Bjurfors Kalmar

Bjurfors Kalmar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Bergagårdsvägen 14, Djurängen, Kalmar kommun
  • Fre 2 aug
Bergagårdsvägen 14, Djurängen, Kalmar kommun, bild 2
Bergagårdsvägen 14, Djurängen, Kalmar kommun, bild 3

Bergagårdsvägen 14

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 295 000 kr
59 m²
2 rum
vån 3/7
4 043 kr/mån
21 949 kr/m²

Välkommen till Bergagårdsvägen 14! Direkt från garaget har du möjlighet att ta dig hissen upp till våningsplan 3. Där väntar en väl omhändertagen bostad som fortfarande andas nytt och fräscht. Lägenheterna stod inflyttningsklar 2017 och erbjuder social och välplanerad öppen planlösning. Här får du dig en stor balkong med perfekt läge i sydöst som ger härlig morgonsol. Sovrum i bra storlek samt tilltaget och helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Stilrena materialval, parkettgolv i ek och ljusa ytskikt är genomgående för detta hem. Bergagårdsvägen 14 är placerad på ett lugnt läge med centrum på bekvämt avstånd. Hansa City med shopping och restauranger återfinns bara en kort promenad bort. I grannkvarteret finns livsmedelsbutik, apotek, gym m. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kungsgårdsvägen 24B, Skälby, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul
Kungsgårdsvägen 24B, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 24B, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 24B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
950 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/3
2 960 kr/mån
25 000 kr/m²

Högst upp med hiss i populär och välskött förening välkomnas du in till denna omgjorda 2 rummaren. Här erbjuds en välplanerad lägenhet där varje kvadratmeter nyttjas. Med smakfull renovering och luftig atmosfär som tillsammans skapar en hemtrevnad utöver det vanliga. Ett allrum i öppen planlösning mot kök som ger plats för soffgrupp samt köksö som ger extra mycket förvaring. Under sommarens varma dagar finns också möjlighet att öppna upp den franska balkongen. Därtill erbjuds ett totalrenoverat, fräscht badrum med badkar. På Kungsgårdsvägen 24B bor du i ett trivsamt område med närhet till affär, Skälby 4 H-gård med dess fina grönområden och utegym samtidigt som endast en cykeltur på ca 10 minuter tar dig till centrum och universitetet. I Kalmars största bostadsrättsförening finns ett stort mervärde i övernattningslägenheter, gym och festlokal att tillgå. Relativt nyligen byttes det fönster i föreningen vilket är ett stort lyft för helhetskänslan i lägenheten. I huset finns det hiss och i avgiften ingår värme och vatten. Under 2022/2023 installerade föreningen även solceller. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Funkabovägen 48, Funkabo, Kalmar kommun
  • Mån 5 aug
Funkabovägen 48, Funkabo, Kalmar kommun, bild 2
Funkabovägen 48, Funkabo, Kalmar kommun, bild 3

Funkabovägen 48

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 695 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/2
4 995 kr/mån
21 456 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna smakfulla gavelfyra där fönster i tre väderstreck skapar ett vackert ljusinsläpp. Under de senaste åren har kök och badrum samt merparten av ytskikten renoverats, vilket gör att du kan flytta in och börja trivas omgående. Uteplatsen på loftgången erbjuder morgonsol och på eftermiddagen och kvällen levererar balkongen mer av samma vara. Energikostnaderna hålls nere av en effektiv luftvärmepump som dessutom ger skön svalka under varma sommardagar. Samtliga av bostadens tre sovrum är i bra storlek som även går att nyttja som kontor, hobby- eller gästrum. Det tilltagna vardagsrummet erbjuder härligt soffhäng och här finns två stora fönster i västerläge. I köket finns det utrymme för ett ordentligt middagsbord där du och dina gäster kan äta och umgås. Det stilrent renoverade badrummet är helkaklat med golvvärme. Här finns en rejäl dusch samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I gårdsbyggnaden finns en fräsch, gemensam tvättstuga och uppvärmda förråd för förvaring. Som boende har du även tillgång till låsbart cykelgarage samt grillplats. Läget, med villor och en skogsdunge som grannar, är utmärkt. Cykelväg hela vägen in till citykärnan och busshållplats precis runt knuten. För den som pendlar är det smidig access till Ölandsleden och E22:an. I området finns promenadstråk vid vattnet och vacker grönska. Gång- och cykelavstånd till en handfull stränder samt livsmedelsbutik, gym och annan service.

  • Premium
  • Balkong
Norrlidsvägen 152D, Norrliden, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Norrlidsvägen 152D, Norrliden, Kalmar kommun, bild 2
Norrlidsvägen 152D, Norrliden, Kalmar kommun, bild 3

Norrlidsvägen 152D

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
795 000 kr
95,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 008 kr/mån
8 325 kr/m²

Nu söker denna fyrarummare på Norrlidsvägen 152D nya ägare som med en stor dos kärlek och med en varsam hand vill skapa sitt hem att trivas i. Lägenhetens 95,5 kvadratmeter är välplanerade och sitter på stor potential för att rymma hela familjen. En trappa upp välkomnas du in i hemmet via den tilltagna balkongen som bjuder på härlig förmiddagssol. Här kommer sommarens alla frukostar mer än gärna avnjutas. Hallen bjuder på goda förvaringsmöjligheter i både klädkammare och förråd. Direkt till vänster finns köket beläget med plats för större matgrupp. Vidare in i bostaden uppenbarar sig det tilltagna vardagsrummet med stor social yta, perfekt för alla mysiga filmkvällar i soffan. Därtill erbjuds tre rymliga och lättmöblerade sovrum, där samtliga är rofyllt belägna i den mer privata delen av bostaden. Dessutom erbjuds gäst-wc och ett smakfullt badrum som renoverades 2017. Här bor du i välskött förening med härlig gemenskap. Läget är omgiven av vacker grönska samtidigt som du bor med närhet till allt som vardagen kräver. På bekvämt avstånd finns välsorterad livsmedelsbutik, förskola/skola, vårdcentral och annan service. I området finns goda kommunikationer med busshållplats bara en kort promenad bort och fina cykelvägar som smidigt tar dig in till centrum.

