Höga Kustens Fastighetsmäklare

Höga Kustens Fastighetsmäklare

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Säter 111, Lockne, Kramfors kommun
 • Fre 19 jul kl 11:00
Säter 111, Lockne, Kramfors kommun, bild 2
Säter 111, Lockne, Kramfors kommun, bild 3

Säter 111

Gård/Skog
Lockne, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
950 000 kr
137 m²
4 rum
2,3 ha tomt

Välkommen till Säter och denna enplansvilla med trivsamt läge mitt i Höga Kustens vackra natur! Huset har en social och trevlig planlösning med kök som är öppet mot stort matrum och vardagsrum. Bostaden rymmer även 3 sovrum, badrum och praktisk groventré med tvättstuga. Nya 3-glasfönster och altandörrar i hela huset. I anslutning till huset finns en ny altan med pool. På tomten finns en gammal bagarstuga och förrådsbyggnader. Stor härlig tomt om ca 2,3 ha med skogen som granne, perfekt för den som tycker om att plocka bär och svamp. Här har man närhet till allt vackert och underbart som Höga Kusten har att erbjuda. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Nyadalsvägen 61, Sandöverken, Kramfors kommun
 • Budgivning pågår
Nyadalsvägen 61, Sandöverken, Kramfors kommun, bild 2
Nyadalsvägen 61, Sandöverken, Kramfors kommun, bild 3

Nyadalsvägen 61

Villa
Sandöverken, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
595 000 kr
125 m²
4 rum
1 405 m² tomt

Med fint läge och närhet Ångermanälven finner ni denna trivsamma fastighet. Bostadshuset har en trivsam och social planlösning där entréplanet bjuder på ett hemtrevligt kök med fin utsikt, badrum, matrum och vardagsrum i öppen planlösning med en vedeldad kamin centralt placerat i rummet. Övervåningen har 2 sovrum samt en sovalkov. Garage med direkt access till huset via källaren. Huset har genomgått en hel del renoveringar under de senaste åren och bergvärme installerades 2017. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Stavred 122, null, Kramfors kommun
 • Tis 23 jul kl 16:30

Stavred 122

Gård/Skog
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
975 000 kr
154 + 38 m²
6 rum
3,7 ha tomt

Välkommen till en fantastisk hästgård mitt i natursköna Höga Kusten endast 4,5 km från Dannero Travbana. Bostadshuset har en trevlig planlösning där nedre våningen har stora härliga rum med gott om plats för familj och vänner att umgås. Trivsamt vardagsrum med öppen spis med insats, rymligt matrum och kök med plats för matbord. I anslutning till hallen finns husets badrum. På ovanvåningen finner man två stora sovrum, två sovalkover, möblerbar hall och ett wc. Uppvärmning via jordvärme (2016) vilket ger låga driftkostnader och fiber finns indraget i huset! På fastigheten finns även en stor ladugård i förhållandevis bra skick, perfekt för familjen som vill ha djur på gården. Stall med 10 hästboxar samt lösdrift. Fastigheten omfattar ca 3,7 ha, varav ca 2 ha betesmark, 1 ha åkermark och 1 ha skogsmark. Grönskande tomt med soligt läge och för den trädgårdsintresserade finns här goda möjligheter att odla. Högakustenskolan åk F-9 finns i Herrskog (15 km) eller Nyland som har åk F-6, (8 km). Förskola finns i Lugnvik, 9 km eller Nyland, 8 km. Avstånd till Kramfors ca 25 km och Sollefteå ca 44 km. Höga Kusten Airport ca 12 km.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Stjärnvägen 19, Skarpåkern, Kramfors kommun
Stjärnvägen 19, Skarpåkern, Kramfors kommun, bild 2
Stjärnvägen 19, Skarpåkern, Kramfors kommun, bild 3

Stjärnvägen 19

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
695 000 kr
103 + 80 m²
6 rum
989 m² tomt

