Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hälleflundregatan 18C, Fiskebäck, Göteborgs kommun
  • Ons 8 maj kl 17:30
Hälleflundregatan 18C, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Hälleflundregatan 18C, Fiskebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Hälleflundregatan 18C

Lägenhet
Fiskebäck, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 990 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/4
4 355 kr/mån
63 165 kr/m²

Varmt välkommen till denna underbara trea med social planlösning och underbar uteplats intill havet. Invändigt möts ni av en öppen planlösning och genomgående ljusinsläpp som samspelar i en härlig harmoni. Vardagsrum och kök ligger i anslutning med goda sociala ytor att umgås på. Golvytan förlängs vidare ut till en härlig uteplats i västläge med grönskande innegård utanför. Två rofyllda sovrum och fina förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare samt ett badrum med allt att önska är ytterligare attribut som erbjuds. Här bor ni med alla bekvämligheter ni kan önska er i ett exklusivt bostadsområde och dessutom havet som närmsta granne! Fiskebäck är en mysig stadsdel att bosätta sig i och här bor ni med direkt närhet till natursköna strövområden och småbåtshamn. Fina promenadstråk och cykelvägar längs med vattnet tar er smidigt till Önnereds Brygga där den populära restaurangen Jungman Jansson är belägen. Goda förbindelser med buss finns att nyttja till knutpunkten Beryllgatan och vidare till såväl Frölunda torgs köpcentrum som Göteborgs pulserande citykärna. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nordhemsgatan 25, Linnéstaden, Göteborgs kommun

Nordhemsgatan 25

Lägenhet
Linnéstaden, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 790 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/5
5 331 kr/mån
63 026 kr/m²

Belägen på en av stadens mest attraktiva adresser finner ni denna denna komfortabla genomgångstrea med dubbla balkonger. Här bor ni i ljust genomgångsläge där hemmet i motsatta väderstreck förlängs med varsin balkong. Ytorna är lättmöblerade och kök och vardagsrum ligger här i en öppen planlösning perfekt för sociala tillställningar. Från köket nås bostadens ena balkong i härligt österläge med vy mot vackra fasader och Saluhallen Briggen. Bostadens båda sovrum ligger rofyllt mot innergården och från det större av sovrummen nås den andra balkongen som ligger i optimalt västerläge och erbjuder sol under eftermiddag och kväll. Väl tilltagen hall med garderober och helkaklat badrum med golvvärme. praktiskt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Här bor ni med Saluhallen Briggen direkt utanför hemmet, pittoreska Haga och flertalet populära restauranger, caféer och butiker runt hörnet. Utmärkta kommunikationer och promenadavstånd till övriga city samt den populära grönskan i Slottsskogen. Kontakta mäklaren idag och visa ert intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Kommendörsgatan 5, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Kommendörsgatan 5

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
40 m²
2 rum
vån 4/5
3 681 kr/mån
74 875 kr/m²

Högt upp i huset på våning 4 finner ni nu denna sällsynta tvåa med alla rätt! Här välkomnas ni in i en optimalt planerad bostad där tidlös design möter modern industriell stil. Det stilrena köket från HTH löper vidare in i det ljusa vardagsrummet där ni finner hemmets hjärta, en loggia som ni kan möblera på bästa vis med utsikt mot Göteborgs hamn. Sovrum med vädringsmöjlighet och ett kaklat badrum med kombimaskin är ytterligare faktorer som förhöjer helhetsintrycket. Utanför ytterdörren finns plats för caféset som blir en utmärkt plats att starta dagen på när sommarhalvåret står för dörren! På den gemensamma innergården finns ett mysigt orangeri att nyttja till medlemmarnas förfogande. Denna bostad är belägen i en av Göteborgs mest charmerande omgivningar med närhet till både stadskärnan och vattnet. Cykelvägar och kommunikationsmöjligheter skapar enkel tillgänglighet!

  • Premium
  • Hiss
Kullaviks Ängsväg 22, Kungsbacka, Kungsbacka kommun

Kullaviks Ängsväg 22

Villa
Kungsbacka, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
13 500 000 kr
250 + 83 m²
8 rum
1 323 m² tomt

Denna fantastiska villa, högt belägen i suterräng, med havsutsikt, uteplatser i alla väderstreck och modern interiör i öppna ytor, är en pärla utöver det vanliga! Villan på över 300kvm, fördelat på två plan, bjuder in till stora umgängesytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den centralt placerade eldstaden förser rummet med både mysig atmosfär som bästa värmeåtervinning, och de högresta fönstren sträcker sig ända upp till nock och fyller hemmet med ett härligt ljusflöde. Villan stoltserar med inte ett, utan två generösa och lyxiga badrum. Här finns all plats du behöver för avkoppling och vardagslyx. De fyra sovrummen erbjuder gott om förvaring och utrymme för ditt unika boendebehov. Ett av sovrummen är försedd med en-suite badrum, nyrenoverat med en exklusiv touch år 2023. Vidare finns även en separat tvättstuga, biorum och gillestuga. Utanför sträcker sig altan och balkongen runt huset, som kan nås från alla delar av hemmet. Här avnjuts såväl havsutsikt med kvällssolen i horisonten som odlingsmöjligheter och möjlighet att följa solen från morgon till kväll. Omgivningen av berg, grönska och trä ger en naturlig och fridfull atmosfär. Trädgården är en verklig oas med en utgrävd liten damm, en charmig matkällare och stora ytor för utelek och planteringar. 2022 installerades 65st solceller på taket för en hållbar och energieffektiv elförsörjning. Välkomna att uppleva detta hem på plats! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information om bostaden.