  • Premium
  • Balkong
Rimsmedsvägen 9B, Berga, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug
Rimsmedsvägen 9B, Berga, Kalmar kommun, bild 2
Rimsmedsvägen 9B, Berga, Kalmar kommun, bild 3

Rimsmedsvägen 9B

Lägenhet
Berga, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
875 000 kr
65 m²
3 rum
vån 2/3
4 385 kr/mån
13 462 kr/m²

Två trappor upp saluförs nu denna välplanerade trerummare om 65 kvadratmeter på trivsamt läge. Med sin genomgående planlösning, med fönster i två väderstreck skapas ett alltigenom vackert ljusinsläpp. Tillsammans med den smakfulla interiör skapas en hemtrevlig känsla direkt när du kliver innanför dörren. I den inre reparationsfonden finns över 5 900 kr, vilket skapar extra trygghet för nästa ägare. Planlösningen är inbjudande med välkomnande och rymlig hall som på ett behagligt sätt knyter samman bostadens alla rum. Direkt till höger finns köket som utlovar trevlig matlagning samt bra yta som ger plats för matbord, perfekt för umgänge. Bredvid köket finns två sovrum, båda i bra storlek. Till vänster från hallen finns vardagsrummet beläget med stor social yta, som ger plats för både soffgrupp och middagsgrupp. Härifrån finns utgång till den inglasade balkongen i härligt västerläge som bjuder på eftermiddags- och kvällssol. Perfekt för mysiga häng med familj och vänner under sommarens alla varma kvällar. Därtill erbjuds ett fräscht badrum utrustat med dusch. På Rimsmedsvägen 9B bor du i en stabil och välskött förening med härlig gemenskap. Läget är perfekt med välsorterad livsmedeslbutik, gym och annan service precis runt knuten. Inom bekvämt avstånd når du dessutom Hansa city och Köpcentret Giraffen med sitt rika utbud. Endast ett stenkast bort finns goda kommunikationer med bra bussförbindelser och för den hurtige finns det cykelvägar som tar dig in till stadspulsen på bara några minuter.

  • Premium
  • Balkong
Stensbergsvägen 54B, Södra området, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug
Stensbergsvägen 54B, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Stensbergsvägen 54B, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Stensbergsvägen 54B

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
2 395 000 kr
72,7 m²
3 rum
vån 3/4
5 808 kr/mån
32 944 kr/m²

På tredje våningen med hiss direkt från markplan välkomnas du med öppen famn till denna genomgående trerummaren i det moderna huset på Stensbergsvägen 54B. Redan i hallen öppnar kvadratmeterna upp sig med generösa sällskapsytor, där kök, vardagsrum och matplats på ett vackert sätt samspelar i den öppna och luftiga planlösningen. Denna enastående lägenhet bjuder på ett stilrent och modernt kök med plats för större middagsbord, där umgänge och matlagning med enkelhet kan kombineras. Ett ljust och öppet vardagsrum med access till den magiska balkongen i eftertraktat söderläge. Rymligt sovrum som går i smakfull mörk nyans, perfekt för en god natts sömn. Dessutom finns ytterligare ett rum som i dagsläget används som kontor men som skulle kunna användas som ytterligare ett sovrum eller gästrum om så önskas. Lägg därtill ett stort helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. Bekvämt under huset ligger garaget praktiskt beläget, så du alltid tar dig snabbt ut på vägarna. I närområdet finns välsorterad livsmedelsbutik, köpcentrum, gym och annan service samtidigt som du bor med närhet till vattnet och ljuvlig grönska. På en kort cykeltur tar du dig in till citykärnan med bra shopping, mysiga caféer och trevliga restauranger. Bara ett stenkast bort finns busshållplatser med goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vedbymo 378, Förlösa, Kalmar kommun
  • Imorgon
Vedbymo 378, Förlösa, Kalmar kommun, bild 2
Vedbymo 378, Förlösa, Kalmar kommun, bild 3

Vedbymo 378

Villa
Förlösa, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
3 600 000 kr
183 + 25 m²
5 rum
2 277 m² tomt

Den perfekta blandningen av ett modernt hus med det lantliga läget! Välkomna till Vedbymo 378 med all dess charm. Hela 183kvm otroligt fint skick fördelat i ett plan. Spännande planlösning med vardagsrum som har öppet upp i nock, öppen planlösning mot kök, två kaminer och en lång lång renoveringslista! Ett hem där det bara är att flytta in och börja trivas. Njut av ett fantastiskt orangeri och flera uteplatser i perfekta sollägen. En liten oas, med cykelavstånd till Kalmar och Förlösa/Lindsdal inte mer än 5 minuter med bil. Fastigheten ligger i ett vackert område med fina landskap runt omkring, med ett enskilt läge men ändå med grannar på nära håll, perfekt för den som vill bo på landet men ändå tillhöra ett samhälle. En 80 meter djupborrad brunn gör det enkelt att hålla gräsmattan grön om sommaren. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Gethes väg 4, Södra området, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug
Gethes väg 4, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Gethes väg 4, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Gethes väg 4

