Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ängsvägen 3, Sorsele, Sorsele kommun

Ängsvägen 3

Villa
Sorsele, Sorsele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

595 000 kr

109 m²

3 rum

908 m² tomt

Välkommen till Ängsvägen och ett mycket välskött 1 planshus. Huset erbjuder ett praktiskt kök med nyare luckor och matplats nedanför, stort vardagsrum med pelletskamin. Detfinns idag 2 sovrum, ett är förberett att med skiljevägg skapa ett 3:e där dörrar och fönster för det redan finns på plats. Det finns gott om förvaring och i den stora hallen kan enkelt ytterligare garderober inrymmas. På tomten finns garage med separat ingång från gaveln som leder till ett förråd samt ytterligare sovrum. Ytterligare påbyggnad ger förvaring för tex mindre båt eller skoter. Tomten är plan och lättskött med gräsmatta och delar av den vetter mot mindre skogsparti.

Sommarvägen 22, Hemavan, Storumans kommun

Sommarvägen 22

Fritidshus
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

4 995 000 kr

101 m²

4 rum

770 m² tomt

Attraktivt högt läge med fina parkeringsmöjligheter samt del i garage. Den privat belägna verandan ligger vindskyddad med fantastisk utsikt och skistreet nedanför. Välkommen till Sommarvägen 22 och denna mycket välskötta timmerstuga. Här erbjuds kök och allrum med delvis öppen planlösning, mycket fint ljusinsläpp från fönster i storstugan där utsikten kan avnjutas direkt från soffan. De nyligen renoverade sovrummen ligger väl avskilda från storstugan och har gott om förvaring, här finner vi även det renoverade badrummet. Garaget är placerat över tomtgräns där man har 1 del av dubbelgaraget, bakom ligger ett förråd som skulle kunna vara en perfekt placering för framtida bastu. Tomten är lättskött med gräsmatta samt naturtomt i sluttningen nedanför verandan.

Stintbäcken 158, Hemavan, Storumans kommun

Stintbäcken 158

Fritidshus
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

2 195 000 kr

60 m²

3 rum

1 993 m² tomt

Välkommen till Stintbäcken där du hittar denna fina fjällstuga som har mycket att erbjuda både naturälskare och äventyrsentusiaster. Stugan har en fantastisk panoramavy över fjällen som sträcker sig långt bortom horisonten. Den ligger i ett område som är känt som ett skoterparadis, där det finns gott om möjligheter att upptäcka vackra platser och landskap på skotern. Fiskeentusiaster kommer också att uppskatta områdets många sjöar och vattendrag med härligt fiske. Entrén sker via den inbyggda verandan som är placerad i soligt läge och perfekt när man vill förlänga utekänslan. Inuti stugan har ytskikten nyligen renoverats, vilket ger en fräsch och modern känsla. Det erbjuds en härlig braskamin som ger extra värme och mysighet under kalla kvällar. Badrummet har också renoverats nyligen och erbjuder moderna bekvämligheter och även tvättmaskin. Bra disponerade ytor med smart planlösning som ger gott om plats för umgänge. Tomten är naturtomt och har bra plats för uppställning av fordon och släp, vid husets gavel finns även ett mindre skotergarage. Det finns byggrätt för ytterligare 40 kvm på tomten om man skulle önska utöka boytan i framtiden. Varmt välkommen hit.

John Åkerlunds Väg 23, Tärnaby, Storumans kommun
John Åkerlunds Väg 23, Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
John Åkerlunds Väg 23, Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

John Åkerlunds Väg 23

Fritidshus
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 795 000 kr

45 m²

3 rum

Högt belägen lägenhet med ski in/out-läge vid Anjabacken i Tärnaby. Genomgående ljus med moderna ljusa materialval med vita väggar, träparkettgolv, klinker i hall och badrum. Köket är fullt utrustat med moderna maskiner, stilrent badrum med dusch, handfat, wc samt tvättmaskin. Det erbjuds också två rymliga sovrum med förvaring i garderober. Lägenheten är placerad i SV läge med fint ljusinsläpp, terrassen utanför kan nås via både vardagsrum och sovrum. Från lägenhetens fönster och terrass har du en fantastisk utsikt över Tärnabyfjällen och den omgivande naturen.

