Mäklare Torbjörn Bäckström

Torbjörn Bäckström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Holjevägen 21A, Kyrkhult, Olofströms kommun

Holjevägen 21A

Villa
Kyrkhult, Olofströms kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
525 000 kr
116 m²
4 rum
875 m² tomt

Här i ett lugnt villaområde omgivet av vackra sjöar och natursköna vandringsstigar finner du denna charmiga bostad. Belägen på en fridfull gata, erbjuder denna fastighet en tomt om 875 kvm med vackert körsbärsträd och välskötta rabatter. Med en boarea på 116 kvm och 4 rum och kök är detta hemmet perfekt för den som söker en bekväm och praktisk bostad. Goda parkeringsmöjligheter med stor infart och garage. Några av de renoveringar och förbättringar som har genomförts inkluderar ett nytt plåttak från 1996, nya fönster med isolerglas i kök och vardagsrum från 2006, samt ett uppfräschat badrum på övervåningen från 2001. Dessutom finns en härlig inglasad altan från 2003. En viss modernisering krävs för att förvandla detta till ditt perfekta hem. I det rymliga vardagsrummet, uppdelat i två delar, finner du en vacker kakelugn som skapar en varm och inbjudande atmosfär. För ytterligare komfort och mys finns även en kamin. Båda sovrummen finns på övervåningen, tillsammans med ett badrum för extra bekvämlighet. Fastigheten är besiktigad för din trygghet, och går att läsa under dokument. Observera att vattenburen uppvärmning finns i form av en el-panna. Tillträde sker efter överenskommelse med säljaren. Varmt välkommen att upptäcka detta underbara hem på visning!

  • Balkong
Granlyckevägen 25, Vettekullahöjden, Karlshamns kommun
  • Lör 4 maj kl 10:30
Granlyckevägen 25, Vettekullahöjden, Karlshamns kommun, bild 2
Granlyckevägen 25, Vettekullahöjden, Karlshamns kommun, bild 3

Granlyckevägen 25

Villa
Vettekullahöjden, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
7 000 000 kr
187 m²
6 rum
1 659 m² tomt

Stig in i en värld av exceptionell komfort och exklusivitet i denna fantastiska villa belägen på den eftertraktade Vettekullahöjden. Med en noggrant planerad tomt på imponerande 1780 kvm, inklusive en generös baksida som njuter av solen från morgon till kväll, erbjuder denna bostad en oslagbar kombination av avskildhet och utrymme för underhållning. Väl inne finner vi toppmoderna ytor med mycket fina materialval. Här har man med omsorg skapat ett hem där familjen kan trivas länge. Här har vi generösa och öppna utrymmen som inbjuder till social samvaro och erbjuder en fantastisk utsikt genom stora fönster. I vardagsrummet finns gott om plats för den större soffgruppen där vännerna eller familjen kan samlas för trevligt sällskap. Underbart kök med elegant bänkskiva i sten och en stor köksö som utgör en central punkt. I anslutning till vardagsrummet finns i sydväst en gjuten uteplats med väl tilltagna ytor för både loungegrupp, matbord och plats för utekök. Två rymliga badrum som är omsorgsfullt designade med inredningsdetaljer från INR. Sovrummen erbjuder bekvämlighet med inbyggda garderober med skjutdörrar, medan masterbedroom har en lyxig walk-in closet. Övre plan öppnas upp av stort allrum, perfekt plats för avkopplande filmkvällar eller där barnen kan leka med sina vänner. Det finns även gästrum och kontor. Dubbelgaraget är uppdelat i 2 sektioner med garage i ena delen på 30 kvm och ett gym på 20 kvm. Hela garaget är fullt isolerat. På Vettekullahöjden har en ny stadsdel vuxit fram, präglad av enkelhet i arkitekturen och vackert belägen mellan tallar och klippblock. Med cykel tar du dig enkelt in till stan via den nya cykelbanan, och i området finns många fina promenadstråk att utforska. Varmt välkommen på visning av denna havsnära villaidyll!

