Bjurfors Kalmar

Bjurfors Kalmar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norrgårdsgatan 5C, Norrgård, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr
Norrgårdsgatan 5C, Norrgård, Kalmar kommun, bild 2
Norrgårdsgatan 5C, Norrgård, Kalmar kommun, bild 3

Norrgårdsgatan 5C

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 650 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 162 kr/mån
27 049 kr/m²

På citynära och trivsamt läge finner du denna inbjudande tvårummare belägen på populära Norrgårdsgatan 5C. Med sina 61 kvadratmeter öppnar bostaden upp sig högst upp i huset med sitt genomgående och ljusa läge, som gör det lätt att bli förtrollad. Kombinerat med den alltigenom smakfulla interiören skapas ett hem att trivas i. Denna pärla bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen i härligt västerläge som förlänger bostaden och fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets alla varma månader. Köket är stilrent och välutrustat med generösa arbetsytor samt bra förvaringsmöjligheter, perfekt för alla köksbestyren samtidigt som plats finns för ett större matbord. Sovrummet är rofyllt och mysigt med en varm och mjuk kulör på väggarna. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin samt torktumlare. Dessutom bor du på avskilt läge från störande trafik och vacker vy över föreningens grönskande innergård. Perfekt bostad för den som värdesätter närheten till såväl hav, stad som grönska. Här bor du i välskött förening med härlig gemenskap på populära Norrgård. Läget är utmärkt, med gångavstånd till allt som vardagen kräver med endast några minuter ifrån stadspulsen, Köpcentrumet Giraffen, grönskande natur med vackra promenadstråk och vattnet. Precis runt knuten finns busshållsplats och för pendlaren så finns smidig access till E22:an.

  • Premium
  • Balkong
Silkeborgsgatan 4, Tegelviken, Kalmar kommun

Silkeborgsgatan 4

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
840 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 4/6
2 413 kr/mån
21 818 kr/m²

Välkommen till en optimalt planerad etta om 38,5 kvm med separat kök, rymligt rum med sovalkov och stor inglasad balkong, kaklat duschrum samt hall med förvaring. Förvänta dig stora fönsterpartier, fantastiska vyer omgiven av natur. Här får du en välplanerad planlösning samt en bostad som är i genomgående fräscht skick! Från sällskapsrummet når man en stor inglasad balkong i utmärkt läge med eftermiddag och kvällssol. Föreningen förvaltas av Riksbyggen och är både stabil och trygg. Låg belåning vilket är extra viktigt i dessa tider. Huset finns tillhörande vindsförråd och matkällarförråd samt tvättstuga. Här bor du i populära Tegelviken med underbar natur och bad vid Stensö, Långviken, Länssjukhuset, Universitet, Södercentrum och Kalmarsundsparken på bekvämt cykelavstånd. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Bergagårdsvägen 14, Djurängen, Kalmar kommun
  • Sön 5 maj
Bergagårdsvägen 14, Djurängen, Kalmar kommun, bild 2
Bergagårdsvägen 14, Djurängen, Kalmar kommun, bild 3

Bergagårdsvägen 14

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/7
4 043 kr/mån
23 644 kr/m²

Välkommen till Bergagårdsvägen 14! Direkt från garaget har du möjlighet att ta dig hissen upp till våningsplan 3. Där väntar en väl omhändertagen bostad som fortfarande andas nytt och fräscht. Lägenheterna stod inflyttningsklar 2017 och erbjuder social och välplanerad öppen planlösning. Här får du dig en stor balkong med perfekt läge i sydöst som ger härlig morgonsol. Sovrum i bra storlek samt tilltaget och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Stilrena materialval, parkettgolv i ek och ljusa ytskikt är genomgående för detta hem. Bergagårdsvägen 14 är placerad på ett lugnt läge med centrum på bekvämt avstånd. Hansa City med shopping och restauranger återfinns bara en kort promenad bort. I grannkvarteret finns livsmedelsbutik, apotek, gym m. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stamvägen 31, Djurängen, Kalmar kommun

Stamvägen 31

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/4
4 440 kr/mån
22 652 kr/m²

På omtyckta Stamvägen saluförs nu en mycket smakfull tvårumslägenhet där allt fortfarande känns som nytt. Med hiss direkt från markplan tar du dig bekvämt upp till denna stilrena och moderna hörntvåa. Hemmets 66 kvadratmeter är välplanerade och bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, som kommer bli den självklara platsen mysiga häng med familj och vänner. Härifrån når du den rymliga balkongen som bjuder in till trevliga fikastunder i solen. Köket går i smakfullt vitt och bjuder på bra arbetsytor och utmärkt förvaring. Sovrummet är rofyllt och väggarna har jordnära toner, perfekt för en god natts sömn. Dessutom finns gott om plats med förvaring i en rymlig klädkammare/förråd. Badrummet är helkaklat och bjuder på egna tvättmöjligheter. På Stamvägen 31 bor du på trivsamt läge med direkt närhet till grönskande natur samtidigt som du bor med närhet till allt som vardagen kräver. I området finns mysiga promenadstråk, välsorterad livsmedelsbutik gym och annan service. Bara ett stenkast bort finns busshållplats och för den som gillar att cykla tar du dig med enkelhet till citykärnan via de fina cykelvägarna.

