Höga Kustens Fastighetsmäklare

Höga Kustens Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Strinne 101, Strinne, Kramfors kommun
Strinne 101, Strinne, Kramfors kommun, bild 2
Strinne 101, Strinne, Kramfors kommun, bild 3

Strinne 101

Villa
Strinne, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
390 000 kr
122 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Varmt välkommen till Strinne 101 och denna 1½-plansvilla i naturskön miljö med närhet till Strinnefjärden. Bostadshuset har en välkomnande hall, badrum med bastu, hemtrevligt kök med matplats, stort vardagsrum med vedeldad kamin och ett sovrum. En trappa upp finns två sovrum och ett wc. Till Nyland är det ca 13 km, där finns livsmedelsbutik, skola, vårdcentral, pizzeria m.m. Högakustenskolan åk F-9 finns i Herrskog, ca 9 km. Närmsta matbutik finns i Lugnvik 5 km. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun, bild 2
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun, bild 3

Källvägen 3

Villa
Mjällom, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
895 000 kr
96 + 60 m²
5 rum
1 363 m² tomt

Varmt välkommen till denna helrenoverade 1½-plansvilla belägen i Mjällom, mitt i världsarvet Höga Kusten. Huset är mycket stilfullt renoverat med nya fina golv och ytskikt i alla rum, vedeldad kamin i kök, helkaklat badrum och wc, samt nya 3-glasfönster. Trevlig planlösning och härliga sällskapsytor där entréplanet bjuder på en rymlig och ljus hall med plats för hatthyllan, hemtrevligt kök, trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, helkaklat badrum och bastu. En trappa upp finner man två härliga sovrum, sovalkov samt ett wc. I källarplan finns pannrum, tvättstuga, garage, hobbyrum och gott om förrådsutrymmen. Fastigheten säljs möblerad. Effektivt värmesystem via en luft/vattenvärmepump och fiber finns installerat! I närområdet finns allt man kan begära för ett aktivt liv på landet. Spela golf på Norrfällsvikens golfbana, bada vid Storsands havsbad, fiska eller ta med picknickkorgen och njut av den härliga miljön området har att erbjuda. Detta är ett hem som är lätt att förälska sig i, hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Herrskogsallén 15, Herrskog, Kramfors kommun
Herrskogsallén 15, Herrskog, Kramfors kommun, bild 2
Herrskogsallén 15, Herrskog, Kramfors kommun, bild 3

Herrskogsallén 15

Villa
Herrskog, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
595 000 kr
322 + 216 m²
10 rum
1 565 m² tomt

Välkommen till Herrskogsallén 15 och ett hus med många möjligheter! Här är det bara fantasin som sätter stopp! Bostadsytan är tilltalande för den med stor familj och stort umgänge eller varför inte ett generationsboende. Här finns ordentligt med svängrum på en boyta om 322 kvm och biarea om 216 kvm fördelat på 10 rok varav 5-6 sovrum. Här huserade en gång i tiden Apoteket och apotekaren bodde då på andra våningen. Huset byggdes sedan om för att bedriva fritidsverksamhet under en kort period. Sedan 1998 har man endast nyttjat huset som bostad. Bostaden består av ett tvåvåningshus med källare och stor vind. I entréplan finns rymlig hall med stor klädkammare, vardagsrum, matrum, kök, två badrum, allrum och fyra entrér. Övervåningen består av en stor lägenhet med eget kök och skafferi, vardagsrum med öppenspis med insats, 2 sovrum, allrum, kontor, wc och badrum. Båda sovrummen har utgång till balkong. Uppe på vinden finns ett inrett gästrum samt stora förvaringsutrymmen. I källaren finner man pannrum, hobbyrum, möjlighet för tvättstuga samt gott om förvaringsutrymmen. Här i Herrskog finns skola från F-klass till åk 9. Närhet till Kramfors 22 km och Härnösand 40 km. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Slaktargatan 3, null, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Slaktargatan 3

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
600 000 kr
170 m²
6 rum
949 m² tomt

