Alexander White

Alexander White

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skeppargatan 49B, null, Stockholms kommun

Skeppargatan 49B

Lägenhet
Stockholms kommun
Alexander White
6 250 000 kr
33,2 + 38,8 m²
2 rum
2 358 kr/mån
188 253 kr/m²

Med ett mycket eftertraktat läge i en välskött förening ligger denna unika och mycket intressanta etagelägenhet. En total yta om 72 kvm som fördelas Boa: 33,2 + Bia: 38,8 kvm. På entréplanet finner du hall, kök, matplats och ett stort badrum. Tar du den robusta gjutjärnstrappan (som är specialtillverkad i England) kommer du ner under mark till ett coolt och luftigt vardagsrum. Här finns gott om plats för att umgås med stor yta för sittmöbler, vinkyl, barbord. Sovdel med ljudabsorberande panel som på ett snyggt sätt skärmar av. Dörr till egen fullutrustad tvättstuga/kombinerat förråd.

Boplatsringen 134 B, Älta, Nacka kommun

Boplatsringen 134 B

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
Alexander White
7 750 000 kr
137 m²
5 rum
1 526 kr/mån
56 569 kr/m²

I omtyckta Älta uppförs nu 15 stadsradhus i skuldfri Brf med extremt låga månadsavgifter. Välrenommerade Borohus utvecklar 15 arkitektritade stadsradhus med takterrass belägna längs ett fint skogsparti i hjärtat av Ältadalen. Bostäderna passar perfekt för den aktiva familjen som vill ha ett bekymmersfritt boende mitt emellan lugn och puls. Inflyttning under juni 2024.

 • Nyproduktion
Wollmar Yxkullsgatan 6, Mariatorget, Stockholms kommun

Wollmar Yxkullsgatan 6

Lägenhet
Mariatorget, Stockholms kommun
Alexander White
6 350 000 kr
55,4 m²
2 rum
vån 3
1 721 kr/mån
114 621 kr/m²

Ett harmoniskt och inbjudande sekelskifteshem i vacker byggnad från 1897 invid Mariatorget. Med ett högt läge på tre trappor och lummiga träd utanför fönstren. Fin planlösning med två rum i fil vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Takhöjd om 3,20 meter. Rymligt vardagsrum i fin integration med kök. Luftigt sovrum med öppning mot klädkammare som inrymmer ordentligt med förvaring. Oslagbart läge med närhet till restauranger, butiker och nöjesliv. Brf Källan 1 i Stockholm är välskött förening med bra intäkter från lokaler.

 • Hiss
Sandhamnsgatan 39, Gärdet, Stockholms kommun
Sandhamnsgatan 39, Gärdet, Stockholms kommun, bild 2
Sandhamnsgatan 39, Gärdet, Stockholms kommun, bild 3

Sandhamnsgatan 39

Lägenhet
Gärdet, Stockholms kommun
Alexander White
5 500 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3
4 479 kr/mån
85 938 kr/m²

Möjlig trea! Välkommen till ett väldisponerat hem med underbart ljusinsläpp och vackra detaljer. Genomtänkt planlösning där samtliga kvadratmetrar kommer till användning. Rymligt vardagsrum med fransk balkong och utsikt mot Värtans vatten. Det öppningsbara glaspartiet suddar ut gränserna mellan ute och inne och skapar ett underbart socialt rum med kvällssol som strålar in. Plats för stort matbord samt soffgrupp. Modernt, funktionellt och fullutrustat kök. Stilrent och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Sovrum med plats för större dubbelsäng och gott om förvaring bland annat genom platsbyggd garderobsvägg. Föreningen tillhandahåller eget gym och garage som nås direkt via hiss. Naturnära läge med Kampementsbadet mitt emot för ett morgon- eller kvällsdopp, där finns även utegym, lekplats och volleybollplaner. Bra kommunikationer med Busslinje 1 som stannar precis utanför dörren. Fem minuters promenad till Gärdets T-bana. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Björlins villaväg 28, Värmdö, Värmdö kommun

Björlins villaväg 28

Radhus
Värmdö, Värmdö kommun
Alexander White
7 500 000 kr
134 m²
4 rum
7 186 kr/mån
55 970 kr/m²