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 395 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/3
3 919 kr/mån
24 474 kr/m²

På oslagbart hörnläge högst upp i huset välkomnas du av denna välplanerade tvårummare på ljuvliga söder. Redan när du tar första klivet in i detta hem hänförs du av den fantastiska rymden, där de väl tilltagna rummen på ett harmoniskt sätt samspelar med det generösa ljusinsläppet från två väderstreck. Vyerna är vackra med natursköna omgivningar precis utanför fönstret. Här går det helt enkelt att trivas från första stund du sätter din fot innanför dörren. Hallen är välkomnande och bjuder på bra ytor för att hänga av sig ytterkläder och flertalet garderober med plats för ytterligare förvaring. Från hallen leds du direkt vidare in i bostadens hjärta, vardagsrummet. Med sin tilltagna yta skapas tillsammans med den ljusa interiören och det vackra ljusinsläppet en luftig atmosfär med gott om plats för umgänge. Den inglasade balkongen ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets alla varma månader. Köket är stilrent renoverat och utrustat med allt vad som krävs för att laga en god middag. Här finns dessutom plats för en matgrupp, perfekt för mysiga middagar med familj och vänner. Bostadens sovrum är i bra storlek, där det med enkelhet rymmer en större säng. Lägg därtill ett smakfullt badrum med dusch. På Gethes väg 4 bor du på prefekt läge, med grönskande natur precis runt hörnet och vattnet bara en kort promenad bort. I närområdet finns välsorterade livsmedelsbutiker, pizzeria, förskola/skola och annan service. Citykärnan når du inom bekvämt avstånd med bra shopping, trevliga restauranger och mysiga caféer samt universitetet. Ett stenkast bort finns bra bussförbindelser med goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Fatabursvägen 13, Skälby, Kalmar kommun
  • Imorgon
Fatabursvägen 13, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 13, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 13

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 777 kr/mån
19 900 kr/m²

Nu presenteras äntligen Fatabursvägen 13, ett hem omgivet av vacker grönska och fin natur, med bekvämt avstånd in till centrum så är det inte svårt att förstå varför detta är ett trivsamt läge. Utöver det har stora delar renoverats och på så vis är de bara att ställa in möblerna och trivas från första stund. Med hiss direkt från markplan tar du dig bekvämt upp till andra våningen och välkomnas av denna effektivt planerade tvårummare där varje rum har sin givna funktion och möbleringens möjligheter som i stort sätt sköter sig själv. Lägenheten är i klanderfritt skick med väl valda detaljer och smakfulla materialval som genomsyrar hela bostaden. Detta är kort sagt en riktig pärla med allt man kan önska sig. Hemmets hela 50 kvadratmeter fördelar sig på ett rymligt sovrum, stort vardagsrum, kök med matplats och hel kyl samt frys samt ett fräscht badrum. Därtill erbjuds en ljuvlig inglasad balkong som förlänger lägenheten under sommarhalvårets alla varma månader. Välkommen att bosätta dig i ett eftertraktat kvarter samt i en välskött och stabil förening. Här bor du med direkt närhet till vackra naturomgivningar, grönskande promenadstråk, välsorterad livsmedelsbutik och annan service. På Fatabursvägen bor du bekvämt med cykelavstånd in till centrum och dess breda utbud av restauranger, shopping och caféer. Dessutom når du dessutom Hansa city på kort avstånd. Kommunikationerna är utmärkta med fina cykelvägar, bra bussförbindelser och smidig access till motorväg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Silkeborgsgatan 4, Södra området, Kalmar kommun
  • Mån 29 jul
Silkeborgsgatan 4, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Silkeborgsgatan 4, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Silkeborgsgatan 4

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/6
3 815 kr/mån
24 052 kr/m²

Välkommen till din framtida drömlägenhet på Silkeborgsgatan 4! Lägenheten som är i bra skick erbjuder en imponerande utsikt tack vare att lägenheten ligger på våning 6 av 6. I och med att bostaden är belägen högst upp i huset ger den dig en privat känsla där du har panoramautsikt över omgivningarna. Varje dag kommer du att vakna upp till soluppgångar och avsluta kvällarna med en fantastisk solnedgång på den inglasade balkongen. Planlösning med inbjudande hall där du omgående får en positiv känsla för lägenheten, här finns dimmbara spotlights som även uppenbara sig i köket. Till vänster ligger det helkaklade badrummet och efter det uppenbarar sig det smakfulla köket. Här finns utmärkta matlagningsytor och skicket är mycket bra. Lägenheten har också en inglasad balkong med soligt läge, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller att koppla av med en bok på eftermiddagen. Oavsett väder kommer du att kunna njuta av den fantastiska utsikten från denna bekväma plats. Gemensamt för kök, hall och del av vardagsrummet är att de har nedsänkt tak med dimmbara spotlights. Sovrummet är i utmärkt storlek, har utrymme för stor säng och erbjuder befintliga garderober. Hemmets hjärta är utan tvekan det stora vardagsrummet med generöst fönsterparti över trädtopparna. Rummet storlek möjligggör flertalet möbleringsaltenrativ. Området är en fridfull och trivsam plats med närhet till både natur och citykärna. Här kan du ta avkopplande promenader i närliggande grönområden, eller så tar du dig snabbt och enkelt till stadens pulserande centrum med allt det har att erbjuda, från shopping och restauranger till kultur och nöjen. Missa inte chansen att äga denna ovanliga pärla. Silkeborgsgatan 4 är inte bara en lägenhet, det är en livsstil. Kontakta ansavrig mäklare för att boka en visning och upplev denna underbara plats själv.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrlidsvägen 72, null, Kalmar kommun
  • Tis 30 jul
Norrlidsvägen 72, null, Kalmar kommun, bild 2
Norrlidsvägen 72, null, Kalmar kommun, bild 3

