SkandiaMäklarna Örebro

SkandiaMäklarna Örebro

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Opphammarvägen 39, Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Opphammarvägen 39, Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun, bild 2
Opphammarvägen 39, Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun, bild 3

Opphammarvägen 39

Villa
Väringsbricka/Opphammar, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 795 000 kr
70 m²
3 rum
1 658 m² tomt

Vi gläds att kunna presentera detta kompromisslösa boende, med attraktiva attribut som skapar ett hem att längta efter! Här välkomnas man till en plats som tagit sin form genom ägarnas omsorgsfulla tankar och genomföranden. En genuin favoritplats för familj, släkt och vänner att samlas i harmonisk samvaro under alla årstider. Ett modernt och bekvämt enplanshus lämpar sig som permanentboende, såväl som fritidshusboende. Direkt innanför dörren möts man av den härliga ljus och rymd som präglar bostaden. Byggnadens ursprung yttrar sig med genomgående vackra trägolv, kombinerat med ljusa ytskikt ett flödande ljusinsläpp från stora fönsterpartier i flera väderstreck. Det modernt utrustade köket ligger i helt öppen anslutning mot umgängesytorna och skapar en naturlig knytpunkt för stora som små sällskap. I centrum av allt detta finns även den mysiga braskaminen, som genererar både värme och mysfaktor. Härifrån når man även det generösa soldäcket, en fantastisk förlängning av sällskapsytorna och scen för den bedårande sjöutsikt som förtrollar platsen. Även utrustat med spabad som ger möjlighet till trivsam avkoppling under både sommar- och vintersäsong. Ett stenkast nedanför tomten ligger väringens strandkant, med uppskattad badplats och brygga med en tillhörande båtplats. Utöver detta inrymmer bostadshuset ett helkaklat badrum samt två bra sovrum, varav ett master med gott om förvaring och egen utgång mot trädgården. I källardelen finns grovutrymme med tvättmaskin, torktumlare och ytterligare förvaring. Den skyddade gårdsbilden är trivsamt sammanflätad genom det länkande trädäcket, som erbjuder en behörighet mellan huvudbyggnad och det generösa gästhuset som levererar ytterligare två sovrum. Övriga byggnader är en mindre lekstuga och en förvaringsbyggnad med förråd och redskapsbod. Den lättskötta trädgårdstomten består av grönytor, odlingslådor och gott om möjligheter för gröna fingrars fria utlopp. I anslutning till entrén finns en grusbelagd uppfart med plats för två bilar. Utrustat med elbilsladdare, kommunalt V/A samt luft/luftvärmepump för skönt klimat året runt. Här bor man i en sommaridyll med den underbara miljö som den sjönära omgivningen levererar! Sjön Väringen är en mycket uppskattad bad-, båt- och fiskesjö som skapar värde för många intressen under alla årstider. I området finns även exklusiva motions- och hobbymöjligheter med utegym och padelbana. Välkommen hem!

  • Premium
Vinögatan 7B, Hampetorp, Örebro kommun
Vinögatan 7B, Hampetorp, Örebro kommun, bild 2
Vinögatan 7B, Hampetorp, Örebro kommun, bild 3

Vinögatan 7B

Villa
Hampetorp, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 595 000 kr
108 m²
1 529 m² tomt

Välkomna till sommaridyllen Hampetorp, med hjälmarens sjösida när den är som allra bäst, och denna välvårdade familjevilla på lugn återvändsgata! Här bor man i en harmonisk tillvaro, intill vilsamt grönområde som levererar naturens rofyllda närvaro. Detta omsorgsfullt omhändertagna hem består av en gedigen enplansvilla omgiven av den underbara trädgården som bjuder på grönskande odlingar, bärbuskar, fruktträd och tjusig blomster i vackert samspel. Bägge entréer välkomnar med inglasade verandor och i huset inryms bland annat ett trivsamt kök, tvättstuga med groventré, rymligt badrum, gästtoalett, tre bra sovrum och ett luftigt vardagsrum med braskamin. Härifrån når man även det underbara inglasade uterummet som erbjuder en uppskattad förlängning av sällskapsytorna. Ägarnas absoluta favoritplats, med generösa umgängesytor för trivsam samvaro i familj och goda vänners lag. I anslutning till detta finns även den öppna altanen och trädgårdens utbud av breda grönytor. Ett frosseri av möjligheter för umgänge, lek och avkoppling, såväl inomhus som utomhus. Bostadshusets tak renoverades 2022 och 2021 installerades fiber, för en kompromisslös vardag med jobb och nöje. Fristående garage med förrådsdel och vidbyggd carport. Asfalterad uppställningsplats med utrymme för flera bilar. På tomten står även ett praktiskt isolerat redskapsförråd. Beläget med direkt närhet till campingen, båthamnen, badplatsen, Vinö-färjan och all den underbara miljö som den sjönära omgivningen levererar. Välkommen hem!

  • Premium
Lilla Bergsgatan 29, Centralt Askersund, Askersunds kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Lilla Bergsgatan 29, Centralt Askersund, Askersunds kommun, bild 2
Lilla Bergsgatan 29, Centralt Askersund, Askersunds kommun, bild 3

Lilla Bergsgatan 29

Övrigt
Centralt Askersund, Askersunds kommun
SkandiaMäklarna Örebro
4 395 000 kr
320 m²
10 rum
555 m² tomt