 • Premium
Umasjö 322, Hemavan, Storumans kommun

Umasjö 322

Fritidshus
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

3 495 000 kr

84 m²

4 rum

1 447 m² tomt

Ranahytta med bästa läge och utsikt över fjällmassiven. Fantastiskt fin stuga där utsikten följer dig både inomhus och utomhus från den stora verandan. Den utmärkta placeringen ger också utrymme för en ovanligt stor gårdsplan med gott om uppställningsplats. Garaget är även det rymligt som har gjutet golv för utmärkt förvaring av utrustning och skotrar. Stugan är välkomnande med praktisk hall och förvaringplats i anslutning. Storstugan möter med härligt ljus från stora fönsterpartier, taket är öppet till nock och leverar en luftig och lätt känsla. Köket är avskilt men en naturlig del av den öppan lösningen, matplatsen ligger nedandför. Det erbjuds tre sovrum varav ett har plats för dubbelsäng, de andra är av mellanstorlek. Från storstugan finns en stege som tar dig upp till ett stort sovloft med möjlighet att stänga separat dörr. Är man många ryms här ledigt sex bäddar. Badrummet har gott om utrymme och här finns tvättställ med förvaringsmöbel, duschkabin samt wc och tvättmaskin. Tomten är lättskött med gräsmatta som sluttar lätt nedanför verandan, den stora uppfarten är grusad.

Vilasund 132, Hemavan, Storumans kommun

Vilasund 132

Fritidshus
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

2 995 000 kr

77 m²

3 rum

2 370 m² tomt

Vilasund är vackert beläget med en fantastisk utsikt över fjällmassiven. Huset har renoverats och är utrustat med lyxiga badrum och ett modernt kök som har alla bekvämligheter som behövs för en bekväm vistelse. Rymlig hall, 2 sovrum och stort allrum med matplats och braskamin med utgång till en härlig solveranda. Förutom huvudbyggnaden finns också ett gästhus som ger gott om utrymme för gäster. Även detta hus har försetts med ett underbart badrum, 2 sovrum samt allrum. För den som eftersöker bastu erbjuds här en vedeldad bastu i separat byggnad som är perfekt för avkoppling efter en dag utomhus. För skotern finns det också ett separat skotergarage. Området har fina möjligheter till fiske och är lättillgängligt för den som gillar skoter att utforska områdets natursköna omgivningar. Vilasund ett idealiskt val för dem som söker ett fritidshus som bara är att ta i bruk och i bekväm och avkopplande miljö.

 • Plus
Bergastigen 24, Tärnaby, Storumans kommun

Bergastigen 24

Fritidshus
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

2 195 000 kr

90 m²

5 rum

806 m² tomt

Välkommen till en fin villa med bergvärme och möjlighet till uthyrning i separat lägenhet på övre plan. Huset är placerat högt i området med trädgårdstomt som vetter mot skogsparti där det också ligger en varmbonad gäststuga. Huvudbyggnaden är mycket välskött med många charmiga originaldetaljer bevarde som tex huset två öppna spisar. Entréplan erbjuder ett vackert vardagsrum med fint ljusflöde och utsikt, kök med matplats nedanför samt två större sovrum och badrum. Källarplan har gillestuga, inrett sovrum samt tvättstuga med dusch och bastu. Via den separata hallen når man övre plan som idag är en separat lägenhet med ett större rum placerat på varje gavel, kök i mitten samt badrum med dusch. Det erbjuder fina intäktsmöjligheter eller varför inte generationsboende, valen är många utifrån behov. Huset ligger mitt i Tärnaby med närhet till både butik , skidbackar och skoterleder.