Norrlidsvägen 72

Lägenhet
Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
949 000 kr
75 m²
3.5 rum
vån 1/3
4 760 kr/mån
12 653 kr/m²

På omtyckta Norrlidsvägen 72 saluförs nu denna hemtrevliga markplanslägenhet. Lägenhet är i bra skick och fördelas över 3 rum och kök. Planlösning med hall, stort badrum, kök, två sovrum, vardagsrum och extra sovrum som tidigare var förråd. Utöver det finns ett inglasat uterum och egen trädgårdstäppa som säljarna haft stor glädje utav. I månadsavgiften ingår värme, vatten tv och bredband. Trevligt bostadsområde med närhet till både kommunikationer, service natur och vatten. Välkommen att återkoppla till ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Axel Oxenstiernas väg 3, Skälby, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul
Axel Oxenstiernas väg 3, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Axel Oxenstiernas väg 3, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Axel Oxenstiernas väg 3

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 250 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 5/6
4 043 kr/mån
20 325 kr/m²

På Axel Oxenstiernas väg 3 finns nu möjligheten att förvärva denna stilrent renoverade lägenhet högt upp i huset med hiss direkt från markplan. Det trivsamma hörnläget inbringar ett fantastiskt ljusinsläpp som på ett vackert sätt samspelar med den smakfulla interiören som gör att det går att flytta rakt in och trivas från första stund. Hemmets 61,5 kvadratmeter fördelar sig på ett läckert renoverat kök med svart inredning och vitt kakel, en perfekt kombination av tidlös design och modern bekvämlighet med inslag av lite kaxighet som kommer ta matlagningen till en ny nivå. Köksutrustningen är det inga tvivel på, här är diskmaskin och kyl/frys snyggt integrerat, dessutom finns vinkyl och ett inbyggt vitrinskåp, som kommer sätta extra guldkant på tillvaron. Därtill erbjuds ett spatiöst allrum som ger plats för större soffgrupp och matgrupp samt utgång till den rymliga balkongen i härligt solläge. Sovrummet ger plats för större säng och bjuder på bra förvaring i flertalet garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad maskin som förenklar vardagsbestyren. Välkommen att bo i en stabil och välskött förening med fin gemenskap. Läget är trivsamt med närhet till Skälbys vackra grönområden med öppna ekdungar och stora gräsfält. Lägg därtill goda kommunikationer med bra bussförbindelser och cykelvägar som gör att du smidigt tar dig in till centrum. Inom nära räckhåll finns dessutom välsorterad livsmedelsbutik och annan shopping i Giraffens Köpcentrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredriksskansgatan 9, Fredriksskans, Kalmar kommun
  • Mån 29 jul
Fredriksskansgatan 9, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 2
Fredriksskansgatan 9, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 3

Fredriksskansgatan 9

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 295 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/3
2 741 kr/mån
46 250 kr/m²

Mitt bland vacker arkitektur, hav, stadsliv och anrik historik uppenbarar sig detta unika hem på Fredriksskansgatan 9. Denna vackra lägenhet är den enda i sitt slag och har obotlig charm tack vare en perfekt planlösning och balkar som löper från golv till tak och vägg till vägg. Fördelat över 28 smarta kvadratmeter inryms allt du behöver för att trivas i en lyxig och bekymmerslös vardag. Ta klivet in till den inbjudande hallen som är utformad för att erbjuda både bra förvaring och ge en välkomnande känsla. Rakt fram uppenbarar sig köket som nyligen fräschats upp och som har bra förvaring- och matlagningsytor. I anslutning ligger allrummet som är helt unikt med generösa fönster och karaktäristiska balkar som löper genom hela rummet. Det finns flera fördelar med detta rum då det erbjuder en rad olika inredningsalternativ med plats för matbord, soffa eller säng och smart plats för tv. Härnäst det stora och fräscha badrummet med dusch och kaklade väggar. Avslutningsvis rummet som idag utgörs av en stor klädkammare för den modemedvetna, men som möjliggör ytterligare ett smart alternativ då här finns plats för en 90-säng, vilket innebär att du kan nyttja detta som ett sovrum - få förunnat på 28 kvadratmeter. Inte nog med att du bor på en av Kalmars trevligaste gator, dessutom bor du med absolut närhet till allt Kalmar har att erbjuda i form av uteliv, skolor, shopping, restauranger och havet. Gatan som löper från Fredriksskansbron vars namn fastställdes år 1908 är döpt efter Konung Fredrik den första.