Nytt pris! Varmt välkommen till en trivsam etagevilla på Stjärnvägen 19! Här är boytan smart fördelad över 2 halvplan och därutöver en stor källarvåning. Entrévåningen bjuder på ett hemtrevligt kök öppet mot matrum samt tre sovrum och ett badrum. En halv trappa ned ligger ett trivsamt vardagsrum med fint ljusinsläpp och utgång till trädgården. Ännu en halv trappa ned finns källarvåningen där man möts av ett mysigt allrum, kontor, bastu med dusch, wc, tvättstuga, pannrum och stora förrådsutrymmen. Uppvärmning via bergvärme! På tomten finns ett stort fristående dubbelgarage med två garageportar och platta på mark. Här bor ni med gångavstånd till förskola, skola, idrottsplats och centrum. Strax nedanför bostaden finns Kyrkviken och grönområde med lekplats, fotbollsplan och discgolfbana. Kyrkviken utnyttjas även under vintertid för den som tycker om att åka skridskor, skidor, pimpla eller åka skoter. Välkommen på visning!

 • Premium
Storgatan 69, Nyland, Kramfors kommun

Storgatan 69

Villa
Nyland, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
525 000 kr
164 m²
5 rum
1 068 m² tomt

Välkommen till ett hemtrevligt bostadshus med bra planlösning och trivsamma sällskapsytor. Entrévåningen har ett stort härligt kök med matplats och utgång till altan där man kan sitta och njuta av trädgården en solig dag. Intill köket i öppen planlösning finns ett ljust och rymligt vardagsrum. I anslutning till hallen når man husets badrum med tvättstuga. En trappa upp finner ni en möblerbar hall samt 4 sovrum. Fiber finns indraget i huset! Huset har nya vitvaror, 2 nya luftvärmepumpar, ny varmvattenberedare och flera av rummen har nya ytskikt. På fastigheten finns ett fristående garage med praktiska förrådsutrymmen. Nyland är ett trevligt samhälle som ligger fint beläget längs Ångermanälven. Här finns det mesta en familj kan behöva som skola, butiker, vårdcentral m.m. Perfekt pendlingsavstånd till både Kramfors och Sollefteå och endast ca 4 km till Höga Kusten Airport med tågstation. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Uteplats
Videvägen 7, Ullånger, Kramfors kommun
Videvägen 7, Ullånger, Kramfors kommun, bild 2
Videvägen 7, Ullånger, Kramfors kommun, bild 3

Videvägen 7

Radhus
Ullånger, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
325 000 kr
133 + 5 m²
4 rum
595 m² tomt

Nytt pris! Välkomna till Videvägen 7 och denna rymliga villa med carport. Bostaden består av kök, vardagsrum med utgång till uteplats, 2 sovrum, allrum samt badrum på båda plan. Här bor man i ett barnvänligt område med grönskande trädgårdstomt och skogen som granne. Närhet till skola, mataffär, vårdcentral, sportanläggning, skidspår, lekplats, restaurang/pizzeria etc. Ullånger är ett trevligt samhälle i Höga Kusten beläget mellan Härnösand och Örnsköldsvik. Här har man närhet till havet och Höga Kustens fantastiska natur. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
Sunnanåker 223, Sunnanåker, Kramfors kommun
 • Imorgon kl 17:30
Sunnanåker 223, Sunnanåker, Kramfors kommun, bild 2
Sunnanåker 223, Sunnanåker, Kramfors kommun, bild 3

Sunnanåker 223

Villa
Sunnanåker, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
101 + 12 m²
3 rum
1 466 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva ett charmigt litet hus i Sunnanåker med möjlighet att kunna bo permanent eller nyttja som fritidshus. Entréplan med renoverat kök, vardagsrum med utgång till stor altan och ett delvis renoverat wc. En trappa upp finner du två trivsamma sovrum varav en med fin Walk In Closet. Härlig trädgård på hörntomt med garage samt förråd. Här kan man njuta av fin natur eller ta en promenad runt sjön där det finns ett fint promenadstråk. Sunnanåker ligger vid sjön Edsfjärden mitt emellan Nyland och Bollstabruk. Välkommen att kontakt mäklaren för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Villavägen 6, null, Kramfors kommun
Villavägen 6, null, Kramfors kommun, bild 2
Villavägen 6, null, Kramfors kommun, bild 3