Hedtångsvägen 25, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Hedtångsvägen 25, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Hedtångsvägen 25, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Hedtångsvägen 25

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 880 000 kr
30 m²
1 rum
vån 2/6
2 433 kr/mån
62 667 kr/m²

Upptäck Ditt drömboende i Hjärtat av Nya Hovås! Välkommen till en exklusiv möjlighet att omfamna det bästa av modern elegans och bekvämlighet i kvadratsmart etta i Nya Hovås. Med ett underbart sydvästläge och en balkong som bjuder in till soliga stunder, är detta inte bara ett hem – det är en livsstil! När du kliver in i denna etta möts du av en harmonisk atmosfär av ljusa materialval och moderna detaljer. Varje hörn är omsorgsfullt utformat för att skapa en känsla av lugn och rymd. Den rymliga balkongen badar i solljus från förmiddag till kväll och blir en härlig oas som förlängning av bostaden. Beläget i det pulserande hjärtat av Nya Hovås, är denna etta omgiven av en mängd bekvämligheter och nöjen. Från trendiga restauranger och caféer till grönområden och shopping, finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Missa inte chansen att äga denna fantastiska etta i Nya Hovås. Kontakta mig idag för att boka en visning reg. fastighetsmäklare Erik Nygren 0706-53 00 58

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bronsfatsgatan 3, Kannebäck, Göteborgs kommun
  • Lör 11 maj kl 12:00
Bronsfatsgatan 3, Kannebäck, Göteborgs kommun, bild 2
Bronsfatsgatan 3, Kannebäck, Göteborgs kommun, bild 3

Bronsfatsgatan 3

Villa
Kannebäck, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 250 000 kr
138 + 138 m²
9 rum
572,7 m² tomt

Ett hem är inte bara ett hus, det är en plats där livet tar form i varje rum, där drömmar blir verklighet och minnen skapas. Välkommen till detta extraordinära hem som omfamnar dig med sin generositet och smarta design, beläget bara en kort promenad från affärscentrum men ändå nära naturen och havet. Med imponerande 300 kvadratmeter totalyta och en genomtänkt planlösning på 9 rum och kök, erbjuder detta hem utrymme för alla dina behov och mer därtill. På övervåningen välkomnas du av fyra rymliga sovrum. Vardagsrum och matsal skapar en inbjudande atmosfär för samvaro med nära och kära. Köket, hjärtat av hemmet, är utrustat med alla moderna bekvämligheter och erbjuder gott om arbetsyta på svart granit, kompletterat med golvvärme för extra komfort. Med inte mindre än 18 garderober och två öppna spisar får du en känsla av både lyx och praktiskt användande. Nedgången till källaren avslöjar ett sant paradis för avkoppling och rekreation. Här finns ett gästrum med plats för både dubbelsäng och våningssäng som välkomnar gäster med komfort och stil. Spa-del, komplett med gym, bastu, dusch och ett stort badkar, bjuder in till total avslappning och välbefinnande. För vinälskaren finns en imponerande vinkällare med plats för 500 flaskor, komplett med kylaggregat för att säkerställa optimal njutning. Invändigt är detta hem i utmärkt skick, till stor del nyrenoverat för att tillgodose moderna behov och smaker. Badrummen är exklusiva med svart granit, golvvärme och eleganta detaljer som elvärmda speglar och handdukstorkar. Master bedroom är en privat tillflyktsort med egen ingång till badrummet, medan matsalen lockar med en öppen spis och en helt hopvikbar glasvägg mot den generösa altanen. Utvändigt är huset lika imponerande och flera renoveringar har skett de senaste åren. Den rymliga altan på 40 kvadratmeter bjuder in till härliga stunder utomhus och har både varmt och kallt vatten att tillgå. Varmgaraget med fjärrstyrd port och gott om förvaringsutrymme garanterar både komfort och praktikalitet. Detta hem är mer än bara en fastighet - det är en livsstil. En plats där stadens puls möter naturens lugn, där varje dag blir en möjlighet att njuta av det bästa av båda världar. Missa inte chansen att uppleva allt detta och mer i ditt nya drömhem vid havet och naturen. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck möjligheten att kalla detta hem för ditt eget!