Finn din inre harmoni i detta drömboende omgiven av strand, vatten och skog. Bo ett med naturen på denna magnifika udde endast 30 minuters bilfärd från Slussen. Fin kommunikation via buss till slussen. I avgiften ingår två parkeringsplatser samt nyttjande av strand, brygga, skog och bastuhus. Stilren arkitektur av italienaren Matteo Foresti som utvecklat exklusiva bostäder för den medvetna och aktiva människan. Väl utvalda materialval och stora fönsterpartier med fina ljusinsläpp. Huset har två våningar med uteplats och balkong med utsikt mot stranden. Huset håller genomgående en mycket hög standard med vattenburen golvvärme, kök med vitvaror från Miele och smakfulla badrum med sten från Bricmate och vägghängda toaletter. Även de platsbyggda garderoberna är från Ballingslöv Möjlighet finns att skapa 4 sovrum på övervåningen. Stort badrum på varje våningsplan. Det perfekta året runt boendet likaså sommarboende. Till bostaden ingår ett förråd om 7 kvm. Uppvärmning frånluftvärmepump Nibe 730 med vattenburen golvvärme på bägge våningsplan, frånluftventilation. Ena parkeringsplatsen är utformad för elbil. Möjlighet att sätta in en eldstad. Det rymliga bostadsrättshuset är beläget invid strandkanten på föreningens egna udde. Här erbjuds ett helt unikt och kompromisslöst boende i bästa tänkbara skärgårdsmiljö, Ekudden har en egen strandlinje på 500 meter, tre egna badstränder och flertalet släta klippor att sola på och bada ifrån. Gemensam bastu finns även att nyttja för föreningens medlemmar. Båtplatser finns även att hyra. Byggnaderna smälter in i den natursköna omgivningen med sobra och exklusiva materialval. Närheten till golfbanor, stall och restauranger och skolor samt goda kommunikationer till city öppnar upp för ett aktivt liv på ett av Värmdös mest attraktiva lägen.

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Wollmar Yxkullsgatan 7, Mariatorget - Södermalm, Stockholms kommun

Wollmar Yxkullsgatan 7

Lägenhet
Mariatorget - Södermalm, Stockholms kommun
Alexander White
15 700 000 kr
139 m²
5 rum
vån 1
4 087 kr/mån
112 950 kr/m²

Fantastisk hörnlägenhet i skuldfri förening med både kakelugn och balkong samt en optimal planlösning med upp till fyra sovrum. Denna stora och stilfulla jugendfemma är genomgående med generösa sällskapsrum i fil med dubbla burspråk och tre bra sovrum varav ett med balkong mot innergården. I bostaden finns två badrum (varav en med tvättpelare) och en gäst toalett. Stort, smakfullt kök med gott om förvaring och arbetsyta samt köksö och den vackra kakelugnen. Du slås omedelbart av lägenhetens härliga ljusflöde och de vackra originaldetaljer. Här samsas vacker fiskbensparkett, höga golvsocklar och speglade pardörrar med stuckaturer och burspråk samt generös takhöjd. Tillsammans skapar de en fantastisk känsla och estetik - det är ett hem att verkligen trivas i. Skuldfri förening och välskött fastighet med ett attraktivt läge invid Mariatorget med härliga små butiker, restauranger och kaféer. Mycket bra kommunikationer direkt utanför dörren.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Fågelstigen 1 A-E, Nacka, Nacka kommun

Fågelstigen 1 A-E

Radhus
Nacka, Nacka kommun
Alexander White
3 250 000 kr
50 m²
3 rum
3 296 kr/mån
65 000 kr/m²

Officiell säljstart med premiärvisning söndag 1 oktober! Köpare i projektet erbjuds möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år. I lummiga kvarter mitt i Saltsjö-Boo planerar Sethmark Properties för uppförandet eleganta och högst funktionella studiohus om 25 + 25kvm. Med egen uteplats, stilren design och genomtänkta materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Studiohusen är optimalt planerade och erbjuder en mycket genomtänkt funktion med upp till två sovrum, ett badrum, vardagsrum/kök, walk in closet samt en mindre hall. Välkommen till Telegramvägen i Nacka! Projektet är byggstartat, inflyttning Q2 2024.

