Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna

Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Springarvägen 3, Trångsund, Huddinge kommun
  • Kommande
Springarvägen 3, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Springarvägen 3, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Springarvägen 3

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
1 795 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 941 kr/mån
30 948 kr/m²

På Springarvägen i den populära och välskötta föreningen Brf Löparen 1 finns nu möjligheten att förvärva en stor tvåa högst upp i huset. Här bor du i en lägenhet som är genomgående ljus med fönster i flera väderstreck och en stor inglasad balkong i ostört och soligt västläge - Tack vare balkongens läge ovanför husen bredvid skiner solen här nästan hela dagen. Lägenheten välkomnar in i en rymlig hall med bra förvaring i platsbyggda garderober. Vidare erbjuder bostaden ett stort och socialt vardagsrum med fiskbensparkett och ljusa väggar och det är från vardagsrummet som balkongen nås. Vidare erbjuds ett renoverat kök med vita skåpluckor ovan stänkskydd av vita Biselado-plattor som tillsammans med de svarta laminatskivorna skapar ett modernt och fridfullt kök. Sovrummet är väl tilltaget och här finns plats för dubbelsäng, förvaring och skrivbord. Badrummet är stambytt av föreningen och inrett med wc, duschhörna, handfatskommod samt tvättmaskin. Brf Löparen 1 är en bra förening som gjort större förbättringar och investeringar senaste åren, bland annat ett spa som föreningens medlemmar får nyttja. Föreningen är gruppansluten med kabel-tv och bredband via fiber. Med knappa 3 minuters promenad nås Trångsunds centrum med pendeltåget som tar dig in till city på 18 minuter alternativt på 10 minuter med buss nås Farsta centrum med galleria och tunnelbana. Närhet till fina naturstråk och badplatser kring Drevviken och Magelungen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Dalarövägen 23, Trångsund, Huddinge kommun
  • Kommande

Dalarövägen 23

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
3 475 000 kr
90 m²
4 rum
vån 3/4
7 040 kr/mån
38 611 kr/m²

Sällsynt tillfälle att få förvärva en modern och inbjudande gavel 4:a med två mysiga balkonger där solen kan avnjutas från tidig förmiddag till senare eftermiddag/kväll. Bostadens centrala plats är det väl tilltagna vardagsrummet med en öppen och social planlösning. Här finns gott om plats för sällskapsdel med generös soffgrupp. Från vardagsrummet finns utgång till ena balkongen med högt och privat läge och perfekt för sena sommarkvällar. Köket är öppet mot vardagsrummet och här flödar ljuset från flera fönsterpartier och har en rofylld utsikt. Köket är välutrustat från Vedum, modernt i vitt med generösa arbetsytor samt vitvaror från Electrolux. Bostaden har tre välplanerade sovrum varav det större master bedroom har egen klädkammare och utgång till den generösa balkongen med utsikt mot den lugna innergården. Badrummet är stort och självklart helkaklat med golvvärme. Välplanerat med tvättdel med arbetsyta ovan samt förvaring i väggskåp. Duschdel med vikbara duschväggar med möjlighet att sätta in ett badkar för den som önskar. Intill master bedroom finns ytterligare ett helkaklat duschrum. Perfekt för den större familjen. Brf Fållan är en bra och stabil HSB förening med låga avgifter och ligger i en nyproducerad del av området, ett stenkast från pendeltåg och buss samt en kort promenadavstånd till centrum. Trångsund är ett naturnära område och från Dalarövägen är det nära till både sjön Magelungen och Fållan men även till flera fina badplatser kring Drevviken och Naturreservatet. Varmt välkomna att anmäla ert intresse så bjuder vi in till visningar!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tornslingan 46, Trångsund, Huddinge kommun
  • Kommande
Tornslingan 46, Trångsund, Huddinge kommun, bild 2
Tornslingan 46, Trångsund, Huddinge kommun, bild 3