  • Balkong
  • Hiss
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun
  • Lör 4 maj
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 2
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 3

Stora Frögårdsvägen 12

Lägenhet
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Bjurfors Kalmar
2 495 000 kr
50,5 m²
3 rum
vån 1/1
2 004 kr/mån
49 406 kr/m²

På Stora Frögårdsvägen 12 saluförs nu denna nyproducerade sommardröm som erbjuder magiska solnedgångar över Kalmarsund och är en mycket bra intäcktskälla tack vare utmärkta uthyrningsmöjligheter. Du som ny ägare till detta hem ska räkna med genomgående hög kvalité, mycket låg boendekostand och en altan med enastående bra utsikt. Lägenheten som stod klar 2022 känns fortfarande helt ny tack vare kvalitativa materialval och det faktum att säljarna förvaltat hemmet med största varsamhet. De 50,5 kvadratmetrarna fördelas över tre rum och kommer överraska dig positivt då de känns betydligt större än på pappret. Från det att du öppnar ytterdörren uppenbarar sig havsutsikten vilket är få förunnat. Till höger ligger badrummet med smakfullt kakel och tvättmaskin. De båda sovrummen är i utmärkt storlek, lovar god sömn och erbjuder bra förvaring i form av garderober. Knytpunkten i hemmet är utan tvekan sällskapsdelen i öppen planlösning med köket som präglas av rikt ljusflöde tack vare generösa fönster och balkongdörr i glas mot Kalmarsund. Efter hel dag ute på vackra Öland är detta en magisk yta att landa i för att sammla tankar och njuta av en god bit mat. Via rummet nås den stora altanen med utrymme för ett fint utemöblemang. Fantastiska vandrings- och cykelleder i Ölands natur och hela tiden har man nära till vattnet. Stora Frögården ligger precis intill surfarnas och kitesurfarnas paradis. Ta en promenad till Beijershamn i Stora Frö eller ta bilen till Ottenby, båda har ett fantastiskt fågelliv som är väl värda ett besök.

  • Premium
  • Uteplats
Stensbergsvägen 54B, Södra området, Kalmar kommun
  • Imorgon
Stensbergsvägen 54B, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Stensbergsvägen 54B, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Stensbergsvägen 54B

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
2 395 000 kr
72,7 m²
3 rum
vån 3/4
5 808 kr/mån
32 944 kr/m²

På tredje våningen med hiss direkt från markplan välkomnas du med öppen famn till denna genomgående trerummaren i det moderna huset på Stensbergsvägen 54B. Redan i hallen öppnar kvadratmeterna upp sig med generösa sällskapsytor, där kök, vardagsrum och matplats på ett vackert sätt samspelar i den öppna och luftiga planlösningen. Denna enastående lägenhet bjuder på ett stilrent och modernt kök med plats för större middagsbord, där umgänge och matlagning med enkelhet kan kombineras. Ett ljust och öppet vardagsrum med access till den magiska balkongen i eftertraktat söderläge. Rymligt sovrum som går i smakfull mörk nyans, perfekt för en god natts sömn. Dessutom finns ytterligare ett rum som i dagsläget används som kontor men som skulle kunna användas som ytterligare ett sovrum eller gästrum om så önskas. Lägg därtill ett stort helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. Bekvämt under huset ligger garaget praktiskt beläget, så du alltid tar dig snabbt ut på vägarna. I närområdet finns välsorterad livsmedelsbutik, köpcentrum, gym och annan service samtidigt som du bor med närhet till vattnet och ljuvlig grönska. På en kort cykeltur tar du dig in till citykärnan med bra shopping, mysiga caféer och trevliga restauranger. Bara ett stenkast bort finns busshållplatser med goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun
  • Mån 29 apr
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 5B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
725 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 648 kr/mån
21 014 kr/m²

På skönt läge invid Skälbys trivsamma omgivningar välkomnas du av denna yteffektiva enrummare med genomgående planlösning. Hemmets 34,5 kvadratmeter är optimalt utnyttjade för att skapa en bekväm och funktionell boendemiljö. Interiören är stilfull med ljusa och fräscha ytskikt som ger en känsla av hemtrevnad. Med en låg boendekostnad är denna bostad perfekt för studenten eller för den som önskar en mindre lägenhet på ett bra läge. Denna välplanerade lägenhet bjuder på ett vackert ljusinsläpp genom bostaden med en härlig grönskande vy från fönsterna ut mot föreningens fina innergård. Ett luftigt allrum som ger plats för såväl soffgrupp, säng som matgurpp. Här finns dessutom en fransk balkong som går att öppna upp under sommarens alla varma dagar. Kokvrån går i öppen och social planlösning med allrummet och bjuder på bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter i skåp. I hallen finns utmärkt garderobsförvaring för att maximera utrymme, härifrån når du dessutom badrummet med halvkaklade väggar. Denna lägenhet är bekvämt belägen en halvtrappa upp, dessutom finns hiss i huset. Föreningen är välskött och omtyckt, med fina innergårdar, gästlägenhet, bastu, gym och samlingslokal. Läget är perfekt med närhet till lummiga promenadstråk och grönskande natur samtidigt som du på en kort promenad når välsorterad livsmedelsbutik och annan service. In till city tar du dig med enkelhet på en kort cykeltur via de fina cykelvägarna eller om du hellre föredrar att hoppa på bussen finns busshållplatsen bara ett stenkast bort med goda kommunikationer.