  • Premium
  • Uteplats
Fatabursvägen 17B, Skälby, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul
Fatabursvägen 17B, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 17B, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 17B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
785 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 657 kr/mån
22 754 kr/m²

Varmt välkomna till Fatabursvägen 17B och denna välplanerade lägenhet. Här tar du hissen hela vägen upp till fjärde våningen och får njuta av ett riktigt hem med rikt ljusflöde tack vare fönsterpartiet i allrummet samt takfönster i både allrummet och i kokvrån. Själva lägenheten är välplanerad och erbjuder en enhetlig samt stilsäker interiör. I allrummet förtrollas du av fondväggen med en tapet från William Morris & Co, som på ett smakfullt sätt bryter av de välskötta ytskikten. Tillsammans med det charmiga snedtaket skapas en hemtrevlig atmosfär som kommer att få dig att direkt falla för denna pärla till bostad. Allrummet ger plats för en större soffgrupp och matgrupp samt en säng i den praktiska sovalkoven. Via hallen når du en separat kokvrå, ett fräscht badrum samt en rymlig klädkammare. Denna enrummare är perfekt som förstabostad, studentlägenhet eller varför inte som övernattningslägenhet. Här bor du i en välskött och stabil förening med närhet till allt som vardagen kräver. I området finns grönskande promenadstråk, välsorterade mataffärer, gym och annan service. Utanför porten finns en busshållplats samt fina cykelvägar som smidigt tar dig in till city.

  • Premium
  • Hiss
Skräddaretorpsvägen 17A, Skälby, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug
Skräddaretorpsvägen 17A, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Skräddaretorpsvägen 17A, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Skräddaretorpsvägen 17A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
950 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 884 kr/mån
22 892 kr/m²

Välkommen till Skräddaretorpsvägen 17A – ditt nya hem i en väldigt omtyckt förening. Med sina 41,5 kvadratmeter är lägenheten smart planerad för att maximera utrymmet och skapa en bekymmersfri livsstil. Lägenheten ligger på tredje våningen vilket ger extra ljusinsläpp och en känsla av avskildhet. Det är utan tvekan så att detta hem är perfekt för dig som ska studera, testa ditt första boende eller söker ett mindre hem. Oavsett vad är du garanterad en låg boendekostnad där avgiften på 3003 kronor inkluderar värme, vatten, tv och internet. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande hall som är skapard för att erbjuda bra förvaring i form av klädkammare. Till höger ligger det delvis kaklade badrummet som är i bra storlek och utrustat med tvättmaskin. Rakt fram genom hallen uppenbarar sig hemmets hjärta, det stora allrummet där majoriteten av lägenhetens kvadrat är placerade. Här finns gott om utrymme för både rejäl säng i alkoven och större soffgrupp, härifrån nås lägenhetens inglasade balkong som verkligen ger känslan av ett extra rum. Vidare till köket som har bra matlagningsytor och alltid önskvärd förvaring med mycket skåp. Det är få förunnat med ett ordentligt kök med plats för middagsbord för fyra personer. Denna lägenhet är perfekt för dig som vill bo bekvämt och stilfullt högst upp i byggnaden, med närhet till både natur och stadsliv. Kombinationen av smart design och historisk miljö gör detta till ett hem utöver det vanliga. Missa inte chansen att uppleva denna pärla i Kalmar. Brf Skräddaretorpet är en välskött förening med låg belånin, i området finner du vacker natur, underbara Skälby 4H-gård och matserrvie. Det är ett bra cykelavstånd till universitet och under de regniga dagarna finns det utmärkta bussavgångar. I föreningen finns det både gästlägenhet och festlokal.

  • Premium
  • Balkong
Jägarevägen 10B, Funkabo, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug
Jägarevägen 10B, Funkabo, Kalmar kommun, bild 2
Jägarevägen 10B, Funkabo, Kalmar kommun, bild 3

Jägarevägen 10B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
695 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
2 787 kr/mån
18 289 kr/m²

Välkommen till Jägarevägen 10B i omtyckta Funkabo. Denna enrumslägenhet erbjuder dig som ny ägare ett billigt, smart och bekvämt boende. Med ett ypperligt läge och välskötta interiörer är detta perfekt om även söker det lilla extra i din vardag. Lägenheten tar emot dig med en rymlig hall och en klädkammare, här finns gott om utrymme för dina kläder och tillbehör. Till vänster ligger det helkaklade badrummet. Rakt fram uppenbarar sig köket med gott om förvarings- och arbetsytor. Här lagar du med fördel favoritmåltiden samtidigt som vännerna sitter vid matbordet och umgås. Allrummet utgör tillsammans med köket hemmets hjärta. Rummet har naturlig plats för både soffa och tv-möbel. Utöver det finns en bekväm sovalkov med utrymme för stor säng. en stor balkong som släpper in gott om ljus tillsammans med fönsterpartiet. Detta är helt klart ett rum att trivas i. Området är omtyckt av de som värdesätter närhet till bekvämligheter. En kort promenad tar dig till matbutiker, gym, havet och natursköna områden där du kan njuta av friluftslivet. Samtidigt har du stadens puls inom räckhåll med citykärnan en cykeltur bort. Sammanfattningsvis är Jägarevägen 10B den perfekta platsen för dig som söker ett mindre, kvadratsmart hem i bra skick. Här kan du bo bekvämt, njuta av din omgivning och få ut det mesta av livet. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning!