  • Premium
  • Energieffektiv
Särö Centrumväg 20, Särö, Kungsbacka kommun
  • Ons 8 maj kl 17:30
Särö Centrumväg 20, Särö, Kungsbacka kommun, bild 2
Särö Centrumväg 20, Särö, Kungsbacka kommun, bild 3

Särö Centrumväg 20

Lägenhet
Särö, Kungsbacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 850 000 kr
109 m²
4 rum
vån 3/3
6 167 kr/mån
53 670 kr/m²

Ljus modern takvåning med dubbla balkonger i soligt läge! Här möts ni av vackert ljusinsläpp tack vare fönster i flera olika väderstreck och den generösa takhöjden. Hemmet präglas av stilrent kök med kvalitativ utrustning, genomgående ljusa ytskikt och social planlösning. Intill vardagsrummet och köket ligger bostadens ena balkong i härligt västerläge och med plats för utemöbler. Ett större sovrum och två mindre som även kan disponeras som arbetsrum, från det stora sovrummet når man hemmets andra balkong. Bra förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober och i bostaden finner ni två förråd som sväljer mycket förvaring. Två rymliga helkaklade badrum med dusch samt en separat tvättstuga underlättar vardagsbestyren! Föreningen har en gemensam innergård speciell med sina planteringar och med en liten lekplats samt en boulebana. Enligt senaste årsredovisning bedöms föreningens ekonomi att vara god och det finns parkeringsmöjlighet i carport och vanlig parkering. Särö med sitt attraktiva läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka, har blivit en mycket populär boendeort. Här finns mycket att erbjuda både vad det gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser. Förutom trevliga båthamnar, golf- och tennisbanor samt cykelleder finns det gott om badplatser i form av släta klipphällar och trivsamma sandstränder. Vackra promenadstråk erbjuder bland annat Särö Västerskog, som kantas av flera hundraåriga ekar och tallar. Här är det lätt att trivas! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hovås snöbärsväg 2, Lyckhem, Göteborgs kommun
  • Fre 3 maj
Hovås snöbärsväg 2, Lyckhem, Göteborgs kommun, bild 2
Hovås snöbärsväg 2, Lyckhem, Göteborgs kommun, bild 3

Hovås snöbärsväg 2

Lägenhet
Lyckhem, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 300 000 kr
126 m²
3 rum
7 240 kr/mån
50 000 kr/m²

KOMMANDE BOSTAD Välkommen till denna högkvalitativa trea fördelad över två välplanerade plan, designad av Wingårdh Arkitekter. Mycket lätt att konvertera till fyra vid behov! Lägenheten imponerar med sin genomgående moderna och funktionella design. Från en loftgång välkomnas du in på det övre våningsplanet, här ryms två sovrum, varav ett har tillgång till en sydvänd balkong med utsikt över Hovås trädtoppar. Detta sovrum kan även med enkla medel omvandlas till två rum. En trappa ner välkomnas du av ett fantastiskt ljus och en inbjudande sällskapsdel som stäcker sig genom byggnaden. Vardagsrummet förlängs ut till en stor insynsskyddad altan i söderläge, vilket ger solsken större delen av dagen och utrymme för sociala tillställningar. Den andra uteplatsen är en mysig oas med morgonsol som nås från köket. Hemmet erbjuder även gott om förvaringsutrymmen, inklusive badrum, gästtoalett och samt separat tvättstuga och utanför dörren finns två privata parkeringsplatser. Här bor du i lugnt och tryggt område med gångavstånd till alla bekvämligheter. Skola och förskola samt Nya Hovås stora serviceutbud ligger allt inom mindre än en kilometers avstånd. Även hållplats för buss som tar dig till såväl sköna havsbad som Göteborgs innerstad finner du vid Hovås Allé. Vill du veta med om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Matilda Hamilton Ivarsson.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Berguven 6, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 10:00
Berguven 6, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Berguven 6, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Berguven 6

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/6
4 311 kr/mån
65 288 kr/m²

I expensiva Nya Hovås finns nu chansen att förvärva denna sociala och moderna tvåa med balkong! Här finns allt som behövs för ett bekvämt boende och eftersom bostaden är från 2020 har bostaden en genomgående exklusiv känsla. På den stora och mysiga balkongen kan ni njuta av morgonsolen och dagens första kopp kaffe. Öppna ytor mellan vardagsrum och kök gör bostaden naturlig att ha över såväl vänner som familj på trevliga middagsbjudningar. I det rofyllda sovrummet sover ni gott om natten och här finner ni även bra förvaringsmöjligheter i stor skjutdörrsgarderob. Helkaklat och stilrent badrum med golvvärme och bekvämligheten av egen tvättutrustning gör vardagens sysslor något enklare! Ytterligare förvaring i hallen och i det tillhörande källarförrådet. En perfekt tvåa ni helt enkelt inte kan missa! Bosätt er uppe på höjden med rofyllt läge ett stenkast från expansiva Nya Hovås mittpunkt där ni finner servicebutiker, matvaruhandel, frisörer, caféer och restauranger, gym, en nybyggt lekplats och mycket mer. Fina cykelvägar att tillgå ner till havet och goda förbindelser med buss tar er smidigt in till citykärnan via 158:an. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Humlekärrs byväg 45, Lindome, Mölndals kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 6 maj kl 17:30
Humlekärrs byväg 45, Lindome, Mölndals kommun, bild 2
Humlekärrs byväg 45, Lindome, Mölndals kommun, bild 3