Villavägen 6

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
450 000 kr
100 + 100 m²
5 rum
1 033 m² tomt

Välkommen till Villavägen 6 i Bollstabruk! Här bor man i ett trivsamt villaområde med närhet till Bollstaskolan. Bostadshuset har en genomtänk planlösning med trevliga sällskapsytor med plats för familj och vänner att umgås. Entréplan bjuder på ett nyrenoverat kök och wc, trivsamt vardagsrum med värmande öppenspis med insats, matrum med utgång till altan, 3 sovrum och badrum. I källaren finns tvättstuga, pannrum, allrum, förrådsutrymmen, groventré och garage. På tomten finns ett nytt och fint attefallshus. Huset har en ny luft/vattenvärmepump och fiber finns installerat! Här bor man i ett barnvänligt område med närhet till skola med multiarena och pumptrack-bana, idrottshall och mataffär. Perfekt pendlingsavstånd till både Kramfors (10 km) och Sollefteå (30 km).

 • Premium
 • Uteplats
Västhammar 112, Västhammar, Kramfors kommun

Västhammar 112

Villa
Västhammar, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
350 000 kr
94 + 63 m²
5 rum
4 330 m² tomt

Välkommen till Västhammar 112 och denna trivsamma gård som ligger i naturskön omgivning med bra pendlingsavstånd till både Kramfors och Sollefteå. Bostadshuset har en bra planlösning där man på entréplan möts av ett trivsamt kök med plats för matbord, matrum och vardagsrum samt badrum. På övre plan finns tre sovrum och ett wc. I källaren finner man pannrum, tvättstuga, förrådsutrymmen samt utgång till trädgården. Takad altan i trevlig omgivning. Uppvärmning via jordvärme! Utöver bostadshuset finns här en stor ladugård med renoveringsbehov. Här bor man med närhet till Dannero travbana (3 km), Kramfors med resecentrum (19 km), Sollefteå (38 km) samt till Höga kusten Airport (3 km). Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Utås 168, Husum, Örnsköldsviks kommun
Utås 168, Husum, Örnsköldsviks kommun, bild 2
Utås 168, Husum, Örnsköldsviks kommun, bild 3

Utås 168

Villa
Husum, Örnsköldsviks kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
3 900 000 kr
129 + 18 m²
4 rum
2 000 m² tomt

Nu erbjuds ett smakfullt nybyggt enplanshus i vackra Utås. Detta enplanshus erbjuder en trivsam och social planlösning med ett ljust och hemtrevligt kök öppet mot vardagsrum och matrum, stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp samt praktisk utgång till altanen där man kan sitta och njuta av den rofyllda omgivningen. Bostaden har tre sovrum varav ett med klädkammare och utgång till altan. I anslutning till sovrummen finns ett stort badrum samt ett wc. Praktisk groventré med tvättstuga i anslutning till köket. Här finns bergvärme vilket ger en mycket fördelaktig driftskostnad. Dessutom finns här en väldigt fin nybyggd gäststuga om ca 30 kvm med kök, wc, dusch och två sovrum. Carporten med stort varmbonat förråd erbjuder bekväm parkering för en bil och är designad i samma stil som huvudbyggnaden. Man kanske kan tycka att Utås känns ”långt ifrån” när man kommer hit första gången, men här kombinerar man med lätthet lugnet till naturen och utbudet i städerna genom de tillgängliga kommunikationerna. Till Husums samhälle och Botniabanans Resecentrum tar det ca fem minuter med bil. Det är 28 km till Örnsköldsvik, 87 km till Umeå och Ö-viks flygplats endast 17 km bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Premium
 • Uteplats
Sätravägen 13, Docksta, Kramfors kommun
Sätravägen 13, Docksta, Kramfors kommun, bild 2
Sätravägen 13, Docksta, Kramfors kommun, bild 3

Sätravägen 13

Villa
Docksta, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
700 000 kr
186 + 42 m²
8 rum
789 m² tomt

