Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skalldalsbacken 4K, Hovås, Göteborgs kommun
  • Kommande

Skalldalsbacken 4K

Radhus
Hovås, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
5 895 000 kr
115 m²
5 rum
5 912 kr/mån
51 261 kr/m²

Hovås Höjd är en ny idyll. Här finner du en varierad blandning av bostäder, från små lägenheter till rymliga boenden och inte minst detta exklusiva Townhouse som nu är färdigställt. En bostadsrätt i två plan. Detta Townhouse erbjuder en unik boendelösning i absolut bästa läget där generösa balkongen är pricken över i. Här kan du leva på två våningsplan med de sociala utrymmena på bottenvåningen och sovrummen ovanpå, en idealisk planlösning för en familj. Det här radhuset har 5 rum och kök samt en yta på hela 115 kvadratmeter. Vardagsrummet förlängs ut mot väster och ansluter till en rymlig balkong på 12 kvadratmeter, vilket ger dig underbara kvällsvyer att njuta av. Det finns även garageplatser i huset som hyres separat och bostadsrättsföreningen har skapat ett imponerande serviceutbud. Här kan du bland annat dra nytta av bilpool, smidig leveranshantering via iBoxen och gemensamma ytor i Navet, där du även finner en festlokal för olika tillställningar. När du bor på Hovås Höjd har du naturen och havet inom bekvämt promenadavstånd. Tänk dig att kunna avnjuta en härlig söndagslunch på Hovås golfklubb. Du kan enkelt ta dig till Nya Hovås för att shoppa i de fina butikerna. Varmt välkommen att göra Västra Göteborg och Hovås till din nya hemadress! Kontakta mäklaren för mer information. Varmt VÄLKOMMEN.

  • Balkong
  • Hiss
Antenngatan 59B, Järnbrott, Göteborgs kommun
  • Kommande

Antenngatan 59B

Lägenhet
Järnbrott, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
Pris saknas
51,5 m²
2 rum
vån 2/2
4 785 kr/mån

Letar du efter den perfekta tvåan med ett svårslaget läge där du får både stadsmiljö och charmen i grönskande gårdar och en känsla av idyll? Titta då hit! Här har jag nämligen snart det stora nöjet att presentera en renoverad tvåa om 51,5 välplanerade kvadratmetrar. Tack vare genomgående ljusa ytskikt och stora fönsterpartier erbjuder den här bostaden dig ett ljuvligt ljusinsläpp. Ljusinsläppet tas också upp mycket trevligt i den halvöppna planlösning mellan köket och vardagsrummet. Disponeringen skänker lägenheten mycket sociala ytor att samlas många i. Den här pärlan håller en genomgående hög standard med ett renoverat kök och fräscht badrum, så här är det bara att flytta in och trivas! Brf Antennen är en populär och mycket omtyckt förening i hjärtat av Järnbrott. I föreningen har du tillgång till bastu, underbara grillplatser, boulebana och lokaler för uthyrning. Närmsta förskola har du i direkt närhet till bostaden och kommunikationer har du precis runt hörnet. För övrig service har du promenadavstånd till Radiotorget med restauranger och mysiga butiker. I närområdet har du också bra cykelbanor som gärna leder dig till stan eller ut mot havet. ***** Den här bostaden vill du inte missa, anmäl ditt intresse till ansvarig mäklare redan idag!****

  • Balkong
Guldringen 11, Norra Tynnered, Göteborgs kommun
  • Kommande

Guldringen 11

Lägenhet
Norra Tynnered, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
Pris saknas
28 m²
1 rum
vån 1/3
2 070 kr/mån