  • Premium
  • Balkong
Skräddaretorpsvägen 17A, Skälby, Kalmar kommun

Skräddaretorpsvägen 17A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
4 882 kr/mån
17 222 kr/m²

Varmt välkomna till Skräddaretorpsvägen 17A och denna genomgående trerummare bekvämt belägen en halvtrappa upp. Låt dig hänföras av det naturliga ljusinsläppet från de tilltagna fönsterpartierna i två väderstreck som tillsammans med den ljusa interiören skapar en alltigenom luftig atmosfär. Hemmets 81 kvadratmeter fördelar sig på en välkomnande hall som leder dig vidare in i detta trivsamma hem. Direkt till höger ligger det stilrena köket beläget och som går i end tidlös vit nyans. Köket är välutrustat med allt vad som krävs för att laga en god middag. Här finns dessutom plats för matgrupp precis vid fönsterpartiet, perfekt för att samla familjen. I anslutning till köket ligger det generösa vardagsrummet som bjuder på en härlig social yta med plats för större möblemang. Från vardagsrummet når du dessutom den inglasade balkongen som förlänger bostaden och fungerar som ett extrarum under sommarhalvårets alla varma månader. Därtill erbjuds två rymliga och lättmöblerade sovrum samt både badrum och en gäst-WC som förenklar morgonbestyren. Här bor du i en populär och välskött förening på lugnt och trivsamt läge. Utanför porten finns natursköna omgivningar med vackra promenadstråk och på bekvämt avstånd finns välsorterad livsmedelsbutik, förskola/skola, pizzeria, frisör och annan service som kan tänkas behövas. På en kort cykeltur når du Hansa city och dess breda utbud av shopping. In till city tar du dig smidigt via de fina cykelvägarna eller med buss, tack vare de goda kommunikationerna.

  • Balkong
Lidhemsvägen 18D, Lindsdal, Kalmar kommun
  • Sön 4 aug
Lidhemsvägen 18D, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Lidhemsvägen 18D, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Lidhemsvägen 18D

Lägenhet
Lindsdal, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 525 000 kr
66 + 33 m²
3 rum
5 461 kr/mån
23 106 kr/m²

Välkommen till denna härliga trerumslägenhet som blandar modern elegans med praktisk funktionalitet! Denna stilfulla marklägenhet lämnar inget åt slumpen och blir det perfekta boendet om du vill bo med villakänsla i trivsamma kvarter, bilen parkerar du precis utanför dörren. Utvändigt på framsidan bjuder bostaden på ett förråd, på baksidan väntar uteplatsen på hela 33kvm som bjuder in till avkoppling och sociala stunder. Här njuter du av morgonkaffet med sol både morgon och förmiddag. Lindsdal är en charmig stadsdel i Kalmar, känd för sin vänliga atmosfär och närheten till både stadsliv och natursköna områden. Beläget strax utanför Kalmar erbjuder Lindsdal bekvämligheterna av lokala butiker och grönområden samtidigt har du inte längre än 100m till närmsta busshållplats. En harmonisk plats där gemenskap möter bekvämlighet. I Brf Sunnanäng bor du i lugna och natursköna villakvarter med närhet till såväl förskola/skola, vårdcentral, välsorterad matbutik och kommunikationer. I avgiften ingår vatten, värme, kabel-tv och fiberbredband.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 5B, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 5B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
695 000 kr
34,5 m²
1 rum
vån 1/3
2 648 kr/mån
20 145 kr/m²

På skönt läge invid Skälbys trivsamma omgivningar välkomnas du av denna yteffektiva enrummare med genomgående planlösning. Hemmets 34,5 kvadratmeter är optimalt utnyttjade för att skapa en bekväm och funktionell boendemiljö. Interiören är stilfull med ljusa och fräscha ytskikt som ger en känsla av hemtrevnad. Med en låg boendekostnad är denna bostad perfekt för studenten eller för den som önskar en mindre lägenhet på ett bra läge. Denna välplanerade lägenhet bjuder på ett vackert ljusinsläpp genom bostaden med en härlig grönskande vy från fönsterna ut mot föreningens fina innergård. Ett luftigt allrum som ger plats för såväl soffgrupp, säng som matgurpp. Här finns dessutom en fransk balkong som går att öppna upp under sommarens alla varma dagar. Kokvrån går i öppen och social planlösning med allrummet och bjuder på bra arbetsytor samt goda förvaringsmöjligheter i skåp. I hallen finns utmärkt garderobsförvaring för att maximera utrymme, härifrån når du dessutom badrummet med halvkaklade väggar. Denna lägenhet är bekvämt belägen en halvtrappa upp, dessutom finns hiss i huset. Föreningen är välskött och omtyckt, med fina innergårdar, gästlägenhet, bastu, gym och samlingslokal. Läget är perfekt med närhet till lummiga promenadstråk och grönskande natur samtidigt som du på en kort promenad når välsorterad livsmedelsbutik och annan service. In till city tar du dig med enkelhet på en kort cykeltur via de fina cykelvägarna eller om du hellre föredrar att hoppa på bussen finns busshållplatsen bara ett stenkast bort med goda kommunikationer.