I ett lugnt & barnvänligt område med havsutsikt ligger denna fina familjevilla med garage och väntar på sina nya ägare. Bostaden är ett suterränghus med bra planlösning där övre plan har ett hemtrevligt kök med matplats samt vardagsrum i social anslutning till köket. Vidare finns 3 fina sovrum och ett rymligt badrum. En trappa ner finner man en stor och mysig gillestuga med värmande kamin, ytterligare 3 sovrum, tvättstuga med klädkammare och wc med dusch och bastu. Här finns även en matkällare och ett stort förrådsutrymme under garaget. Fiber finns installerat! Docksta har ett fantastiskt läge vid havet med närhet till Höga Kustens fantastiska natur samt Skuleberget som bjuder på vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, ICA, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 38 km, Härnösand 65 km och Kramfors 48 km. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Långsjön 105, Långsjön, Kramfors kommun
 • Tor 18 jul kl 15:00
Långsjön 105, Långsjön, Kramfors kommun, bild 2
Långsjön 105, Långsjön, Kramfors kommun, bild 3

Långsjön 105

Fritidshus
Långsjön, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
450 000 kr
56 + 56 m²
3 rum
1 545 m² tomt

Varmt välkommen till vackra Långsjön! Här finner ni en mysig stuga omgiven av vacker natur. Stugan har en trivsam planlösning och plats för familj och vänner att umgås. Hemtrevligt kök med vedeldad köksspis centralt placerat i rummet, mysigt vardagsrum och på övre plan finns två sovrum varav ett med en vedeldad kamin. På fastigheten finns även en fin timrad gäststuga med vedeldad köksspis, timrat utedass som gömmer sig i skogskanten, enklare bastu, samt flertalet förrådsbyggnader. Grönskande trädgårdstomt med vinbärsbuskar, jordgubbar, rabarber m.m. Långsjön är ett nästintill oslagbart läge för dig som söker lugn och ro men samtidigt vill ha närhet till fiske, bad & natur. Möjlighet finns att ha båt nere vid sjön. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Träsk 103, null, Kramfors kommun
 • Budgivning pågår

Träsk 103

Gård/Skog
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
225 000 kr
90 + 41 m²
4 rum
2,5 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna mysiga gård om ca 2,45 ha åkermark belägen i Träsk. Fastigheten har ett trevligt och skyddat läge omgiven av Höga Kustens vackra natur. Ett mysigt litet smultronställe ställe för familjen som tycker om att vandra, plocka bär och svamp, leka eller bara ta det lugnt och njuta av naturen. Torpet har en trivsam planlösning där entréplan bjuder på en rymlig hall, hemtrevligt kök, badrum, vardagsrum och ett litet sovrum . Övervåningen har 2 sovrum och i källaren finns pannrum, tvättstuga och förrådsutrymmen. Huset säljs möblerat med diverse lösöre. På fastigheten finns även ett mindre fristående garage. Välkommen på viisning!

 • Balkong
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun, bild 2
Källvägen 3, Mjällom, Kramfors kommun, bild 3

Källvägen 3

Villa
Mjällom, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
895 000 kr
96 + 60 m²
5 rum
1 363 m² tomt

Varmt välkommen till denna helrenoverade 1½-plansvilla belägen i Mjällom, mitt i världsarvet Höga Kusten. Huset är mycket stilfullt renoverat med nya fina golv och ytskikt i alla rum, vedeldad kamin i kök, helkaklat badrum och wc, samt nya 3-glasfönster. Trevlig planlösning och härliga sällskapsytor där entréplanet bjuder på en rymlig och ljus hall med plats för hatthyllan, hemtrevligt kök, trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, helkaklat badrum och bastu. En trappa upp finner man två härliga sovrum, sovalkov samt ett wc. I källarplan finns pannrum, tvättstuga, garage, hobbyrum och gott om förrådsutrymmen. Fastigheten säljs möblerad. Effektivt värmesystem via en luft/vattenvärmepump och fiber finns installerat! I närområdet finns allt man kan begära för ett aktivt liv på landet. Spela golf på Norrfällsvikens golfbana, bada vid Storsands havsbad, fiska eller ta med picknickkorgen och njut av den härliga miljön området har att erbjuda. Detta är ett hem som är lätt att förälska sig i, hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ravinvägen 10, null, Kramfors kommun
 • Budgivning pågår
Ravinvägen 10, null, Kramfors kommun, bild 2
Ravinvägen 10, null, Kramfors kommun, bild 3