  • Premium
  • Hiss
Oxhagsvägen 6B, Skälby, Kalmar kommun
  • Mån 29 apr
Oxhagsvägen 6B, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Oxhagsvägen 6B, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Oxhagsvägen 6B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 295 000 kr
91 m²
4 rum
vån 1/3
5 433 kr/mån
14 231 kr/m²

Nu letar denna charmiga gavelfyra efter nya ägare som med varsam hand vill förvalta och fylla denna bostad med nya härliga minnen. Potentialen är stor med den rundgående planlösningen som gör hemmet socialt och välkomnande samtidigt som fönsterpartierna i tre väderstreck skapar ett fint ljusflöde genom hela bostaden och förgyller den hemtrevliga atmosfären. Här går det helt enkelt att skapa sitt egna drömboende efter eget tycke och smak. Hemmets 91 kvadratmeter är välplanerade och fördelar sig på en hall med bra yta för skor och ytterkläder samt ett ljust kök med plats för matbord. Från såväl hall som kök når du det spatiösa vardagsrummet med fantastiskt burspråk, via de tidstypiska pardörrarna i glas. Dessutom når du den mysiga balkongen härifrån, som är belägen i bästa solläge och som bjuder in till trevliga stunder under de varma sommardagarna. Därtill erbjuds två lättmöblerade och rymliga sovrum samt ytterligare ett rum som nuvarande ägare har använt som ett matrum, men som skulle fungera utmärkt som sovrum om så skulle önskas. Både badrum och gäst-wc når du praktiskt från hallen och bjuder på egna tvättmöjligheter vilket förenklar vardagsbestyren. På Oxhagsvägen 6B bor du bekvämt en halvtrappa upp i en välskött och stabil förening. Precis runt knuten finns grönskande natur med lummiga promenadstråk. I närområdet finns förskola/skola, Giraffens köpcentrum med välsorterad matbutik, shopping, gym och annan service. In till centrum tar du dig smidigt via cykel eller buss tack vare de goda kommunikationerna. För pendlaren finns dessutom smidig access till motorvägen.

  • Premium
  • Balkong
Djurängsvägen 37A, Djurängen, Kalmar kommun

Djurängsvägen 37A

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
750 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
2 026 kr/mån
17 045 kr/m²

Bekvämt belägen på bottenplan välkomnas du in i denna trivsamma hörnlägenhet och kvadratsmarta etta. Trots sina 44 kvadrat erbjuds ett bekymmersfritt och bekvämt boende som tillsammans med det fina ljusinsläppet skapar en alltigenom luftig atmosfär. Hallen är inbjudande och bjuder på optimal förvaring i flertalet garderober. Via hallen når du allrummet med plats för större soffgrupp, här finns dessutom den praktiska sovalkoven som utlovar en god natts sömn. Köket är stilrent och bjuder på bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter. Dessutom är det välutrustat med allt vad som krävs för att slänga ihop en god middag, perfekt för hobbykocken. I köket finns plats för matgrupp som bjuder in till trevliga stunder med nära och kära. Badrummet bjuder på ett fint ljusinsläpp och egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. På Djurängsvägen 37A bor du i stabil och välskött förening samtidigt som läget är utmärkt. Utanför porten finns grönskande omgivning och mysiga promenadstråk. I närområdet finns välsorterade livsmedelsbutiker, vårdcentral, gym och annan service som kan tänkas behövas. Kommunikationerna är goda med fina cykelvägar som leder dig in till citykärnan och busshållplats endast en kost promenad bort.

Valsplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Sön 5 maj
Valsplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Valsplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Valsplan 6