  • Premium
  • Hiss
Oxhagsvägen 4B, Oxhagen, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul
Oxhagsvägen 4B, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 2
Oxhagsvägen 4B, Oxhagen, Kalmar kommun, bild 3

Oxhagsvägen 4B

Lägenhet
Oxhagen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 050 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 050 kr/mån
16 535 kr/m²

I lugnt och trivsamt område välkomnas du av denna välplanerade tvårummare med fönster i två väderstreck och balkong i ljuvligt solläge. Här bjuds du in till en rogivande atmosfär med en tilltalande interiör, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och trivsam planlösning med gott om plats för trevliga stunder med nära och kära. Hallen knyter samman bostadens samtliga rum, vilket skapar en alltigenom luftig atmosfär. Direkt till vänster är köket beläget med plats för matgrupp och bredvid är det rofyllda sovrummet beläget. Vardagsrummet bjuder på en härlig social yta som ger plats för större möblemang. Härifrån nås dessutom den mysiga balkongen, där du kan njuta av solen och föreningens grönskande innergård. Lägg därtill ett fräscht badrum med dusch och egna tvättmöjligheter. Ett extra stort plus är de utmärkta förvaringsmöjligheterna i flertalet garderober. Här bor du otroligt bra med en fin grönskande gårdsmiljö, lummig omgivning och endast några minuters cykeltur in till centrum. På bekvämt avstånd finns dessutom Kvarteret Giraffen med sitt breda utbud av bra shopping och trevliga restauranger, gym och annan service som kan tänkas behövas. Kommunikationerna är goda med bra bussförbindelser och smidig access till motorvägen. Varmt välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Ståthållaregatan 52B, Södra området, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug
Ståthållaregatan 52B, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Ståthållaregatan 52B, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Ståthållaregatan 52B

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 325 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 591 kr/mån
23 451 kr/m²

På eftertraktat läge högst upp i huset med genomgående planlösning stoltserar denna tvårummare på Ståthållaregatan 52B. Redan när du tar första klivet in i detta hem hänförs du av den fantastiska rymden, där de väl tilltagna rummen på ett harmoniskt sätt samspelar med det generösa ljusinsläppet från två väderstreck. Vyerna är vackra med natursköna omgivningar precis utanför fönstret. Här går det helt enkelt att trivas från första stund. Hallen är välkomnande och bjuder på bra ytor för att hänga av sig ytterkläder och ytterligare förvaring i klädkammare. Från hallen leds du direkt vidare in i bostadens hjärta, vardagsrummet. Med sin tilltagna yta skapas tillsammans med den ljusa interiören, charmiga fiskbensparketten och det vackra ljusinsläppet en luftig atmosfär med gott om plats för umgänge. Den inglasade balkongen ligger i direkt anslutning till vardagsrummet i härligt solläge och fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets alla varma månader. Köket är smakfullt och utrustat med allt vad som krävs för att laga en god middag. Här finns dessutom plats för en matgrupp om ca 4 personer, perfekt för mysiga middagar med familj och vänner. Bostadens sovrum är i bra storlek, där det med enkelhet rymmer en större säng och erbjuder bra förvaringsmöjligheter i garderober. Badrummet är fräscht och utrustat med dusch. På södra området bor du med perfekt utgångsläge, på bekvämt avstånd når du centrum och universitet samtidigt som du bor i ett grönskande område med närhet till Kalmars ljuvliga smultronställen. På gångavstånd når du Kalmarsundsparken och dess fantastiska badplats, Långvikens beachvolleybollplaner, bastu och vattensports område samt Stensös ljuvliga strövområde. Ett extra stort plus är att det i området finns välsorterad livsmedelsbutik och goda kommunikationer, med busshållplatsen endast ett stenkast bort. Därtill bor du i närhet till köpcentrumet Giraffen, gym och sjukhuset samt annan service.

  • Premium
  • Balkong
Norrlidsvägen 132D, Norrliden, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul
Norrlidsvägen 132D, Norrliden, Kalmar kommun, bild 2
Norrlidsvägen 132D, Norrliden, Kalmar kommun, bild 3

Norrlidsvägen 132D

Lägenhet
Norrliden, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
495 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 2/2
4 255 kr/mån
10 645 kr/m²

På trivsamt och rofyllt läge finns nu möjlighet att förvärva denna kvadratsmarta etta på Norrlidsvägen 132D. En trappa upp välkomnas du via den rymliga balkongen in i detta hem som bjuder på en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck. Med ett fint ljusinsläpp och en alltigenom ljus samt enhetlig interiör skapas en hemtrevlig atmosfär som bara går att uppleva på plats. Den tilltagna balkongen ger plats för större möblemang för att kunna njuta av av den härliga eftermiddags- och kvällssolen med nära och kära. Via balkongen når du hallen med utmärkt förvaring i flertalet garderober. Direkt till vänster finns det stilrena köket som går i en stilren mörk nyans och som bjuder på goda arbetsytor samt bra skåpsförvaring. Här finns dessutom plats för ett större middagsbord vid fönsterpartiet. Vidare in i bostaden öppnar allrummet upp sig med stora fönsterpartier som rofyllt vetter ut mot skogsdungen, med plats för större soffmöblemang och tv-möbel om så önskas. I anslutning till allrummet finns den praktiska sovalkoven som ger plats för större säng och möjlighet till avskärmning. Därtill erbjuds ett fräscht badrum med dusch. På Norrlidsvägen 132D bor du intill vacker natur och grönska samtidigt som du har närhet till allt som vardagen kräver. På bekvämt avstånd finns välsorterad livsmedelsbutik, skola, vårdcentral och annan service. I området finns mysiga promenadstråk i den grönskande omgivningen och goda kommunikationer med busshållplats bara ett stenkast bort samt fina cykelvägar som smidigt tar dig in till stadspulsen.