Välkommen till Slaktargatan 3 och denna 1½-plansvilla med generösa ytor och en genomtänkt planlösning. Denna rymliga bostad erbjuder stora möjligheter för en familj som söker både utrymme och komfort. Här finner du inte mindre än fyra sovrum, perfekt för den större familjen eller för att ha extra utrymme för gäster. Dessutom finns det badrum på både över- och undervåningen, vilket ger en extra bekvämlighet för alla boende. Fastigheten har genomgående äldre ytskikt och ger möjlighet att skapa din egen personliga touch. Huset har en luft/vattenvärmepump, vilket gör det både energieffektivt och kostnadseffektivt att bo här. Lummig tomt med gott om plats för barnens lek och spel. Dessutom är läget barnvänligt och lugnt, perfekt för familjer som söker en trygg och rofylld miljö. Välkommen på visning!

  • Balkong
Ringvägen 11, null, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Ringvägen 11

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
295 000 kr
116 + 152 m²
4 rum
1 005 m² tomt

Välkomna till Ringvägen 11 och denna 1-plansvilla med källare och vidbyggt garage. Bostaden består av kök, rymligt vardagsrum med matrum, tre sovrum och ett badrum. I källaren finns hobbyrum, pannrum, wc, tvättrum, matkällare och gott om förvaringsutrymmen. Dräneringsbehov finns. Bostadshuset har uppvärmning via bergvärme och har under senare år bland annat fått nya fönster (2018). Här bor man i ett barnvänligt område med en fantastisk tomt som ligger fint beläget i anslutning till grönområde, skola, mataffär, vårdcentral, sportanläggning, skidspår, lekplats, restaurang/pizzeria etc. Ullånger är ett trevligt samhälle i Höga Kusten beläget mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Här har man närhet till havet och Höga Kustens fantastiska natur. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bäckgatan 8, null, Kramfors kommun
Bäckgatan 8, null, Kramfors kommun, bild 2
Bäckgatan 8, null, Kramfors kommun, bild 3

Bäckgatan 8

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
450 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
1 107 m² tomt

Nu finns möjlighet att bli ägare av ett hemtrevligt enplanshus med källare på fin tomt i centrala Kramfors! Huset är genomgående välvårdat med bra planlösning. Entréplanet bjuder in till ett hemtrevligt kök, två sovrum och renoverat badrum. Trivsamt vardagsrum med vedeldad kamin som sprider härlig värme en kylig kväll. Vid husets entré finns en fin nybyggd uteplats. Huset är nyligen målat, källaren är dränerad och radio fiber finns installerat. Centralt läge med promenadavstånd till resecentrum, skola, shopping och sportanläggning. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Tornvägen 22, null, Kramfors kommun
Tornvägen 22, null, Kramfors kommun, bild 2
Tornvägen 22, null, Kramfors kommun, bild 3

Tornvägen 22

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
90 + 30 m²
4 rum
8 134 m² tomt

Nytt Pris! Välkommen till Lugnvik och ett bostadshus på stor fin tomt som består av två fastigheter. Bostadshuset har ett helrenoverat badrum i anslutning till hallen, stort hemtrevligt kök med utgång till en trivsam inglasad altan. Rymligt vardagsrum med täljstenskamin som värmer gott en kylig kväll. På övre plan finns tre fina sovrum och ett renoverat wc med tvättmaskin. Härlig trädgård med mysig gäststuga på ca 30 kvm samt ett växthus. Praktisk carport med förråd och plats för två bilar. Fiber via Micronät finns installerat! Fastigheten Lugnvik 1:27 är en stor obebyggd tomt på 7447 kvm. Här i Lugnvik bor man med närhet till Ångermanälven och Höga Kustens fantastiska natur. Högakustenskolan åk F-9 finns i Herrskog (ca 7 km) och förskola finns i Lugnvik.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sunnanåker 223, Sunnanåker, Kramfors kommun
Sunnanåker 223, Sunnanåker, Kramfors kommun, bild 2
Sunnanåker 223, Sunnanåker, Kramfors kommun, bild 3