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
2 750 000 kr
170 m²
5 rum
949 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska familjevilla i eftertraktade Lindsdal – en oas för er som värdesätter både komfort och närhet till en trygg och barnvänlig omgivning. Här erbjuds en unik möjlighet att förverkliga era drömmar om ett harmoniskt hem, där varje detalj är genomtänkt för att skapa en optimal livsstil för hela familjen. Med en imponerande boyta om hela 170 kvadratmeter finns här gott om utrymme för såväl gemensamma aktiviteter som privata stunder. Det generösa vardagsrummet blir hjärtat i ert nya hem – en plats där ni kan samlas kring den mysiga eldstaden under kalla vinterkvällar eller släppa in sommarens ljus genom de stora fönstren som öppnar upp mot den grönskande trädgården. Köket är inte bara en plats att laga mat, det är även en samlingspunkt för familj och vänner. Här har ni gott om utrymme att både laga och avnjuta måltider tillsammans. Den insynsskyddade tomten skapar en privat sfär där ni kan njuta av trädgårdens lugn och ro, och den stora terrassen blir en naturlig förlängning av ert vardagsrum under varma dagar. Med sina fyra rymliga sovrum erbjuder detta hem en flexibilitet för familjen att växa. Varje medlem får sin egen plats att dra sig tillbaka till, samtidigt som de sociala ytor finns där för samvaro och gemenskap. Huset är smart planerat för att passa moderna familjers behov och livsstil. Garaget med uppfart ger inte bara praktisk förvaring utan är även en plats för den bilintresserade eller den som önskar utrymme för hobbyverksamhet. Dessutom blir den återvändsgata som huset är beläget på en extra trygg plats för era barn att leka och utforska på. Lindsdal är mer än bara en plats att bo på – det är en levande gemenskap där närheten till skolor, grönområden och nödvändiga bekvämligheter gör vardagen smidig och enkel. Detta är inte bara ett hus, det är en investering i er familjs framtid och välbefinnande. Välkommen till er nya drömbostad!

  • Premium
Kungsgårdsvägen 56C, Skälby, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr
Kungsgårdsvägen 56C, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 56C, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 56C

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 595 000 kr
89,7 m²
3 rum
vån 2/2
6 677 kr/mån
17 781 kr/m²

På Kungsgårdsvägen 56C hittar en bostad med perfekt läge i föreningen mot grönområde. En trerummare på ca 90 kvadratmeter i etage. Här erbjudes en perfekt planerad bostad i så gott som nyskick med bland annat härligt ljusinsläpp från tre håll, egen ingång, balkong med morgonsol och ett stort helkaklat badrum med egen tvätthörna! Köket är rejält och erbjuder bra förvaring, trivsam matlagning och intill har du naturligt utrymme för middagsbord med fönstret från två håll som skänker fint ljus. Vardagsrummets storlek möjliggör flertalet inredningsalternativ med gott om plats för soffmöblemang . Detta är helt klart ett rum skapat för umgänge och trivsel. Det finns ett par saker till som måste nämnas. I en redan förvaringsstark lägenhet erbjuds ett stort förråd på innegården. Bo med korta avstånd till skola/förskola, mataffär, fina strövområden och Skälby. Du tar dig snabbt och smidigt in till city. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Lidhemsvägen 18D, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Sön 5 maj
Lidhemsvägen 18D, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Lidhemsvägen 18D, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Lidhemsvägen 18D

Lägenhet
Lindsdal, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 525 000 kr
66 + 33 m²
3 rum
5 461 kr/mån
23 106 kr/m²

Välkommen till denna härliga trerumslägenhet som blandar modern elegans med praktisk funktionalitet! Denna stilfulla marklägenhet lämnar inget åt slumpen och blir det perfekta boendet om du vill bo med villakänsla i trivsamma kvarter, bilen parkerar du precis utanför dörren. Utvändigt på framsidan bjuder bostaden på ett förråd, på baksidan väntar uteplatsen på hela 33kvm som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Här njuter du av morgonkaffet med sol både morgon och förmiddag. Lindsdal är en charmig stadsdel i Kalmar, känd för sin vänliga atmosfär och närheten till både stadsliv och natursköna områden. Beläget strax utanför Kalmar erbjuder Lindsdal bekvämligheterna av lokala butiker och grönområden samtidigt har du inte längre än 100m till närmsta busshållplats. En harmonisk plats där gemenskap möter bekvämlighet. I Brf Sunnanäng bor du i lugna och natursköna villakvarter med närhet till såväl förskola/skola, vårdcentral, välsorterad matbutik och kommunikationer. I avgiften ingår vatten, värme, kabel-tv och fiberbredband.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sidenvägen 6E, Karlssons Äng, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr
Sidenvägen 6E, Karlssons Äng, Kalmar kommun, bild 2
Sidenvägen 6E, Karlssons Äng, Kalmar kommun, bild 3

Sidenvägen 6E

Lägenhet
Karlssons Äng, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
2 195 000 kr
88 m²
4 rum
6 590 kr/mån
24 943 kr/m²

På Sidenvägen 6E saluförs nu denna rymliga marklägenhet om 88 ytterst välplanerade kvadratmeter. Detta är en bostad med moderna bekvämligheter som på ett vackert sätt kombineras med ljus interiör och ett vackert ljusinsläpp som tillsammans skapar en tidlös känsla samt hög boendekvalitet. Bostadens sociala planlösning mellan allrum och kök blir den naturliga platsen för umgänge, där plats finns för såväl större matgrupp som soffhörna. Stilrent och välutrustat kök med goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till köket når du den din egna uteplats. Badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagen. Karlssons äng är ett av Kalmars nyaste bostadsområde med exklusiva villor och nybyggda bostadsrätter. Här bor du på lugnt läge med närhet till allt som vardagen kräver, såsom grönskande omgivningar med vackra promenadstråk, bra serviceutbud och goda kommunikationer som gör att det är smidigt att ta sig in till city. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Ståthållaregatan 32C, Södra området, Kalmar kommun
  • Tis 30 apr
Ståthållaregatan 32C, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Ståthållaregatan 32C, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Ståthållaregatan 32C