 • Nyproduktion
Telegramvägen Nacka, null, Nacka kommun
 • 3 lediga bostäder

Telegramvägen Nacka

Radhus
Nacka kommun
Alexander White
fr. 3 250 000 kr
50-152 m²
3-5 rum
3 296 kr/mån

Arkitekten har ordet Ett stenkast från utmärkta kommunikationer och med direkt närhet till Stockholms innerstad hittar man Telegramvägen i Saltsjö Boo. På detta idylliska och naturnära läge finns förutsättningar att skapa något utöver det vanliga. Det har varit stimulerande att få bebyggelsen att smälta in i de gemytliga omgivningarna och samtidigt skapa boendemöjligheter för olika typer av familjer. Det har varit viktigt att byggnaderna skall förhålla sig till områdets gestaltning med träpaneler i naturlig färgskala och att skapa förutsättningar för ett socialt och modernt boende. Stor vikt har lagts vid att optimera byggnadernas placering på tomterna för att skapa bästa möjliga solläge samt privata och sociala trädgårdsmiljöer. Byggnaderna har därför placerats på olika höjd och med viss förskjutning till varandra. Stora rum med generösa glaspartier och utgångar till grönskan från flera väderstreck bidrar till att utemiljön flyter samman med bostäderna på ett härligt och modernt vis. Med uteplatser och takterasser får man möjlighet att njuta av solens timmar från tidig morgon till sen kväll. Fokus interiört har legat på att skapa generösa och sociala utrymmen för de moderna familjerna. Vi har valt en linoljebehandlad träpanel som ger fasaderna en unik och naturlig karaktär. De skarpa linjerna med svarta metall och fönsterdetaljer skapar ett stilig och stramt utseende. Vi har dessutom valt att arbeta med unika detaljer som vackert smide, natursten och entrédörrar i helglas för att maximera ljusinsläppet. Här kommer de boende att njuta av harmonisk arkitektur som är anpassad för att smälta väl in i Saltsjö Boos underbara omgivningar. Rickard Castillo, RC&C Architects.

 • Nybyggnadsprojekt
Boplatsringen 138 B, Älta, Nacka kommun

Boplatsringen 138 B

Lägenhet
Älta, Nacka kommun
Alexander White
7 950 000 kr
137 m²
5 rum
1 526 kr/mån
58 029 kr/m²

Skuldfri Brf bestående av 15 arkitektritade stadsradhus fördelat i tre längor. Alla hus förses med en egen takterrass vilket gör bostäderna till något utöver det vanliga i området. Etagehusen om 5 rum och kök är fördelade på ca 137 m² på två våningsplan. Utöver den invändiga boendeytan maximeras boendet med en praktfull takterrass. Bostäderna är moderna och funktionella med omsorgsfullt framtagna material i sober färgsättning och stora fönster med fint ljusinsläpp. Tillsammans skapas ett harmoniskt och genomtänkt hem för hela familjen. På entréplanet finns stora sociala ytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Inbyggda högtalare från Sonos i dessa rum ger en utmärkt ljudupplevelse på hela våningsplanet. Golven är genomgående av enstavig parkett förutom i våtutrymmen och del av entréhallen där golven istället pryds av granitkeramik. Från den egna uppfarten når man en plattsatt och möbleringsbar förgård där man till exempel kan inta morgonkaffet i morgonsolen. Från entréplanets andra gavel har man ett inbjudande trädäck längs med hela bostaden. Övervåningen följer entréplanets sobra intryck och dess enhetliga känsla binder samman de båda våningsplanen. Husets största sovrum är inrett med en hel garderobsvägg och rymmer dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. På övervåningen finns ytterligare tre rum som kan nyttjas som sovrum, allrum eller kontor efter eget önskemål. Vidare från övervåningen leder trappan mot husets fantastiska takterrass. Här kan man inreda med både loungedel, matgrupp och grillplats. Det här är sommarens självklara vardagsrum och nyårsnattens utkiksplats. Ältaterrassen angränsar till Nackareservatet, ett välbesökt utflyktsmål med sina natursköna marker bestående av vackra lummiga skogsområden och idylliska skogssjöar. Året om erbjuds här aktiviteter för alla. Bussen till Gullmarsplan avgår alldeles i närheten och i området finns flera förskolor och skolor. Hela området växer nu fram med nya fina småhusprojekt som tillsammans med nya lekplatser skapar ett attraktivt och barnvänligt område tjugo minuter från Stockholms innerstad