Tornslingan 46

Lägenhet
Trångsund, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
Pris saknas
56 m²
2 rum
vån 2/3
4 066 kr/mån

Välkommen till Tornslingan 46 i natursköna Trångsund. -Välplanerad bostad -Stor och stabil HSB förening -Låga avgifter -Gym, bastu, festlokal och flertalet tvättstugor i föreningen -Centralt och lugnt läge -Nära natur, service och kommunikationer Här presenteras möjligheten att förvärva en större 2:a belägen i lugnt och populärt område med kort gångavstånd till både service, natur och kommunikationer. Här möts ni av stilrena materialval i kombination med fina ytskikt. Bostaden är genomgående med fönster i två väderstreck vilket skapar ett härligt ljusflöde. Bostaden nås på plan 2 av 3. Vidare erbjuds ett rymligt och modernt kök med gott om förvaring bakom flertalet under-och överskåp samt gott om arbetsytor på fina bänkskivor. Trevlig belysning ovan snyggt stänkskydd i mörkt kakel samt rostfria och integrerade vitvaror. Vardagsrummet är väl tilltaget och socialt med stort fönsterparti som bringar trevligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för både större soffgrupp samt matbord och skapar ett hem perfekt för sociala tillställningar. Från vardagsrummet når vi ut till den rymliga balkongen i fördelaktigt sydvästläge. Väldisponerat sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord samt annat sovrumsmöblemang. Välkomnande hall med gott om avhängningsmöjligheter samt förvaring i platsbyggda garderober. I hallen finner vi ett praktiskt klinkergolv i mörk ton som även fortsätter in i köket. Från hallen nås det stambytta badrummet från 2015 med kakel och klinker i snygg kombination. Här finns golvvärme, badkar, vägghängd wc, handfat, kommod samt spegelskåp. Som boende på adressen tillhör ni en stor och välskött HSB förening som gjort större förbättringar och investeringar genom åren. I föreningen finns tillgång till 9 tvättstugor, bastu, gym, hobbyrum/snickarbod och föreningslokal. Bredbandsanslutning ingår i månadsavgiften via Telenor 500 Mbit fiber. Till bostaden ingår ett förråd och ett mindre matförråd i samma byggnad. Här bor du i ett lugnt läge med närhet till både service, natur och kommunikationer. Med knappa 5 minuters promenad nås Trångsunds centrum där ni finner pendeltågsstationen som smidigt tar er in till Stockholm City på ca15min alternativt på ca 10 min med buss nås Farsta Centrum med galleria och tunnelbana. Närhet till fina naturstråk, utegym och badplatser kring sjön Drevviken och Magelungen.

  • Premium
  • Balkong
Storvretsvägen 27, Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande

Storvretsvägen 27

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
2 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/4
4 588 kr/mån
28 125 kr/m²

Välkomna till denna inbjudande och bostad med flödande ljusinsläpp tack vare det höga läget i gavel med flera väderstreck. Här bor du högst upp i huset med ett attraktivt läge och magisk utsikt där du kan njuta av fantastiska soluppgångar samt solnedgångar! Bostaden erbjuder två rymliga och ljusa sovrum, välplanerat kök med matplatsdel och utsikt. Utgång till balkong med högt och fritt läge i söder - perfekt för den som gilla grönt och odling. Helkaklat badrum med badkar samt separat gäst wc. Bra med förvaring i klädkammare. Unikt med egen tvättstuga vid entrén. Till bostaden hör även ett källarförråd. I avgiften ingår värme, vatten, bredband 250Mbit/s och telefoni bas via Tele2 samt basutbud Tv-kanaler. Lugnt och naturnära område med promenadavstånd till Skogås Centrum med affärer, caféer, gym och kommunikationer. Längre ner på gatan finns busshållplats. Med pendeln tar ni er in till Stockholm City på endast 20 min! Ett mycket trivsamt område med närhet till flera badplatser och naturområden vid Drevviken. Välkomna att lämna ert intresse så bjuder vi in till visningar!