Humlekärrs byväg 45

Villa
Lindome, Mölndals kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 895 000 kr
123 + 70 m²
4 rum
1 438 m² tomt

Välkommen till en unik familjevilla med ett högt och enskilt läge på härliga Humlekärrs byväg 45! I hjärtat av Sandsjöbackas naturreservat, med bara 15 min bilfärd till Göteborg och Kungsbacka, ligger denna unika fastighet. Köket är stort och rymligt med vedspis och gott om plats för förvaring. Vardagsrummet med sin rymd och värmande eldstad förhöjer mysfaktorn och ni har en vacker fri sikt över hagar och skog. Bastun och gillestugan kan nyttjas som spa. Trädgården i etage skapar möjligheter - alltifrån odling och ha höns till härliga uteplatser där ni kan följa solens alla timmar. Vid sidan om huvudbyggnaden finns ett separat hus som kan nyttjas som generationsboende, ateljé, musikstudio eller till uthyrning. Egen infart finns till gästhuset. Gästhuset har en total boarea på 37 kvm. Parkerar gör ni bekvämt på uppfarten. Här bor ni i ett lugnt område nära naturen utan genomfartstrafik. I närheten finns gott om svamp, bär och fina vandringsleder i Sandsjöbackas naturreservat. In till Lindome centrum är det endast 3 km. Här finner ni mataffärer och annat serviceutbud samt bra buss- och tågförbindelser in till både Göteborg och Kungsbacka. I närområdet finns skolor och förskola.

  • Premium
Berguven 14, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Tor 2 maj kl 18:40
Berguven 14, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Berguven 14, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Berguven 14

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 375 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/6
4 554 kr/mån
53 571 kr/m²

Modernt boende beläget på populära Uggleberget i natursköna omgivningar. Här kan ni njuta av nyproduktionens bekvämligheter. Utsikten och läget från balkongen skapar underbara stunder i kvällsolen med naturen precis utanför. Högklassigt boende med exklusiva materialval och stilrent kök från Marbodal med kvalitativ utrustning. Genomtänkt planlösning med social och luftig atmosfär, och balkongen går dessutom att glasa in! Förvaringen är optimal och vardagen förenklas med egen tvättutrustning. Här bor du med en levande stadsdel strax utanför porten med restauranger, butiker och daglig service samt närhet till såväl grönskande omgivningar och hav. Välkommen till Berguven 14! Vill du veta mer om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Bardia Oveissi.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Södra Fiskebäcksvägen 148, null, Göteborgs kommun

Södra Fiskebäcksvägen 148

Villa
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
115 + 10 m²
5 rum
157 m² tomt

Välkommen till din framtida oas i Fiskebäck, en pärla utanför Göteborg där lugnet möter bekvämligheten. Detta underbara radhus erbjuder en perfekt balans mellan närhet till natur och stadsliv, med en rad bekvämligheter som kommer att göra varje dag till en dröm. På övre plan finner du tre välplanerade sovrum och ett badrum, vilket ger gott om plats för hela familjen. Det generösa köket och det ljusa vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär för gemensamma stunder och middagar. Njut av soliga dagar på den inglasade altanen och den inhägnade uteplatsen som ger möjlighet till utomhusaktiviteter och avkoppling i privat miljö. Ett litet förråd finns också för att tillgodose dina förvaringsbehov. Framför radhuset ligger en lekplats där barnen kan leka fritt och säkert, med full uppsikt från huset. Detta gör det till ett perfekt hem för familjer som värdesätter en trygg och barnvänlig miljö. Beläget i det eftertraktade området Fiskebäck, erbjuder detta radhus enastående närhet till allt du behöver. Med gångavstånd till kommunikationer och skolor är detta ett idealiskt hem för familjer. Dessutom ligger havet, båthamnen och charmiga badplatser bara en kort promenad bort, vilket ger möjligheter till avkoppling och rekreation precis runt hörnet. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett trivsamt och välbeläget radhus i populära Fiskebäck. Med närhet till allt från skolor till havet, erbjuder detta hem en livsstil som är svår att överträffa. Missa inte chansen att uppleva det bästa av både stad och natur i detta fantastiska hem! Kontakta mäklare Charlotte Lind för att boka en visning och upptäck alla fördelar med att bo i detta underbara radhus i Fiskebäck.

