Mäklare Gabriel Bilir

Gabriel Bilir

Om mig

Bergets Ro grundades med idén om att skapa ett framåtdrivande mäklarföretag med extremt hög kompetens och erfarenhet. Bergets Ro Fastighetsförmedling består utav ett välrenommerat och diversifierat team med enorma erfarenheter vid försäljningar utav bostäder i Stockholm med omnejd. Vi anammar en anda av hög arbetsmoral, högsta möjliga kundnöjdhet och service. Vår ambition är att alltid behandla varje bostadsförsäljning vi får förtroendet att förmedla som om det vore vår egna affär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Olof Af Acrels Väg 5, Karolinska/ Hagastaden, Solna kommun

Olof Af Acrels Väg 5

Lägenhet
Karolinska/ Hagastaden, Solna kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
28 m²
vån 2/6
2 006 kr/mån
81 964 kr/m²

RYMLIG ETTA - FRANSK BALKONG I SOLIGT LÄGE - INSYNSSKYDDAT - BEKVÄMT AVSTÅND TILL CITY Välkommen till denna fantastiska etta på en attraktiv adress nära alla bekvämligheter i Stockholm, intill Hagastaden. Bostaden bjuder på ett naturligt ljusinsläpp och har en grönskande utsikt som skapar ett trivsamt boende utan insyn. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum med anslutning till sovalkov samt i halvöppen planering mot det fräscha köket, vidare utrustat med ett helkaklat badrum samt goda förvaringsmöjligheter i walk-in-closet. Det stilrena och välutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Praktisk och social planlösning i vardagsrummet med plats för middagsbord, soffa, soffbord samt en större separat sovalkov. Från vardagsrummet nås även bostadens franska balkong. Modernt kök med kyl & frysfack, ugn, mikro, spis, fläkt och diskho. Stort och fräscht badrum med dusch, handfat med kommod, spegel, handdukstork samt WC. Från bostadens hall nås även en walk-in closet med gott om plats för förvaring! I hallen har man dessutom förvaring i garderober. Till bostaden hör ett källarförråd. NÄROMRÅDE Du bor mitt i stadspulsen med nära till både shopping och restauranger, samtidigt som gröna oaser som Hagaparken ligger bara en kort promenad bort. Inom några minuters promenad nås Torsplan med två matbutiker, Systembolag, SATS, flertalet caféer och restauranger, etc. På 10 minuter promenerar du till Vasastan. Närhet till Solna Centrum, som har alla förutsättningar för trivsam shopping och god mat. Med 120 butiker, caféer och restauranger i moderna och ljusa lokaler så finner du allt du behöver i vardagen. I anslutning till centrumet finns även ett nyöppnat Friskis & Svettis. KOMMUNIKATION Inom några år öppnar nya tunnelbanestationen Hagastaden som tar dig till Odenplan på bara minuter. Idag finns snabba och smidiga resvägar i buss linje 3, 6, 67, 77 och 507 mot bland annat Södersjukhuset, Odenplan, Solna Station, Skansen och Ropsten via Fridhemsplan och Slussen. För de som älskar att cykla finns även möjligheten att utforska regionen på två hjul.

  • Hiss
Forskningsringen 86, Ursvik, Sundbybergs kommun
Forskningsringen 86, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Forskningsringen 86, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Forskningsringen 86

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/8
5 743 kr/mån
43 592 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara hörn 3:a i populära Ursvik! Optimalt planerad med stora sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Genomgående påkostade materialval och ett boende utöver det vanliga med den väl tilltagna balkongen i söderläge. Bostaden erbjuder gott om förvaringsmöjligheter via flera garderobslösningar samt rymlig klädkammare. Till bostaden hör även ett förråd. Här bor du både med närhet till natur samt goda kommunikationer som tar dig till city på några minuter. Här bor du mitt i Ursvik med kommunikationer och service runt hörnet! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social och öppen yta med plats för stort matbord samt soffgrupp och tv-möbel. Det är även här ifrån man når den underbara och soliga uteplatsen med grönskande utsikt! Här kan inredas med stor möbelgrupp och bjuda över sina nära och kära på en trevlig grillfest! Sovrummet i optimal storlek med goda förvaringsmöjligheter. Fräscht badrum av hög standard med tvättmaskin och torktumlare. Stabil förening med bra ledning i styrelsen. Man har nyligen amorterat ca 2 Msek på föreningens lån. Föreningen har 83 parkeringsplatser i garage. Ordinarie parkeringsplats kostar 900 kr/mån, elbilsplats med laddning kostar 1500 kr/mån. Denna mycket moderna och stilrena bostad finner du i Ursvik i Sundbyberg som i dagsläget är ett bostadsområde som växer och utvecklas i mycket rask takt. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Med pendeltåget tar man sig smidigt in till T-centralen på endast åtta minuters restid. Tvärbanan planeras att börja rulla till och från Ursvik 2025 vilket kommer stärka området än mer. Ett stenkast ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och vandringsstråk i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ursviks allé 41, Ursvik, Sundbybergs kommun
Ursviks allé 41, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Ursviks allé 41, Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Ursviks allé 41