Blå Vägen 19I, Hemavan, Storumans kommun

Blå Vägen 19I

Lägenhet
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 195 000 kr

31 m²

2 rum

Bra skick med smarta ytor och lätt att hyra ut. Välkommen in i hallen med klinkergolv och torkskåp, det rymliga allrummet kombinerar kök, matplats och soffgrupp. Sovrummet är flexibelt för att kunna maximera antalet sovplatser eller att endast ha en mindre dubbelsäng. Fint badrum med dusch, tvättställ med förvaringsmöbel samt wc, golvet har comfortvärme med eldrift. Entrén fungerar även som veranda samt erbjuder en mindre skidbod. Parkeringen ligger på bekvämt avståd där det även finns sophantering, föreningen har också en bokningsbar tvättstuga. Alla bekvämligheter på promenadavstånd, närmast ligger centrumbacken eller skoterled.

Joesjö 431, Tärnaby, Storumans kommun

Joesjö 431

Fritidshus
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

2 395 000 kr

65 m²

4 rum

1 938 m² tomt

Välkommen till ett av områdets bästa läge med utsikt över vatten och fjäll. Stugan har perfekt läge för både skoter och fiske med rättighet att ha båt vid vattnet nedanför. Fin gårdplan med gott om uppställningsplats för bilar, skoter och släp samt garage på uppfarten. Den välskötta stugan har fin karaktär med väl tilltagen takhöjd i allrummet som är öppen och luftig med en härlig braskamin. Det erbjuds också tre sovrum, rymlig hall och badrum med bastu. Från tomten är det direktacess ut med skoter samt promenadavstånd till fiskevatten.

Krokfors 321, Tärnaby, Storumans kommun
Krokfors 321, Tärnaby, Storumans kommun, bild 2
Krokfors 321, Tärnaby, Storumans kommun, bild 3

Krokfors 321

Tomt
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

495 000 kr

1 674 m² tomt

Nu erbjuds möjligheten att köpa en bra och lättillgängligt placerad tomt i Krokfors. Vatten och el finns framdraget till tomtgräns. Huvudbyggnad får ha en bruttoarea på 120 kvm samt en komplemnetsbyggnad på 50 kvm, endast enfamiljshus. För mer detaljer se punkt 3 i bilagda situtionsplan. Tomten är uppskyltad med undantag för att den kan ha snöat över. Välkommen hit.

 • Premium
Solberg 213, Tärnaby, Storumans kommun

Solberg 213

Tomt
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 495 000 kr

1 396 m² tomt

Välkommen till Solberg – ett idylliskt stugområde på cykelavstånd från Tärnaby centrum. Här kan du uppleva allt som fjällvärlden har att erbjuda året runt. Under vintern har du nära till fantastisk skidåkning och skoterkörning uppe på fjället. På hösten väntar fina vandringsleder där du kan plocka kantareller runt hörnet. Från Solberg har du en bekväm närhet till både Tärnaby och Hemavans backar och längdskidspår, samt till butiker och annan service. Med närheten till allt detta kan du njuta av en härlig vistelse i fjällvärlden samtidigt som du har allt du behöver inom räckhåll. Kom och upplev fjällvärlden på nära håll genom att köpa en tomt i Solberg. Här kan du skapa ditt eget drömboende med närhet till allt som fjällvärlden har att erbjuda året runt. Tomten är placerad på andra raden sett från vattnet, plan och lättillgänglig. För mer information om tex byggrätt kontakta mäklaren. Tomten är uppmärkt med skylt. Tänk på att vägen dit är smal så kör sakta eller lämna bilen vid parkeringen och ta en promenad dit i härliga Solberg.