Bergartsgatan 45, null, Göteborgs kommun

Bergartsgatan 45

Villa
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 500 000 kr
194 + 15 m²
6 rum
702 m² tomt

Välkommen till denna fantastiskt nybyggda villa med en yta på hela 194 kvm som uppfördes år 2021. Detta hem kombinerar moderna bekvämligheter med tidlös charm. Huset är beläget i ett lugnt och familjevänligt område och hit kan du verkligen komma hem till ditt drömhem. Här kan vi stolt presentera en nybyggd pool omgärdad av en generös 150 kvm altan, detta hem är perfekt kombination av både utomhusunderhållning och avkoppling på sommarhalvåret och en modern lyxig inomhusmiljö på vinterhalvåret. Med högt i tak och stora fönster får du rikligt med naturligt ljus som strömmar in i varje hörn av huset. En modern och öppen planlösning skapar en känsla av rymd och gemenskap i hela hemmet. Köksentusiaster kommer att älska det moderna köket från Ballingslöv, komplett med en köksö som bjuder in till gemensamma matlagningsstunder och samvaro. Alla fyra sovrummen ligger på övre plan och erbjuder en oas av komfort och avkoppling. Med moderna och lyxiga tillval genomgår detta hem inga kompromisser när det gäller kvalitet och design. Bekvämligheten av en rymlig uppfart som rymmer 5-6 bilar gör detta hem idealiskt för familjer med flera fordon eller med många besökare. Beläget nära skolor och förskolor, det här området är perfekt för barnfamiljer! Detta är din möjlighet att äga en elegant och modern villa som erbjuder det bästa av både inomhus- och utomhusliv. Kontakta mäklare Charlotte Lind idag för att boka din visning och upplev detta fantastiska hem!

Uggleberget 24, Nya Hovås, Göteborgs kommun

Uggleberget 24

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 990 000 kr
95 m²
4 rum
vån 4/8
5 729 kr/mån
63 053 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva en unik bostad om 95 kvm med solfylld balkong och ljuvlig utsikt! Bostaden erbjuder en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum, gäst-WC och badrum med egen tvättavdelning. Bostaden genomsyras av en härlig rymd tack vare dess öppna ytor och stora fönsterpartier med väl genomtänkta och påkostade materialval. För den som önskar går det att återställa och göra ett ytterligare sovrum intill vardagsrummet. Köket är från HTH och välutrustat med integrerade vitvaror från Siemens och en slitstark bänkskiva i sten från Silestone som ger köket karaktär. Balkongen rymmer loungegrupp och är utrustad med vindskydd och infällda spotlights som inger en mysig känsla när mörkret faller in. Utmärkta förvaringsmöjligheter i garderober och praktisk klädkammare intill hallen. Föreningens gemensamma takterrass lämpar sig väl när grillkvällar med familjen stundar och innergården skänker er en mysig plats att umgås på. Det finns även en avkopplande bastu/relaxavdelning att nyttja som sätter guldkant på lediga stunder! Utanför porten kan ni enkelt promenera ner till Nya Hovås mittpunkt som erbjuder ett brett serviceutbud såsom gym, apotek, matvarubutik, blomsterhandel, caféer, restauranger och klädbutiker. Dessutom bor ni med närhet till såväl förskola som skola. Ni finner även bekvämt gång- och cykelavstånd till badplatser vid havet och natursköna omgivningar vid Amundön. Goda förbindelser med expressbuss tar er smidigt runt i denna familjära stadsdel samt in till Göteborgs rika nöjesliv. Välkomna till Uggleberget 24! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Fredrik Hartman för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Drottninggatan 20, Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 14:30

Drottninggatan 20

Lägenhet
Inom Vallgraven, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 250 000 kr
68,5 m²
2.5 rum
vån 6/6
4 482 kr/mån
62 044 kr/m²

Högst upp i huset ligger denna unika citypärla med stadens utbud runt knuten. Här bor du i ett insynsskyddat läge med en fantastisk vy över stadens takåsar. Balkongen har sol från morgon till kväll, en egen oas att njuta av under årets varma dagar. Lägenheten har en spännande planlösning i etage med hög takhöjd och stora fönster. Hemmet genomsyras av ljusa materialval och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum är perfekt för sociala tillställningar, här finns även en platsbyggd bardel med vinkyl. Etageplan har ett rymligt sovrum samt ett öppet loft som med fördel kan byggas om till ett extra sovrum. Här bor du mitt i händelsernas centrum med ett stort urval av mysiga caféer, trendiga restauranger och krogar utanför porten. I området finns alla tänkbara bekvämligheter som saluhall, gym, butiker och mataffärer. Området präglas av vacker arkitektur och Göteborgs karaktäristiska kanaler. Ett perfekt cityboende! Välkomna till Drottninggatan 20!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Havsklinten 17, Brottkärr, Göteborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 17:30
Havsklinten 17, Brottkärr, Göteborgs kommun, bild 2
Havsklinten 17, Brottkärr, Göteborgs kommun, bild 3

Havsklinten 17

Villa
Brottkärr, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
22 500 000 kr
314 + 67 m²
10 rum
2 165 m² tomt