  • Premium
Brunnsvägen 8, Svängsta, Karlshamns kommun
  • Idag kl 16:30

Brunnsvägen 8

Villa
Svängsta, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
1 095 000 kr
126 + 30 m²
4 rum
1 214 m² tomt

Familjevilla, högt belägen i det natursköna Svängsta! Solpaneler är nyligen installerade! När du kliver in möts du av en omedelbar hemtrevlig atmosfär. Med generös takhöjd och ett mysigt kök som blir den naturliga samlingspunkten för måltider och trevliga stunder framför täljstenskaminen. Vardagsrummet och köket förenas på ett modernt sätt och ger upphov till en behaglig atmosfär. På övervåningen finner du tre sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Det helkaklade badrummet, renoverat och tillgängligt via sovrummen. Utanför väntar ett trädäck med pergola, placerat i söderläge, som perfekt integrerar med den privata och insynsskyddade trädgården. Denna bostad ger dig en fridfull tillvaro omgiven av vacker natur och en härlig utsikt. Samtidigt har du alla bekvämligheter inom bekvämt gång- och cykelavstånd, inklusive skolor, affär och bank i Svängsta. Med kommunalt vatten- och avloppssystem är även vardagen här enkel och smidig. Huset har genomgått noga renoveringar, bland annat installation av solpaneler för en hållbar energilösning, byte av fasadens träpanel, nya köksluckor, helkaklat badrum och trädäck med pergola. Värmen levereras effektivt genom ett vattenburet värmesystem med en luft-vatten värmepump. En överlåtelsebesiktning är redan utförd, vilket ger dig trygghet i ditt köp. Varmt välkommen att uppleva detta boende på plats!

  • Plus
Hunnemaravägen 27, Gullbergslyckan, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår

Hunnemaravägen 27

Lägenhet
Gullbergslyckan, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
800 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/6
4 535 kr/mån
11 268 kr/m²

Trerummare i Hunnemara! Lägenhet om 71 m² med inglasad balkong! Kök med plats för ett mindre matbord. Två sovrum båda med plastmatta. Vardagsrummet har parkettgolv och har även en utgång till balkongen som ligger i söderläge. Lägenheten är belägen på våning 2. Månadsavgiften på 4535 kr täcker alla dina grundläggande behov, inklusive värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstillägg. Observera att lägenheten är i behov av renovering, i samband med detta finns goda möjligheter att göra ändringar i planlösningen för att skapa en mer modern och funktionell miljö. För den som älskar aktiviteter finns det gott om möjligheter att röra på sig här. Promenera längs strandpromenaden och njut av den friska luften, prova på utegymmet för en energifylld träning eller slå några bollar på den lokala fotbollsplanen. För de som föredrar ett dopp finns både Väggabadet och havet inom bekvämt räckhåll. Dessutom finns en helt nybyggd mataffär inom gångavstånd. Välkomna att boka er till visning!"

  • Balkong
  • Hiss
Lokevägen 2, Brännaregården, Olofströms kommun

Lokevägen 2

Radhus
Brännaregården, Olofströms kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
1 150 000 kr
110 m²
4 rum
658 m² tomt

Välkommen till Lokevägen 2, belägen som det första huset på en lugn återvändsgata. Här erbjuds ett bekvämt boende med allt i ett plan. Detta inkluderar två sovrum, allrum, vardagsrum, kök med matplats, samt både nyrenoverat badrum och gästtoalett. Trädgården på baksidan är mysigt avskild och har en charmig friggebod samt nytt trädäck. Dessutom finns en carport med tillhörande förråd. Platsen är perfekt med närhet till både centrum och vacker natur. Besiktning har redan genomförts. Här är några av de senaste uppgraderingarna: Klinkergolv lades in i entrén, tvättstugan och gästtoaletten under 2023. Målat fasad 2023. Nya laminatgolv installerades i vardagsrummet, allrummet och sovrummen. Fönstren byttes ut år 2020. En pelletskamin installerades år 2019. Köket och badrummet har genomgått renoveringar för att ge en modern touch och ökad funktionalitet. Vi ser fram emot att välkomna dig på visning!

  • Uteplats
Stationsvägen 26, Mörrum Centralt, Karlshamns kommun

Stationsvägen 26

Villa
Mörrum Centralt, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
875 000 kr
95 + 23 m²
3 rum
875 m² tomt

Hemtrevligt hus med inredd vind och stort garage på Stationsvägen i Mörrum! Välkommen till detta hem där du finner en trivsam atmosfär och flexibla utrymmen, inklusive en inredd vind och delvis källare. Det snygga och välutrustade köket lockar med vackert ekgolv och modern inredning. Dessutom erbjuds ett matrum och vardagsrum. Övervåningen har vackra trägolv och plats för sovrum. Denna villa är strategiskt belägen inom gång- och cykelavstånd till Mörrums alla bekvämligheter, såsom skolor, affärer, tågstation och fiske! Uppvärmning sker med luft-vatten värmepump, och inte att förglömma, ett stort garage för både fordon och förvaring. Kontakta oss för en visning idag!

