Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åsvägen 5, Torna-Hällestad, Lunds kommun
  • Kommande

Åsvägen 5

Radhus
Torna-Hällestad, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/2
7 600 kr/mån
33 333 kr/m²

FÖRHANDSVISAS 19 MAJ. ANMÄL INTRESSE! Detta smakfulla och välplanerade radhus i sten uppfördes 2016. Förebilden för området var klassiska skånska grändhus, uppgraderade med egna trädgårdar och stora soldränkta terrasser en våning upp. Resultatet blev ett smakfullt boende inrett i en nordisk stil med öppna sällskapsytor och naturmaterial. Huset är beläget på en hörna med en av områdets största tomter. Här erbjuds en lättskött men mysig uppvuxen trädgård med gräsmatta, blommande buskar och rosor. Längst med gaveln finns lite odlingslådor att fylla med diverse blommor och grönsaker. På baksidan har man en insynsskyddad uteplats i söderläge där man kan njuta av solen från tidig förmiddag. Om man vill fånga den sista kvällssolen flyttar man bara över till andra sidan, där det finns ytterligare plats för utemöbler. Invändigt gör huset ingen besviken, trots höga förväntningar. Öppna ytor med en rejält tilltagen takhöjd och smarta fönsterplaceringar skapar ett fantastiskt ljusflöde. Genomgående inrett med ett vackert vitlaserat ekgolv som ytterligare förstärker den luftiga känslan. På terrassen en trappa upp kan man sitta i solen och njuta av en vidsträckt utsikt. Detta är verkligen ett boende att trivas i! I Torna Hällestad har man aldrig långt till naturen, här kan man beskåda de magiska träden i Trollskogen, se ut över öppna vidder vid Revingehed eller vandra längst med Knivsåsen. Den nyrenoverade och uppgraderade Lanthandeln erbjuder allt från en klassisk handelsbod till utsökt restaurang med dagens lunch, populära bruncher och underhållande grillkvällar. I byn finns inte mindre än två förskolor, varav en kommunal och en privat, samt en byskola för årskurs F-3.

  • Balkong
Kung Oskars Väg 31, Sockerbruksområdet, Lunds kommun
  • Kommande

Kung Oskars Väg 31

Lägenhet
Sockerbruksområdet, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
74 m²
2 rum
vån 5/6
4 116 kr/mån
47 230 kr/m²

Denna bostad annonseras som På Förhand, men finns redan nu tillgänglig för visning. Varmt välkommen till en modern tvåa om hela 74 kvm, perfekt belägen på femte våningen vilket ger gott om ljusinsläpp och en härlig utsikt. Den enhetliga interiören skapar tillsammans med de stora fönsterpartierna en harmonisk känsla som är svår att slå. Varje kvadratmeter är väl genomtänkt med en trivsam öppen planlösning. Via vardagsrummet når vi den generösa inglasade balkongen som vetter ut mot föreningens innergård. Här bor du med alla moderna bekvämligheter såsom disk- och tvättmaskin samt torktumlare, god förvaring i stilrena skjutdörrsgarderober och hiss från markplan samt garage i källaren. På attraktiva Sockerbruket finns allt du kan behöva runt husknuten. Med närhet till centralstationen, butiker, universitetet, grönskande parker och brett serviceutbud bor du på ett optimalt läge i en omtyckt bostadsrättsförening.

  • Balkong
  • Hiss
Sunnanväg 18E, Klostergården, Lunds kommun
  • Kommande

Sunnanväg 18E

Lägenhet
Klostergården, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
103,5 m²
5 rum
vån 1/2
4 822 kr/mån
29 903 kr/m²

På omåttligt populära Klostergården finner ni denna ljusa lägenhet med rundgående planlösning och vardagsrum med generöst fönsterparti. Förhandsvisning 12/5 14.00 - 14.45. Boka via hemsidan. Här har vi en modern bostad där både kök och båda badrum stilfullt renoverats och en enhetlig ljus interiör flödar genom bostaden. Från köket som erbjuder bra arbetsytor samt god plats för matbord når ni den mysiga balkongen, som lätt möbleras med loungehörna och blir ett extra rum att nyttja under årets varmare perioder. Lägg därtill tre till storleken bra sovrum, varav två har fönster mot föreningens grönskande innergård, ett arbetsrum samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober. Inte att förglömma är lyxen av att ha två badrumsmiljöer med så väl dusch som badkar och pricken över i:et har vi egna tvättmöjligheter. Här råder lugnet samtidigt som områdets centrum erbjuder all tänkbar service, Källby badet nås på gångavstånd och stadskärnan ligger på kort cykelavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Finalgatan 15C, Arenaparken, Lunds kommun
  • Kommande

Finalgatan 15C

Lägenhet
Arenaparken, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
53 m²
2 rum
vån 7
3 448 kr/mån
48 962 kr/m²