Välkommen till en generös villa med anor från 1918 där vardagslyx och naturens skönhet förenas på ett sällsynt sätt. Huset är högt beläget med en makalös havsutsikt, en solig etageträdgård som är som ett eget litet paradis, med stensättningar och flera uteplatser med varierande solläge hela dagen. Här kan du njuta av morgonsolen med en kopp kaffe och avsluta dagen med en spektakulär solnedgång över horisonten. Huset har hela tio rum, flera av dem med direkt utgång till altan eller balkong. Gott om parkeringsmöjligheter både på uppfarten och i ett dubbelgarage. Utöver själva bostadsytan finns även ett före detta stall som nu fungerar som förråd med en hänförande havsutsikt. Här kan du njuta av ditt eget privata utrymme för eftertanke och kreativitet. Det är nära nog till vattnet för att du skall kunna känna den salta brisen och höra vågornas brus. Här kan du simma, fiska krabbor med barnen, eller bara njuta av stillheten och skönheten som havet har att erbjuda. Det finns även möjlighet att ta över en sjöbod vid vattnet. Här kan du skapa minnen som varar livet ut och leva det liv du alltid drömt om. I Brottkärr bor ni ett stenkast ifrån havet och Göteborgs Golfklubb som är en av Sveriges äldsta och vackraste golfbanor. Ett populärt område med kort promenad till härliga Amundön, strandpromenader, västkustens salta bad, naturreservatet Sandsjöbacka och Hovås småbåtshamn. I närliggande Nya Hovås finns närservice så som matbutiker, affärer, vårdcentral, skolor och restauranger. Med knappa 15 minuter till centrala Göteborg med bil och buss har ni nära till storstaden. Välkommen till ditt nya paradis!

  • Premium
Linnégatan 52, Linné, Göteborgs kommun

Linnégatan 52

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
11 900 000 kr
162 m²
5 rum
vån 4/6
6 351 kr/mån
73 457 kr/m²

På Linnés paradgata ligger denna imponerande sekelskiftesvåning med solfylld balkong och charmerande tidstypiska detaljer. Här erbjuds ett mycket smakfullt hem där vackra originaldetaljer såsom fina listverk, utsmyckningar i taken, charmiga brädgolv och stuckaturer kombineras väl med moderna bekvämligheter. Här bjuds det på en spännande planlösning med tre rum i fil och vackra pardörrar som öppnar upp mellan rummen, otrolig takhöjd och pampiga fönster som släpper in generöst med ljus. Från det rymliga vardagsrummet nås bostadens härliga balkong som bjuder på ljuvlig kvällssol och fantastisk vy över sprudlande Linnégatan. Praktiskt, tidlöst och fullutrustat kök från Marbodal med gott om plats för matbord och i bostaden finns även en inbjudande matsal för större middagsbjudningar. Vidare erbjuder detta hem tre sovrum, ett helkaklat badrum med egen tvättutrustning, praktisk välkomnande hall och tidstypisk serveringsgång med gäst-WC. Här bor ni i en mysig förening med välskött innergård med förrådsbyggnad, tvättstugor och återvinningsrum. Utanför porten finns allt det Linné har att erbjuda med populära restauranger, biografer, välsorterade livsmedelsbutiker, små udda klädbutiker och nöjesliv på Långgatorna. I närområdet finns Saluhallen "Briggen", inhyst i den gamla brandstationen. Här erbjuds det ost, fisk och kött - nöt, fläsk, lamm, fågel och vilt av hög kvalitet. Promenadavstånd till både Slottsskogen, botaniska trädgården och shoppingstråken på Avenyn. Mycket god service finns även i närheten där ni smidigt får tag i bland annat bibliotek, apotek och vårdcentral.

  • Balkong
  • Hiss
Linnégatan 64, Linné, Göteborgs kommun

Linnégatan 64

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
56,2 m²
2 rum
vån 10/10
3 659 kr/mån
69 306 kr/m²

På vackra Linnégatan välkomnas ni till denna fantastiska tvåa belägen högst upp i huset med en rymlig inglasad balkong! Kök och vardagsrum bjuder på en öppen planlösning med gott om plats för sociala sammankomster. Bostadens härliga inglasade balkong nås från köket, härifrån kan ni njuta av härlig utsikt mot innergården och balkongen ingiver känslan av ett extra rum. Dessutom rymmer lägenheten en stor klädkammare och i badrummet finns vardagslyx i form av skön golvvärme och egen tvättutrustning. Mycket eftertraktad förening som har bastu, relax, gym och stor innergård för sina medlemmar att nyttja. Slottsskogens grönska och Linnégatans rika utbud av restauranger och caféer finner ni precis runt knuten. I området finns dessutom flera mataffärer, förskolor och träningsmöjligheter. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Smugglarevägen 1, null, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Smugglarevägen 1, null, Göteborgs kommun, bild 2
Smugglarevägen 1, null, Göteborgs kommun, bild 3