 • Nyproduktion
Eriksbergsgatan 34, null, Stockholms kommun

Eriksbergsgatan 34

Lägenhet
Stockholms kommun
Alexander White
15 950 000 kr
122 m²
4 rum
vån 4
5 424 kr/mån
130 738 kr/m²

Vad har Norra Tornen och Vasastans takåsar gemensamt? De båda ingår i utsikten från denna vackra takvåning belägen i innerstans mest eftertraktade microområde. När bostaden är belägen högst upp i huset, på toppen av Eriksbergsgatan, så förstår man att utsikten inte sviker. Här bjuds det på tre ordentliga sovrum, badrum och separat gästtoalett, en genomgående planlösning, platsbyggd kök i finsnickeri och två stora förråd. Lägenhetens fördelar haglar och detta fantastiska boende i 20-talsklassicism ska nu byta ägare – välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Allévägen 1, null, Österåkers kommun

Allévägen 1

Radhus
Österåkers kommun
Alexander White
2 900 000 kr
50 m²
3 rum
3 437 kr/mån
58 000 kr/m²

Projektet är officiellt säljstartat - Inflyttning från april 2024. Köpare i projektet erbjuds möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år. I den pittoreska villaidyllen Österskär uppför Sethmark Properties nästa generations vackra parhus och studiohus. Med egen uteplats, stilren design och genomtänkta materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Studiohusen disponerar 25 + 25 kvm i stilren design och erbjuder en mycket genomtänkt funktion med upp till två sovrum, badrum, vardagsrum/kök, klädkammare samt en mindre hall. Läget i hörnet mellan Allévägen och Generalsvägen gör Österkär Arkipelag till en idealisk plats för en modern och avslappnad livsstil, mitt i ett lummigt uppvuxet villakvarter. Byggnationen är i full gång och fortlöper något före tidsplan. Bostäderna är belägna inom kort promenadavstånd från förskolor, Österåkers bästa grundskola, Roslagsbanan och havet.

 • Nyproduktion
Generalsvägen 13, null, Österåkers kommun

Generalsvägen 13

Radhus
Österåkers kommun
Alexander White
6 950 000 kr
135 m²
6 rum
6 956 kr/mån
51 481 kr/m²

Projektet är officiellt säljstartat - Inflyttning från april 2024. Köpare i projektet erbjuds möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år. I den pittoreska villaidyllen Österskär uppför Sethmark Properties nästa generations vackra parhus och studiohus. Med egna trädgårdar, stilren design och genomtänkta materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Denna bostad har ett optimalt solläge, uteplatser i två väderstreck och viss havsutsikt ned mot Runöhalvön. Stilrent uppförda i lösvirke erbjuder bostäderna en mycket genomtänkt funktion med upp till fyra sovrum. Läget i hörnet mellan Allévägen och Generalsvägen gör Österkär Arkipelag till en idealisk plats för en modern och avslappnad livsstil, mitt i ett lummigt uppvuxet villakvarter. Byggnationen är i full gång och fortlöper något före tidsplan. Bostäderna är belägna inom kort promenadavstånd från förskolor, Österåkers bästa grundskola, Roslagsbanan och havet. Med totalt 6 rum och kök är parhusen utformade för att rymma den stora familjen. Den välgenomtänkta layouten skapar en harmonisk balans mellan öppna sällskapsutrymmen och ett bekvämt privatliv. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för varje familjemedlem att trivas och växa. Parhusens design är både tidlös och elegant, utformade för att smälta väl in i det omgivande natursköna landskapet i Österskär. Fasaderna är noggrant utformade med högkvalitativa material, vilket ger en varm och inbjudande känsla. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus, samtidigt som de ger en fantastisk vy över den omgivande grönskan. Som boende i dessa parhus kommer du att njuta av en egen privat trädgård där du kan koppla av, umgås med familj och vänner eller odla. Utomhusmiljön har utformats för att skapa en fridfull och privat atmosfär, perfekt för trevliga sommarkvällar eller lekfulla eftermiddagar för barnen. Läget i Österskär har många fördelar. Här får du både lugnet och närheten till bekvämligheter. Med närhet till skolor, förskolor, shopping och naturparker blir vardagen enkel och bekväm för hela familjen. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, vilket ger snabb och smidig access till Stockholm city och andra närliggande områden. Den populära restaurangen ”Solbrännan” intill Österskärs havsbad ligger på promenadavstånd.