Varmt välkomna till en unik fastighet med mycket själ och charm centralt belägen i Askersund. Här har du som fastighetsägare en härlig möjlighet att utvidga ditt fastighetsbestånd med en ståtlig fastighet eller om du letar efter ditt första projekt så har du en perfekt chans till en drömstart på fastighetskarriären. Fastigheten består av tre bostäder med en etagelägenhet om 200 kvm där nuvarande ägare själv bor i som kommer bli ledig vid tillträde, samt två stycken tvåor om ca 60 kvm styck som är uthyrda till 4400 kr per månad i kallhyra styck. Det finns även 2 stycken garage med gott om förvaring på övervåningen. Huset värms upp av direktverkande el samt 2 luft-luftvärmepumpar, stora lägenheten har även en kakelugn och en öppen spis. Fiber är installerat till samtliga lägenheter. Här kan du bo och trivas samtidigt som du får möjligheten till hyresintäkter som ger dig ett förmånligt och spektakulärt boende med en underbar grönskande insynsskyddad innergård med flertalet uteplatser som fångar alla dagens soltimmar. Som boende i Askersund så har man citykärnan, vattnet vid hamnen, butiker, restauranger och mycket mer inom en 5 min promenad. Intäkt Lgh: Lgh 1: 200kvm 0 kr bor nuvarande ägare i. Lgh 2: 60 kvm, 4400/månad kallhyra. i dagsläget vakant. Lgh 3: 60 kvm, 4400/månad kallhyra. i dagsläget vakant. Drift 79520/år. Nettovinst per år efter drift: 26 080. Alternativt upplägg med marknadshyra Askersunds kommun. Lgh 1: 14 000kr/ mån Lgh 2: 7 000kr/mån Lgh 3: 7 000kr/mån =336 000 Driftnetto per år =256 480kr Avkastning 5,8%. En spännande möjlighet som inte kommer varje dag. Välkommen på visning. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Backgatan 19, Vretstorp, Hallsbergs kommun

Backgatan 19

Villa
Vretstorp, Hallsbergs kommun
SkandiaMäklarna Örebro
895 000 kr
77 + 77 m²
4 rum
1 523 m² tomt

Nu finns möjligheten att förvärva en riktigt härlig enplansvilla med källare i populära Vretstorp! Efter 60 års trogen tjänst så har tiden kommit för denna trivsamma villa för att lämnas över till nästa ägare, huset ligger smakfullt beläget på en stor och trevlig trädgård med skogsdunge som granne. interiört så finns ett stort vardagsrum med utrymme för ett ytterligare sovrum och utgång till inglasade altanen. Ett rymligt kök, två sovrum och ett gediget badrum. En inredd källare med gillestuga och kamin, tvättstuga och verkstad. Som boende i Vretstorp så har ni all närservice inom gångavstånd, närhet till badplats, matbutiker och E20:s avfart. En chans som inte kommer varje dag. För mer info kontakta Gorm Nordvall - 070-7320094. Välkommen hem.

Violgatan 9, Östansjö, Hallsbergs kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30
Violgatan 9, Östansjö, Hallsbergs kommun, bild 2
Violgatan 9, Östansjö, Hallsbergs kommun, bild 3

Violgatan 9

Villa
Östansjö, Hallsbergs kommun
SkandiaMäklarna Örebro
895 000 kr
107 + 97 m²
5 rum
983 m² tomt

Snart öppnas dörrarna till ett härligt boende med kanonmöjligheter! Här finns det utrymme för hela familjen att förverkliga alla sina drömmar med sin stora hörntomt och generösa ytor inomhus i både källare och entréplan. Huset värms upp med bergvärme, har nya fönster. en eldningsbar öppen spis i vardagsrummet, en altan med mysigt västerläge och 3 ordentliga sovrum varav två på övervåningen. Ett mycket trivsamt vardagsrum och matsal sammanlänkat med utgång till altanen, köket är även det trevligt och har all maskinell utrustning för vardagliga behovet, Har även fiber installerat. Underhållsfri eternitfasad. Ett hus med låg energiförbrukning. Inom promenadavstånd ifrån detta barnvänliga område så finns det ett dygnet runt öppet livs, pizzeria, bensinmack, fotbollsplaner, förskola, skola och elljusspår, badplatsen i Bäcksjön och mycket mera därtill. I Östansjö tar du dig snabbt ut på motorvägen och riksväg 50, inom 30 minuter så tar du dig utan problem till Kumla, Askersund, Örebro och Laxå. I Östansjö har du förskola och skola från F-6. Annars tar du dig in till Hallsberg med bil och buss där det finns restauranger, butiker, gymnasium och centralstation för enkel pendling. En chans som inte kommer varje vecka! Välkommen hem.

  • Premium
  • Energieffektiv
Ulsavilagatan 35, Norra Ormesta, Örebro kommun
Ulsavilagatan 35, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Ulsavilagatan 35, Norra Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Ulsavilagatan 35

Lägenhet
Norra Ormesta, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 995 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/5
3 915 kr/mån
33 814 kr/m²

Nu har ni chansen att förvärva denna bostad högst upp i huset på våning 5/5 med en fantastisk vy ut mot Osets naturreservat! Helt ostört läge utan någon som helst insyn gör denna bostad till något alldeles extra. Med såväl naturupplevelser som stadsmyller på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta stunden bestämma vilket håll du ska åt! En modern och funktionell bostad med hög standard på inredningen, genomtänkt planlösning och goda förvaringsmöjligheter. Rymligt badrum klätt i vitt kakel med grå klinker. Här finns även handukstork samt tvättmaskin och torktumlare med god förvaring ovanför. Bostaden har optimal planlösning med en välkomnande hall där både walk-in-closet och garderober finns. Köket är modernt och fullt utrustat med rostfria vitvaror och samspelar fint med vardagsrummet. Här finns även en rymlig klädkammare som nuvarande ägare använder som kontor. Den stora inglasade balkongen vetter ut mot grönska och milsvid vy. Sovrummet är harmoniskt med mycket ljusinsläpp och även här finns gott om förvaring i garderober. Att få vakna upp här och kliva ut på balkongen är verkligen rogivande. Huset är byggt 2017 och håller en hög standard. Alla bekvämligheter man kan önska finns. Mycket bra med förvaringsutrymmen, i lägenheten finns både klädkammare, flera garderober och på vinden finns ett förråd som tillhör lägenheten. Carportplats med elbilsladdare finns ledig att hyra för 500 kr/mån samt förbrukning av el. På bottenvåningen i fastigheten finns en övernattningslägenhet att hyra av föreningen. Alldeles runt knuten ligger Oset naturreservat, med fantastiskt fina promenadstråk samt picknick- och grillplatser. Lite längre bort ligger Rynningeviken med restaurangen Naturens hus samt perfekta skridskomöjligheter vintertid. Matbutiker och restauranger samt Universitet inom gång-/cykelavstånd. Kontakta ansvarig mäklare Paola Ingeby för mer information, 070 - 7320104. Alt. [email protected] Välkommen Hem.