Smugglarevägen 1

Villa
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
18 895 000 kr
255 + 85 m²
9 rum
1 278 m² tomt

|| Havsutsikt! || Hyresintäkter! || Imponerande sociala ytor! || 340 totalyta || Välkomna in till en imponerande arkitektur av elegans och praktiskt design. En pampig entréhall välkomnar dig till ett rymligt och ljust hem, med generösa ytor och högkvalitativa materialval. Här finns en gästlägenhet med egen ingång såväl som rund arkitektritad friggebod och intäkter på ca 322 000 kr/år, (2023) även perfekt som generationsboende. En smakfull trappa i glas leder upp till det övre planet där det finns plats för sociala tillställningar med familj och vänner. Stort kök i öppen planlösning med vardagsrummet där de stora fönstren sträcker sig upp till taket och ger en fantastisk utsikt över havet, samtidigt som de fyller rummet med ljus och energi. Terrassen utanför köket erbjuder en idyllisk plats för avkoppling och njutning i den friska havsluften. Master bedroom med badrum en suite och en stor klädkammare som ger extra lyx i vardagen. På entréplanet finner du fyra rymliga sovrum, ett arbetsrum och två generösa allrum. Här finns också två välplanerade badrum för maximal komfort och bekvämlighet för hela familjen. Stor trälagd altan med spabad och utsikt över trädgården. Praktiskt garage tillsamman med förråd, tvättstuga samt ett teknikrum. Denna välplanerade och exklusiva villa är det perfekta valet för den som söker en harmonisk livsstil där design och funktion möts i en perfekt balans. Huset som ligger några hundra meter från hav och hamn och femton minuter från centrala Göteborg, erbjuder en harmonisk livsstil med närhet till både natur och stadsliv. Med havet alltid nära kan du njuta av frisk luft och lugn atmosfär. Nära till buss och bil tar dig snabbt till Göteborgs centrum med dess restauranger och nöjen. Välkommen till Näset! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Torbjörn Berglund för mer information!

  • Premium
Kastellgatan 21, Linné, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Kastellgatan 21, Linné, Göteborgs kommun, bild 2
Kastellgatan 21, Linné, Göteborgs kommun, bild 3

Kastellgatan 21

Lägenhet
Linné, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
113 m²
4 rum
vån 6/6
7 482 kr/mån
61 903 kr/m²

|| Magisk takterrass! || Hiss direkt in i lägenheten || Anrika Kastellgatan || Etagelägenhet högst upp || Ta hissen till högsta våningen direkt in i denna unika etagelägenhet på vackra Kastellgatan! Med en helt unik takterrass med många soltimmar är detta hem helt utöver det vanliga. Härligt ljusinsläpp tack vare stor fönsterpartier som bidrar till ljusa rum och en härlig känsla av rymd. Perfekt disposition med ett övre plan med sociala ytor och ett nedre med privata. Badrum på båda plan. Bredband ingår Kom och upplev och skapa ett hem du aldrig vill lämna! Kontakta ansvarig mäklare Torbjörn Berglund för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norra Liden 7, Kungshöjd, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Norra Liden 7, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 2
Norra Liden 7, Kungshöjd, Göteborgs kommun, bild 3

Norra Liden 7

Lägenhet
Kungshöjd, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
127 m²
vån 1/7
7 310 kr/mån
16 142 kr/m²

Exklusiv möjlighet att förvärva en lokalyta i Brf Norra Liden 5-23 som skall konverteras till två lägenheter. Man väljer nu att sälja sin lokal på ca 127 kvm belägen på Norra Liden 7. Lokalen ska byggas om till två lägenheter enligt bygglov, där exploatören får ansvar för totalentreprenad av ombyggnationen. Juridiska personer har möjlighet att förvärva för att göra om till bostadsrätt för att sedan sälja. Ta chansen att starta ert nästa projekt i en av Göteborgs attraktivaste kvarter! För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare Tobias Silvnell 073-346 84 28, [email protected]

  • Premium
  • Hiss
Lillgårdens Gränd 3, Nya Hovås, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00
Lillgårdens Gränd 3, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 2
Lillgårdens Gränd 3, Nya Hovås, Göteborgs kommun, bild 3

Lillgårdens Gränd 3

Lägenhet
Nya Hovås, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 6/7
4 516 kr/mån
58 400 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilfulla tvåa i populära Nya Hovås! Invändigt möts ni av noga utvalda materialval i ytterst bekväm nyproduktionsstandard. Trivsam planlösning och genomgående ljusinsläpp samspelar i en härlig harmoni. Vardagsrum och kök ligger i anslutning med goda sociala ytor att umgås på. Golvytan förlängs vidare ut i en härlig balkong i söderläge där ni kan blicka ner på den underbara innergården. Stort sovrum med ljuvligt burspråk och goda förvaringsmöjligheter samt ett badrum med allt att önska är ytterligare attribut som erbjuds. Här bor du i förening med god ekonomi och stort miljötänk, vilket ger bostäderna låga avgifter. På den gemensamma innergården finner du växthus, pallkragar samt sandlåda och i föreningens garage finns flera platser med laddning för elbil. Bo i en stadsdel som erbjuder allt du kan önska såsom matvarubutik, caféer, restauranger, gym, klädbutiker, frisörer, blomsterhandel och mycket mer inom räckhåll. Gångavstånd till flera förskolor och grundskola samt bra cykelvägar ner till havet för svalkande dopp vid någon av Hovås härliga badplatser. Goda bussförbindelser tar dig snabbt in till Linnéstaden och centrala Göteborg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Värslevägen 37, Askim, Göteborgs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Värslevägen 37

