Mäklare Kim Gjukaj

Kim Gjukaj

Om mig

Kim Gjukaj, som är född och uppvuxen i Kalmar har god lokalkännedom och ett stort kontaktnät. Kim blev bland annat topp tre i Hemnets gala för alla Sveriges fastighetsmäklare i titeln ¨Årets stjärnskott 2021¨. Han har flera års erfarenhet av försäljning och värdering av bostadsrätter, villor, fritidshus, eller hyresfastigheter. Kundrecensioner vittnar om att han är engagerad, trygg, förtroendeingivande och ärlig. Kim är franchisetagare på Bjurfors Kalmar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kay Wieståls gata 5, Fredriksskans, Kalmar kommun
  • Tis 2 apr
Kay Wieståls gata 5, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 2
Kay Wieståls gata 5, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 3

Kay Wieståls gata 5

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
4 390 000 kr
83 m²
3 rum
vån 3/4
6 208 kr/mån
52 892 kr/m²

Kay Wieståls Gata 5 präglas av hög klass och unik arkitektur som tillsammans med vattnet, vacker utsikt och direkt anknytning till city är något som sällan erbjuds i Kalmar. Alla val i hemmet är noga genomtänkta och lägenheten har extraordinärt ljusinsläpp tack vare balkongdörrarna som finns i varje rum. Parkera bilen i garaget och ta hissen till våning tre för att börja hänföras. Redan i hallen möts du av en exklusiv känsla med kalkstensgolv från Öland som övergår i enhetlig parkett genom övriga rum. Redan här får du känslan av nytt och lyxigt! Kvalitet och komfort präglar varje detalj i lägenheten. Köket från Kvänum tillsammans med det helkaklade badrummet representerade det finaste tillvalspaketet som fanns att välja. Platsbyggda garderober maximerar förvaringsmöjligheterna och golvvärme i hela lägenheten ger en behaglig atmosfär året runt utan synliga element. Stora balkongdörrar suddar ut gränsen mellan inne och ute och ger enastående ljusflöde. Njut av solens första strålar tack vare det höga läget i huset. Förutom att detta är en av Kalmars trevligaste lägenheter, finns det flera andra saker värda att nämna. Hantverket och utförandet av detta vackra projekt är något utöver det vanliga, med fina fasader av lokala materialval i kalksten och cederträ. Läget är unikt, mellan stad och vatten, och du bor som få andra gör. Dessutom har du direkt närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. Har du långväga gäster kan du imponera med föreningens gästlägenhet och takterrassen med grönskande spaljéer och en slående utsikt över staden och Kalmarsund. Varmt välkomna att höra av er för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fältvägen 20, Smedby, Kalmar kommun
  • Tis 2 apr
Fältvägen 20, Smedby, Kalmar kommun, bild 2
Fältvägen 20, Smedby, Kalmar kommun, bild 3

Fältvägen 20

Villa
Smedby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 250 000 kr
118 + 30 m²
4 rum
212 m² tomt

Varmt välkomna detta trivsamma radhus om två plan på Fältvägen 20 i Smedby. Ett välplanerat hem som erbjuder en bekväm boendemiljö, med en yta på 118 och 4 rum är detta radhus perfekt för familjen eller för dig som söker extra utrymme. Direkt när du kliver innanför dörren möts du av utbyggnaden som leder dig vidare in den välplanerade bostaden. Direkt till höger finns det stilrena köket beläget med goda matlagningsytor och vitvaror. Dessutom finns plats för en större matgrupp som rymmer hela familjen. I anslutning till köket finns vardagsrummet beläget som genom den sociala och trivsamma planlösningen bjuder in till umgänge. Lägg därtill ett smakfullt och fräscht badrum, utrustat med dusch samt en praktisk tvättstuga. På övre plan finns den mer privata delen av hemmet, där bostadens samtliga sovrum är belägna, vilka alla är i bra storlek. Vidare finns ytterligare ett badrum och en stor klädkammare. Uteplatsen är trivsam och kommer utnyttjas till fullo under sommarhalvårets alla varma dagar. Här bor du på trivsamt läge och i barnvänligt område med närhet till allt som vardagen kräver såsom förskola/skola, välsorterad livsmedelsbutik och annan service. Dessutom finns goda kommunikationer som gör att du på ett smidigt sätt tar dig in till city.