Stintbäcken 379, Hemavan, Storumans kommun
Stintbäcken 379, Hemavan, Storumans kommun, bild 2
Stintbäcken 379, Hemavan, Storumans kommun, bild 3

Stintbäcken 379

Fritidshus
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 695 000 kr

40 m²

2 rum

1 315 m² tomt

Läge nära skoteråkning och endast 10 min till Hemavnas pister erbjuder dessa 2 trivsamma stugor i Stintbäcken. Tillsammans med den separata stugan ger dessa en boendeyta på 60 kvm + biyta på loftet. Den timrade huvudstugan har stort härligt allrum med utrymme för matplats och soffgrupp samt braskamin. Det erbjuds även ett separat tillagningskök, badrum med dusch samt sovrum. Huset är genomgående ljust med trägolv och timmerväggar. Stuga två är något mindre som även det har ett rustik intryck med tumrade väggar samt moderna inslag. Det finns ett enkelt kök utan v/a, sovrum samt sovloft. Tomten är ligger på höjd och har fin utsikt mot fjäll, området nedanför stugan angränsar direkt till fina fiskevatten.

 • Premium
Norrselevägen 3C, Sorsele, Sorsele kommun

Norrselevägen 3C

Radhus
Sorsele, Sorsele kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

745 000 kr

112 m²

5 rum

225 m² tomt

Välkommen till ett av samhällets mysigaste område med mycket charmerande hus på bästa utsiktläge. Här finner man ett välplanerat radhus med stora utrymmen och möjlihet för upp till 4 sovrum, vardagsrum samt gillestuga med braskamin. På baksidan ligger terrassen som är placerad på bästa utsiktläge, en plats som man gärna tillbringar sin tid på. Tomten erbjuder även fina förvaringsmöjligheter i förrådsbyggnad sammanbyggt på husets gavel. Området har flera huskroppar med garagelängor, gästparkeringar samt belysning. Dessa sköts om via samfllighet vilket underlättar vintertid med snöskottning.

Ulrika Eleonoras väg, Storuman, Storumans kommun

Ulrika Eleonoras väg

Tomt
Storuman, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 595 000 kr

743 m² tomt

Tillfälle att förvärva tomt i etablerat område på Ulrika Eleonoras väg Projekt med tre tomter på mycket bra läge. Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomtgräns, inkopplingsavgifter tillkommer. Hitta hit: kör till Gondolbyn och sväng in på Ulrica Eleonoras väg, tomterna ligger då på höger sida och kommer att vara uppmärkta. Mer information finns under dokumnet där du hittar bla planbestämmelser. Välkommen att höra av dig för mer information. 1:1150 = 744 kvm 1:1336 = 742 kvm 1:1337 = 744 kvm

 • Plus
Viltvägen 6, Tärnaby, Storumans kommun

Viltvägen 6

Fritidshus
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 695 000 kr

70 m²

4 rum

816 m² tomt

Underbart hus med charmig karaktär uppfört 1931 med trädgårdstomt och utsiktsläge. Välkommen till Viltvägen och detta trivsamma hus i två plan samt en mindre källare med ingång från husets yttre gavel. Entré sker via en kallfarstu för att sedan komma in i en välkomnande hall. Här finns stort kök med vedspis, rymlig matplats med kamin och utgång till en mindre veranda. Här erbjuds även vardagsrum med plats för soffgrupp samt toalett inrymd under trappan. Övre är fördelat på ett stort härligt sovrum med utgång till en vädringsbalkong med ljuvlig utsikt. Det finns också ett mindre sovrum, badrum med badkar och toalett samt gott om förvaring. Källaren nås från husets utsida och nyttjas idag till förvaring samt plats för den eldrivna värmekällan till det vattenburna systemet. Tomten är lätt sluttande och väl uppvuxen med gräsmatta och utmärkt för odling av fjälltåliga växter. På tomten i anslutning till infarten finns också ett garage med plats för skoter, den undre delen fungerar idag som vedbod. Varmt välkommen hit

