Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Jaktvägen 6, Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Jaktvägen 6

Lägenhet
Bollstanäs, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 450 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 1
3 356 kr/mån
32 222 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem med dubbla uteplatser! Detta charmiga bostadsutrymme är perfekt för den som söker ett bekvämt och praktiskt boende. Med sina 1,5 rok erbjuder denna lägenhet den perfekta balansen mellan rymd och funktionalitet. Stegen leder dig in i en välkomnande hall som genast ger en känsla av hemtrevnad. Den ljusa och luftiga atmosfären omfamnar dig, tack vare de generösa fönsterna som släpper in det naturliga ljuset och ger rummet en känsla av öppenhet. Köket är modernt och stilrent, utformat för att möta dagens krav på bekvämlighet och funktionalitet. Här finns gott om förvaringsutrymme och arbetsyta för att tillaga dina favoriträtter. Det verkliga pricken över i:et är dom fantastiska uteplatserna. Här kan du njuta av soliga dagar, umgås med vänner eller bara koppla av i ditt eget utomhusparadis. Skapa minnen och njut av frisk luft och grönska, utan att behöva lämna ditt hem. Det finns även stor uteplats med utgång från vardagsrummet där du har gott om plats för utemöbler. Läget på Jaktvägen 6 är perfekt för dig som uppskattar närhet till grönområden, samtidigt som du har bekväm tillgång till stadens puls. Med bra kommunikationer och nära till både shopping och restauranger har du allt du behöver inom räckhåll.

  • Plus
Hagvägen 6D, Runby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Hagvägen 6D

Lägenhet
Runby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
Pris saknas
65 m²
3 rum
vån 2
4 337 kr/mån

Välkommen till en rymlig 3 rok med perfekt planlösning på Hagvägen med läge högst upp i huset som ger ljusinsläpp från flera håll såväl som fantastisk kvällssol på balkongen. Med gångavstånd till pendeln och det centrala läget till trots bor ni här i ett väldigt lugnt område med en stabil förening som bland annat bytt stammar, renoverat fasaden och satt in nya fönster. Bostaden erbjuder två sovrum i varsin del av bostaden, ett separat kök där möjlighet ges för att öppna upp en vägg och göra köket större, ett stort vardagsrum med utgång till balkongen i sydvästläge samt ett modernt badrum. För den som önskar finns tvättstugor att tillgå i källaren, där även bostadens förråd finns belägna. I Runby bor ni naturnära med gröna omgivningar och fina motions- och skidspår. Flera bussar passerar området och resterande buss- och tågförbindelser finns tillgängliga via en gångväg som knyter ihop centrala Väsby med Runby. På gångavstånd finns närbutiker, restauranger, mataffär och vårdcentral. Förutom föreningens parkering finns parkeringsmöjligheter längs med Hagvägen samt tillgång till en stor pendlarparkering.

  • Balkong
Hasselbacken 11B, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Hasselbacken 11B

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 895 000 kr
97,5 m²
4 rum
vån 2
7 128 kr/mån
29 692 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Har du länge letat efter en stor, välplanerad bostadsrätt med en härlig terrass i söderläge? - Då kan du sluta leta! På Hasselbacken 11 B finner du exakt detta! Här kan man inte bara glädjas av den optimala planlösningen på 97,5 kvm utan också njuta av trevliga stunder med familj och vänner på den soliga terrassen . En kort promenad ifrån bostaden finner man Centralvägen med sitt generösa restaurangutbud, pendeltågsstationen som tar dig in till Stockholm City och Uppsala på ca 20 min och Arlanda på ca 8 minuter, Vilundaparken med tillhörande skatepark och minigolfbana samt shoppinggallerian Väsby centrum. För den motionsglade entusiasten finns motionsspår och grönområden i närområdet och för den som uppskattar trevliga utflyktsmål finns bland annat smultronställena Barockparken, Kairobadet, Norrviken och Gunnes Gård. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Jaktvägen 91, Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Jaktvägen 91

Lägenhet
Upplands Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 695 000 kr
45 m²
1 rum
3 356 kr/mån
37 667 kr/m²

Längst in i området med naturen som närmaste granne välkomnas du till Jaktvägen 91. En optimalt planerad bostad med en extraordinär uteplats som påminner om livet som radhusägare. Väl inne i lägenheten möts du av en väl omhändertagen bostad med stilrent och modernt badrum, separat kök och goda förvaringsmöjligheter. Det avskärmade vardagsrummet ger dig en känsla av ett separat sovrum där du möts av en rofylld och fantastisk utsikt över uteplatsen från sängen. Här bor du med en radhuskänsla ett stenkast från Norrviken och fantastiska promenadstråk ute i naturen. Bussförbindelser inom gångavstånd som tar dig vidare mot Väsby centrum eller Rotebro station.

  • Uteplats
Uppfinnargatan 9F, Fresta, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Uppfinnargatan 9F

Lägenhet
Fresta, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
2 495 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
4 695 kr/mån
34 653 kr/m²

Varmt välkommen till familjeidyllen Fresta. Här välkomnas du av 72 mycket välplanerade kvadratmeter fördelade på tre rum och kök med ett solläge som erbjuder dig långa härliga sommarkvällar på balkongen. 2017 etablerade Skanska tillsammans med Boklok dessa välplanerade lägenheter med familjen i fokus. Luftiga planlösningar med socialt umgänge har tydligt stått i fokus. Väl inne i lägenheten möts du av en rymlig hall med direktaccess till lägenhetens inre förråd / stora klädkammare. Här behöver du inte oroa dig för att få plats med familjens alla ytterkläder. Köket som tillsammans med vardagsrummet skapar en enda stor social yta med utgång till bostadens stora balkong. Här är det enkelt att bjuda in till härliga middagar med hela familjen. Lägenhetens två sovrum är väl tilltagna och ger gott om plats för en dubbelsäng och övrigt möblemang. Varmt välkommen till ditt nya hem i underbara Fresta!

  • Balkong
Kavallerigatan 5, Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
  • Kommande

Kavallerigatan 5

Lägenhet
Centrala Väsby, Upplands Väsby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby
1 800 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/2
4 222 kr/mån
28 571 kr/m²

På Kavallerigatan 5 låter vi hälsa er hjärtligt välkomna till denna smakfullt renoverade tvåa. Nuvarande ägare har med stor omsorg låtit skapa ett hem för nästa ägare att kunna glädjas av. Här finns ett ljust och fräscht kök, ett stort vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng och med utgång till balkong i söder, kaklat duschrum, stor hall med klädkammare samt ett stort förråd i direkt anslutning till entrédörren. Inom gångavstånd från bostaden finns Väsby centrum, med ett generöst utbud av butiker, restauranger, vårdcentral, caféer och systembolag. I nuet direkta närområdet finns också Vilunda Parken med äventyrsbad, parkourbana och utegym. Området trafikeras av flertalet bussar som smidigt tar er till pendeltågsstationen och därifrån når ni Stockholm City och Uppsala på ca 25 minuter samt Arlanda på ca 8 minuter. Är ni bilburen når ni motorvägen inom någon minut. Är detta vad ni länge letat efter?

  • Balkong

Visar alla 6