  • Premium
Kungsgårdsvägen 56C, Skälby, Kalmar kommun
  • Sön 31 mar
Kungsgårdsvägen 56C, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 56C, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 56C

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 595 000 kr
89,7 m²
3 rum
vån 2/2
6 677 kr/mån
17 781 kr/m²

På Kungsgårdsvägen 56C hittar en bostad med perfekt läge i föreningen mot grönområde. En trerummare på ca 90 kvadratmeter i etage. Här erbjudes en perfekt planerad bostad i så gott som nyskick med bland annat härligt ljusinsläpp från tre håll, egen ingång, balkong med morgonsol och ett stort helkaklat badrum med egen tvätthörna! Köket är rejält och erbjuder bra förvaring, trivsam matlagning och intill har du naturligt utrymme för middagsbord med fönstret från två håll som skänker fint ljus. Vardagsrummets storlek möjliggör flertalet inredningsalternativ med gott om plats för soffmöblemang . Detta är helt klart ett rum skapat för umgänge och trivsel. Det finns ett par saker till som måste nämnas. I en redan förvaringsstark lägenhet erbjuds ett stort förråd på innegården. Bo med korta avstånd till skola/förskola, mataffär, fina strövområden och Skälby. Du tar dig snabbt och smidigt in till city. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Silkeborgsgatan 4, Tegelviken, Kalmar kommun
  • Sön 31 mar
Silkeborgsgatan 4, Tegelviken, Kalmar kommun, bild 2
Silkeborgsgatan 4, Tegelviken, Kalmar kommun, bild 3

Silkeborgsgatan 4

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 395 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/6
3 515 kr/mån
24 052 kr/m²

Högst upp på våning 6 hittar vi föreningens kanske finaste 2 rok på Silkeborgsgatan 4! Förvänta dig stora fönsterpartier, fantastiska vyer omgiven av natur. Här får du ett fantastiskt ljusflöde samt en bostad som är i genomgående fräscht skick! Från köket når man en stor inglasad balkong i utmärkt läge med morgon och förmiddags sol där balkongen även är långt ovanför de andra byggnaderna i området. Denna lägenheten är även en av få som har ett extra fönster i vardagsrummet. Föreningen förvaltas av Riksbyggen och är både stabil och trygg. Låg belåning vilket är extra viktigt i dessa tider. Huset finns tillhörande vindsförråd och matkällarförråd samt tvättstuga. Här bor du i populära Tegelviken med underbar natur och bad vid Stensö, Långviken, Länssjukhuset, Universitet, Södercentrum och Kalmarsundsparken på bekvämt cykelavstånd. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sidenvägen 6E, Karlssons Äng, Kalmar kommun
  • Sön 31 mar
Sidenvägen 6E, Karlssons Äng, Kalmar kommun, bild 2
Sidenvägen 6E, Karlssons Äng, Kalmar kommun, bild 3

Sidenvägen 6E

Lägenhet
Karlssons Äng, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
2 195 000 kr
88 m²
4 rum
6 590 kr/mån
24 943 kr/m²