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 275 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
5 361 kr/mån
27 128 kr/m²

Två trappor upp välkomnas du av denna 40-talstvåa med modern charm. Låt dig hänföras av de tidtypiska detaljerna med fiskbensparkett i vardagsrum och ljuvligt brädgolv i sovrum, som på ett vackert sätt kombineras med de alltigenom ljusa ytskikten. Tillsammans med den kvadratsmarta planlösningen om hela 47 kvadratmeter skapas ett hem att trivas i. Hallen är inbjudande med ett fint naturligt ljusinsläpp från tre väderstreck, tack vare att du når bostadens samtliga rum härifrån. Direkt till höger finns det luftiga vardagsrummet beläget som bjuder på en bra social yta, perfekt för alla mysiga häng med såväl vänner som familj. Under sommarens alla varma dagar kommer balkongen vara den naturliga platsen att umgås på, där du mer än gärna avnjuter en kopp kaffe samtidigt som du blickar ut över de vackra solnedgångarna. Bredvid vardagsrummet ligger det stilrena köket, som kommer gör middagsbestyren till en fröjd. I anslutning till köket finns trivsam matplats precis vid gavelfönstret. Sovrummet är rymligt och lättmöblerat som med enkelhet rymmer en större säng. Lägg därtill ett fräscht badrum utrustat med ett badkar som du gärna tappar upp när du känner dig lite extra frusen. Läget är utmärkt med bekvämt gång- och cykelavstånd in till centrum med allt vad det innebär i form av bra shopping, trevliga restauranger och mysiga caféer samt universitetet. Bara ett stenkast bort finns Södercentrums välsorterade livsmedelsbutik och flertalet pizzerior. Med grönskande omgivningar och havet på promenadavstånd, med fina badplatser är det svårt att inte trivas här på södra området. Varmt välkommen att upptäcka denna pärla själv!

  • Premium
  • Balkong
Sagovägen 9, Berga, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr
Sagovägen 9, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Sagovägen 9, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Sagovägen 9

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
625 000 kr
44 m²
1 rum
vån 1/3
3 250 kr/mån
14 205 kr/m²

Varmt välkommen till Sagovägen 9. I denna bostad får du en bostad som är i genomgående bra skick! Från sällskapsrummet når man en stor inglasad balkong i utmärkt söderläge med för och eftermiddagssol i fritt läge. Utöver det blir du bortskämd med bland annat ett stort kök, helkaklat badrum med tvättmaskin. Detta endast en halv trappa upp! På Sagovägen 9 bor du i en välskött förening med låg belåning och fina faciliteter i bl a gästlägenhet. Bredband via Tele2 ingår förmånligt för endast 135 kr/mån! Trevligt läge med närhet till vacker natur, Hansa city med stort utbud av shopping, välsorterad mataffär samt kommunikationer till centrum. I just denna lägenheten bor du dessutom så nära parkeringarna du kan komma. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
Strömgatan 10A, Kvarnholmen, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr
Strömgatan 10A, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 2
Strömgatan 10A, Kvarnholmen, Kalmar kommun, bild 3

Strömgatan 10A

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
3 490 000 kr
68,8 m²
3 rum
vån 2/3
4 910 kr/mån
50 727 kr/m²

Där är med stolthet jag presenterar Strömgatan 10A i centrala Kvarnholmen. En lägenhet men en helt fantastisk terrass där du har både eftermiddag och kvällssol! Förvänta dig högt i tak, otroligt ljusinsläpp och en totalt renoverad bostad. Bostaden har en spännande planlösning och upplevs bäst på plats. Kök från Sentens och en helkaklat, renoverat badrum samt reglerbar golvvärme i hela bostaden således inga tråkiga element. I föreningen får man tillgång till ett stort förråd samt en fantastisk innegård. Lägenheten har en perfekt placering som ger dig närhet till allt som Kalmar har att erbjuda. Med det centrala läget på Strömgatan så bor du granne med gymmet och hemköp, gångavstånd till centralstation samt baronen/city. Du kan enkelt promenera till universitet, Kalmar slott, stadens parker och stränder, vilket ger dig möjlighet att njuta av det bästa som staden har att erbjuda. Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Kungsgårdsvägen 66D, Skälby, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr
Kungsgårdsvägen 66D, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 66D, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 66D

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 690 000 kr
89,7 m²
3 rum
vån 2/2
6 677 kr/mån
18 841 kr/m²

