Höga Kustens Fastighetsmäklare

Höga Kustens Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gitarrvägen 27, Bjästa, Örnsköldsviks kommun
 • Sön 2 apr kl 13:00
Gitarrvägen 27, Bjästa, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Gitarrvägen 27, Bjästa, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Gitarrvägen 27

Villa
Bjästa, Örnsköldsviks kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare

1 295 000 kr

112 m²

5 rum

945 m² tomt

Varmt välkommen till Gitarrvägen 27! Här möts du av ett trivsamt och inbjudande hem som är väl omhändertaget. Bostaden är ett suterränghus där övre plan har ett nyrenoverat kök med vardagsrum i social anslutning till varandra. Vidare finns två fina sovrum samt ett fräscht badrum. Utgång till balkong/altan från kök och sovrum. I souterrängplan finner man ett fint sovrum, renoverad tvättstuga och badrum samt bra utrymmen för förvaring. Huset har genomgått stora renoveringar som bland annat nya fönster 2021, renovering av kök 2020, nytt tak 2018 och dränering 2012. Uppvärmning via luft/vattenvärmepump. Fiber finns installerat. Här bor man i ett trivsamt och barnvänligt område med närhet till skolor, livsmedelsbutik, vårdcentral, tandläkare, apotek, restauranger m.m. Välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
Salum 104, Salum, Kramfors kommun
 • Budgivning pågår

Salum 104

Villa
Salum, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare

450 000 kr

100 m²

6 rum

3 522 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva en trivsam villa på fin tomt i utkanten av Ullånger med närhet till havet och Höga Kustens fantastiska natur. På entréplan finns sociala ytor för familj och vänner att umgås i. Stort och trivsamt lantkök med intilliggande matrum och vardagsrum. I anslutning till hallen finns ett badrum. Övervåningen är inredd med stort allrum, sovrum, 2 sovalkover och wc. Uppvärmning via jordvärmepump och fiber finns installerat! På tomten finns även en stor ekonomibyggnad med garage. Ullånger är ett trevligt samhälle i Höga Kusten beläget mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Här har man närhet till skola, mataffär, vårdcentral, sportanläggning, skidspår, lekplats, restaurang/pizzeria etc. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Mäland 101, Mäland, Kramfors kommun
 • Budgivning pågår

Mäland 101

Villa
Mäland, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare

350 000 kr

115 m²

4 rum

2 900 m² tomt

Varmt välkommen till Mäland 101 och denna trivsamma gård! Bostadshuset erbjuder en trivsam planlösning med stora sällskapsutrymmen. På nedervåningen finns ett rymligt lantkök, matrum, vardagsrum och nyrenoverat badrum. En trappa upp finner man två sovrum samt en stor oinredd vind med möjlighet att inreda fler sovrum för den som önskar. Bergvärme finns installerat! På gården finns även en stor ladugård och en stor förrådsbyggnad med carport. En perfekt plats för dig som vill uppleva livet på landet och njuta av den vackra naturen. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Lugnviksvägen 21, Lugnvik, Kramfors kommun
 • Budgivning pågår

Lugnviksvägen 21

Villa
Lugnvik, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare

225 000 kr

149 m²

7 rum

4 213 m² tomt

Varmt välkommen till Lugnvik och denna 1½ plansvilla på stor tomt med högt läge och utsikt ner mot Ångermanälven. Bra planlösning med fantastiska sällskapsutrymmen såsom rymligt matrum och vardagsrum med värmande kakelugn och utgång till stor altan. Bostaden har möjlighet till tre sovrum samt två sovalkover. Praktisk ekonomibyggnad med garage. Närhet till Kramfors (ca 17 km) som har det mesta en familj kan behöva. Högakustenskolan åk F-9 finns i Herrskog, ca 5 km. Förskola finns i Lugnvik. I Lugnvik finns även mataffär, ridbana och fina elljusspår. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Uteplats
Käxed 166, Käxed, Kramfors kommun

Käxed 166

Tomt
Käxed, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare

850 000 kr

2 029 m² tomt

Välkommen till Käxed och en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda oas som är högt belägen mitt i Höga Kustens vackra landskap med utsikt över havet. Havsnära tomt med servitut för båtplats. På tomten finns en äldre liten stuga med stort renoveringsbehov. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken, Trysunda m.m. Gallring av skogen kommer ske på fastigheten mellan tomten och stranden. Närhet till Docksta som har ett fantastiskt läge vid havet och Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, Ica, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 40 km, Härnösand 70 km och Kramfors 58 km. Varmt välkommen på visning!

Käxed, Käxed, Kramfors kommun

Käxed

Tomt
Käxed, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare

500 000 kr

1 453 m² tomt

Välkommen till Käxed och en idyllisk plats för dig som söker ett naturskönt område att sätta bo på. Potentialen är oändlig i denna gömda oas som är högt belägen mitt i Höga Kustens vackra landskap med utsikt över havet. Havsnära tomt med servitut för båtplats. Positivt förhandsbesked från kommunen finns för uppförande av enbostadshus. Anslutningsavgift för el tillkommer. Här kan du enkelt ta dig ut på havet och njuta av Höga Kustens vackra skärgård med fantastiska platser som Ulvön, Högbonden, Norrfällsviken, Trysunda m.m. Gallring av skogen kommer ske på fastigheten mellan tomten och stranden. Närhet till Docksta som har ett fantastiskt läge vid havet och Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, Ica, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 40 km, Härnösand 70 km och Kramfors 58 km. Varmt välkommen på visning!

Visar alla 6