 • Plus
Vilasund 150, Hemavan, Storumans kommun

Vilasund 150

Fritidshus
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 295 000 kr

100 m²

3 rum

2 323 m² tomt

Renoveringschans i Vilasund av ett hus med mycket bra planlösning. Allrum och kök ligger i vinkel tillsammans med en öppen spis, sovrummen är större samt fina utrymmen i källardelen. Tomten är avlång och har en härligt utsikt, perfekt läge för att bygga en veranda på husets framsida. Den stora och välhållna ladan ligger på fastighetens yttre del och har gott om plats för skotrar och annan utrustning. För parkering av bil finns ett mindre garage under huset, lätt tillgängligt via källaren. Vilasund är till stor del att se som ett skoterparadis, led finns i direkt närhet.

 • Plus
Stintbäcken 222, Hemavan, Storumans kommun

Stintbäcken 222

Tomt
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

525 000 kr

1 880 m² tomt

Tomter med mycket bra läge och härlig utsikt mot fjäll. På tomten finns vatten framdraget genom gemensamhetsanläggning. Avlopp och el tillkommer. Tomternas storlek varier från 1.300 kvm till 2.500 kvm. Väg finns fram till tomtgräns och är under färdigställande. Möjlighet att bygga såväl stor stuga på 150 kvm där loft får inredas, och därtill garage 40 kvm . Möjlighet till ytterligare komplementbyggnader såsom Attefall eller friggebod. Välkommen till ett mycket attraktivt område Tomt 1:243 = 475 000 kr 1452 kvm Tomt 1:244 = 475 000 kr 1777 kvm Tomt 1:246 = 525 000 kr 1664 kvm Tomt 1:247 = 525 000 kr 1880kvm

LAXBÄCKEN 2:135 , Vilhelmina, Vilhelmina kommun

LAXBÄCKEN 2:135

Fritidshus
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

895 000 kr

45 m²

3 rum

1 540 m² tomt

På stabil stenhäll med utsikt över vatten finner vi här två fritidshus på samma tomt. Byggnad ett är genomgående renoverad och underhållen med hall, öppet allrum med braskamin, tillagningskök samt badrum. Byggnad två är välskötta med genomgående äldre stil. Även här finner vi hall, kök, allrum med öppen spis samt ett sovrum. Bägge byggnaderna har veranda efter dess långsidor. Platsen ligger på en upphöjd klipphäll med fin utsikt över en avsmalnad del av Malgoviken. Fina möjligheter till fiske och bad alldeles i närheten.

 • Plus
Grönfjäll 35, Kittelfjäll, Vilhelmina kommun

Grönfjäll 35

Fritidshus
Kittelfjäll, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

895 000 kr

55 m²

3 rum

1 500 m² tomt

Välkommen till Grönfjäll och denna stuga i bra skick med flertalet byggnader på tomten. Här finns förutom huvudbyggnaden två sovstugor, en större och en med plats för omklädning samt separat sovrum. Det erbjuds även ett skotergarage och förråd. Stugan har kombinerat allrum och kök med vedspis. två sovrum samt badrum. Det finns även en påbörjad utbyggnad av ett större allrum vilket passar stugan utmärkt. Tomten är plan och lättskött och med ett perfekt läge att ta skotern ut på en tur.

 • Plus
Joeström 103 A, Västansjö, Storumans kommun

Joeström 103 A

Fritidshus
Västansjö, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 095 000 kr

29 m²

2 rum

682 kr/mån

Söker du skoter in/out mitt emellan Hemavan och Tärnaby? Välkommen till detta mindre och välplanerade bostadsrättshus med mycket låg avgift i Lindgrens stugby. Huset som är en del av den skuldfria bostadsrättsföreningen erbjuder allrum med sprakande braskamin, charmigt och välplanerat kök, badrum med dusch, sovrum med 2 bäddar samt torkrum. Det finns utrymme att bygga ut huset enligt föreningens stadagar.På bästa läge finns även en uteplats med en glimt av fiskefavoriten Västansjön med tillhörande Jovattsån, detta är endast en del av fler vatten i området. Inom föreningen har man även tillgång till en bastutunna samt grillplats. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information om objektet.

