Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun
  • Kommande
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 2
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 3

Stora Frögårdsvägen 12

Lägenhet
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
1 895 000 kr
57,4 m²
3 rum
vån 2/2
2 281 kr/mån
33 014 kr/m²

I en fantastisk miljö kan du nu bli nästa ägare där du blir granne med kalmarsund och kan njuta av många fina solnedgångar och mysiga stunder vid stranden. Här finner du denna trevliga trea som genomgick en stor renovering 2022. Vi hälsar dig varmt välkommen till Stora Frögården och en välplanerad trerumslägenhet där den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsrum ger fina sociala ytor. Det ljusa köket från Electrolux bjuder på all den utrustning du behöver. Maskinellt är köket utrustat med kyl, frys, häll, fläkt, diskmaskin och inbyggnadsmikro. Från köket och sällskapsrummet når du balkongen med en fantastisk havsutsikt. Precis intill ligger också innegården där du hittar en populär restaurang och café som bl.a. erbjuder fantastiska vedugnsbakade pizzor. Det fint renoverade och moderna badrummet är utrustat med dusch, handfat med kommod, spegelskåp och tvättmaskin. Är du en person som uppskattar att vara i vattnet så ligger Surfers Center Öland i din närhet som har både uthyrning och försäljning av brädor, segel, kites, våtdräkter mm. Det finns även möjlighet att gå kurser i både vindsurfing och kitesurfing. När vinden är stilla så passar det perfekt att ge sig ut för en paddeltur på en SUP. Gillar du land bättre så är Öland känt för sina vackra landskap och utomhusaktiviteter, inklusive vandring. I området finns många stigar att utforska, allt från lätta promenader genom åkrar och skogar till mer utmanande vandringar i tuffare terräng. Öland är också ett populärt resmål för fågelskådning på grund av dess varierande utbud av livsmiljöer, inklusive skogar, våtmarker och kustområden. Ta en promenad till Beijershamn i Stora Frö eller ta bilen till Ottenby, båda har ett fantastiskt fågelliv som är väl värda ett besök. Stora frögårdsvägen är dessutom en bostadsrättsförening som tillåter uthyrning. Uthyrningen i sig sköts via ett obligatoriskt avtal med driftbolaget. Skulle det vara som så att ni själva kanske inte hinner njuta av sommaren eller hösten i Stora Frö, varför inte då låta någon annan göra det samtidigt som ni själva tjänar pengar på uthyrning? Under 2024 är det i nuläget bokat följande datum: 2024-07-10 -- 2024-07-13 2024-08-01 -- 2024-08-08 Sammanfattningsvis är det här ett boende omgivet av vacker natur med direkt närhet till Kalmarsund i ett lugnt och soligt område på vackra Öland. I den tacksamma månadsavgiften på 2 281 kr ingår förråd, parkeringsplats.

  • Premium
Ödlegatan 7C, Färjestaden, Mörbylånga kommun
  • Kommande

Ödlegatan 7C

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 275 000 kr
82 m²
3 rum
4 668 kr/mån
27 744 kr/m²

Nu har du chansen att flytta in i en lägenhet direkt i markplan i populära BRF Längtan! Med ett perfekt läge nära centrum och vackra promenadstråk, erbjuder denna lägenhet allt du kan önska dig. I denna moderna och ljusa lägenhet finns ett härligt kök från HTH med Siemens vitvaror. Badrummet är helkaklat och har både tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket och ger access till den mysiga uteplatsen där du kan njuta av solen större delen av dagen. Med två sovrum, garderober och gott om förvaringsutrymme, är detta den perfekta platsen att kalla hemma. Dessutom finns det ett isolerat förråd och en parkeringsplats som ingår i månadsavgiften. Ta chansen att bo och trivas i denna underbara lägenhet! Välkommen att höra av dig för tidsbokning för visning utav bostaden.

  • Uteplats
Strandskogen 111, Färjestaden, Mörbylånga kommun
  • Kommande

Strandskogen 111

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
Pris saknas
140 m²
5 rum
7 540 m² tomt

Unikt, charmigt och välrenoverat boende i en lugn och rofylld miljö nära vattnet. Här blandas gamla och fina detaljer med nybyggnadskänsla! Just känsla är ledordet här! Bostaden är lätt att bli förälskad i och inbjuder till njutning från första mötet! Här finns utöver fint läge med närhet till bra badstrand, vacker natur, golfbana samt ridhus, även gott om plats för släkt och vänner. Gästhusen är rymliga, praktiska och ger intäktsmöjligheter. Även dessa är byggda eller renoverade i modern tid vilket gett en trivsam miljö som många längtar till och har svårt att lämna... Skönt läge med front åt väster och kvällssolen, en njutbar pärla helt enkelt. På riktigt!

Gammalsby 216, Gammalsby, Mörbylånga kommun
  • Kommande

Gammalsby 216

Fritidshus
Gammalsby, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 295 000 kr
53 m²
3 rum

Välkommen till Gammalsby 216 - den ultimata platsen för att hitta din inre zen och samtidigt skapa den perfekta undanflykten från vardagen! Här finns flera tomter tillgängliga att köpa och ett sprillans nytt fritidshus med en utsikt så vacker att du kommer att tappa hakan! Säg hejdå till bråket och stressen i staden och välkomna lugnet i Gammalsby! Här kan du koppla av och återfå din sinnesfrid medan du njuter av den närbelägna naturen. Ta en promenad, meditera eller bara njut av en god bok - möjligheterna är oändliga när du är omgiven av sådan harmoni. Och vänta bara tills kvällen kommer, kvällssol i väster! Ta fram kameran och förbered dig på att ta bilder som kommer att få dina vänner att avundas dig! Så skynda dig och missa inte chansen att uppleva Gammalsby 216 - en plats där du kan njuta av vacker utsikt, lugn och ro, och skapa ditt alldeles egna fritidsimperium! Kontakta oss nu för att få mer information och boka dig till visning innan det är för sent! Glöm inte att anmäla er till visning via hemsidan. Vi ses!

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 4