Sunnanåker 223

Villa
Sunnanåker, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
101 + 12 m²
3 rum
1 466 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett charmigt litet hus i Sunnanåker med möjlighet att kunna bo permanent eller nyttja som fritidshus. Entréplan med renoverat kök, vardagsrum med utgång till stor altan och ett delvis renoverat wc. En trappa upp finner du två trivsamma sovrum varav en med fin Walk In Closet. Härlig trädgård på hörntomt med garage samt förråd. Här kan man njuta av fin natur eller ta en promenad runt sjön där det finns ett fint promenadstråk. Sunnanåker ligger vid sjön Edsfjärden mitt emellan Nyland och Bollstabruk. Välkommen att kontakt mäklaren för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Idrottsvägen 14, null, Kramfors kommun

Idrottsvägen 14

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
400 000 kr
105 + 20 m²
5 rum
1 077 m² tomt

Välkommen till denna 1½ plans villa belägen i Mjällom, mitt i världsarvet Höga Kusten. Här erbjuds en bostad med ett renoverat badrum, 3 generösa sovrum, trivsamt vardagsrum med en värmande kamin, matrum och ett hemtrevligt kök. Området har allt man kan önska för ett aktivt liv på landet. För golfentusiaster finns Norrfällsvikens golfbana inom bekvämt avstånd. För avkoppling och bad är Storsands havsbad ett perfekt alternativ. Denna villa erbjuder en perfekt kombination av lugn och närhet till natur och aktiviteter. Varmt välkommen att boka tid för visning och upptäcka allt som denna underbara plats har att erbjuda!

  • Balkong
Hjälta 128, null, Kramfors kommun
Hjälta 128, null, Kramfors kommun, bild 2
Hjälta 128, null, Kramfors kommun, bild 3

Hjälta 128

Övrigt
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
2 800 000 kr
308 m²
9 rum
6 643 m² tomt

Varmt välkomna till en spännande fastighet i natursköna Höga Kusten! Huvudbyggnaden som är ett vackert och helrenoverat sekelskifteshus från 1894 inrymmer idag ett bed and breakfast/boende med 5 rum (8 bäddar), vardagsrum och matrum med värmande kakelugnar, kök, allrum med vedeldad kamin, samt toaletter och badrum. I byggnaden finns även en lägenhet med egen ingång vilket ger möjlighet till fint boende för den som vill fortsätta driva bed & breakfast. Huset har en boarea på 308 kvm och renoverades under åren 2014-2015. Uppvärmning via bergvärme och fiber finns installerat! Generös trädgård med fina uteplatser samt en härlig vedeldad bastu med utsikt över omgivningen. Ägarna bedriver verksamhet i form av bed & breakfast under namnet Bjärtrå B&B. Del av inkråm/inventarier kan överlåtas efter separat överenskommelse mellan säljare och köpare. Verksamheten har en fantastisk bra rating på 9,4 på Booking och en omsättning på ca 350 000 kr under 2023. Fastigheten har närhet till många av Höga Kustens sevärdheter där bland annat High Coast Whisky och ett lokalt ölbryggeri ligger i närområdet. Här finns möjlighet att bo på landet i lugn miljö med närhet till naturen och samtidigt bedriva verksamhet inom turism och besöksnäringen. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Björnsjöbäck 102, Björnsjöbäck, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår
Björnsjöbäck 102, Björnsjöbäck, Kramfors kommun, bild 2
Björnsjöbäck 102, Björnsjöbäck, Kramfors kommun, bild 3

Björnsjöbäck 102

Villa
Björnsjöbäck, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
295 000 kr
100 m²
5 rum
1 200 m² tomt

Välkommen till Björnsjöbäck 102 och denna 1½-plansvilla som lämpar sig både som fritidshus eller som åretruntboende. Här bor man i naturskön miljö med skogen som granne. Bostadshuset har en trivsam och social planlösning där entréplanet bjuder på ett hemtrevligt lantkök med spispanna och vedeldad köksspis, matrum och vardagsrum i öppen planlösning samt ett badrum. Övervåningen har 2 sovrum samt två sovalkover. Bostadshuset säljs möblerat. På tomten finns även en stor förrådsbyggnad och vedbod. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Björkhagsvägen 4, null, Kramfors kommun
Björkhagsvägen 4, null, Kramfors kommun, bild 2
Björkhagsvägen 4, null, Kramfors kommun, bild 3

Björkhagsvägen 4

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
1 550 000 kr
139 m²
4 rum
1 307 m² tomt