Lägenhet
Ursvik, Sundbybergs kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
47 m²
2 rum
4 419 kr/mån
44 574 kr/m²

STILREN & VÄLPLANERAD 2:A - I ÖPPEN PLANLÖSNING - STOR UTEPLATS I SYDVÄST MOT INNERGÅRD - Till salu finnes nu äntligen denna välplanerade 2:a i fantastiskt lugnt men centralt läge I Ursvik. Bostaden har högt i tak och stor uteplats i sydväst läge med front mot lugn innergård avskild med buskar. Här kan man grilla och njuta av radhuskänslan med det stora sällskapet. Här bor man i Ursviks lummiga och lugna kvarter men med härlig radhuskänsla tack vare den stora uteplatsen. Då bostadens fönster vetter mot sydväst får man här ett fint ljusflöde i bostaden. Här bor du mitt i Ursvik med kommunikationer och service runt hörnet! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar en social och öppen yta med plats för stort matbord samt soffgrupp och tv-möbel. Det är även här ifrån man når den underbara och soliga uteplatsen med grönskande utsikt! Här kan inredas med stor möbelgrupp och bjuda över sina nära och kära på en trevlig grillfest! Sovrummet i optimal storlek med goda förvaringsmöjligheter. Fräscht badrum av hög standard med tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden hör ett rymligt förråd. Denna mycket moderna och stilrena bostad finner du i Ursvik i Sundbyberg som i dagsläget är ett bostadsområde som växer och utvecklas i mycket rask takt. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen. Ifrån Sundbybergs centrum kan man sedan välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. Med pendeltåget tar man sig smidigt in till T-centralen på endast åtta minuters restid. Tvärbanan planeras att börja rulla till och från Ursvik 2025 vilket kommer stärka området än mer. Ett stenkast ifrån huset ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och vandringsstråk i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. - Stor uteplats - Högt i tak - Förråd ingår - Närhet till service och kommunikationer - Femårsbesiktning under året - Stabil förening - Tvärbanan planerad klar till 2025

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bollgatan 2A, Råsunda, Solna kommun
Bollgatan 2A, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Bollgatan 2A, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Bollgatan 2A

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
3 550 000 kr
46 m²
2 rum
vån 6/8
4 194 kr/mån
77 174 kr/m²

På Bollgatan 2A saluförs nu en av Solnas finaste 2:or! Bostaden är belägen högt upp i huset med stor balkong i absolut bästa solläge med eftermiddags och kvällssol samt underbar utsikt över Råsunda. I underbara Råsunda finner ni denna otroligt välplanerade och ljusa hörn bostad med bara ett par minuter promenad från Solna Centrums breda utbud av butiker och kommunikationer. Då bostaden befinner sig i så pass högt läge tillförs ett fantastiskt ljusflöde in i bostaden med fin vy. De flera och stora fönsterpartierna bidrar även till lägenhetens fantastiska ljus och rymd. Sällan skådad planering med väldigt effektiva lösningar som får varje kvadratmeter att kännas väl nyttjad. Väl tilltaget vardagsrum med fönster i två väderstreck. Fantastiska fönsterpartier med extra djupa fönsternischer där man kan skapa en egen liten myshörna. Modernt och fullt utrustat kök med fullskalig maskinell utrustning. Detta kombinerat i en öppen planlösning mot vardagsrummet, samt en stor inglasad balkong i härlig syd-västlig riktning. Rymligt och rofyllt sovrum med plats för större dubbelsäng och förvaring i garderobsvägg, samt ett helkaklat badrum med golvvärme och kombimaskin. Här bor man med nyproduktionens alla bekvämligheter med fräscha gemensamhetsutrymmen, cykel förråd, miljörum samt stor hiss som även går rakt ner till garaget med parkeringsplatser. Solid BRF med 129 bostadsrätter samt 5 lokaler för uthyrning som inbringar starka intäkter till föreningen. Föreningens garage ligger under huset och nås enkelt direkt via hissen. På Bollgatan bor ni centralt men samtidigt med lugnt läge i populära Råsunda. Här är direkt närhet till såväl mataffär, gym och caféer som tunnelbana, tvärbana och bussar. Optimalt läge intill Gamla Råsunda där de populäraste restaurangerna, caféer och krogarna finns. Bara ett stenkast från porten ligger Mall of Scandinavia samt grönområden runt Råstasjön med trevliga promenadstråk. Här kan man inte annat än trivas! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Håbo häradsväg 18, null, Upplands-Bro kommun
Håbo häradsväg 18, null, Upplands-Bro kommun, bild 2
Håbo häradsväg 18, null, Upplands-Bro kommun, bild 3

