Helins Mäklarbyrå AB

Helins Mäklarbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fagerglyckan 44, Fagerdals Fritidsby, Göteborgs kommun
  • Kommande

Fagerglyckan 44

Fritidshus
Fagerdals Fritidsby, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
900 000 kr
35 m²
3 rum
250 m² tomt

Fin stuga med riktig fast trappa upp till loftet och nästan full ståhöjd. Ljus storstuga mede mycket ljusinsläpp i kombination med vitt kök. Dusch/wc med plastmatta och vitmålade väggar, wc, handfat, duschutrymme, varmvattensberedare och fönster. Uterummet är renoverat 2020 och är ljust med flera fönster samt helglasad dörr, och rejäl altan utanför, i insynsskyddat läge. friggebod på tomten Fler bilder, Vr-film, och beskrivning kommer i slutet av maj.

Fagerglyckan 62, Fagerdal -  Hisings Kärra, Göteborgs kommun
  • Kommande

Fagerglyckan 62

Fritidshus
Fagerdal - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Helins Mäklarbyrå AB
875 000 kr
35 m²
2 rum
250 m² tomt

Trevlig kolonistuga belägen längst in på tunet. Först kommer vi in i en hall som nyligen har renoverats, vidare kommer vi in i storstugan och direkt till vänster har vi Dusch/wc, vidare in i stugan har vi köket till vänster. Till höger har vi först en riktig trappa för att komma upp till loftet. uppe på loftet har vi sovplatser åt båda håll. Längre in i stugan har vi ett ljust fint vardagsrum och här sitter luftvärmepumpen som hjälper dig hålla stugan i en behaglig temp till ett vettigt pris. Härifrån har vi utgång mot uterummet och vidare ut till uteplatser, Friggeboden och carport för maskinparken. Alla möbler och maskiner ingår i köpet.

Ekåsvägen 34, Ekåsen - Kållered, Mölndals kommun
  • Kommande

Ekåsvägen 34

Fritidshus
Ekåsen - Kållered, Mölndals kommun
Helins Mäklarbyrå AB
1 850 000 kr
30 + 45 m²
3 rum
400 m² tomt

Denna trevliga stuga ligger ett stenkast från all service i Kållered men ändå lantligt. Här bor du i en modern vinterbonad stuga med alla bekvämligheter. Stugan är välutrustad med bl.a. helkaklat badrum, varm/kall AC, full maskinell utrustning och har en stor härlig altan i söderläge. Tomten är lättskött och här finns plats för odling och lek. En Friggebod ligger i anslutning till altanen och det finns även en lekstuga för de små. Möjligt att bygga till ett isolerat och inglasat uterum som kan fungera som en förlängning av vardagsrummet. Stor markis över altanen samt fönstermarkiser över samtliga fönster. Mot söder gränsar området till Sandsjöbacka naturreservat med stigar för vandring. Ca 1 km in hittar man en fin badsjö med bryggor för både stora och små. Kontakta mäklaren för mer information och intresseanmälan.

Visar alla 3