  • Premium
  • Hiss
Emme 808, Emme, Askersunds kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Emme 808, Emme, Askersunds kommun, bild 2
Emme 808, Emme, Askersunds kommun, bild 3

Emme 808

Fritidshus
Emme, Askersunds kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 495 000 kr
58 + 20 m²
2 rum
1 400 m² tomt

En mycket härlig chans är på gång ut på marknaden. Letar ni efter ett sommarboende som man lika gärna kan använda året runt? se hit! Snart erbjuds denna lantliga dröm med närhet till Storsjön som finns bara ett stenkast över krönet, där både badplats och båtplats väntar på dig och familjen. Här har ni allt man kan önska av ett semesterboende av den lite mer utrustade sorten, ett franskt lantkök, badrum med wc och dusch, fiber installerat, en riktigt mysig kamin, tvätt och diskmaskin, ett solberikat uterum och stor altan med stort utrymme för solstolar och den obligatoriska grillen. Rymligt garage och en tillhörande gästdel med 2 rum och plats för 3-4 bäddar. Stor och härlig trädgård med skogen som närmsta granne angenämt beläget mellan Askersund och Hjortkvarn ca 50 min bilfärd ifrån Örebro. Känns det som det ni väntat på i alla år? hör av er till Gorm Nordvall för att inte missa denna chans på - 0707320094 Välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats
Gällersta-Ökna 826, Gällersta-Gryt, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 15:00
Gällersta-Ökna 826, Gällersta-Gryt, Örebro kommun, bild 2
Gällersta-Ökna 826, Gällersta-Gryt, Örebro kommun, bild 3

Gällersta-Ökna 826

Villa
Gällersta-Gryt, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 795 000 kr
126 m²
4 rum
8 486 m² tomt

På lugn bygata ligger vackra Rutagården! Här välkomnas man av en omfamnande gårdsbild med stenmur, skogshage och flygelbyggnad som tillsammans med ladugård, hönshus och den vackra huvudbyggnaden ger er en lantlig idyll endast 15 min från Örebro! Bostadhuset är målat i klassisk faluröd, har en pittoresk farstukvist, spröjsade fönster, här sitter man gott i solen och tar en kaffe på trappen och blickar ut över gården. Innan för dubbeldörrarna möts man av flertalet tidstypiska karaktärsdrag som ger en unik och hemtrevlig atmosfär. Boytorna fördelar sig över 1 1/2 plan med stort lantkök, 3 sovrum, stort vardagsrum och kontorshörna , en toalett samt utbyggnad med stor groventré och badrum, här finns även nedgång till källardel. Ekonomisk uppvärmning via vattenburen kökspanna, ved finns det gott om på den stora tomten på över 8000 kvm. Taket är omlagt 2023 och badrummet renoverades av firma under 2022. Tomten är till större delen skogstomt, med partier som lämpar sig för exempelvis bete med får/getter. Vindskydd på ladugårdens östersida finns samt delar av ladugården består av ett äldre stallet med ponnyboxar. Här finns även gott om plats för vedförvarings med mera.

  • Premium
Stenvägen 44H, Mosås, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Stenvägen 44H, Mosås, Örebro kommun, bild 2
Stenvägen 44H, Mosås, Örebro kommun, bild 3

Stenvägen 44H

Radhus
Mosås, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 995 000 kr
183 m²
6 rum
6 213 kr/mån
16 366 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska tre-plans radhus som ligger perfekt placerat i ett familjevänligt område! Med en yta på 183 kvm fördelat på tre plan erbjuder detta hem den optimala kombinationen av modern design, bekvämlighet och rymd. På entréplan möts du av en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för umgänge och gemensamma stunder. Köket är elegant utformat med generösa arbetsytor och exklusiva materialval, bland annat bänkskiva i sten. Golvet i kök och vardagsrum är helt nytt sedan 2021. Här finns också ett väldesignat och fräscht badrum med badkar, ett rymligt sovrum och en välkomnande hall med stilrent klinkergolv. Från vardagsrummet leds vi ut till uteplatsen och den generösa trädgården med magiskt gavelläge. På andra plan finner du tre ytterligare sovrum, perfekt för familjen eller gäster. Dessutom finns här ett rymligt badrum komplett med dubbla handfat, en bekväm dusch och tvättmaskin samt torktumlare från Electrolux. Två balkonger på detta plan erbjuder olika väderlägen, en i nordväst och en i sydöst, perfekt för att njuta av solen under olika delar av dagen. Det finns även möjlighet att skapa ett extra sovrum genom att sätta upp en vägg i hallen. Här finns även ett mindre förråd för extra förvaring. På tredje plan öppnar sig en stor och flexibel yta som idag används som ett generöst allrum. Här finns möjlighet att vara kreativ och anpassa efter behov; skapa ett extra sovrum, ett till förråd eller njut av den stora ytan som en gemensam sällskapsyta. Till bostaden tillhör en parkeringsplats med elbilsladdare vilket gör vardagen bekväm för den som kör elbil. Föreningen erbjuder även fem extra gästparkeringar för besökande gäster. Vid bostadens entré finns ett rymligt förråd för förvaring av cyklar, verktyg och mer. Bostadsrättsföreningen Mosjöåsen 1 är en välskött och stabil förening som omfattar åtta bostadsrätter, belägna på Stenvägen 44A-44H. Föreningen kännetecknas av ordning och reda, och ekonomin är i gott skick. Med tanke på den generösa ytan som denna bostad erbjuder är månadsavgiften på 6213 kr förhållandevis låg. Dessutom ingår vatten, parkeringsplats, sophantering, snöröjning och bostadsrättstillägg i avgiften, vilket gör boendet både bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt. Kontakta ansvarig mäklare med din intresseanmälan! Sanjin Durdevic, 072-213 63 60