Lägenhet
Askim, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
63,1 m²
2 rum
vån 2/3
4 235 kr/mån
37 956 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade bostad med ett stilrent renoverat kök, härlig balkong och gott om förvaring. De lugna färgvalen skapar en avslappnad atmosfär, medan fint ljus förser hemmet genom fönstren från två väderstreck, tack vare dess genomgångsläge. I det helkaklade badrummet släpps även här dagsljus in från ett fönster som också skapar vädringsmöjligheter. Här finns även bekvämligheter såsom tvättmaskin och till lägenheten hör ett förråd för extra förvaringsutrymme. Här bor du som medlem i Brf Askim Storm som är en välskött förening belägen i sydvästra Göteborg i Askim. Detta unika läge ger närhet till både salta bad och skogsterräng med frisk luft samt stora möjligheter till rekreation, samtidigt som ni kan nå Göteborgs stadskärna med direktbuss på cirka 20 minuter. Välkommen på visning! Vill du veta med om bostaden? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Amanda Mattson.

  • Plus
  • Balkong
Richertsgatan 12, Johanneberg, Göteborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Richertsgatan 12, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 2
Richertsgatan 12, Johanneberg, Göteborgs kommun, bild 3

Richertsgatan 12

Lägenhet
Johanneberg, Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/6
5 124 kr/mån
54 481 kr/m²

Väldisponerad och stilfullt renoverad trea i populära Johanneberg! Här får ni fin lägenhet med charmiga original så som fiskbensparkett, fönsterbräden i sten och en dekorativ öppen spis. Stora renoveringar har genomförts där köket gjordes 2019 och både badrum och gäst-wc renoverades så sent som 2021! Genomgående noga utvalda och kvalitativa materialval. Lägenheten har rikligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med härligt grönskande utsikt. Två rofyllda sovrum och gott om förvaring i flera garderober, dessutom har lägenheten både vind- och källarförråd! På Richertsgatan bor ni en av Göteborgs mest omtyckta områden med kort gångavstånd till det mesta ni kan tänkas behöva. Perfekt för er som vill bo i lugnt läge nära stadens puls! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Skalldalsbacken 6, null, Göteborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Skalldalsbacken 6, null, Göteborgs kommun, bild 2
Skalldalsbacken 6, null, Göteborgs kommun, bild 3

Skalldalsbacken 6

Lägenhet
Göteborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 650 000 kr
71 m²
3 rum
vån 4/6
4 233 kr/mån
65 493 kr/m²

Välkomna till Hovås Höjd, Etapp 3 - med havet och naturen i sikte! Här skapas nu ett nytt kvarter med hållbara lägenheter omgiven av naturen och närhet till kustens salta bad. Den ytterst välplanerade bostaden i härligt hörnläge fördelar sig över 71 kvm med fantastisk vy mot såväl naturen som havet. Hemmet präglas av sociala ytor i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och skapar tillfällen för trevliga tillställningar med vänner och familj. Runt större delen av bostaden sträcker sig den rymliga balkongen om 35 kvm med dubbla vädersträck i perfekt västerläge, där ni även kan njuta av många vackra solnedgångar. Två rymliga och rofyllda sovrum och i badrummet hittar ni egen tvättutrustning som underlättar vardagens bestyr. De högkvalitativa och stilrena materialvalen följer genom bostaden och ger en harmonisk och elegant känsla som speglar husens kostym och omgivning. Här bor ni med nyproduktionens alla bekvämligheter! Som boende i Brf Hovås Altituden blir ni en del av Hovås Höjds alla fördelar med härliga vinterträdgårdar, utsiktsplats, innergård med pergola och Navet, som blir bostadsområdets knytpunkt. Här får ni tillgång till bland annat cykelservicerum, lådcyklar att låna, övernattningsrum för gäster, festlokal, bilpool med elbilar och en smart digital skärm med realtid för kollektivtrafikens avgångar från de närliggande busshållplatserna. Här bor ni bara ett stenkast ifrån Hovås golfbana och i expansiva Nya Hovås finner trevliga restauranger, butiker och caféer Hovås Höjd byggs med Miljöbyggnad Silver som är en miljöbyggnadscertifiering med hållbara kvalitéer på bland annat energiåtgång, innemiljö och luftkvalitet. Läs mer om projektet på https://nyproduktion.balder.se/projekt/hovas-hojd/ Varmt välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andréas Jeppsson om ni vill veta mer om Hovås Höjd!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar 1 - 25 av 68