Håbo häradsväg 18

Villa
Upplands-Bro kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
118 m²
5 rum
954 m² tomt

Välkomna till denna charmiga villaidyll för den stora familjen! Här bor man i lugnt grönskande läge men med enkel framfart till E-18 och mot Stockholm. Varmt välkomna till en otroligt fin villa med flertalet charmfaktorer. Fastigheten är beläget på ett lugnt lantligt läge intill hästhagar och skogsmark. Välplanerat hus om 118 kvm med flertalet sällskapsytor, renoverat kök, tre sovrum och två badrum. Köket är modernt renoverat med påkostad marmor som klär både golv och bänkskiva. Fin maskinell utrustning i köket med bland annat dubbla ugnar samt induktionshäll och diskmaskin. Här finns även en vacker braskamin som med fördel eldas i under vinterhalvåret. Bostadshuset har blivit tillbyggt (2015) med ett stort inglasat uterum med en separat sovrumsdel och en härlig matplats. Stor och välskött tomt om 954 kvm med uppvuxna fruktträd och bärbuskar. Utöver boningshuset finner man ett orangeri, förråd/snickarbod samt en fullutrustad och renoverad gäststuga om ca 30 kvm. Ytterligare ett hus på tomten finns att tillgå där det dessutom är förberett för att kunna lägga in duschrum och tvättstuga. Här kan man själv avgöra vad man vill nyttja huset till. Sammantaget har man flertalet sovrum och större ytor som kan förädlas till annat om så önskas. Rymlig uppfart med plats för ca 3-4 bilar. Stor grönskande tomt där man med fördel kan njuta av lugnet och stora bjudningar på sommarhalvåret. Fastigheten ligger mycket lättillgängligt och passar utmärkt för dem som dagligen pendlar till Stockholm, Arlanda, Sigtuna, Enköping eller Uppsala. Direktbuss på nära avstånd från fastigheten tar dig till Arlanda eller Bålsta. Från Bålsta station går pendeln in till Sthlm C på dryga 35-40 min.

  • Premium
Blåklintsvägen 1, Bålsta - Viby Äng, Håbo kommun
Blåklintsvägen 1, Bålsta - Viby Äng, Håbo kommun, bild 2
Blåklintsvägen 1, Bålsta - Viby Äng, Håbo kommun, bild 3

Blåklintsvägen 1

Villa
Bålsta - Viby Äng, Håbo kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
160 + 60 m²
5 rum
1 184 m² tomt