Piongången 53, Sommarstaden, Karlshamns kommun

Piongången 53

Fritidshus
Sommarstaden, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
555 000 kr
20 m²
2 rum
300 m² tomt

Välkommen till sommarstaden, där solen skiner lite ljusare och dagarna känns lite längre! Här väntar en mysig stuga med en underbar tomt i ett attraktivt område. Du kommer att uppskatta närheten till havsbad, matbutik, småbåtshamn och olika restauranger. Området har också fina motions- och strövområden, inklusive den vackra strandpromenaden. Här finns många aktiviteter att välja mellan, såsom minigolf, kallbadhus och Väggabadet. Det finns något för alla smaker och åldrar! Trädgårdstomt med frodig gräsmatta och vackra planteringar som skapar en fridfull atmosfär. Uteplatsen intill stugans entré bjuder in till soliga stunder och möjligheten att njuta av friska luften. För en extra mysig upplevelse finns även en inglasad altan/uterum där du kan avnjuta en lugn stund med en god bok eller bjuda in till kvällssnacks med nära och kära. Stugan är belägen i ett trivsamt område där gemenskapen och aktiviteterna är rikliga. Här kan du verkligen koppla av och njuta av enkelheten i tillvaron. Endast 4000 kr per år i arrendeavgift (renhållning, vattenförbrukning, parkering samt tillgång till servicehus med duschar och toaletter. Här är personer som är folkbokförda i Karlshamns kommun välkomna att köpa. Välkommen på visning!

Brommes väg 19, Asarum, Karlshamns kommun
  • Budgivning pågår

Brommes väg 19

Villa
Asarum, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
850 000 kr
103 m²
4 rum
1 847 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1940-talsvilla i det lugna Asarum. Med den nybytta fasaden har hemmet fått en uppfräschad karaktär och öppnar upp för fantastiska möjligheter. Generösa sällskapsytor på entréplanet ger en inbjudande atmosfär. Observera att invändig renovering behövs, bland annat behöver ny värmepump installeras. Beläget nära bekvämligheter och skolor. Boka visning för att upptäcka detta unika tillfälle!

  • Plus
Jägaregatan 40, Vilboken, Olofströms kommun

Jägaregatan 40

Lägenhet
Vilboken, Olofströms kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
375 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3
3 267 kr/mån
4 870 kr/m²

Välkommen till populära Brf Backen med närhet till natur och skola. Välplanerad 3:a på 3:e våningen! Prisvärt boende med låg månadsavgift om 3267 kr, då ingår V/A, sophantering, Kabel-TV basutbud och fjärrvärme. Kök med ny spis, ugn samt kyl/frys. Balkong i västerläge med utsikt mot grönområde. Välskött förening! Gångavstånd till skola årskurs 1-6 och förskola. Välkommen på visning!

  • Balkong
Kolonigatan 9B, Resecentrum, Karlshamns kommun

Kolonigatan 9B

Lägenhet
Resecentrum, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
600 000 kr
47,3 m²
2 rum
vån 2/2
3 921 kr/mån
12 685 kr/m²

Kliv upp till andra våningen och upptäck denna genomgångslägenhet! Här erbjuds välplanerade 2 rum och kök med generös takhöjd, komplett med en inglasad balkong som vetter åt väster. Sovrummet i öster är skyddat från insyn och ger en lugn plats för vila. I hallen finns gott om förvaringsmöjligheter, medan köket lockar med modernt kök. Plats för en matgrupp. Vardagsrummet ligger intill balkongen som ger en naturlig förlängning av ditt utrymme utomhus. Denna bostadsrättsförening är välskött med en stabil ekonomi. I byggnaden finns förråd och cykelrum för din bekvämlighet, medan gym och tvättstuga finns i närbelägna byggnader. Månadsavgiften täcker uppvärmning, vatten, TV (25 kanaler), internet (250 Mbit), balkongtillägg och bostadsrättstillägg. Området är mycket trivsamt med närhet till resecentrum och Karlshamns stadskärna. Varmt välkommen att besöka denna lägenhet vid visning!