Ravinvägen 10

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
795 000 kr
120 + 19 m²
6 rum
1 185 m² tomt

Välkommen till Ravinvägen 10! Här möts du av ett trivsamt och inbjudande hem som är väl omhändertaget. Bostaden är ett suterränghus med trevlig planlösning där övre plan har ett hemtrevligt kök med intilliggande vardagsrum med utgång till altan där du kan sitta och njuta av utsikten över Dockstafjärden. Vidare finns 3 fina sovrum, badrum och wc. En trappa ner finner man ett stort och mysigt allrum med en vedeldad kamin centralt placerat i rummet, sovrum, tvättstuga, wc med dusch och bastu. Här finns även klädkammare, matkällare, förrådsutrymmen samt hobbyrum. Vidbyggt garage med eldriven gargeport. Fiber finns indraget i huset! Fin trädgårdstomt med många fina växter, bärbuskar och fruktträd. Docksta har ett fantastiskt läge vid havet med närhet till Höga Kustens fantastiska natur samt Skuleberget som bjuder på skidåkning, vandring, klättring, underhållning vid Skule Naturscen och mycket mer. Ett trevligt samhälle som har det mesta en familj kan behöva som skola, ICA, järnaffär, bensinstation, restaurang m.m. Avstånd till Örnsköldsvik 38 km, Härnösand 65 km och Kramfors 48 km. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
Strinne 101, Strinne, Kramfors kommun
Strinne 101, Strinne, Kramfors kommun, bild 2
Strinne 101, Strinne, Kramfors kommun, bild 3

Strinne 101

Villa
Strinne, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
490 000 kr
122 m²
4 rum
1 030 m² tomt

Varmt välkommen till Strinne 101 och denna 1½-plansvilla i naturskön miljö med närhet till Strinnefjärden. Bostadshuset har en välkomnande hall, badrum med bastu, hemtrevligt kök med matplats, stort vardagsrum med vedeldad kamin och ett sovrum. En trappa upp finns två sovrum och ett wc. Till Nyland är det ca 13 km, där finns livsmedelsbutik, skola, vårdcentral, pizzeria m.m. Högakustenskolan åk F-9 finns i Herrskog, ca 9 km. Närmsta matbutik finns i Lugnvik 5 km. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Premium
 • Uteplats
Tornvägen 22, null, Kramfors kommun
Tornvägen 22, null, Kramfors kommun, bild 2
Tornvägen 22, null, Kramfors kommun, bild 3

Tornvägen 22

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
90 + 30 m²
4 rum
8 134 m² tomt

Nytt pris! Välkommen till Lugnvik och ett bostadshus på stor fin tomt som består av två fastigheter. Bostadshuset har ett helrenoverat badrum i anslutning till hallen, stort hemtrevligt kök med utgång till en trivsam inglasad altan. Rymligt vardagsrum med täljstenskamin som värmer gott en kylig kväll. På övre plan finns tre fina sovrum och ett renoverat wc med tvättmaskin. Härlig trädgård med mysig gäststuga på ca 30 kvm samt ett växthus. Praktisk carport med förråd och plats för två bilar. Fastigheten Lugnvik 1:27 är en stor obebyggd tomt på 7447 kvm. Här i Lugnvik bor man med närhet till Ångermanälven och Höga Kustens fantastiska natur. Högakustenskolan åk F-9 finns i Herrskog (ca 7 km) och förskola finns i Lugnvik.