På Kungsgårdsvägen 66D hittar du områdets kanske bäst bevarade trerummare på ca 90 kvadratmeter i etage. Här erbjudes en perfekt planerad bostad i så gott som nyskick med bland annat härligt ljusinsläpp från tre håll, egen ingång, balkong med morgonsol och ett stort helkaklat badrum med egen tvätthörna! Köket är rejält och erbjuder bra förvaring, trivsam matlagning och intill har du naturligt utrymme för middagsbord med fönstret från två håll som skänker fint ljus. Vardagsrummets storlek möjliggör flertalet inredningsalternativ med gott om plats för soffmöblemang . Detta är helt klart ett rum skapat för umgänge och trivsel. Det finns ett par saker till som måste nämnas. I en redan förvaringsstark lägenhet erbjuds ett stort förråd på innegården. Bo med korta avstånd till skola/förskola, mataffär, fina strövområden och Skälby. Du tar dig snabbt och smidigt in till city. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hemvägen 41, Vimpeltorpet, Kalmar kommun
  • Tis 30 apr
Hemvägen 41, Vimpeltorpet, Kalmar kommun, bild 2
Hemvägen 41, Vimpeltorpet, Kalmar kommun, bild 3

Hemvägen 41

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 625 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/1
3 709 kr/mån
29 545 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva detta smakfulla brf-radhus på Hemvägen 41. Ett perfekt boende för dig som söker något bekvämt och lättskött med egen uteplats. Här erbjuds det bästa av två världar, med alla de fördelar som det innebär att bo i en bostadsrätt samtidigt som du får den härliga huskänslan med uteplats på såväl framsida som baksida. Hemmets 55 kvadratmeter är välplanerade och fördelar sig på en stor inbjudande hall som ger en positiv första känsla. Direkt till höger finns det helkaklade badrummet beläget och bjuder på bekvämligheter som golvvärme och tvättmaskin/torktumlare. Stilrent kök med generös takhöjd, stora fönsterpartier och gott om utrymme för matbord. Vidare genom hallen uppenbarar sig det luftiga sällskapsrummet med total mysfaktor. Här finns fönster från golv till tak, fina golv och fräscha ytskikt som är ett genomgående tema för hela bostaden. Rummet erbjuder flertalet inredningsalternativ och är en härlig plats att avsluta dagen på. Via rummet finns utgång till den ljuvliga uteplatsen som säljarna haft stor glädje utav. Hemmets rofyllda sovrum nås via vardagsrummet och ger med harmoniska toner samt härliga rymd en god natts sömn. Vimpeltorpet är ett av Kalmars snabbast växande stadsdelar och det är inte svårt att förstå varför med sitt trivsamma läge och barnvänliga område. Du bor med direkt närhet till grönskande och vacker natur samtidigt som du har bekvämt avstånd in till centrum. Lägg därtill goda kommunikationer och närhet till förskola/skola, golfbana samt annan service.

  • Premium
  • Uteplats
Axel Oxenstiernas väg 3, Skälby, Kalmar kommun
  • Imorgon
Axel Oxenstiernas väg 3, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Axel Oxenstiernas väg 3, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Axel Oxenstiernas väg 3

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 250 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 5/6
4 043 kr/mån
20 325 kr/m²

På Axel Oxenstiernas väg 3 finns nu möjligheten att förvärva denna stilrent renoverade lägenhet högt upp i huset med hiss direkt från markplan. Det trivsamma hörnläget inbringar ett fantastiskt ljusinsläpp som på ett vackert sätt samspelar med den smakfulla interiören som gör att det går att flytta rakt in och trivas från första stund. Hemmets 61,5 kvadratmeter fördelar sig på ett läckert renoverat kök med svart inredning och vitt kakel, en perfekt kombination av tidlös design och modern bekvämlighet med inslag av lite kaxighet som kommer ta matlagningen till en ny nivå. Köksutrustningen är det inga tvivel på, här är diskmaskin och kyl/frys snyggt integrerat, dessutom finns vinkyl och ett inbyggt vitrinskåp, som kommer sätta extra guldkant på tillvaron. Därtill erbjuds ett spatiöst allrum som ger plats för större soffgrupp och matgrupp samt utgång till den rymliga balkongen i härligt solläge. Sovrummet ger plats för större säng och bjuder på bra förvaring i flertalet garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad maskin som förenklar vardagsbestyren. Välkommen att bo i en stabil och välskött förening med fin gemenskap. Läget är trivsamt med närhet till Skälbys vackra grönområden med öppna ekdungar och stora gräsfält. Lägg därtill goda kommunikationer med bra bussförbindelser och cykelvägar som gör att du smidigt tar dig in till centrum. Inom nära räckhåll finns dessutom välsorterad livsmedelsbutik och annan shopping i Giraffens Köpcentrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gethes väg 4, Södra området, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr
Gethes väg 4, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Gethes väg 4, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Gethes väg 4

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 450 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 919 kr/mån
25 439 kr/m²