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Hemmansvägen 40A, Sörby, Örebro kommun
Hemmansvägen 40A, Sörby, Örebro kommun, bild 2
Hemmansvägen 40A, Sörby, Örebro kommun, bild 3

Hemmansvägen 40A

Lägenhet
Sörby, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 795 000 kr
82 m²
3 rum
vån 3/4
5 229 kr/mån
34 085 kr/m²

I den etablerade villastadsdelen Sörby där allt redan är grönt, lummigt och uppväxt blir det arkitektritade boendet en underbar dröm. Tack vare det citynära läget är det nära till det mesta såsom sportaktiviteter, nöjen och shopping. Denna bostad passar utmärkt för dig som sätter höga krav på ditt boende! Den öppna och luftiga planlösningen ger härliga sällskapsytor, och stora fönster åt två håll släpper in generöst med ljus. Här erbjuds ett boende med hög kvalitet, stora ytor, rejäl klädkammare och fantastiskt ljusinsläpp. Bostaden erbjuder ett kvalitativt Vedum kök i stilrena färger och goda förvaringsmöjligheter i form av skåp och lådor. Socialt vardagsrum med stora ytor med gott om plats för soffgrupp och tillhörande möblemang. Två välplanerade sovrum i skyddat läge, varav ett med rymlig klädkammare. Helkaklat badrum med klinkers på golv samt bland annat tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är nyproducerad från 2023. Lägenheten har en generös balkong i sydväst med plats för matbord, stolar och odlingskrukor och med utblick mot villorna i Sörby. Med bara två km till centrala Örebro cyklar du in till city på 10 minuter. I närheten av bostaden finns god service i form av förskolor och skolor, vårdcentral, tandläkare och det populära Sörbybacken samt närhet till Gustavsviks golfbana. Förutom alla goda servicemöjligheter är Sörby ett område med både närhet till friluftsliv och natur. Till bostaden hör ett källarförråd. Lägenheten utrustas med Telia triple play (hemtelefoni via mobilnätet, bredband och tv). I månadsavgiften ingår ca 20 tv-kanaler, internetanslutning 1000/1000 Mbit/s, Hemtelefoni via mobilnätet samt värme och kallvatten. Missa inte denna möjlighet och anmäl ditt intresse redan idag! Kontakta Fastighetsmäklare Paola Ingeby 070-732 01 04 för bokad visning. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kumminvägen 48, Sörbyängen, Örebro kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Kumminvägen 48, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Kumminvägen 48, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Kumminvägen 48

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 395 000 kr
92 m²
3 rum
vån 1/1
5 720 kr/mån
26 033 kr/m²

Snart öppnas dörren till unik bostad! Här bor man ytterst bekvämt i ett plan men med radhuskänsla utöver det vanliga, njut av det stora uterummet, påta runt i den lilla trädgården eller gå över gatan via din egna entré och grind för att se barn/barnbarnen spela fotboll på Sörbyvallen. Ni erbjuds 92 kvm i ett bra skick med ett mycket eftertraktat läge. Stora ytor i alla rum alla ytskikt är ommålade och uppfräschade senaste åren, från vardagsrummet når du uterummet, sovrummen och köket och utgör hjärtat och själen i bostaden. Ni har även en egen tvättstuga i lägenheten. På den bilfria innergården finns alla förutsättningar för barnens lek under grillkvällarna eller bara en trevlig avkoppling med grannar eller nära och kära. Föreningen har även en gemensam tvättstuga och ett övernattningsrum/festlokal. Som boende i Sörbyängen så bor ni i en härlig gemenskap och särskilt i brf kryddan, här har ni även närhet till Sörbyvallen, Sörbybacken, förskola, skola, vårdcentral, systembolaget och Ica Maxi med öppet till kl. 23:45, och endast en kort cykeltur på 10 min in till city och all dess utbud av restauranger, butiker och evenemang. Välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats
Korsbandsgatan 34, Björkhaga, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Korsbandsgatan 34, Björkhaga, Örebro kommun, bild 2
Korsbandsgatan 34, Björkhaga, Örebro kommun, bild 3

Korsbandsgatan 34

Lägenhet
Björkhaga, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 195 000 kr
79 m²
3 rum
4 071 kr/mån
27 785 kr/m²

I ett av Björkhagas mer eftertraktade områden med närhet till härliga utemiljöer och endast någon promenadminut till Karlslunds fritidsområde ligger detta välskötta 1-plans radhus. Ett trivsamt, flexibelt och väldisponerat hus. Bostaden har en mycket trevlig planlösning. Fint anlagd och lättskött trädgård som angränsar mot liten allmänning bjuder även på flertalet reträttplatser för alla dygnets timmar - här finns hörnor för drömmar och avkoppling. Det ljusa entréplanet erbjuder ett praktiskt kök, vardagsrum med utgång till altan med fantastisk utsikt. Vidare finns även möblerbar hall och ett badrum samt två sovrum och klädkammare. Tvättstugan ligger i direkt anslutning till kök. Isolerat förråd vid entré. Det är inte svårt att förstå varför Björkhaga är en stor favorit bland barnfamiljer - läget är idealiskt med närhet till både fin natur, bara några promenadminuter bort, förskola, skola, livsmedelsbutik, kort bilresa in till Örebro City. ETT BARNVÄNLIGT, TRIVSAMT OCH TILLTALANDE BOENDE! https://www.hsb.se/malardalarna/brf/Regnet-2/infoblad/ Kontakta Fastighetsmäklare Paola Ingeby för mer information eller visning 070-732 01 04 VÄLKOMMEN HEM.