Välkommen till denna trevliga och välplanerade 1:a med uppskattat gavelläge. Här erbjuds en ljus och charmig lägenhet med hög trivselfaktor. Ett modernt och nyrenoverat (2023) kök med plats för mindre köksbord samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är allrummet som ger en ljus och spatiös känsla. Här finns gott om plats för både soffgrupp, säng och bra förvaringsmöjligheter. Här har du en generös och trevlig balkong. Det finns ett fräscht renoverat (2023) badrum. Bostaden erbjuder dessutom en praktisk och mysig sovalkov. Lägenheten har mycket bra förvaringsmöjligheter i form av ett flertal garderober. Tack vare dem stora balkongerna och loftgångarna på Guldringen så skapas här en radhuskänsla i lägenhetsformat. Detta är en bostad som erbjuder det mesta, välkommen till ett hem att trivas i! Här bor du i en stabil och trevlig förening med grönskande innergårdar. Perfekt läge mellan citypuls och hav. Sommartid kan man njuta av salta bad på Fiskebäcks badplats, eller ta en mysig promenad på Tippen längst med Eskils kanal. Har man båtintresse finns Fiskebäcks småbåtshamn nära till hands, där man lätt tar sig ut med sin båt till Göteborgs Skärgård och alla dess härliga öar. Vill man istället avnjuta sommarens bästa dagar på land ligger Fiskebäcks lokala café alldeles lägligt. Bra kommunikationer med endast minuters gångavstånd till busshållplatsen (Beryllgatan), bland annat busslinjerna 50, 90, 91 97. Från busshållplatsen Bergkristallgatan går även ytterligare ett antal busslinjer. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Det finns många olika förskolor och skolor att välja på, bland annat Lilla Grevegårdsvägens förskola, Björkhöjdsgatans förskola, Frölundaskolan, Ängåsskolan, Påvelundskolan, Vättnedalsskolan, Grevegårdsskolan och Tynneredsskolan. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till restaurangtäta Linnégatan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Marklandsgatan 47, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Kommande

Marklandsgatan 47

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/8
3 579 kr/mån
40 648 kr/m²

Nu finns det äntligen möjlighet att förvärva en välplanerad 2:a om 54 kvadratmeter med en inglasad balkong i härligt västerläge. Bostaden är belägen högt upp i huset med generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är väl tilltaget och bjuder in till sociala tillställningar. Rofyllt sovrum med ett insynsskyddat läge. Badrummet är helkaklat i ljusa färger och renoverades i samband med föreningens stambyte. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Här bor du i ett lugnt och grönt område med närhet till allt vardagslivet kan tänkas behöva. Marklandsgatan är en av de större knutpunkterna för lokaltrafiken i Göteborg. På bara ett fåtal minuter med spårvagnen tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. Änggårdsbergen, Slottsskogen och Botaniska trädgården finns på promenadvänligt avstånd. En bostad och område att trivas i!

  • Balkong
  • Hiss
Skäpplandsgatan 15, Högsbo, Göteborgs kommun
  • Kommande

Skäpplandsgatan 15

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Väster
Pris saknas
43 m²
1 rum
vån 6/8
2 825 kr/mån

Välkommen till denna väldisponerade 1,5:a om 43 kvm på populära Skäpplandsgatan! Stora fönsterpartier släpper in rikligt med dagsljus till kök och vardagsrum. Ljusa ytskikt är genomgående för hela bostaden vilket gör det enkelt att inreda efter eget tycke och smak. Köket är smakfullt med en naturlig plats för matgrupp intill fönstret. I vardagsrummet finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Praktisk sovalkov med vägghängd skåpsförvaring. Rymlig klädkammare i hallen skapar goda förvaringsmöjligheter och till lägenheten hör ett vindsförråd. Här bor du i en välskött förening med närhet till allt vardagslivet kan tänkas behöva. Kort gångavstånd till Marklandsgatan som är en av de större knutpunkterna för lokaltrafiken i Göteborg. På bara ett fåtal minuter med spårvagnen tar du dig till restaurang- och cafétäta Linnégatan eller expansiva Frölunda torg. På ännu närmre avstånd nås dessutom Axel Dahlströms torg där du finner bland annat matbutiken ICA Högsbo, bibliotek och träningscentret Nordic Wellness. Änggårdsbergen, Slottsskogen och Göteborgs botaniska trädgård finns på promenadvänligt avstånd. Det är ett område och en bostad att trivas länge i! Observera att lägenheten är registrerad som 1 rum och kök enligt lägenhetsförteckningen.

  • Hiss

Visar alla 5