 • Nyproduktion
Allévägen 1, null, Österåkers kommun

Allévägen 1

Radhus
Österåkers kommun
Alexander White
6 750 000 kr
135 m²
6 rum
6 956 kr/mån
50 000 kr/m²

Projektet är officiellt säljstartat - Inflyttning från april 2024. Köpare i projektet erbjuds möjlighet till amorteringsfritt bolån i fem år. I den pittoreska villaidyllen Österskär uppför Sethmark Properties nästa generations vackra parhus och studiohus. Med egna trädgårdar, stilren design och genomtänkta materialval skapas här trivsamma och karaktäristiska bostäder som både är vackra att se på och hållbara över tid. Denna bostad har ett lummigt läge med uteplats i två väderstreck. Stilrent uppförda i lösvirke erbjuder bostäderna en mycket genomtänkt funktion med upp till fyra sovrum. Läget i hörnet mellan Allévägen och Generalsvägen gör Österkär Arkipelag till en idealisk plats för en modern och avslappnad livsstil, mitt i ett lummigt uppvuxet villakvarter. Byggnationen är i full gång och fortlöper något före tidsplan. Bostäderna är belägna inom kort promenadavstånd från förskolor, Österåkers bästa grundskola, Roslagsbanan och havet. Med totalt 6 rum och kök är parhusen utformade för att rymma den stora familjen. Den välgenomtänkta layouten skapar en harmonisk balans mellan öppna sällskapsutrymmen och ett bekvämt privatliv. På övervåningen finns fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för varje familjemedlem att trivas och växa. Parhusens design är både tidlös och elegant, utformade för att smälta väl in i det omgivande natursköna landskapet i Österskär. Fasaderna är noggrant utformade med högkvalitativa material, vilket ger en varm och inbjudande känsla. De stora fönstren släpper in rikligt med ljus, samtidigt som de ger en fantastisk vy över den omgivande grönskan. Som boende i dessa parhus kommer du att njuta av en egen privat trädgård där du kan koppla av, umgås med familj och vänner eller odla. Utomhusmiljön har utformats för att skapa en fridfull och privat atmosfär, perfekt för trevliga sommarkvällar eller lekfulla eftermiddagar för barnen. Läget i Österskär har många fördelar. Här får du både lugnet och närheten till bekvämligheter. Med närhet till skolor, förskolor, shopping och naturparker blir vardagen enkel och bekväm för hela familjen. Dessutom är kommunikationerna utmärkta, vilket ger snabb och smidig access till Stockholm city och andra närliggande områden. Den populära restaurangen ”Solbrännan” intill Österskärs havsbad ligger på promenadavstånd.

 • Nyproduktion
Österskär Arkipelag, null, Österåkers kommun
 • 3 lediga bostäder

Österskär Arkipelag

Radhus
Österåkers kommun
Alexander White
fr. 2 900 000 kr
50-135 m²
3-6 rum
3 437 kr/mån