 • Plus
Joeström 103L, Tärnaby, Storumans kommun

Joeström 103L

Fritidshus
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 650 000 kr

56 m²

4 rum

904 kr/mån

Perfekt placerat mitt emellan Hemavan och Tärnaby välkomnar detta utbyggda och välplanerade bostadsrättshus med mycket låg avgift. Huset har ett privat läge och byggdes ut ca år 2011, i samband med det byttes även fönster. Här finns en rymlig hall med förvaring, ett mindre men väl fungerande kök samt matplats och braskamin, stort allrum med tak öppet till nock. Det finns också en veranda med glimt ner mot Västansjön med tillhörande Jovattsån, detta är endast en del av flera vatten i området. Varmt välkommen på visning eller kontakta ansvarig mäklare för ytligare information om objektet.

 • Plus
Lövberg 13, Klimpfjäll, Vilhelmina kommun

Lövberg 13

Fritidshus
Klimpfjäll, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

795 000 kr

38 m²

2 rum

2 100 m² tomt

Endast sju minuter från Klimpfjäll erbjuds nu en lättillgänglig mindre stuga. Här finns kök med matplats, vardagsrum samt sovrum och ett tvättrum. Via vardagsrummet finns även utgång till en härlig veranda. Tomten är lättskött bevuxen med gräs och träd och ligger med ett avstånd på knappt 300 m ner till vattnet. Området är en perfekt utgångspunkt för härliga skoterturer och en kort tur till Klimpfjäll med dess fina skidåkning.

Kungsvägen 7C, Hemavan, Storumans kommun

Kungsvägen 7C

Fritidshus
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

6 295 000 kr

120 m²

5 rum

7 064 kr/mån

Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga med fantastisk utsikt och skistreet alldeles i närheten. Här erbjuds en slående takhöjd med stora fönsterpartier som flyttar fjällen till dig. Här finns ledigt plats för 12 personer likaväl som att avnjuta allt utrymme för egen del. Här erbjuds allrum med öppen planlösning och socialt kök, 2 badrum varav ett med bastu samt 4 sovrum. När vädret tillåter sveper verandan efter hela långsidan med utmärkt solläge. I anslutning till entrén finns rymligt skidförråd, parkering i anslutning till entrén. Endast bokad visning. e-post [email protected] eller +46703320553 Välkommen

 • Plus
Blå vägen 70, Hemavan, Storumans kommun

Blå vägen 70

Tomt
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 795 000 kr

771 m² tomt

Renoveringsobjekt alternativt rivningsobjekt på stor tomt vid infarten till Gondolbyn. Omplaneringen av rummen är endast påbörjad samt att murstocken är avlägsnad.

 • Plus
Malgovik 34B, Vilhelmina, Vilhelmina kommun

Malgovik 34B

Radhus
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

695 000 kr

108 m²

4 rum

962 m² tomt

Stort parhus med dubbelgarage och fina uppställningsplatser för tex släp. Huset är tidstypiskt med vacker öppenspis och stora rum. På entréplan finns stort kök och vardagsrum med öppen men delvis avskild planlösning. Övre plan har tre större sovrum samt ett härligt ljust och nyligen renoverat badrum med kakel och klinker. Huset erbjuder även källare där det finns tvätt och tork, duschkabin samt bastu och pannrum. Den med staket inhägnade tomten är lättskött med gräsmatta och vinbärsbuskar samt rabarber. På uppfarten finns ett dubbelgarage med två portar samt parkeringsyta utanför. Tomten som fortsätter en bit på andra sidan vägen erbjuder dessutom perfekt plats för tex släpvagn. För den friluftsintresserade erbjuds många möjligheter med bla gångstig ner till sjön direkt nedanför fastigheten. Här erbjuds ett utmärkt fiske samt möjlighet till plats för mindre båt i närheten. Inte långt härifrån finns också ett eljusspår som är belyst ca 2,5 km med start vid gamla skolan. För den som gillar skoter är området ett paradis.