Välkomna till denna arkitektritade villadröm utöver det vanliga. Till salu finner ni nu detta nybyggda hus med allt man kan önska i form utav bekvämligheter, planering och kvalité. Huset med intilliggande gästhus, poolhus, och tomt stod klart 2015 och huserar ett exklusivt stenhus med utomhuspool, eget spa med inomhusjacuzzi, dusch bastu och mycket mer. Man har smart och nyanlagda solceller för optimering utav elkostnader och väldigt låga driftskostnader. Detta exklusiva stenhus erbjuder en enastående takhöjd om ca 5m i de sociala ytorna samt väldisponerade ytor med hög modern komfort. Den vita putsade fasaden och det vackra taket i kombination med de generösa fönsterna skapar en modern men samtidigt elegant känsla. De stora fönsterpartierna erbjuder ett fantastisk ljusflöde genom bostaden. Bostaden har genomgående vattenburet golvvärme system. Huset har även laddningsstolpe för el-bilar. Inne möts du av en genomtänkt planlösning med generösa sällskapsytor i form av ett väl tilltaget vardagsrum i öppen grandios planering mot köket, ryggåstaket skapar en svårslagen känsla av rymd med ca 5m i takhöjd. Det påkostade köket är utrustat med högkvalitativa och påkostade vitvaror vilket gör köksarbetet till en kulinarisk dröm. Vidare finner ni ett helkaklat duschrum och för att underlätta vardagen finns en rymlig tvättstuga med praktisk groventré som kommer till användning, här har man tvätt samt värmepump samlat med klinkergolv med golvvärme. I huvudbyggnaden finner man tre rymliga sovrum i differentierade storlekar som strategiskt ligger i mer privat del utav huset. Man har dessutom en gästlägenhet med eget badrum och kök i anslutning till garagebyggnaden vilket passar perfekt för tonåringen eller för uthyrning. Villans inbyggda spa-avdelning erbjuder både toalett, bubbelbadkar, dusch och bastu. Berört utrymme ligger i direkt anslutning till poolområdet. Detta är den ultimata platsen för avkoppling och välbefinnande. Utomhusmiljön är lika imponerande med en väl tilltagen och stenlagd uteplats som omfamnar en inbjudande pool, perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Dessutom finns ett poolhus, isolerat garage och tillhörande komplett lägenhet med egen ingång. För optimal komfort och energieffektivitet är villan utrustat med luftvärmepump och solceller samt vattenburen golvvärme, gäller även garage och lägenhetsdelen. Optimal och modern fastighet med låga driftkostnader tack vare påkostad solcells anläggning på både husets tak samt garagetaket. Laddare för elbil finns! Notera att energideklarationen är utförd innan solcellerna byggdes upp. Upptäck lugnet i natursköna Viby äng, där närheten till förskola, skola och busshållplats gör vardagen smidig. Här bor du i ett fantastiskt grönskande och lugnt läge med ca 30 minuter till Stockholm city. ALLMÄNT OM VIBY ÄNG Viby Äng är ett av Bålstas nya områden som snabbt vuxit och blivit populärt för barnfamiljer pga närhet med gång och cykelväg till flera skolor, Vibyskolan f-6, med förskola intill och Futurum f-9, där fler förskolor ligger. Här har du Vibyspåret där du förutom upplyst motionsspår med utegym finner ett MBT-spår och frisbeegolf. Är sport inget för dig kan du hellre nyttja skogen för att plocka bär och svamp och följer du skyltningen genom skogen så kommer du ner till Mälaren vid Torresta, där du kan grilla. Från Viby Äng är det inte heller mer än en cykelfärd ifrån Vattunöden, ett naturreservat som bjuder på fina strövområden med möjlighet till grillning med en fant

  • Premium
Almbygatan 10, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Almbygatan 10, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun, bild 2
Almbygatan 10, Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun, bild 3

Almbygatan 10

Lägenhet
Spånga - Rinkeby, Stockholms kommun
Bergets Ro Fastighetsförmedling
1 550 000 kr
43 m²
2 rum
vån 13/15
4 444 kr/mån
36 047 kr/m²

- Ca 25 kvm balkong i bästa sydväst-läge! - Högt upp på vån 13 av 15! - Genomgående modern bostad! - Ingen insyn och fantastisk utsikt! En drömlägenhet vid Järvafältet högt upp bland molnen med en av de största balkongerna i huset! Hörnlägenhet på våning 13 av 15. Fantastisk utsikt hela vägen till Globen och över Stockholm samt Järvafältet med fina naturområden. Stor balkong om ca 25kvm i bästa sydväst-läge som nås både från köket och sovrummet. Bostaden erbjuder vidare en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Flera stora fönster med häftig och härlig utsikt med fantastiskt ljusflöde. Stilrent kök med gott om arbetsytor och förvaring. I anslutning till köket finns en bra yta för matplats. Rofyllt sovrum med egen utgång till den stora balkongen i insynsfritt läge. Modernt badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har även tillgång till parkeringsgarage med flertalet platser. Till bostaden hör även nyttjanderätten till ett rymligt förråd. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 7