På oslagbart hörnläge högst upp i huset välkomnas du av denna välplanerade tvårummare på ljuvliga söder. Redan när du tar första klivet in i detta hem hänförs du av den fantastiska rymden, där de väl tilltagna rummen på ett harmoniskt sätt samspelar med det generösa ljusinsläppet från två väderstreck. Vyerna är vackra med natursköna omgivningar precis utanför fönstret. Här går det helt enkelt att trivas från första stund du sätter din fot innanför dörren. Hallen är välkomnande och bjuder på bra ytor för att hänga av sig ytterkläder och flertalet garderober med plats för ytterligare förvaring. Från hallen leds du direkt vidare in i bostadens hjärta, vardagsrummet. Med sin tilltagna yta skapas tillsammans med den ljusa interiören och det vackra ljusinsläppet en luftig atmosfär med gott om plats för umgänge. Den inglasade balkongen ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets alla varma månader. Köket är stilrent renoverat och utrustat med allt vad som krävs för att laga en god middag. Här finns dessutom plats för en matgrupp, perfekt för mysiga middagar med familj och vänner. Bostadens sovrum är i bra storlek, där det med enkelhet rymmer en större säng. Lägg därtill ett smakfullt badrum med dusch. På Gethes väg 4 bor du på prefekt läge, med grönskande natur precis runt hörnet och vattnet bara en kort promenad bort. I närområdet finns välsorterade livsmedelsbutiker, pizzeria, förskola/skola och annan service. Citykärnan når du inom bekvämt avstånd med bra shopping, trevliga restauranger och mysiga caféer samt universitetet. Ett stenkast bort finns bra bussförbindelser med goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Gullvivegatan 8B, Färjestaden, Mörbylånga kommun
Gullvivegatan 8B, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Gullvivegatan 8B, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Gullvivegatan 8B

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Bjurfors Kalmar
1 975 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 648 kr/mån
24 383 kr/m²

I populärt område ligger denna väldisponerade fyra om 81 kvm. Bekvämt belägen i markplan utan trappsteg och med två fina uteplatser. På framsidan en stenlagd uteplats med förmiddagssol och på baksidan en tilltagen altan med utmärkt västerläge där solen kan avnjutas från eftermiddag till kväll. Båda uteplatserna är försedda med eluttag. I bostaden finns ett helkaklat badrum med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin. Tre sovrum, varav det ena är väl tilltaget. I samtliga sovrum finns garderober, utöver detta har du en klädkammare i närhet av sovrummen. Bostadsrättsföreningen har en gemensam innergård. Man har även gemensamma miljörum, gångvägar, grusgångar, lekplats, gräsytor samt parkeringsplatser. Fiber finns i samtliga lägenheter. Till bostaden hör ett förråd precis i anslutning till uteplatsen på framsidan och parkeringsplats finns tillgänglig att hyra. På Gullvivegatan 8B bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta som underbara Färjestaden har att erbjuda! Med korta avstånd till såväl rogivande natur och vacker havsmiljö som skolor och all nödvändig service bor man bra.

  • Premium
  • Uteplats
Sidenvägen 6K, Karlssons Äng, Kalmar kommun
  • Sön 28 apr
Sidenvägen 6K, Karlssons Äng, Kalmar kommun, bild 2
Sidenvägen 6K, Karlssons Äng, Kalmar kommun, bild 3

Sidenvägen 6K

Lägenhet
Karlssons Äng, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
4 835 kr/mån
25 833 kr/m²

Bekvämt belägen på markplan välkomnas du in i denna trivsamma tvårummare på Sidenvägen 6K. Alltigenom möts du av ljusa och fräscha ytskikt som tillsammans med det fantastiska ljusinsläppet från de tilltagna fönsterpartierna skapar en luftig atmosfär. Här erbjuds ett stilrent och bekymmersfritt boende som gör att du kan flytta in direkt. Första klivet innanför dörren hänförs du av den hemtrevliga känslan, med en inbjudande hall som leder dig direkt vidare in till bostadens sociala delar. Där kök och vardagsrum på ett fint sätt flätas samman och blir den naturliga platsen för sammankomster. Köket är stilrent och välutrustat, perfekt för att briljera med middagen för familj och vänner. Under sommarens alla varma dagar öppnar du mer än gärna upp till den egna uteplatsen som varit riktigt uppskattad av nuvarande säljare. Lägg därtill ett sovrum med plats för större säng och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Dessutom finns möjlighet till egen parkeringsplats för 300 kr/månad. Här bor du i ett av Kalmars nyaste bostadsområde Karlssons äng omgivet av grönska. Läget är trivsamt och lugnt med närhet till allt som vardagen kräver, med välsorterade livsmedelsbutiker och annan service, mysiga promenadstråk och goda kommunikationer som gör det smidigt att ta sig in till city.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Lindölundsgatan 19, Lindö, Kalmar kommun
Lindölundsgatan 19, Lindö, Kalmar kommun, bild 2
Lindölundsgatan 19, Lindö, Kalmar kommun, bild 3