På Sidenvägen 6E saluförs nu denna rymliga marklägenhet om 88 ytterst välplanerade kvadratmeter. Detta är en bostad med moderna bekvämligheter som på ett vackert sätt kombineras med ljus interiör och ett vackert ljusinsläpp som tillsammans skapar en tidlös känsla samt hög boendekvalitet. Bostadens sociala planlösning mellan allrum och kök blir den naturliga platsen för umgänge, där plats finns för såväl större matgrupp som soffhörna. Stilrent och välutrustat kök med goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. I direkt anslutning till köket når du den din egna uteplats. Badrummet är helkaklat med egna tvättmöjligheter som förenklar vardagen. Karlssons äng är ett av Kalmars nyaste bostadsområde med exklusiva villor och nybyggda bostadsrätter. Här bor du på lugnt läge med närhet till allt som vardagen kräver, såsom grönskande omgivningar med vackra promenadstråk, bra serviceutbud och goda kommunikationer som gör att det är smidigt att ta sig in till city. Varmt välkomna att boka in er på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Kungsgårdsvägen 66D, Skälby, Kalmar kommun
  • Sön 31 mar
Kungsgårdsvägen 66D, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 66D, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 66D

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 690 000 kr
89,7 m²
3 rum
vån 2/2
6 677 kr/mån
18 841 kr/m²

På Kungsgårdsvägen 66D hittar du områdets kanske bäst bevarade trerummare på ca 90 kvadratmeter i etage. Här erbjudes en perfekt planerad bostad i så gott som nyskick med bland annat härligt ljusinsläpp från tre håll, egen ingång, balkong med morgonsol och ett stort helkaklat badrum med egen tvätthörna! Köket är rejält och erbjuder bra förvaring, trivsam matlagning och intill har du naturligt utrymme för middagsbord med fönstret från två håll som skänker fint ljus. Vardagsrummets storlek möjliggör flertalet inredningsalternativ med gott om plats för soffmöblemang . Detta är helt klart ett rum skapat för umgänge och trivsel. Det finns ett par saker till som måste nämnas. I en redan förvaringsstark lägenhet erbjuds ett stort förråd på innegården. Bo med korta avstånd till skola/förskola, mataffär, fina strövområden och Skälby. Du tar dig snabbt och smidigt in till city. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Sidenvägen 6K, Karlssons Äng, Kalmar kommun
  • Sön 31 mar
Sidenvägen 6K, Karlssons Äng, Kalmar kommun, bild 2
Sidenvägen 6K, Karlssons Äng, Kalmar kommun, bild 3

Sidenvägen 6K

Lägenhet
Karlssons Äng, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 395 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/4
4 835 kr/mån
25 833 kr/m²

Bekvämt belägen på markplan välkomnas du in i denna trivsamma tvårummare på Sidenvägen 6K. Alltigenom möts du av ljusa och fräscha ytskikt som tillsammans med det fantastiska ljusinsläppet från de tilltagna fönsterpartierna skapar en luftig atmosfär. Här erbjuds ett stilrent och bekymmersfritt boende som gör att du kan flytta in direkt. Första klivet innanför dörren hänförs du av den hemtrevliga känslan, med en inbjudande hall som leder dig direkt vidare in till bostadens sociala delar. Där kök och vardagsrum på ett fint sätt flätas samman och blir den naturliga platsen för sammankomster. Köket är stilrent och välutrustat, perfekt för att briljera med middagen för familj och vänner. Under sommarens alla varma dagar öppnar du mer än gärna upp till den egna uteplatsen som varit riktigt uppskattad av nuvarande säljare. Lägg därtill ett sovrum med plats för större säng och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Dessutom finns möjlighet till egen parkeringsplats för 300 kr/månad. Här bor du i ett av Kalmars nyaste bostadsområde Karlssons äng omgivet av grönska. Läget är trivsamt och lugnt med närhet till allt som vardagen kräver, med välsorterade livsmedelsbutiker och annan service, mysiga promenadstråk och goda kommunikationer som gör det smidigt att ta sig in till city.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Nyslottsgatan 5A, Tegelviken, Kalmar kommun

Nyslottsgatan 5A

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 275 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
5 072 kr/mån
23 182 kr/m²