Arkitektens ord Ett stenkast från havet med direkt närhet till Stockholms skärgård hittar man idylliska Österskär. Slingriga vägar kring bergknallar, havet och stora romantiska villor karaktäriserar området där jag fick chansen att sätta min prägel. Det har varit utmanande och stimulerande att få bebyggelsen att smälta väl in i de etablerade villakvarteren som omges av havet. Det har varit viktigt att byggnaderna skall förhålla sig till områdets gestaltning med sadeltak och träpaneler i naturlig färgskala. Stor vikt har lagts vid att optimera byggnadernas placering på tomterna för att skapa bästa möjliga solläge samt privata trädgårdsmiljöer. Byggnaderna har därför placerats på olika höjd och med viss förskjutning i förhållande till varandra. Stora rum med generösa glaspartier och utgång till grönskan från flera väderstreck bidrar till att utemiljön flyter samman med bostäderna på ett härligt vis. Med uteplats i två väderstreck får man dessutom möjlighet att njuta av solens timmar från tidig morgon till sen kväll. Inne i bostäderna har fokus legat på att skapa generösa och sociala utrymmen för den moderna familjen. Vi har valt en naturfärgad linoljebehandlad träpanel som ger fasaden en unik och mysig karaktär. De skarpa linjerna med repetitiva fönsterband ger en stilig och stram karaktär. Vi har valt att arbeta med unika detaljer som vackert smide och entrédörrar i helglas för att maximera ljusinsläppet från två väderstreck. Här kommer de boende att njuta av harmonisk arkitektur som är anpassad för att smälta in i Österskärs underbara omgivningar.   Ida Tinning, Nyréns Arkitektkontor

 • Nybyggnadsprojekt
Ältaterrassen, null, Nacka kommun

Ältaterrassen

Lägenhet
Nacka kommun
Alexander White
fr. 7 750 000 kr
137 m²
5 rum
1 526 kr/mån

Skuldfri Brf bestående av 15 arkitektritade stadsradhus fördelat i tre längor. Alla hus förses med en egen takterrass vilket gör bostäderna till något utöver det vanliga i området. Etagehusen om 5 rum och kök är fördelade på ca 137 m² på två våningsplan. Utöver den invändiga boendeytan maximeras boendet med en praktfull takterrass. Bostäderna är moderna och funktionella med omsorgsfullt framtagna material i sober färgsättning och stora fönster med fint ljusinsläpp. Tillsammans skapas ett harmoniskt och genomtänkt hem för hela familjen. På entréplanet finns stora sociala ytor där kök och vardagsrum samspelar i en öppen planlösning. Golven är genomgående av enstavig parkett förutom i våtutrymmen och del av entréhallen där golven istället pryds av granitkeramik. Från den egna uppfarten når man en plattsatt och möbleringsbar förgård där man till exempel kan inta morgonkaffet i morgonsolen. Från entréplanets andra gavel har man ett inbjudande trädäck längs med hela bostaden. Övervåningen följer entréplanets sobra intryck och dess enhetliga känsla binder samman de båda våningsplanen. Husets största sovrum är inrett med en hel garderobsvägg och rymmer dubbelsäng och övrigt sovrumsmöblemang. På övervåningen finns ytterligare tre rum som kan nyttjas som sovrum, allrum eller kontor efter eget önskemål. Vidare från övervåningen leder trappan mot husets fantastiska takterrass. Här kan man inreda med både loungedel, matgrupp och grillplats. Det här är sommarens självklara vardagsrum och nyårsnattens utkiksplats. Ältaterrassen angränsar till Nackareservatet, ett välbesökt utflyktsmål med sina natursköna marker bestående av vackra lummiga skogsområden och idylliska skogssjöar. Året om erbjuds här aktiviteter för alla. Bussen till Gullmarsplan avgår alldeles i närheten och i området finns flera förskolor och skolor. Hela området växer nu fram med nya fina småhusprojekt som tillsammans med nya lekplatser skapar ett attraktivt och barnvänligt område tjugo minuter från Stockholms innerstad.

 • Nybyggnadsprojekt
Bergsbyvägen 61A - parhus nr 18, null, Älvdalens kommun

Bergsbyvägen 61A - parhus nr 18

Lägenhet
Älvdalens kommun
Alexander White
3 695 000 kr
138 + 2 m²
6 rum
6 833 kr/mån
26 775 kr/m²

Med en terrass i sydväst och utsikt mot bevarat fjällandskap ligger denna rymliga ski-lodge. Nära till sommarens aktiviteter såsom vandring i naturreservatet Städjan & Nipfjället, mountainbike på anlagda leder och golf på vackra 18-håls banan på Idrefjällens Golfklubb. Njut av eftermiddags- och kvällssolen på terrassen om ca 39 kvm. Huset erbjuder kvaliteter såsom en majestätisk eldstad med 5,5 meter i nockhöjd samt en stor terrass i västerläge. Generösa sällskapsytor med upp till fem sovrum, två badrum, bastu och två vardagsrum. Nära till På kort promenadavstånd ligger det nya hotellet, North Park, som planeras stå klart under 2024. Hotellet inrymmer bl. a. restaurang, spa och padelbana. För visning, kontakta mäklare Joe Hed, 070-723 42 69, [email protected].

