Fastighetsbyrån Filipstad

Fastighetsbyrån Filipstad

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nybackavägen 12, Filipstad, Filipstads kommun
  • Tis 4 apr kl 17:00

Nybackavägen 12

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad

1 600 000 kr

190 m²

8 rum

1 199 m² tomt

Är du på jakt efter ett hem i fint skick där du bara kan flytta in och koppla av kan det här vara bostaden för dig. På Nybackavägen 12 finner du detta optimala familjehus som rymmer 190 kvadratmeter fördelade på åtta rum och kök. Den inbjudande känslan som omfamnar en redan vid ytterdörren är svårslagen. Här trivs man. Det vilar något väldigt harmoniskt över den lummiga tomten. Här kan man verkligen koppla ner och koppla av.

  • Plus
  • Uteplats
Gruvgatan 19, Filipstad, Filipstads kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Gruvgatan 19, Filipstad, Filipstads kommun, bild 2
Gruvgatan 19, Filipstad, Filipstads kommun, bild 3

Gruvgatan 19

Villa
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad

795 000 kr

102 m²

4 rum

778 m² tomt

På trevliga Gruvgatan finner man detta inbjudande 1,5-planshus i mycket trevligt skick. Det här är ett hem som har inretts med stilsäker blick. Det första man lägger märke till i detta stilrena hem är att det har behagliga färgval, sociala ytor och fräscha ytskikt. Huset byggdes 1950 och består av fyra rum och kök. Välkommen till ett hem att trivas i! Här i Filipstad är det lätt för hela familjen att trivas och läget på Gruvgatan lämnar inget övrigt att önska – här bor ni ostört, familjevänligt och trevligt med Förskola, gymnasiet och lekpark inom gångavstånd. Filipstads centrum ligger en cykeltur bort. I området finns också förskola, vackra grönområden och lekparker.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Lasarettsgatan 15F, Filipstad, Filipstads kommun

Lasarettsgatan 15F

Radhus
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad

495 000 kr

84 m²

3 rum

159 m² tomt

På trevliga Lasarettsgatan finner man detta välplanerade radhus. Ett charmigt hus som är lätt att känna sig hemma i. Ta chansen att skapa just det hem som du vill ha. Detta radhus har mycket som är värt att uppmärksamma. Här får du ett trivsamt boende där det finns en del att göra, men som går bra att flytta in i som det är. Här märks det på en gång att det har funnits en tanke bakom varenda kvadratmeter. Bor man i Filipstad har man alltid nära till naturen med idyliska sjölägen runt om. Filipstads centrumutbud, förskola och vårdcentral finns inom gångavstånd och Abborrtjärn med badmöjligheter en cykeltur bort. Välkommen!

  • Uteplats
Brattfors Stegla 2, Brattfors, Filipstads kommun

Brattfors Stegla 2

Villa
Brattfors, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad

900 000 kr

130 m²

4 rum

6 307 m² tomt

Varmt välkomna till trivsamma Stegla i Brattfors med en bra planerad 1 ½-plansvilla med jordvärme och fint kök. Generösa uthusbyggnader på stor tomt på över 6000 kvm skapar fin gårdskänsla och erbjuder stora förvaringsmöjligheter. Bra lantligt läge och smidigt läge för er som arbetspendlar till Karlstad. En kort bilväg bort finns både Brattfors badplats och Mangenbaden samt naturreservatet Brattforsheden. I Brattfors ca 5 km bort finns skola och förskola.

Klippgatan 7G, Filipstad, Filipstads kommun

Klippgatan 7G

Lägenhet
Filipstad, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad

210 000 kr

54 m²

2 rum

2 636 kr/mån

3 889 kr/m²

Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hem som går utmärkt att flytta in i precis som det är. På Klippgatan 7G ligger denna mysiga lägenhet på tredje våningen som uppdaterats med nyare ytskikt. Ljusa och fräscha ytor med högt i tak får lägenheten att kännas rymlig och inbjudande ut. Här disponerar du en yta om 54 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på två rum och kök med balkong. Lägenheten har uppdaterats med nyare ytskikt under 2021 samt fått nymålat innertak i alla rum under 2017, trevligt och fräscht badrum med duschkabin som renoverats 2016. Föreningen har bytt alla fönster samt ytterdörrar som bidragit till både bättre isolering samt minskat ljudinsläpp. Lägenhetens generösa takhöjd samt mysiga balkong erbjuder fina möjligheter till avkoppling och återhämtning i behaglig miljö. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Finnboström 10, Nordmark, Filipstads kommun
Finnboström 10, Nordmark, Filipstads kommun, bild 2
Finnboström 10, Nordmark, Filipstads kommun, bild 3

Finnboström 10

Fritidshus
Nordmark, Filipstads kommun
Fastighetsbyrån Filipstad

550 000 kr

60 m²

3 rum

1 234 m² tomt

Ca 1,5 mil norr om Filipstad finner vi detta charmiga och välbevarade hus om 60 kvadratmeter! Till denna fastighet hör en lättskött, rogivande trädgårdstomt med gräsmatta. Huset har uppdaterats genom åren med bl.a nya 2-glasfönster samt ny träpanel med tilläggsisolering.

  • Premium

Visar alla 6