  • Premium
Västra Nobelgatan 32, Väster, Örebro kommun
Västra Nobelgatan 32, Väster, Örebro kommun, bild 2
Västra Nobelgatan 32, Väster, Örebro kommun, bild 3

Västra Nobelgatan 32

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/5
4 438 kr/mån
21 471 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA EN VISNINGSTID! Välkommen till detta underbara hem på Väster! Med sina 51 kvadratmeter erbjuder denna charmiga 2:a en fin, fräsch och inbjudande atmosfär, perfekt för den som söker ett hem med karaktär. Lägenheten är ljus och trivsam, redo för inflyttning. På Väster har du närhet till stadskärnan och dess bekvämligheter, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Utmärkta kollektivförbindelser gör det enkelt att ta sig runt staden, och en förmånlig månadsavgift inkluderar bland annat värme och vatten, vilket ger ekonomisk trygghet. Den charmiga lägenheten erbjuder en vacker atmosfär med ett härligt vardagsrum som inbjuder till avkoppling och socialt umgänge. Det moderna köket är fullt utrustat med alla bekvämligheter du behöver. Dessutom har lägenheten en balkong i sydvästläge, vilket ger möjlighet till avkopplande stunder utomhus. Det rymliga sovrummet är både funktionellt och ljust, med gott om förvaringsmöjligheter och härligt naturligt ljusinsläpp. Det fräscha badrummet, komplett med en bekväm dusch och tvättmaskin, bidrar ytterligare till trivseln i denna underbara bostad. I föreningen råder en stabil ekonomi, och gemensamma utrymmen samt eventuellt förråd kan vara tillgängliga. Månadsavgiften är förmånlig och inkluderar viktiga kostnader, vilket gör boendet ännu mer attraktivt. För mer information och för att boka visningstid kontakta ansvarig mäklare Sanjin Durdevic, 072-213 63 60.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Belltorpsvägen 25, Södra Lindhult, Örebro kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Norra Belltorpsvägen 25, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 2
Norra Belltorpsvägen 25, Södra Lindhult, Örebro kommun, bild 3

Norra Belltorpsvägen 25

Lägenhet
Södra Lindhult, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 795 000 kr
78 m²
3 rum
vån 5/5
5 742 kr/mån
23 013 kr/m²

Välkomna till denna förtjusande lägenhet med optimalt läge på översta våningen! Här bor man ostört och kan njuta av fridfullheten med ljusinsläpp från tre väderstreck och en milsvid utsikt som berör. Generös inglasad balkong i skönt västerläge med uppskattad kvälls- och eftermiddagssol. Bostaden har en mycket trivsam planlösning som, tillsammans med den väl tilltagna takhöjden, levererar flödande ljus och rymd. Härliga sällskapsytor med kök, matplats och vardagsrum som möts i en tilltalande öppen planlösning. Härifrån når man även den inglasade balkongen, som förlänger sällskapsytorna och tillsammans skapar uppskattade utrymmen för vardagens samvaro i familj och goda vänners lag. Utöver detta inrymmer bostaden ett rymligt helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt två stora sovrum, varav ett master med platsbyggd skjutdörrsgarderob. Hallen har en välkomnande känsla och praktisk förvaring med klädkammare som är belägen i direkt anslutning till entrén. Till lägenheten hör ett separat förråd. I byggnaden finns hiss, barnvagnsförråd och gemensam tvättstuga. I angränsande byggnad (Norra Belltorpsvägen 27) finns den populära lokalen med övernattningsmöjlighet. På föreningens innergård finns miljörum, cykelförråd och lägenhetsförråd. Södra Lindhult är ett populärt och eftertraktat bostadsområde, som levererar närhet till allt man behöver. I närområdet finns bra bussförbindelser, förskola och fridfulla grön- och strövområden. Bekvämt promenad- och cykelavstånd till bra närservice med skola, vårdcentral, matbutiken ICA Parken och mycket mer. I närheten finns även Marieberg Galleria, med sitt heltäckande utbud av shopping och upplevelser. Här bor man i ett modernt och kompromisslöst boende. Välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Björkvägen 5, Hampetorp  ( Gluggstugan), Örebro kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Björkvägen 5, Hampetorp  ( Gluggstugan), Örebro kommun, bild 2
Björkvägen 5, Hampetorp  ( Gluggstugan), Örebro kommun, bild 3

Björkvägen 5

Villa
Hampetorp ( Gluggstugan), Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
795 000 kr
15 m²
2 rum
1 836 m² tomt

I vackra Hampetorp ligger dessa två små stugor på solig tomt om ca 1800 kvm. Här finns både fruktträd och bär och det soligt läget ger bra förutsättningar för odling. Det två stugorna har lite olika funktioner och lösningar, den nyare stugan som vätter mot björkvägen har en köksdel och badrum med dusch och tvättmaskin samt en yta för bäddsoffa eller dylikt. Stugan har indraget kommunalt vatten och avlopp samt är välisolerad den äldre stugan har sovalkov, vardagsrum och kök samt uterum i söderläge. Vatten tas från husets utsida och mulltoa finns i utrymme på baksidan. Nuvarande ägare har bott permanent, och haft ett idylliskt boende i all sin enkelhet. Stugorna gör sig fint till samma användningsområde eller också som någon smultronställe sommartid. Varmt välkomna på visning till rara Björkvägen 5 !

  • Premium
Femkampsgatan 5, Eyra/Sörby, Örebro kommun

Femkampsgatan 5

Villa
Eyra/Sörby, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
7 995 000 kr
281 m²
8 rum
624 m² tomt

LÄGE LÄGE LÄGE!! Nu finns möjligheten att köpa 281 kvm boyta i Örebros mest attraktiva område och en av de mest kända adresserna. Huset är totalrustat från 2017 och framåt, ett hus fullt av möjligheter och utrymme, här finns det enorma gemensamhetsytor, flera badrum, en härlig takterrass, fem ordentliga sovrum och två riktigt mysiga eldstäder. Insynsskyddad innergård med ett isolerat förråd, en liten damm och vetter ut mot allmänningen. Huset värms upp med fjärrvärme, har fiber och är redo att flytta rakt in i. Som boende i Eyraområdet så blir ni del av en härlig gemenskap, närhet till allt ni kan tänkas behöva. Ett lugnt område med 5 minuters promenad upp till citypulsen. En stadsvilla i sin renaste form. En chans som inte kommer varje dag. Välkommen på visning. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Uteplats
Nalavi Manhem, Nalavi, Lekebergs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:30

Nalavi Manhem

Villa
Nalavi, Lekebergs kommun
SkandiaMäklarna Örebro
2 895 000 kr
206 + 80 m²
6 rum
2 684 m² tomt