  • Balkong
Guldvingevägen 2, Högadal, Karlshamns kommun

Guldvingevägen 2

Villa
Högadal, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
2 750 000 kr
170 + 53 m²
6 rum
1 138 m² tomt

Rymlig och välskött souterräng villa i det eftertraktade området Högadal. Perfekt läge med närhet till skolor, förskolor, sjukhus och mataffärer. Bara ett stenkast från närmaste busshållplats och Högadal idrottsplats,. Beläget i närheten av det vackra friluftsområdet runt Markastugölen och Lingonbacken. Huset, byggt 1975, imponerar med tåliga Pergo original laminatgolv i större delen av bostaden. De helkaklade badrummen och tvättstugan nere har klinkergolv och golvvärme i både badrum och entré. En inbjudande altan på 40 kvadratmeter och två trädäck om ca 40 /20 kvadratmeter, varav det ena är utrustat med ett avkopplande spabad. Altan och trädäck är strategiskt placerade i sydvästläge, vilket ger sol från förmiddag till kväll. Dessutom finns ett rymligt garage för bekväm bilparkering och extra förvaring. Här erbjuds en optimal planlösning med fantastiska sällskapsytor och fyra sovrum i bra storlekar. Direktverkande el och eldstad är det nuvarande uppvärmningssystemet. Detta är en unik möjlighet att förvärva en rymlig villa med fantastiska utomhusytor och närhet till allt Högadal har att erbjuda. Kontakta oss för visning och upplev det själv – välkommen till ditt nya hem!

Hammargatan 3, Nya Stan, Karlshamns kommun

Hammargatan 3

Villa
Nya Stan, Karlshamns kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
2 995 000 kr
140 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Hammargatan 3 - Charmigt funkishus med fantastisk potential Välkommen till Hammargatan 3 i Karlshamn, Blekinge! Här har du chansen att förvärva ett högt beläget funkishus från 1936 med en 1000 kvm stor tomt bara ett stenkast från centrum och Karlshamns hamn. Detta charmiga hus bjuder på en karakteristisk uppfart med kullersten och en granittrappa. Ursprungligen bestod huset av två lägenheter och kan enkelt återställas till detta arrangemang. Här finns gott om möjligheter då stammen och vatten är plomberade, och det finns separata elmätare för samtliga våningar samt huset på baksidan. Huvudbyggnaden består idag av en familjebostad med öppna ytor och fönster som ger rikligt med naturligt ljus från alla riktningar. Du kan njuta av panoramautsikt över Karlshamns stad utan insyn, med berg och bokskog som dina grannar i söder. Vidare in i huvudbyggnaden möts du av en hall och en vacker trappa upp till övervåningen. Till höger når du köket, där du har en härlig utsikt från arbetsbänken till den stenlagda altanen och den stora gräsmattan som leder upp till det mindre huset. På nedervåningen finns även ett vardagsrum med dubbeldörrar som leder ut till altanen, slipade och lackade trägolv, samt ett retro badrum med härliga blå färger på väggarna och schackrutigt golv. Övervåningen fortsätter med slipade, oljade trägolv, två sovrum och ett modernt kaklat badrum. Det stora sovrummet har tillgång till en rymlig balkong med en fantastisk utsikt och insynsskydd, perfekt för varma sommarnätter. Källaren erbjuder en stor tvättstuga, öppna ytor och mindre förråd. De tunga granitstenarna som bär upp huset blir tydliga genom fönstren och här hittar du även husets hjärta, en panna/bergvärme. Huset behöver lite kärlek och renovering för att återfå sin forna glans och charm. På baksidan av tomten finner du ytterligare ett hus på 64 kvm i tegel som vetter mot berg och bokskog. Det mindre huset består av en öppen planlösning och har senaste åren fungerat som snickarverkstad. Överlåtelsebesiktning och energideklaration av utförd. Detta är din chans att förvärva en pärla med enorm potential i ett av Karlshamns mest eftertraktade område!

Lille Mats väg 7, null, Olofströms kommun

Lille Mats väg 7

Villa
Olofströms kommun
Bäckströms Fastighetsmäkleri AB
1 160 000 kr
193 + 21 m²
750 m² tomt

Boende för den större familjen i Jämshög! Huset rymmer 6 rum varav 4 sovrum! Här bor du väldisponerat, med fint ljusinsläpp, öppen spis och sociala ytor. Högt läge med fin utsikt. Stora ytor för umgänge i vardagsrummet, fönster åt två håll, öppen planlösning mot köket med generösa arbetsytor. 4 sovrum . Badrummet är äldre men funktionellt med toalett, duschkabin, handfat och bidé. Dessutom finns det en praktisk gästtoalett. Nedre våningen kan användas/ uthyras som sep. lägenhet, semester lägenhet eller användas för egen verksamhet. Säljs med friskrivnings klausul. Välkommen på visning!

Visar alla 13