Vi hälsar er välkomna till detta mycket trivsamma och stilrena bostadshus. Under 2018 gjordes större renoveringar som nytt badrum, wc, kök, nya ytskikt i alla rum, altan och nya fönster. Huset är väl omhändertaget och ligger med ett attraktivt läge på fin tomt i centrala Kramfors. Planlösningen är genomtänkt och har flera trevliga sällskapsytor med gott om plats för familj och vänner att umgås både ute och inne. Uppvärmning via bergvärme och fiber finns anslutet via Micronät! På entréplanet finns ett stilrent kök som ligger i social och öppen planlösning med vardagsrum och matrum. Från köket finns praktisk utgång till en härlig altan med soligt läge. I anslutning till hallen finns ett renoverat badrum. På det övre planet finns två fina sovrum, mysigt allrum samt ett wc med tvättmaskin. Stort varmbonat garage på drygt 100 kvm, inrett med lokaler, badrum och minikök. Dessa utrymmen ger möjlighet till egen verksamhet eller för uthyrning av boende. Vid husets entré finns ännu ett garage med platta på mark. Inom promenadavstånd finns förskolor, skolor, lekpark, idrottsplats, grönområden och centrum med galleria och livsmedelsbutiker. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Brunnevägen 55, Brunne, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Brunnevägen 55

Villa
Brunne, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
425 000 kr
75 m²
3 rum
1 247 m² tomt

Välkommen till denna härliga enplansvilla med en social och trivsam planlösning. Tomten är stor och lummig och med tallskogen som granne tar man sig enkelt ut på en skogsprommenad. Inne i bostaden möts du av två mysiga sovrum, ett hemtrevligt kök och ett rymligt vardagsrum med utgång till altanen där du kan njuta av soliga dagar och härliga grillkvällar. På tomten finns även ett fristående garage med stort förrådsutrymme. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Ringvägen 35, null, Kramfors kommun

Ringvägen 35

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
695 000 kr
150 + 110 m²
7 rum
1 045 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välplanerade villa på Ringvägen 35 i barnvänliga Ullånger. Med sina 150 kvm samt en delvis inredd källare erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen. På entréplan finns generösa sällskapsytor för umgänge med familj och vänner med kök, matrum och vardagsrum i öppen planlösning. Den vedeldade kaminen mellan köket och vardagsrummet ger både värme och skapar en härlig atmosfär i rummen. Här finns även fem sovrum, vilket ger möjlighet till både arbetsrum och gästrum. Den stora altanen med sin trivsamma omgivning blir en naturlig förlängning av bostaden och inbjuder till härliga sommarkvällar och avkoppling. För den bilintresserade finns även ett vidbyggt garage, vilket underlättar förvaring och gör vardagen smidigare. Njut av den avkopplande bastun, perfekt för att varva ner efter en lång dag. Med närhet till grönområden och lekplatser är detta en perfekt plats för barnfamiljen att växa och trivas. Ullånger är ett trevligt samhälle i Höga Kusten beläget mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Här har man närhet till skola, mataffär, vårdcentral, sportanläggning, skidspår, lekplats, restaurang/pizzeria etc. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Lervägen 29, null, Kramfors kommun

Lervägen 29

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
640 000 kr
96 + 70 m²
5 rum
723 m² tomt

Välkommen till ett trivsamt boende med strandnära läge vid Ångermanälven i Klockestrand. Här kan man njuta av solen och utsikten över älven från husets stora altan. Bostadshuset har ett hemtrevligt kök, trivsamt vardagsrum med vedeldad kamin, badrum och sovrum. På övre plan finns ett stort sovrum, husets andra kök som kan göras om till sovrum för den som önskar samt två alkover. Närhet till båthamn där man med båt enkelt tar sig runt till Höga Kustens olika smultronställen som sprudlar av sommarliv. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Energieffektiv
Ådal 220, Ådal, Kramfors kommun

Ådal 220

Fritidshus
Ådal, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
875 000 kr
40 m²
2 rum
2 321 m² tomt