 • Premium
 • Uteplats
Furuvägen 32, null, Kramfors kommun

Furuvägen 32

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
1 200 000 kr
148 + 90 m²
5 rum
943 m² tomt

Varmt välkommen till Furuvägen 32! Här möts du av ett trivsamt och inbjudande hem med bra planlösning. Bostaden är ett suterränghus där övre plan har ett hemtrevligt kök med matrum och vardagsrum i social anslutning till varandra. Vidare finns 2 fina sovrum samt ett renoverat badrum. Från vardagsrum och sovrum finns praktisk utgång till en stor inglasad altan med fin sjöutsikt. En trappa ner finner man ett fint nyrenoverat allrum där det finns en stor värmande täljstenskamin, rymligt sovrum, renoverad tvättstuga med dusch och bastu, wc. Här finns även praktiska förrådsutrymmen samt utgång till trädgården. Fiber finns installerat! Vidbyggt garage med full källare som rymmer diverse leksaker och trädgårdsmaskiner. Här bor man i ett trivsamt och barnvänligt område på återvändsgränd med härligt grönområde som granne samt närhet till skolor, barnomsorg och centrum. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Nyadal 146, Nyadal, Kramfors kommun

Nyadal 146

Gård/Skog
Nyadal, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
800 000 kr
170 + 30 m²
7 rum
2,5 ha tomt

Varmt välkommen till vackra Nyadal och denna trivsamma familjevilla på stor och fin tomt. Här bor man närhet till det mesta Höga Kustens vackra natur har att erbjuda. Huset har en trivsam planlösning med härliga sällskapsytor och gott om plats för familj och vänner att umgås. Hemtrevligt lantkök med vedeldad köksspis, rymligt allrum öppet mot vardagsrum med utgång till altan, 3 stora sovrum samt två sovalkover. Badrum finns på båda plan. Härlig trädgård där du kan njuta av utomhusaktiviteter och koppla av. Närhet till restaurangerna på Hotell Höga Kusten och Hotell Björkudden samt perfekt pendlingsavstånd till både Kramfors 20 km och Härnösand 27 km. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Sjöland 324, Sjöland, Kramfors kommun

Sjöland 324

Fritidshus
Sjöland, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
495 000 kr
2,5 ha tomt

Mitt emellan Docksta och Ullånger finner man detta vinterbonade fritidshus med härlig utsikt över havet. Fastigheten har en stor och fin tomt om ca 2,4 ha, perfekt för den som tycker om att odla blommor och grönsaker. Stugan erbjuder ett fint kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Altan med utgång från vardagsrummet där man kan sitta och njuta av havsutsikten. Två fina sovrum och badrum med tvättstuga. På tomten finns även flera praktiska förrådsbyggnader. Stugan säljs möblerad med diverse lösöre. Här i Sjöland har man närhet till havet och Höga Kustens fantastiska natur med sina fina strövområden för bär och svampplockning samt närhet till Höga Kustenleden och den fina gång och cykelväg som nu går mellan Ullånger och Docksta. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Brandellvägen 12, null, Kramfors kommun

Brandellvägen 12

Villa
Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
350 000 kr
124 + 15 m²
6 rum
998 m² tomt

Varmt välkommen till Brandellvägen 12! Här finner ni ett souterränghus med vidbyggt garage högt beläget på fin tomt i vackra Nordingrå, mitt i världsarvet Höga Kusten. Bostadshuset erbjuder två sovrum på entréplan, kök, vardagsrum med utgång till altan, badrum samt en tvättstuga. I souterrängplan möts man av en gillestuga med utgång till trädgården, två sovrum, wc, dusch, förvaringsutrymmen och dörr som leder till garagets på nedre plan. Fastigheten har renoveringsbehov. Fiber finns installerat! Barnvänligt område med närhet till såväl skola, affärer och sportanläggning. I närområdet finns allt man kan begära för ett aktivt liv på landet. Spela golf på Norrfällsvikens golfbana, bada, fiska eller ta med picknickkorgen för att njut av den härliga miljö som Höga Kusten har att erbjuda. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Grötom 403, Grötom, Kramfors kommun
 • Budgivning pågår

Grötom 403

Fritidshus
Grötom, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
250 000 kr
60 m²
4 rum
4 660 m² tomt