Nu presenterar vi en modern tvåa, perfekt belägen på sjunde våningen med en underbar utsikt. Den öppna planlösning kombineras med ett tidlöst kök i vitt från Marbodal med vitvaror från Siemens. Tack vare stora fönsterpartier och placering högt upp i huset skapas ett rikt ljusinsläpp. Rummet erbjuder flera möbleringsalternativ, där olika funktioner kan få sin egen yta och samtidigt åtnjuta det fina ljusinsläppet. Dessutom finns ett rymligt badrum som utrustats med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt god förvaring i en stor klädkammare/förråd. Balkongen är väl tilltagen - en perfekt plats att slå sig ner och njuta av en förmiddagsfika i solen. Arenaparken är ett modernt bostadsområde med innovativ arkitektur som passar alla åldrar. Här bor du granne med Stadsparken och en kort promenad från Lund centrum. Läget är idealiskt för den träningsintresserade, förutom 24/7-gym i kvarteret finns Arenan, fotbollsplaner i närområdet och utegym samt beachvolleybollplaner i närbelägna Stadsparken. Ishallen och Högevallsbadet finns också i närheten. Det finns flera matbutiker och busshållplatser på bekvämt avstånd. Klostergårdens nya tågstation förbättrar kommunikationerna ännu mer för de boende och du promenerar enkelt till exempelvis Botulfsplatsen och Stortorget. Kort sagt är det ett lugnt och trivsamt område som blivit populärt bland annat tack vare sitt optimala läge med närhet till allt du kan behöva.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kvarngatan 29C, Centrum, Kävlinge kommun
  • Kommande
Kvarngatan 29C, Centrum, Kävlinge kommun, bild 2
Kvarngatan 29C, Centrum, Kävlinge kommun, bild 3

Kvarngatan 29C

Lägenhet
Centrum, Kävlinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
6 120 kr/mån
21 727 kr/m²

Denna tvårumslägenhet har genomgått omfattande renoveringar under 2021 och är redo för att välkomna sina nya ägare. Belägen på första våningen, en halv trappa upp, möts du av ett genomgående parkettgolv, målade väggar i ljus kulör, stora fönsterpartier med underbart ljusinsläpp. Lägg därtill ett modernt HTH-kök, nydragen el och ett helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare så finns det inget ni saknar. Sovrummet är tyst och lugnt med fönster mot den fridfulla innergården. Föreningen erbjuder en lummig innergård med plats för lek, grill och utemöbler till hela familjen. I Kävlinge finner vi matbutiker, gym, padel2padel och Harjagersbadet. Promenadavstånd till tågstation, centrum och grönområden. Läget kan inte bli bättre. Varmt välkomna att kontakta mäklare Izabella Engdahl för förhandsvisning!

  • Premium
Nöbbelövs torg 2, Nöbbelöv, Lunds kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår

Nöbbelövs torg 2

Lägenhet
Nöbbelöv, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 575 000 kr
32,4 m²
1 rum
vån 2/6
2 382 kr/mån
48 611 kr/m²

På populära Nöbbelöv visas nu denna moderna etta som erbjuder allt du kan behöva - ett praktiskt och bekymmersfritt boende med hög standard. Lägenheten är välplanerad med ett fint ljusinsläpp och generös balkong. Planlösningen känns väl genomtänkt med en social känsla och naturlig placering för sängen tack vare sovalkoven. Tvättmaskin och torktumlare finns i det rymliga badrummet, och det stilrena köket är utrustat med diskmaskin. Dessutom erbjuds god förvaring i en stor klädkammare. Huset uppfördes 2016 med tidlöst fina materialval såväl inne som ute. Nöbbelöv är ett lugnt och mysigt område, med det mesta inom bekvämt avstånd. På Nöbbelövs torg finns bland annat busshållplats, matbutik och vårdcentral. Gunnesbo tågstation är en kort promenad bort, och du cyklar till centrala Lund på 10-15 minuter. I området finns flera fina grönområden och promenadslingor. Nova Lund shoppingcentrum är också nära och lätt att ta sig till.

  • Balkong
  • Hiss
Sandbyvägen 184, Dalby, Lunds kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår

Sandbyvägen 184

Radhus
Dalby, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
74 m²
3 rum
vån 1/1
5 754 kr/mån
29 730 kr/m²