Varmt välkomna till gamla Lanthandeln i Nalavi! Här bor ni i ett vackert 1800-talshus med flera dubbeldörrar, spröjsade fönster och vackra vidder här finns även fortfarande spår av den gamla lanthandeln med drickessval i golvet och köpmansdisken redo att både agera förvaringsutrymme och vacker detalj. Vedspisen i köket är ett funktionellt och vackert smycke likaså kakelugnen i salongen. kök , salong och matrum är belägna i fil vilket ger en klassik planlösning i sann herrgårdsmanér. Önskar du fler sovrum? större badrum eller kanske fler gemensahetsytor? Övreplan är delvis oinredd idag där finns ett fantastiskt utrymme för den som vill skapa fler sovrum, ett stort allrum eller liknande. För den som tycker befintliga boytor är gott nog är detta ett stort och bra förrådsutrymme. Tomtens baksida inramas av fruktträd och diverse bärbuskar, här finns även ett stort solberikat trädäck med spabad och vedeldad badtunna, med vy rakt ut mot åkrarna och med Kilsbergen skymtandes i horisonten. Uthusen har bra ytor för förvaring, här finns även rymlig garageyta perfekt verkstadsdel. Vedpannan är belägen i ett av förrådsutrymmena med intilliggande vedbod och stor ackumelatortank är det ett billigt och smidigt sett att värma huset på . Fiber finns! Att bo i Nalavi ger er ca 10 minuter till Mariebergs Köpcentrum och ca 15 min in till Kumla, bakvägen är det inte heller långt till Fjugesta som nås på runt 15 minuter detta ger er alltså ett lantligt läge med närhet till flera av centralorterna. Huset är besiktat, ta kontakt med ansvarig mäklare för att få ta del av besiktning. Varmt välkomna att boka visning med oss på SkandiaMäklarna

  • Plus
Ånstagatan 9, Örnsro, Örebro kommun

Ånstagatan 9

Lägenhet
Örnsro, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 995 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1
2 930 kr/mån
24 938 kr/m²

Nu öppnas möjligheten till att förvärva en mycket trivsam trea som är belägen på första våningen med balkong mot innergården! En väldisponerad bostad som inrymmer ett gemytligt kök, två rejäla sovrum, gott om förvaring, fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare och ett luftigt vardagsrum i anslutning till balkongen som erbjuder många sköna soltimmar och ett skyddat läge mot den lummiga innergården. Föreningen är mycket välskött med god ekonomi och låg månadsavgift. Här bor man med några minuters promenad- och cykelavstånd till citypulsen. Alldeles runt hörnet finns fantastiska parkområden med promenadstråk längs med Svartån. Välkommen hem

  • Balkong
Björkhemsvägen 8, Lillån, Örebro kommun
Björkhemsvägen 8, Lillån, Örebro kommun, bild 2
Björkhemsvägen 8, Lillån, Örebro kommun, bild 3

Björkhemsvägen 8

Villa
Lillån, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 495 000 kr
140 m²
5 rum
712 m² tomt

Renoverat 2-planshus i natursköna Lillån. Beläget på en återvändsgata med minimal trafik erbjuder detta hus en fridfull tillvaro. Boendet sträcker sig över cirka 140 kvm fördelat på 5 rum och kök varav tre rymliga sovrum. Eldstaden i anslutning till matplatsen skapar en varm och inbjudande atmosfär. Trädgården erbjuder generösa möjligheter att sätta sin egen prägel på utemiljön. Den har stor potential att bli en personlig oas där man kan njuta av lugnet och naturen. Husets senaste renoveringar inkluderar nya fönster, kök, badrum med tvättavdelning, wc samt uppdaterat värmesystem. Invändiga ytskikt har genomgående förnyats, vilket resulterar i att huset är i utmärkt skick och redo för omedelbar inflyttning. Trädgårdstomt om ca 712 kvm. Se bifogad karta för ytterligare information om fastighetens geografiska läge. Denna välrenoverade bostad utgör således en perfekt plats att kalla hem, med moderna bekvämligheter och närhet till naturen. Hjärtligt välkomna till familjära och lugna Lillån. Här bosätter ni er i ett område med där barnfamiljer stortrivs och njuter av den harmoniska tillvaron. I Lillån finns förskola, skola åk F-9, paddel, tennis, fotboll och vackra fina vandringsstråk. Till centrum tar du dig enkelt med kollektivttrafik, cykel eller bil. Med bil tar det ca 7 minuter till centrumkärnan. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65. Alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Halvarbodavägen 1, Gropvik, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00

Halvarbodavägen 1

Fritidshus
Gropvik, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
495 000 kr
42 m²
2 rum
1 611 m² tomt

Välkommen till Halvarbodavägen 1 i populära Gropvik! Drömmer du om avslappnade dagar med slående utsikt över skog och natur? Nu har du möjlighet att köpa detta renoveringsobjekt med stor potential. Fastigheten har ett fint hörnläge på höjden med en generös tomt om hela 1 611 kvm i bästa solläget som erbjuder plats för både lek/spel och avkoppling. Bostaden är från 1965 och erbjuder en rymlig boyta om 45 kvadratmeter fördelade på två rum, kök och badrum. Vidare får du som köpare mervärde i form utav vedspis och pelletskamin som bidrar till låg uppvärmningskostnad. På tomten finner du även ett rymligt förråd som ger möjlighet att förvara dina tillhörigheter på ett praktiskt sätt. Här bor du i ett lugnt och fridfullt område, omgiven av en vacker naturtomt som ger dig möjligheten att verkligen uppskatta den svenska naturens skönhet. Promenadavstånd till Halvarbosjön där bl.a. badplats, lekplats, boulebana, gemensam brygga, eka & grillplats finns. Varje dag blir en ny äventyrsupplevelse med härliga skogspromenader, bärplockning och avkopplande stunder vid vattnet. Med möjligheter till båtliv, fiske och andra utomhusaktiviteter finns det alltid något att upptäcka för hela familjen. Det är även cykelavstånd till Tjugestasjön samt Humlehagens populära sommar-evenemang. I Gropviks stugområde bor vissa permanent och vägen plogas även vintertid. Här får man det bästa av naturen och sjölivet samtidigt som Örebros stadskärna nås på ca 30 minuter. Punktprickad mark föreligger på fastigheten, se bifogad karta under dokument. Då detta är ett konkursbo säljs fastigheten i befintligt skick med friskrivningsklausul samt med samtliga inventarier i förråd. Varmt välkommen på visning så berättar jag mer! Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. [email protected] för mer information.