Lindölundsgatan 19

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 750 000 kr
58,4 m²
2 rum
vån 1/3
4 195 kr/mån
29 966 kr/m²

På omtyckt och eftertraktat läge saluförs nu en denna eleganta markplanstvåa på natursköna Lindö. Drömmen att bo mitt i stan med egen igång med absolut närhet till Kalmars alla härligheter är nu möjlig! Hemmet är perfekt för dig som vill ställa in möblerna och trivas från första stund. Från det att du kliver in i hemmet för då en en känsla av trivsel. Rakt fram ligger det helkaklade badrummet som är i utmäkrt skick. Till höger uppenbarar sig det stilrena köket med bra förvaring och tilltagna matlagningsytor. Lägg därtill ett rofyllt placerat sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Hemmets samlingsplats utgörs av det vackra vardagsrummet med utgång till uteplatsen. Låt dig hänföras av den unika takhöjden på 3,25 meter i rummet som har utrymme för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når du lägenhetens egna insynsskyddade uteplats, en unik oas mitt i city. Här kommer det att spenderas många härliga sommardagar med familj och vänner. Här bor du på absoluta drömläge med gångavstånd till stadskärnan med allt vad det innebär i form av bra restauranger, mysiga caféer och shopping samt universitetet och kulturella evenemang. Dessutom finns gym och livsmedelsbutiker på nära avstånd. Bara ett stenkast bort finns grönskande promenadstråk vid vattnet.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vita lammets väg 28, Björkenäs, Kalmar kommun
  • Imorgon
Vita lammets väg 28, Björkenäs, Kalmar kommun, bild 2
Vita lammets väg 28, Björkenäs, Kalmar kommun, bild 3

Vita lammets väg 28

Lägenhet
Björkenäs, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 775 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/2
8 589 kr/mån
16 284 kr/m²

På eftertraktade Vita lammets väg saluförs nu äntligen detta tvåplansradhus. Hit flyttar du som vill kombinera lyxen av att ha en bostadsrätt som kräver lite skötsel, men som vill ha den ultimata villakänslan tack vare två soliga uteplatser samt egen trädgårdstäppa på både bak- och framsida. Tack vare den genomtänkta planlösningen och den lugna placeringen i område kommer du bo med fullständig harmoni. Parkera bilen i carporten för att sedan via den egna täppan ledas fram till ditt nya hem. Du kliver innanför dörren och välkomnas av den den inbjudande hallen. Till vänster ligger köket som har gott om plats för matbord, i anslutning ligger den egna tvättstugan. Härnäst uppenbarar sig det renoverade badrummet som är i utmärkt skick. Utöver det erbjuder entréplanet på tilltagna sällskapsytor med ett rymligt vardagsrum, härifrån nås det inglasade uterummet som verkligen uppskattats av nuvarande ägare. Vidare kommer täppan med härlig eftermiddag- och kvällssol. En trappa upp finns den mer privata delen av radhuset med tre sovrum i bra storlek som alla lovar en god natts sömn. Här finns dessutom hemmets andra badrum, vilken förenklar morgonbestyren. Bosätter du dig i detta omtyckta område har du grönområde och naturen precis runt knuten. På bekvämt avstånd finns affärer, förskola/skola och pizzeria samt annan service. I närheten finns goda kommunikationer med busshållplats endast ett stenkast bort och på en kortare biltur tar du dig till det mesta Kalmar har att erbjuda. Föredrar du cykel så finns fina cykelvägar som leder dig in till stadskärnan.

  • Premium
  • Uteplats
Kungsgårdsvägen 34D, Skälby, Kalmar kommun
Kungsgårdsvägen 34D, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 34D, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 34D

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
925 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 562 kr/mån
16 372 kr/m²

Med varm hand välkomnar jag dig till Kungsgårdsvägen 34D, som är belägen högst upp i området med inglasad balkong och skogsparti som närmsta granne. Detta hem har genomgående smakfulla val, fönster i två väderstreck och en trivsam boende atmosfär. Ta klivet in i den välkomnande hallen som ger ett gott första intryck av lägenheten, direkt till höger ligger köket som bland annat är utrustat med diskmaskin och gott om omtrymme för matbord. Vidare i hallen finns klädkammare/förråd och efter det lägenhetens stora sovrum som lovar god sömn. Det delvis kaklade badrummet har tvättmaskin och har ett alltid välkommet badrumsfönster. Vardagsrummet är tilltaget och erbjuder plats för både soffa och middagsbord om så önskas. Tack vare att det är fönster i två väderstreck skapas en ljuslinje mellan sovrummet och vardagsrummet som säljaren uppskattat mycket. Sist men inte minst finns en ljuvlig inglasad balkong i sydvästligt läge som är briljant att spendera lediga timmar på. Riksbyggen BRF Hagtorpet är föreningen som erbjuder dig bastu, gym, övernattninslägenheter. I avgiften inkluderas värme, vatten, tv och internet vilket är förmånligt. I området finns livsmedelsbutik, bra kommunkationer till och från stan, samt fina promenadstråk.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 48