Välkommen till en fastighet med potential att skapa sig ett trivsamt fritidsboende i fantastisk miljö mitt i natursköna Höga Kusten. Här på gården finns ett charmigt torp med hemtrevligt kök med vedeldad kamin, vardagsrum och matrum. Övervåningen är delvis oinredd med möjlighet att skapa ytterligare rum för den som önskar. Uppvärmning sker via luftvärmepump. På fastigheten finns även en byggnad som idag används till verkstad, ekonomibyggnad samt en mindre byggnad där man påbörjat bygget av en bastu. Stor och fin tomt med sol eftermiddag/kväll samt möjlighet att odla för den som älskar trädgårdsarbete. I Grötom har man närhet till det mesta Höga Kusten har att erbjuda, perfekt för dig som älskar natur, bad, fiske, svamp och bärplockning. En plats för långa, lata dagar där livet får gå i sin egen takt. Välkommen på visning!

Skolgatan 5, Mjällom, Kramfors kommun

Skolgatan 5

Villa
Mjällom, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
375 000 kr
178 + 70 m²
5 rum
1 328 m² tomt

Välkommen till en rymlig 2-plansvilla med källare belägen i Mjällom, mitt i världsarvet Höga Kusten. Här erbjuds en spännande villa som är inredd med mycket fantasi. Entréplanet rymmer bland annat kök, matrum, rymligt vardagsrum och wc. I husets övre plan finns 2 rymliga sovrum, 1 kök, badrum och en möblerbar hall. Uppvärmning via effektiv luft/vattenvärmepump och fiber finns installerat! I närområdet finns allt man kan begära för ett aktivt liv på landet. Spela golf på Norrfällsvikens golfbana, bada vid Storsands havsbad, fiska eller ta med picknickkorgen och njut av den härliga miljön Höga Kusten har att erbjuda. Varmt välkommen att boka tid för visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Torgvägen 10, Sandslån, Kramfors kommun
 • Imorgon kl 17:45

Torgvägen 10

Fritidshus
Sandslån, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
395 000 kr
76 m²
4 rum
1 630 m² tomt

Varmt välkommen till vackra Sandslån och denna charmiga fastighet på Torgvägen 10! Här finner ni ett trivsamt hus som passar både som fritidshus eller åretruntboende. Fastigheten består av två tomter med en total yta på 1630 kvm. Bostadshuset har ett renoverat kök, trivsamt vardagsrum med vedeldad kamin, 2-3 sovrum, wc och duschrum. På tomten finns även en stor förrådsbyggnad som rymmer en fin bastu med stort duschutrymme, relax/gästrum samt hönshus för den som önskar att ha egna höns. Här på Sandslån bor man i ett lugnt bostadsområde med promenadavstånd till älven, badplats, småbåtshamn. Närhet till Nyland där det finns b.la livsmedelsbutik, hälsocentral, bensinmack och pizzeria. Bra pendlingsavstånd till Kramfors med tågstation (20km), Sollefteå (40) samt 5 km till Höga kusten Airport. Välkommen på visning!

 • Plus
Bergomsvägen 3, Skarpåkern, Kramfors kommun

Bergomsvägen 3

Villa
Skarpåkern, Kramfors kommun
Höga Kustens Fastighetsmäklare
1 100 000 kr
117 + 75 m²
7 rum
1 136 m² tomt

I centrala Kramfors finns denna trivsamma villa som har genomgått en hel del renoveringar de senaste åren. Utrymmena är inte på något sätt bristfälliga. Snarare tvärtom! Bostaden rymmer hela sju rum varav fem sovrum. Mittpunkten, husets hjärta, är det ljusa köket och det generösa sällskapsrummet i vinkel som rymmer både matsalsgrupp och stora myssoffan. Här finns gott om plats för släktkalas och middagar i goda vänners lag. Uppvärmning via bergvärme och fiber finns installerat! Huset är centralt beläget i ett barnvänligt område med direkt närhet till skola, sportanläggning och centrum. Uppvuxen och lättskött trädgårdstomt med stor altan på både framsidan och baksidan av huset. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 29