  • Plus
Studievägen 31, Sörbyängen, Örebro kommun
Studievägen 31, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 2
Studievägen 31, Sörbyängen, Örebro kommun, bild 3

Studievägen 31

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 295 000 kr
45,1 m²
2 rum
vån 3/4
3 652 kr/mån
28 714 kr/m²

Varmt välkomna till underbara Sörbyängen och Studievägen 31! Här välkomnas vi in i ett mycket ombonat och välplanerat hem. Med vitmålade väggar, genomgående ekparkett och ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönstren. Från lägenheten kan du njuta av en imponerande utsikt in mot Örebro stad. En enastående vy som fyller själen med liv och harmoni. Denna underbara lägenhet har en öppen planlösning med ett rymligt vardagsrum och ett modernt kök med funktionella vitvaror. Det stora sovrummet har gott om förvaringsutrymme i form av platsbyggda garderober. Tack vare den stora ytan ryms här även ett skrivbord. Helkaklat badrum med lyxiga spotlights, dusch, wc och kommod med förvaring. Allt med genomgående elegant stil. Både torktumlare och tvättmaskin är utbytta till märket AEG. Det fantastiska ljusinsläppet skapar en härlig atmosfär i alla rum. På kvällarna kan du koppla och ta in den magnifika solnedgången över ditt lugna hemmakvarter. Mycket värt att nämna är det behagliga och lagom svala norrläget som bostaden har. Befrias av solen och sommarens varmaste strålar och sov skönt om nätterna. Detta är bara en av bostadens fina fördelar. I avgiften om 3 652 ingår dessutom både vatten, uppvärmning, 100 Mbit bredband och kabel-TV, fast avgift för IP-telefoni (Telia). Brf Koriandern är en välskött bostadsrättsförening. Inga avgiftshöjningar eller stora kostsamma renoveringar är planerade. Parkera enkelt bilen och ta hissen upp till din nya bostad. Ett rymligt förråd finns även det mycket praktiskt beläget i föreningens gårdshus. Här finner du även avfallsrum med tillhörande källsortering. Gården har utöver detta en lekplats för barnen att leka av sig samtidigt som du och grannarna eller finbesöket avnjuter fridfullheten ute i den friska luften. I Sörbyängen bor du i lugna och lummiga kvarter som ligger i ett promenadavstånd till universitetet, till Örebro centrum med dess stora utbud av restauranger, shopping och kultur, samt en kort cykeltur till det underbara naturreservatet Oset. Detta läge erbjuder verkligen det bästa för att kunna njuta av en aktiv och hälsosam livsstil. Med så många möjligheter till aktiviteter och bekvämligheter inom räckhåll är det svårt att hitta en bättre plats att bo på. Golfbana, Gustavsviksbadet och flera matbutiker. Här är blandningen mellan närhet till både citypuls och lugna strövområden otvivelaktig. Dessutom med mycket bra bussanslutning och cykelvägar som gör det lätt att ta sig runt i staden. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg. 0766771862 alt. [email protected] Välkommen hem.

  • Premium
  • Hiss
Grytsätter 329, Latorp, Örebro kommun
  • Ons 8 maj kl 16:00

Grytsätter 329

Villa
Latorp, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
4 395 000 kr
200 m²
5 040 m² tomt

I slutet av allén vilar Aliselund, ett vackert 1800-tals hus med ett rofyllt läge, omfamnat av en etablerad trädgård som samspelar med intill liknande skogsglänta och porlande bäck. Här har man under senare år moderniserat och bevarat på ett smakfullt vis som idag ger er en karaktärsfull 2-plansvilla på närmare 200 kvadrat! Kliver man upp på farstukvisten och in genom dubbeldörrarna möts man av en trivsam hall med stengolv och en vacker trätrapp upp till övervåningen, en praktisk groventré finns på husets baksida. Husets hjärta finner man i det stort lantliga köket med gott om plats för stort matbord, det finns även dubbla vardagsrum och en toalett samt stor tvättstuga med dusch. Övervåningen har ett stort badrum samt flera stora sovrum med mycket ljusinsläpp. Genomgående i huset finns trägolv, höga golvsocklar och andra vackra detaljer som skvallrar om husets historias som tog start runt 1800-talets mitt. När våren kommer är det dags och flytta ut och njuta mer av trädgården och framförallt det stora däcket i söderläge med altan, pergola och uppvärmd pool, här finns även en stor vedeldad bastu! Huset säljs besiktat och dolda fel försäkrat! Varmt välkomna att boka en ankomsttid på visningsdagen!

  • Plus
Hultsjön 274, Hultsjön, Hallsbergs kommun
Hultsjön 274, Hultsjön, Hallsbergs kommun, bild 2
Hultsjön 274, Hultsjön, Hallsbergs kommun, bild 3

Hultsjön 274

Fritidshus
Hultsjön, Hallsbergs kommun
SkandiaMäklarna Örebro
1 095 000 kr
43 m²
4 rum
1 101 m² tomt