Nu finns äntligen en möjlighet att flytta in i en av de mycket attraktiva markplans 3:orna i Brf Solbyn! Bostaden erbjuder två rymliga sovrum, ljusa öppna sällskapsytor och en trädgårdstäppa med uteplats. I anslutning till sällskapsytorna finns ett stort inglasat växthus där man kan förgro sin sådd och där medelhavsväxter som vindruvor och fikon trivs bra. Växthuset fungerar dessutom som ett extra rum att umgås i från tidig vår till sen höst. En generös invändig klädkammare samt två utvändiga förråd ger gott om förvaringsmöjligheter. Dessutom används den tidigare mulltoan som ett ytterligare förvaringsutrymme. För den som önskar kan detta rum byggas om till en gäst- wc. Stor vikt lades vid planlösningen när bostäderna byggdes, där mindre fönster mot norr ger svala, mörka sovrum och stora fönster mot söder låter sällskapsytorna bada i ljus. Solbyn uppfördes 1980, och var när det byggdes en av Sveriges första ekobyar. Här finns en tanke om att leva hållbart, med fokus på livskvalitet. Det är en god gemenskap och man hjälper varandra. Områdets grusgångar kantas av gemensamma fruktträd och det finns gott om små gröna oaser med ätbara frukter och bär som man kan plocka och njuta. Varje lägenhet har även tillgång till en kolonilott, där man kan odla grönsaker, bär och blommor. Vid koloniområdet hittar man en fotbollsplan och studsmatta för barnen och här finns även en hönsgård som man kan engagera sig i. Solbyn är ett bilfritt område med möjlighet att hyra parkeringsplats vid infarten. Föreningen har nyligen installerat laddplatser för elbil. Alldeles utanför området stannar bussen och det är bra kommunikationer till Lund/Malmö. Från Solbyn är det gångavstånd till såväl Skrylle och Naturum som till Dalby Söderskog och Billebjär. En kort promenad leder till Dalby centrum med affär, apotek, vårdcentral och övrig service. På området finns en populär ur- och skurförskola som drivs i privat regi som ett föräldrakooperativ. Välkomna att boka en tid för visning!

Korsgatan 7, Dalby, Lunds kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår

Korsgatan 7

Villa
Dalby, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 500 000 kr
130 + 60 m²
7 rum
755 m² tomt

KOMMER TILL SALU I SLUTET AV APRIL, ANMÄL GÄRNA INTRESSE REDAN NU! På ett av Dalbys högsta lägen presenterar vi nu denna ståtliga villa som kombinerar tidstypisk charm med en modern känsla. Väl genomtänkt planlösning med stora ljusa sällskapsytor, rum i fil och inte minst, en magnifik utsikt ut över Dalbys villakvarter! En solig dag kan man skymta Malmö skyline med Turning Torso och Öresundsbron i fjärran. Huset passar perfekt för en växande familj, med möjlighet till 4 rymliga sovrum och dessutom en källare med stora bonusutrymmen som kan nyttjas till lite av varje. I källaren finner man bl a en nyrenoverad tvättstuga, matkällare, förråd och gillestuga. Separat ingång gör detta till det perfekta stället för tonåringen att hänga på med sina vänner. Huset är löpande renoverat under åren och en ny luft/vatten värmepump från 2020 ger låga värmekostnader. Ljuvlig trädgård i olika nivåer där häckar delar av och skapar en känsla av olika rum. Här finns flera uteplatser med sol olika tider på dagen som man kan välja mellan. För de allra hetaste dagarna kan man söka skugga under det pampiga körsbärsträdet som ståtar mitt i trädgården och som blommar vackert på våren. Överallt i trädgården finns lättskötta rabatter där lökar och perenner tittar upp och avlöser varandra från tidig vår hela säsongen intill sen höst. Längst ner i trädgården finns en plan gräsyta som passar perfekt för bollspel och lek, och där man med fördel placerar ett partytält för de där speciella tillfällena när man är många. Framsidan välkomnar med en imponerande Blodbok som med sina vackra mörkröda toner skänker en speciell karaktär åt entrén. Lugnt kvarter med god sammanhållning och många barnfamiljer. Bekvämt gångavstånd till flertalet förskolor och skolor och i närområdet finns gott om lekplatser och grönområden med cykelvägar. Mycket strategiskt läge i byn där såväl vackra naturområden som Dalby centrum med butiker och service finns ett par minuters promenad bort. Här bor man med nära till allt!

Flöjtvägen 12a, Östra Torn, Lunds kommun
  • Kommande

Flöjtvägen 12a

Lägenhet
Östra Torn, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/2
5 754 kr/mån
30 893 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade bostaden som lockar med härligt ljusinsläpp och en fantastisk uteplats med altan för maximal njutning. Det stora köket med charmig inredning och plats för matgrupp skapar en inbjudande atmosfär. Dessutom erbjuder bostaden ett helkaklat badrum, två rymliga sovrum, en stor klädkammare som kan inredas till ett extra rum samt ett stort vardagsrum med vackert original parkett. Den sydostvända uteplatsen ger möjlighet att njuta av både morgon- och eftermiddagssol med en rogivande utsikt mot grönskande omgivningar. Bo i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till grönområden, matbutiker och skolor. Föreningen är välskött och gemytlig med god ekonomi, och en parkeringsplats ingår i avgiften. Missa inte chansen att uppleva detta harmoniska hem. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 9