I vackra Ådal finner ni denna mysiga stuga på härlig naturtomt med närhet till fin sandstrand och egen båtplats. Stugan har ett härligt sällskapsrum med vedeldad kamin och högt i tak, behändigt kök, duschrum med Separett toalett, ett sovrum samt två sovloft. Mysigt inglasat uterum som öppnas upp mot en stor altan. På tomten finns även två gäststugor med extra sängplatser, friggebod med utedass och en förrådsbyggnad. Stugan har sommarvatten (vattenförening) och BDT-avlopp med infiltration. Fiber finns installerat. Ett smultronställe för dig som söker lugn och ro men samtidigt vill ha närhet till fiske, bad & natur. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Storgatan 69, Nyland, Kramfors kommun
  • Budgivning pågår

Storgatan 69

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
164 m²
5 rum
1 068 m² tomt

Välkommen till ett hemtrevligt bostadshus med bra planlösning och trivsamma sällskapsytor. Entrévåningen har ett stort härligt kök med matplats och utgång till altan där man kan sitta och njuta av trädgården en solig dag. Intill köket i öppen planlösning finns ett ljust och rymligt vardagsrum. I anslutning till hallen når man husets badrum med tvättstuga. En trappa upp finner ni en möblerbar hall samt 4 sovrum. Fiber finns indraget i huset! Huset har nya vitvaror, 2 nya luftvärmepumpar, ny varmvattenberedare och flera av rummen har nya ytskikt. På fastigheten finns ett fristående garage med praktiska förrådsutrymmen. Nyland är ett trevligt samhälle som ligger fint beläget längs Ångermanälven. Här finns det mesta en familj kan behöva som skola, butiker, vårdcentral m.m. Perfekt pendlingsavstånd till både Kramfors och Sollefteå och endast ca 4 km till Höga Kusten Airport med tågstation. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Uteplats
Utås 168, Husum, Örnsköldsviks kommun
Utås 168, Husum, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Utås 168, Husum, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Utås 168

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
3 900 000 kr
129 + 18 m²
4 rum
2 000 m² tomt

Nu erbjuds ett smakfullt nybyggt enplanshus i vackra Utås. Detta enplanshus erbjuder en trivsam och social planlösning med ett ljust och hemtrevligt kök öppet mot vardagsrum och matrum, stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp samt praktisk utgång till altanen där man kan sitta och njuta av den rofyllda omgivningen. Bostaden har tre sovrum varav ett med klädkammare och utgång till altan. I anslutning till sovrummen finns ett stort badrum samt ett wc. Praktisk groventré med tvättstuga i anslutning till köket. Här finns bergvärme vilket ger en mycket fördelaktig driftskostnad. Dessutom finns här en väldigt fin nybyggd gäststuga om ca 30 kvm med kök, wc, dusch och två sovrum. Carporten med stort varmbonat förråd erbjuder bekväm parkering för en bil och är designad i samma stil som huvudbyggnaden. Man kanske kan tycka att Utås känns ”långt ifrån” när man kommer hit första gången, men här kombinerar man med lätthet lugnet till naturen och utbudet i städerna genom de tillgängliga kommunikationerna. Till Husums samhälle och Botniabanans Resecentrum tar det ca fem minuter med bil. Det är 28 km till Örnsköldsvik, 87 km till Umeå och Ö-viks flygplats endast 17 km bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Skolgatan 5, Mjällom, Kramfors kommun

Skolgatan 5

Villa
Mjällom, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
375 000 kr
178 + 70 m²
5 rum
1 328 m² tomt

Välkommen till en rymlig 2-plansvilla med källare belägen i Mjällom, mitt i världsarvet Höga Kusten. Här erbjuds en spännande villa som är inredd med mycket fantasi. Entréplanet rymmer bland annat kök, matrum, rymligt vardagsrum och wc. I husets övre plan finns 2 rymliga sovrum, 1 kök, badrum och en möblerbar hall. Uppvärmning via effektiv luft/vattenvärmepump och fiber finns installerat! I närområdet finns allt man kan begära för ett aktivt liv på landet. Spela golf på Norrfällsvikens golfbana, bada vid Storsands havsbad, fiska eller ta med picknickkorgen och njut av den härliga miljön Höga Kusten har att erbjuda. Varmt välkommen att boka tid för visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Torgvägen 10, Sandslån, Kramfors kommun

Torgvägen 10

Fritidshus
Sandslån, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
76 m²
4 rum
1 630 m² tomt