 • Nyproduktion
Bergsbyvägen 51B - parhus nr 13, null, Älvdalens kommun

Bergsbyvägen 51B - parhus nr 13

Lägenhet
Älvdalens kommun
Alexander White
3 695 000 kr
138 + 2 m²
6 rum
6 833 kr/mån
26 775 kr/m²

Med ett högt läge i vackert fjällandskap ligger denna smakfulla ski-lodge med en tomt ca 550 kvm. Huset erbjuder kvaliteter såsom en majestätisk eldstad med 5,5 meter i nockhöjd samt en stor terrass i västerläge. Generösa sällskapsytor med upp till fem sovrum, två badrum, bastu och två vardagsrum. Nära till sommaraktiviteter såsom vandring i naturreservatet Städjan & Nipfjället, mountainbike på anlagda leder och golf på vackra 18-håls banan på Idrefjällens Golfklubb. På kort promenadavstånd ligger det nya hotellet, North Park, som planeras stå klart under 2024. Hotellet inrymmer bl. a. restaurang, spa och padelbana. För visning, kontakta mäklare Joe Hed, 070-723 42 69, [email protected]

 • Nyproduktion
Bergsbyvägen 49A - parhus nr 12, null, Älvdalens kommun

Bergsbyvägen 49A - parhus nr 12

Lägenhet
Älvdalens kommun
Alexander White
3 695 000 kr
138 + 2 m²
6 rum
6 833 kr/mån
26 775 kr/m²

Aspen inspirerad ski-lodge med en majestätisk eldstad med 5,5 meter i nockhöjd, en stor terrass i västerläge samt tomt om ca 550 kvm. Högt och fritt läge med vidsträckta vyer över bevarat fjällandskap. Generösa sällskapsytor med upp till fem sovrum, två badrum, bastu och två vardagsrum. Nära till sommaraktiviteter såsom vandring i naturreservatet Städjan & Nipfjället, mountainbike på anlagda leder och golf på vackra 18-håls banan på Idrefjällens Golfklubb. På kort promenadavstånd ligger det nya hotellet, North Park, som planeras stå klart under 2024. Hotellet inrymmer bl. a. restaurang, spa och padelbana. För visning, kontakta mäklare Joe Hed, 070-723 42 69, [email protected].

 • Nyproduktion
Idre Mountain Lodges, null, Älvdalens kommun

Idre Mountain Lodges

Lägenhet
Älvdalens kommun
Alexander White
fr. 3 695 000 kr
138 m²
6 rum
6 833 kr/mån

I Idre njuter du av tre liftsystem, flertalet restauranger i backen, skoterleder, och längdskidspår. Områdets hjärta – North Park Hotel – kommer ha ett bra och tydligt service-erbjudande för hela området. Bland annat en restaurang som är öppen året runt, en outdoor-swimmingpool, spa, gym, padel- och tenniscourt och snöskoteruthyrning. North Park Hotell som även inhyser golfklubben kan ta hand om allt som har med uthyrningen att göra. Öppningen planeras under 2024. För mer information, se dokument under fliken "Dokument".   För dig som är boende i Idre Mountain Lodges blir North Park som ett andra vardagsrum. En perfekt destination för en lugn spadag eller en god middag efter en lång dag i skidbacken. North Park vill skapa en atmosfär av amerikanska skidorter som Aspen och Vail. Brunch, Bloody Mary, brasa, stickad tröja och rykande utomhuspool kombineras med genomtänkt estetik. Då Idre är en av Sveriges mest levande fjällort även på sommaren finns flertalet aktiviteter att välja på; fjällvandring i naturreservat, kanot, fiske, jakt, ridning, mountainbike, padel och golf.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 19