6

Villa
Glömsta, Huddinge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Huddinge
5 995 000 kr
63 + 5 m²
4 rum
1 216 m² tomt

Välkommen till denna lantliga pärla omgärdad av natursköna vyer! Detta underbara hus har allt du kan drömma om när det kommer till en idyllisk och avkopplande livsstil. Omgiven av frodig grönska och frisk luft är detta det perfekta hemmet för dig som längtar efter en stillsam tillvaro, men ändå vill ha möjligheten att expandera och utveckla din dröm. På en generös tomt kan du skapa din egna lilla oas i harmoni med naturen. Kanske drömmer du om att bygga ett extra gästhus för familj och vänner att njuta av, eller kanske vill du odla egna grönsaker och skapa en vacker trädgård. Husets charmiga arkitektur gör det till en syn att beskåda. Njut av soliga eftermiddagar på den rymliga verandan både på det övre och nedre planet, där du kan sitta och avnjuta din morgonkaffe medan du blickar ut över de omgivande kullarna och ängarna. Tomten om 2220 kvm är belägen på en lugn adress med närhet till grönområden samt skolor och förskolor, och det tar ca 10 minuters bilavstånd till Huddinge station. Från Huddinge station tar det ca 15 minuter med pendeln till Stockholm city. Entréplanet erbjuder hall, gästtoalett, bastu, praktiskt kök med öppning mot vardagsrummet och den härliga kaminen. På det övre planet finns stora renoveringsmöjligheter för att utöka boytan. Övre planet har två sovrum och ett allrum med inbyggd kamin. Vidare från det ena sovrummet kan man nå en trevlig och stor veranda med utsikt mot tomten. Idag finns det en gäststuga på tomten, ett fristående garage och en carport. Denna lantliga pärla är perfekt belägen med närhet till alla bekvämligheter du kan tänkas behöva. När du längtar efter stadspuls och shopping är det enkelt att ta sig till närliggande centrum, som Huddinge, eller kanske ca 10 minuter med bil till Kungens Kurva. Glömsta är ett uppvuxet villaområde med gångavstånd till förskola och skola. I närområdet finner vi även Gömmarens naturreservat som bjuder på bad på sandstrand och klippor. På cykelavstånd finns också Flottsbro friluftsområde som har skidbacke, sandstrand, minigolf, kanot och camping. Det ligger förskolor och skolor i området att välja mellan. Närhet till Flemingsberg centrum, Karolinska universitetssjukhuset, Karolinska Institutet och Nova forskningscentrum. Det planeras också en tvärbana som ska gå från Flemingsberg till Älvsjö via Glömsta. Bygget planeras starta år 2023/2024. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 27