  • Premium
  • Balkong
Lagmansgatan 6A, Lindö, Kalmar kommun
  • Ons 31 jul
Lagmansgatan 6A, Lindö, Kalmar kommun, bild 2
Lagmansgatan 6A, Lindö, Kalmar kommun, bild 3

Lagmansgatan 6A

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 150 000 kr
45 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 433 kr/mån
25 556 kr/m²

Varmt välkomna till Lagmansgatan 6A och detta trivsamma hem som erbjuder både komfort och bekvämlighet. Med sina två rum och kök, fördelade över 45 välplanerade kvadratmeter, är detta boende perfekt för dig som söker det idealiska hemmet. Hallen fungerar som hjärtat i bostaden och knyter samman lägenhetens samtliga rum, vilket tillsammans med den tilltagna takhöjden skapar en rymd få förunnad. När du kliver in i denna bostadsrätt möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Direkt till vänster från hallen ligger det rymliga vardagsrummet, en trivsam samlingsplats när vänner och familj är på besök. Via vardagsrummet nås den soliga balkongen som rymmer ett trevligt utemöblemang, perfekt för att avnjuta eftermiddagskoppen. Bredvid vardagsrummet är sovrummet trivsamt beläget, med plats för en större säng och utmärkt förvaring i garderober. I anslutning finns det smakfulla köket, utrustat med allt du behöver för att laga en god middag. Badrummet är stort och erbjuder egna tvättmöjligheter som förenklar vardagsbestyren. På Lagmansgatan 6A har du ett perfekt utgångsläge med allt du kan tänkas behöva inom bekvämt gångavstånd. Citykärnan når du endast på en kort promenad, samtidigt som du bor i ett rofyllt och naturskönt läge med vacker grönska och vatten precis runt hörnet. Inom nära räckhåll finns Giraffens köpcentrum med dess breda utbud, gym, bra förskola/skola och goda kommunikationer med bra bussförbindelser och smidig access till E22:an.

  • Premium
  • Balkong
Ståthållaregatan 58C, Södra området, Kalmar kommun
  • Mån 29 jul
Ståthållaregatan 58C, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Ståthållaregatan 58C, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Ståthållaregatan 58C

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 190 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 464 kr/mån
22 243 kr/m²

På eftertraktad adress i södra området har jag nu nöjet att presentera Ståthållaregatan 58C. Ett hem som disponerar över 53,5 välplanerade kvadratmeter, vilka fördelar sig på 2 rum och kök. Planlösningen är genomgående med fönster i två väderstreck som skapar en alltigenom luftig atmosfär. Därtill erbjuds en inglasad balkong i tilltagen storlek som kommer fungera som ett extra rum. Den välplanerade planlösningen bjuder på ett generöst kök med bra plats för matgrupp intill fönsterpartiet samt ett väl tilltaget vardagsrum med fint naturligt ljusinsläpp. Det är även härifrån den inglasade balkongen nås, en självklar favoritplats under årets varma månader. Dessutom erbjuds ett rofyllt sovrum med bra förvaring i flertalet garderober och ett fräscht badrum utrustat med dusch. Utanför porten väntar en stor grönskande innergård med grill- och sittmöjligheter. Här bor du i en populär förening med härlig gemenskap intill mysigt villakvarter och vacker grönska. På cykelavstånd når du city och dess breda utbud av shopping, caféer och restauranger, universitet och stadsliv samtidigt som du bor med närhet till Stensös fina natur och vackra Kalmarsundbadet. I området finns välsorterad livsmedelsbutik, förskola/skola och sjukhus samt goda kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Adelgatan 11A, Funkabo, Kalmar kommun
  • Tor 1 aug
Adelgatan 11A, Funkabo, Kalmar kommun, bild 2
Adelgatan 11A, Funkabo, Kalmar kommun, bild 3

Adelgatan 11A

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 075 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 104 kr/mån
18 067 kr/m²

Högst upp i huset finns nu möjligheten att förvärva denna smakfulla tvårummare i trivsamma Funkabo. Hemmet bjuder på en genomgående planlösning med ljus enhetlig interiör som på ett vackert sätt samspelar med byggårets tidstypiska charm. Med fönster i två väderstreck skapas ett alltigenom fint och naturligt ljusinsläpp som förgyller bostadens hemtrevliga känsla. Du välkomnas av den rymliga hallen som du når samtliga av bostadens rum ifrån. Direkt till höger finns det luftiga vardagsrummet trivsamt beläget med ljus parkett som löper på golvet och som tillsammans med de ljusa ytskikten skapar en känsla av lyx. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen med utsikt över föreningens grönskande innergård. Köket går i stilrent vitt och bjuder på goda arbetsytor och fin maskinell utrustning som ger dig alla förutsättningar för att briljera i köket. Här finns dessutom plats för större matgrupp, perfekt för alla trevliga middagar med familj och vänner. Lägg därtill ett lättmöblerat sovrum med plats för större säng och ett fräscht badrum utrustat med badkar. Här går det alltså att flytta rakt in och trivas från första stund. På Adelgatan 11A bor du på omtyckt läge med närhet till allt som vardagen kräver. Dessutom finns matbutiker, gym, hav och natursköna områden bara en kort promenad bort, samtidigt som du har stadens puls inom räckhåll med citykärnan endast en cykeltur bort.

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 54