 • Plus
Åskilje 221, Gunnarn, Storumans kommun

Åskilje 221

Övrigt
Gunnarn, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 995 000 kr

5 990 m² tomt

Affärsmöjlighet med stort eget boende samt sex separata lägenheter med garage och förråd. Samtliga byggnader är i mycket bra skick och underhållna, dessa är ursprungligen byggda 1992. Det stora huset har tidigare fungerat som förskola samt haft lokaler, denna är numera konverterad till stort privat boende med hela 5 sovrum, stort kök, vardagsrum och badrum. På fastigheten finns också 6 lägenheter varav 3 med 2 rum och kök samt 3 med 3 rum och kök, ett flertal har fiber. Till lägenheterna hör 1 garage som inkluderar en förrådsdel samt ytterligare förråd på gavel. På området finns dessutom 6 motorvärmarplatser. Fastigheten är genomgående i mycket bra skick och har även nyligen målats. Tomten är lättskött med grusad uppfart och gräsmattor med buskar. Värmen i lägenheterna har i flertalet kompletterats med luftvärmepump. Varje bostad har separat avläsning av el.

 • Plus
Blå vägen 10, Tärnaby, Storumans kommun

Blå vägen 10

Fritidshus
Tärnaby, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

1 495 000 kr

36 m²

2 rum

2 974 m² tomt

Notera den stora tomten till den charmiga stugan som ligger väl dold lättillgängligt i Tärnaby. Välkommen till stugan som erbjuder ett rymligt allrum med braskamin, tillagningskök med sovhytter bakom samt ett separat sovrum. Hallen är rymlig med bra förvaring med badrummet placerat rakt fram med både toalett och dusch. Tomten är avlång och skogsbevuxen med fina möjligheter för vidareutveckling, eller varför inte bara njuta av den som den är. På tomten finns också förråd och vedbod, nedanför fastigheten finns bra parkeringsmöjligheter.

 • Plus
Ripfjäll 124, Storuman, Storumans kommun
 • Budgivning pågår

Ripfjäll 124

Fritidshus
Storuman, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

695 000 kr

50 m²

1 rum

2 400 m² tomt

Timrad stuga på höjd med stor trädgård och ordentlig potential. Stugan är en äldre timmerstomme som är påbyggd med en isolerad veranda på utsiktssidan. Här erbjuds kök, storstuga med murad öppen spis samt hall och förvaringsutrymmen. I anslutning till står en mindre stuga som tidigare har använts som sovrum samt att torttoaletten finns här. Den planerade tomten vetter med sin sluttning mot solen och har perfekt läge för odlingar. Den plana delen fungerar som plats för grillstugan samt har bra med parkeringsyta och uppställningsplats för tex släp. Möjlighet finns att separat köpa tomten Skansnäs 1:8. Se tomtkarta för närmare överblick. För visning kontakt mäklaren direkt via mail: [email protected] eller +46703320553

 • Plus
Näset 20, Vilhelmina, Vilhelmina kommun

Näset 20

Fritidshus
Vilhelmina, Vilhelmina kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

3 350 000 kr

96 m²

3 rum

2 280 m² tomt

Bäste läge med strandtomt. Fastigheten erbjuder möjligheter utöver det vanliga med ett nyligen producerat hus. Här finns idag ett modernt hus med stora fönsterpartier och har kombinerat allrum/kök, sovrum samt badrum. Integrerat med huset finns ett större garage som idag nyttjas som boendedel med stora ytor och braskamin. Detta kan enkelt konverteras då det är godkänt som garage. På tomten finns också en mycket charmig timring med bästa läge direkt vid vattenlinjen. Meddela om du vill ha en länk med drönare över fastigheten På tomten finns ytterligare en byggnad som kan nyttjas som fritidshus. Det är en timring, med två sovrum, loft, enkelt kök, allrum med öppenspis samt toalett. Den bakre sidan ligger när strandlinjen och ger en fantastisk utsikt från fönstren. I bästa solläge ligger den trädäckade altanen. Nedanför huset vid vattnet har man gjort en utfyllnad som är en perfekt plats att bara avnjuta med vy över vatten. Även utmärkt som tex ställplats då det är förberett för elplats. Ovan denna ligger en gäststuga med egen altan på bästa utsiktsläge. Kontakta mäklaren för privat visning.