  • Hiss
Altvägen 69, Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande
Altvägen 69, Skogås, Huddinge kommun, bild 2
Altvägen 69, Skogås, Huddinge kommun, bild 3

Altvägen 69

Radhus
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
4 295 000 kr
115 + 18 m²
5 rum
119 m² tomt

Välkommen till Altvägen 69! -Välplanerat -4 sovrum -Högt och fritt läge -Nära natur och bad -Närhet till service och kommunikationer Modernt radhus av den största modellen med flera rymliga sovrum och stort biutrymme med många möjligheter att inredas efter behov. Populär planlösning med kök och vardagsrum i entréplan med helkaklat duschrum och utgång till balkong med högt och fritt läge i soligt sydväst. Övre plan har två rymliga sovrum, här finns även ytterligare ett helkaklat badrum med fint ljusinsläpp genom takfönster. Nedre plan erbjuder ytterligare två väldisponerade sovrum och ett större allrum som idag används som ett andra tv-rum. Från ett av sovrummen på nedre plan kliver du ut till den härliga och högt belägna altanen i soligt sydvästläge med plats för både lounge grupp och solstolar. Bra med förvaring i flera garderober, utvändigt förråd och vindsutrymme. Altvägen är ett insynsskyddat men samtidigt centralt område där ni på bara några minuters promenad tar er till populära Mörtviksskolan, förskolor, kommunikationer och fina badplatser längs sjön Drevviken. Från centrum tar ni er in till Stockholm City på endast 20 min! Från huset nås två fina lekplatser där barnen kan leka lugnt och fritt. Alla hus är dessutom garanterade en garageplats vilket är ovanligt för området. I samfällighetsföreningen finns en tvättstuga som går att boka. Besök gärna föreningens hemsida för mer information http://www.altvagen.se Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Duettvägen 189, Skogås, Huddinge kommun
  • Kommande

Duettvägen 189

Lägenhet
Skogås, Huddinge kommun
Svensk Fastighetsförmedling Trångsund/Skogås/Länna
Pris saknas
93 m²
4 rum
vån 1
5 826 kr/mån

Välkommen till Duettvägen 181! -Etagelägenhet -Takterrass i söderläge -Stilrent renoverad -Stabil och välskött förening -Mitt i populärt radhusområde Här saluförs en helt fantastisk bostad i härligt radhusområde! En välplanerad och smakfullt renoverad 4:rok i etage. Här erbjuds ett hem utöver det vanliga med en egen solig takterrass om ca15kvm. Här kan ni avnjuta soliga dagar i insynsfritt läge med en fantastisk vy över området. Husets placering uppe på en höjd bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela bostaden. På plan 1 välkomnas vi av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i förråd under trapp. Entréplanet är fördelat på ett stort och socialt vardagsrum med delvis öppen planlösning mot stilrent renoverat kök. Köket är fullutrustat och går i sobra toner. Här ges även plats för stort matbord invid trevligt fönster. I vardagsrummet finner vi plats för både soffgrupp, tv-möbel och annat vardagsrumsmöblemang. På entréplan finner vi även ett väldisponerat sovrum och ett modernt renoverat badrum med kakel och klinker i snygg kombination. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handfat, kommod, tvättmaskin och torktumlare. På övreplan når vi två ytterligare sovrum där vi från det ena når ut till den härliga takterrassen. På takterrassen finner vi förråd nr 2. På övreplan finns även en WC. Som boende på adressen tillhör ni en stabil och populär förening i lugnt radhusområde. Brf Duetten är en välskött förening med både tvättstuga, bastu och övernattningslägenhet. Duettvägen ligger fantastiskt bra med närhet till allt! Lugnt och barnvänligt område med fina gårdar och lekplatser samt kort promenadavstånd till pendeltåg/ buss samt förskola och populära Edboskolan. Fina naturstråk och badplatser kring sjön Drevviken ligger nära inpå.

  • Balkong

Visar alla 6