Välkommen till ditt egna paradis vid Hultsjön utanför Hallsberg! Denna charmiga stuga med en yta på 43 kvadratmeter erbjuder allt du behöver för en avkopplande och minnesvärd tillflyktsort. Stugan, belägen på en härlig tomt med en förtrollande sjöutsikt, välkomnar dig till fyra rymliga rum och kök där varje hörn andas en harmonisk atmosfär. Njut av soluppgångar och solnedgångar från ditt eget vardagsrum med utsikten över det glittrande vattnet. Efter en dag fylld med utforskning och äventyr kan du koppla av och förnya dina sinnen i soffan på trädäcket eller skämma bort dig själv i den avkopplande jacuzzin och uteduschen på baksidan av stugan. Låt stressen rinna av dig medan du njuter av det bubbliga vattnet och den friska luften. För gäster eller familjemedlemmar finns en mysig gäststuga byggd 2016, komplett med fyra bekväma sovplatser, mulltoa och en egen kokvrå för att ge dem den ultimata känslan av avskildhet och komfort. Denna pärla av ett fritidshus erbjuder även tillgång till en gemensam badplats och båtplats som ingår i området även en gemensam bastu och utegym, perfekt för soliga dagar på sjön och äventyr med familj och vänner. Dessutom har du tillgång till gemensamhetsytor i samfälligheten, vilket ger dig möjlighet att mingla med grannar och skapa minnen för livet. För den med fiskeintresse så finns det alla möjligheter att ta båten ut med spöt och njuta av fiskerätten. Missa inte chansen att äga ditt drömhus vid Hultsjön - ett perfekt tillflyktsort där du kan skapa minnen för livet och njuta av det bästa av naturen och avkopplingen. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck magin själv! Välkommen hem.

  • Premium
Cv-Gatan 103A, Slussen, Örebro kommun
Cv-Gatan 103A, Slussen, Örebro kommun, bild 2
Cv-Gatan 103A, Slussen, Örebro kommun, bild 3

Cv-Gatan 103A

Lägenhet
Slussen, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 695 000 kr
99 m²
4 rum
vån 4/5
6 328 kr/mån
37 323 kr/m²

Denna fantastiska bostad i Slussen erbjuder en unik och exklusiv livsstil. Belägen högt upp i huset, bjuder den på en imponerande boyta om 99 kvadratmeter. Här finner du en omsorgsfullt utformad planlösning med generösa utrymmen och stilrena detaljer. Väl inne i bostaden flödar ljuset in genom de många fönstren och skapar en trivsam atmosfär, det ger nästan en huskänsla då fönster finns i tre väderstreck. Bekvämligheter så som Master Bedroom med bla. klädkammare samt sep toalett on suite. I det helkaklade badrummet med dusch, separat klädvårdsdel med tvättmaskin samt torktumlare. Gott om förvaringslösningar samt tillhörande förråd på hela 5 kvadratmeter med fönster, som gör det möjligt att användas som ett extra rum, precis innanför lägenhetsdörren, skapar en praktisk vardag. Köket är modernt och fullutrustat med dubbla kyl & frys. Det generösa vardagsrummet öppnar upp till en rymlig balkong som kan glasas in efter önskemål. Här kan du avnjuta kvällssolen och även blicka bort mot Alnängarnas grönskande koloniområde. Bostaden erbjuder tre stycken rymliga sovrum. På den skyddade innergården hittar du planteringar, en lekplats, sittplatser - allt för att främja gemenskap och umgänge. Det är som att ha din egen privata park precis utanför dörren. Här bor man i en välskött förening strax intill Svartån och alldeles i närområdet finns allt från café och mataffär till skola, småbåtshamn, härliga motionsområden och promenadstråk. På bekvämt cykelavstånd finner du Örebro centrum, Universitets sjukhuset, Campusområdet. Välkommen till ditt nya drömhem i Slussen! Brf Slussporten är en stabil & välskött förening om totalt 76 lägenheter. Parkeringsplatser finns att hyra och föreningen har nyligen installerat elbilsladdare. Med såväl naturupplevelser som stadsmyller på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta stunden bestämma vilket håll du ska åt! Naturen finns runt knuten och Örebros stadskärna 5 minuters cykeltur bort, nära till USÖ och resecentrum med pendlingsmöjligheter samt goda vägar till E18 mot Stockholm/Göteborg. Slussen är ett utav Örebros finaste områden och har en utmärkt placering med vackra promenad- och joggingspår precis utanför dörren. Du har även närhet till stora matbutiker som Coop och Willys, gym och en mängd restauranger. Kontakta mäklare Paola Ingeby för boka visning. 070 - 732 01 04. Alt. [email protected] Välkommen Hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Cv-Gatan 109, Cv -området, Örebro kommun
Cv-Gatan 109, Cv -området, Örebro kommun, bild 2
Cv-Gatan 109, Cv -området, Örebro kommun, bild 3

Cv-Gatan 109

Lägenhet
Cv -området, Örebro kommun
SkandiaMäklarna Örebro
3 795 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/4
6 139 kr/mån
42 167 kr/m²

I anslutning till vackra Slussen och närhet till Oset finner vi denna attraktiva bostad. Det bjuds på hela 90 kvm i attraktivt gavelläge, 4 ROK och dubbla uteplatser i ett av föreningens bästa lägen! Snart har ni möjlighet att förvärva denna bostad med en fantastisk utsikt mot Alnängarnas koloniområde. Här kan ni njuta av en privat och lugn tillvaro utan insyn från andra. Bostaden är nybyggd från 2020 av JM och den nuvarande ägaren har gjort flera tillval som verkligen gör den till något extra speciellt. Den ena uteplatsen är inglasad och avskärmad medan den andra har en fri vy mot koloniområdet. Ni välkomnas till en vacker och praktisk bostad med hög standard, genomtänkt planlösning och gott om förvaringsutrymmen. Hallen är välkomnande och erbjuder generöst med förvaring i skjutdörrsgarderober. Köket är komplett utrustat med energisnåla vitvaror och integreras sömlöst med vardagsrummet. Två badrum ger optimal komfort, varav det ena är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Samtliga vitvaror är av hög kvalitet från SIEMENS. Med såväl naturupplevelser som stadsmyller på bekvämt avstånd från hemmet kan du låta stunden bestämma vilket håll du ska åt! Naturen finns runt knuten och Örebros stadskärna 10 minuters cykeltur bort, nära till USÖ och resecentrum med pendlingsmöjligheter samt goda vägar till E18 mot Stockholm/Göteborg. Slussen är ett utav Örebros finaste område, det finns stora framtidsplaner för CV-området så missa inte denna chans att få vara med från början när en ny del av Örebro byggs upp. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65. Alt. [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 56