 • Plus
Myrlund 212, Storuman, Storumans kommun

Myrlund 212

Fritidshus
Storuman, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

895 000 kr

85 m²

4 rum

1 855 m² tomt

Ett fritidshus som erbjuder en härlig tomt med fina odlingsmöjligheter på bästa solläge. Fastigheten har två stugor varav huvudstugan även kan nyttjas för åretruntboende. Den har 3 sovrum, allrum, kök, 2 badrum samt förvaring som även är avdelad för tvätt. Sovrum nummer 3 ligger i anslutning till entrén och nås via den inbyggda verandan. Stuga 2 har allrum med enkelt kök, sovrum på nedre plan samt ytterligare ett via stege på övre plan. Detta hus fungerar idag bäst sommartid. Tomten har stor variation där området innanför inhägnaden nyttjas flitigt för odling. Området utanför vetter mot blomsteräng och har sluttande partier. På tom ten finns även garage för trädgårdsredskap samt vedbod. Till fastigheten medföljer fiskerätt samt rätta att ha båt. Se gärna fastighetsutdrag för mer information. Välkomna på visning

 • Plus
Joesjö 258, TÄRNABY, Storumans kommun

Joesjö 258

Fritidshus
TÄRNABY, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

2 995 000 kr

70 m²

4 rum

1 535 m² tomt

Härligt och lättillgängligt fritidshus på högt läge med utsikt mot fjällmassiv och vatten. Huset har timmerstomme med öppet allrum och matplats på utsiktssidan, utanför ligger den nybyggda terrassen. Köket är socialt placerat med moderna vitvaror. Det erbjuds två sovrum varav ett har plats för dubbelsäng och det mindre har våningssäng. Loftet stort och har delvis ståhöjd med gott om plats för sängplatser, eller varför inte som ytterligare allrum. Tomten är plan vid huset och garaget med bra uppställningplats, lätt sluttande uppfart och grönytor.

 • Plus
Umfors 103, Hemavan, Storumans kommun

Umfors 103

Tomt
Hemavan, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

495 000 kr

Välkommen till Stinthobben som erbjuder tomter på mycket naturskön plats, härlig utsikt och närhet till vatten i Umfors. Området ligger lättillgängligt och är väl förberett för bebyggelse. Väg och vattenförening är bildad förberett för områdets 9 tomter, vatten är framdraget till tomtgräns och ingår i köpet. El samt fiber finns även dessa framdraget, kostnad för dessa anslutningar tillkommer och så även avlopp med infiltration. Vägen är klar så välkommen hit och se om det här kan bli ditt val i området. 111A = Såld 111B = Till salu 113A = Tillsalu 113B = Till salu 107 = Såld 105A = Till salu 105B = Till salu 103A = Till salu 103B = Till salu

Ström, Storuman, Storumans kommun

Ström

Tomt
Storuman, Storumans kommun
Svensk Fastighetsförmedling Hemavan

350 000 kr

Välkommen till Ström där det nu finns möjlighet att förvärva en tomt på mycket fint läge, projektet har tre stycken. Tomterna ligger lätt tillgängliga från vägen och är råtomter där kostnad för el, vatten och avlopp tillkommer. Storleken på tomterna är ca 1600 - 1800 kvm vardera. För att enklast hitta till platsen använd navigator. Ring gärna för närmare information.

Visar alla 33