Varmt välkommen till vackra Sandslån och denna charmiga fastighet på Torgvägen 10! Här finner ni ett trivsamt hus som passar både som fritidshus eller åretruntboende. Fastigheten består av två tomter med en total yta på 1630 kvm. Bostadshuset har ett renoverat kök, trivsamt vardagsrum med vedeldad kamin, 2-3 sovrum, wc och duschrum. På tomten finns även en stor förrådsbyggnad som rymmer en fin bastu med stort duschutrymme, relax/gästrum samt hönshus för den som önskar att ha egna höns. Här på Sandslån bor man i ett lugnt bostadsområde med promenadavstånd till älven, badplats, småbåtshamn. Närhet till Nyland där det finns b.la livsmedelsbutik, hälsocentral, bensinmack och pizzeria. Bra pendlingsavstånd till Kramfors med tågstation (20km), Sollefteå (40) samt 5 km till Höga kusten Airport. Välkommen på visning!

  • Plus
Bergomsvägen 3, Skarpåkern, Kramfors kommun

Bergomsvägen 3

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
1 100 000 kr
117 + 75 m²
7 rum
1 136 m² tomt

I centrala Kramfors finns denna trivsamma villa som har genomgått en hel del renoveringar de senaste åren. Utrymmena är inte på något sätt bristfälliga. Snarare tvärtom! Bostaden rymmer hela sju rum varav fem sovrum. Mittpunkten, husets hjärta, är det ljusa köket och det generösa sällskapsrummet i vinkel som rymmer både matsalsgrupp och stora myssoffan. Här finns gott om plats för släktkalas och middagar i goda vänners lag. Uppvärmning via bergvärme och fiber finns installerat! Huset är centralt beläget i ett barnvänligt område med direkt närhet till skola, sportanläggning och centrum. Uppvuxen och lättskött trädgårdstomt med stor altan på både framsidan och baksidan av huset. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Käxed 166, Käxed, Kramfors kommun

Käxed 166

Tomt
Käxed, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
850 000 kr
2 029 m² tomt

Välkommen till Käxed och en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda oas som är högt belägen mitt i Höga Kustens vackra landskap med utsikt över havet. Havsnära tomt med servitut för båtplats. På tomten finns en äldre liten stuga med stort renoveringsbehov. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken, Trysunda m.m. Gallring av skogen kommer ske på fastigheten mellan tomten och stranden. Närhet till Docksta som har ett fantastiskt läge vid havet och Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, Ica, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 40 km, Härnösand 70 km och Kramfors 58 km. Varmt välkommen på visning!

Käxed, Käxed, Kramfors kommun

Käxed

Tomt
Käxed, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
500 000 kr
1 453 m² tomt

Välkommen till Käxed och en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda oas som är högt belägen mitt i Höga Kustens vackra landskap med utsikt över havet. Havsnära tomt med servitut för båtplats. Positivt förhandsbesked från kommunen finns för uppförande av enbostadshus. Anslutningsavgift för el tillkommer. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken, Trysunda m.m. Gallring av skogen kommer ske på fastigheten mellan tomten och stranden. Närhet till Docksta som har ett fantastiskt läge vid havet och Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, Ica, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 40 km, Härnösand 70 km och Kramfors 58 km. Varmt välkommen på visning!

Dockstavägen 18, Docksta, Kramfors kommun

Dockstavägen 18

Övrigt
Docksta, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
1 950 000 kr
2 260 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en näringsfastighet med bra beläggning i Docksta mitt i vackra Höga Kusten. I huvudbyggnaden finns en lägenhet på övre plan med 2 rok och på entréplan finns 3 fullt utrustade hotellrum. På fastigheten finns ytterligare två byggnader där den ena erbjuder 6 rum med totalt 8 bäddar och den andra har 2 rum med totalt 8 bäddar. Sammanlagt finns här 22 bäddar för uthyrning samt en lägenhet. På baksidan med utsikt mot havet finns en pool där gästerna kan njuta av ett uppfriskande dopp en härlig sommardag. Docksta har ett fantastiskt läge vid havet med närhet till Höga Kustens härliga natur samt Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, ICA, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 38 km, Härnösand 65 km och Kramfors 48 km. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Visar alla 24