På omtyckta Tegelviken har det nu blivit dags att presentera ett ljust och rymligt hem på Nyslottsgatan 5A. Hemmet som är 55 kvadratmeter stort erbjuder två rum och kök. Lyxigt är placeringen med gavelläge i huset och med balkong i soligt västerläge! Bostaden har en inbjudande hall med klinker på golvet, ett totalrenoverat kök, ett fräscht badrum med samt genomgående lagt parkettgolv som följer hela bostaden. Utöver det finns ett rejält sovrum. Bostaden erbjuder bra förvaring, och det finns även två förråd utöver garderoberna i lägenheten, ett på vinden och ett i källaren. Välskött förening med mysiga innergårdar och fina faciliteter att tillgå i bastu, gym, övernattningslägenhet, hobbyrum och gillestuga. I månadsavgiften ingår dessutom tv, bredband och telefoni från Telia. I huset finns tillhörande stort vindsförråd samt matkällare, cykelförråd och tvättstuga. Hissen går hela vägen upp till vind och hela vägen ner till källare. På Nyslottsgatan 5A bor du med gångavstånd till förskola/skola, härlig natur, havet, service och kommunikationer.

  • Balkong
  • Hiss
Gullvivegatan 8B, Färjestaden, Mörbylånga kommun
  • Ons 3 apr
Gullvivegatan 8B, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Gullvivegatan 8B, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Gullvivegatan 8B

Lägenhet
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Bjurfors Kalmar
1 975 000 kr
81 m²
4 rum
vån 1/2
6 380 kr/mån
24 383 kr/m²

I populärt område ligger denna väldisponerade fyra om 81 kvm. Bekvämt belägen i markplan utan trappsteg och med två fina uteplatser. På framsidan en stenlagd uteplats med förmiddagssol och på baksidan en tilltagen altan med utmärkt västerläge där solen kan avnjutas från eftermiddag till kväll. Båda uteplatserna är försedda med eluttag. I bostaden finns ett helkaklat badrum med golvvärme samt kombinerad tvättmaskin. Tre sovrum, varav det ena är väl tilltaget. I samtliga sovrum finns garderober, utöver detta har du en klädkammare i närhet av sovrummen. Bostadsrättsföreningen har en gemensam innergård. Man har även gemensamma miljörum, gångvägar, grusgångar, lekplats, gräsytor samt parkeringsplatser. Fiber finns i samtliga lägenheter. Till bostaden hör ett förråd precis i anslutning till uteplatsen på framsidan och parkeringsplats finns tillgänglig att hyra. På Gullvivegatan 8B bor du i ett lugnt område med närhet till det mesta som underbara Färjestaden har att erbjuda! Med korta avstånd till såväl rogivande natur och vacker havsmiljö som skolor och all nödvändig service bor man bra.

  • Premium
  • Uteplats
Perstorpsvägen 16, Skälby, Kalmar kommun
  • Sön 31 mar

Perstorpsvägen 16

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
3 450 000 kr
96 m²
4 rum
vån 3/7
5 654 kr/mån
35 938 kr/m²

Kör ner med bilen i garaget och ta hissen hela vägen upp till bostaden. På Perstorpsvägen 16 får du en enkel och bekväm parkering samt smidig åtkomst till ditt våningsplan. Bostaden erbjuder bland annat ljusinsläpp från tre olika håll, en fantastisk balkong i vinkel samt en väldigt genomtänkt planlösning. Köket tillsammans med vardagsrum som har stora fönsterpartier i öppen planlösning gör bostaden social och även väldigt lätt att möblera. Bostaden erbjuder 3 sovrum i bra storlekar, föräldrasovrummet med egen utgång till balkongen. Utöver detta även stort badrum med tvätt samt gästtoalett. Perfekt när man är fler i familjen! Giraffen köpcentrum har du gångavstånd till, där erbjuds massvis med shopping- och nöjesalternativ. En kort promenad åt andra sidan byggnaden så når du Skälby med des fina grönområde, perfekta för promenader, löpning eller picknickar med familjen. Närheten till förskolor och skolor en stor fördel.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ståthållaregatan 32A, Södra området, Kalmar kommun

Ståthållaregatan 32A

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
995 000 kr
38,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 468 kr/mån
25 844 kr/m²

Välkomna till perfekt planerade 38,5kvm. Plats för dubbelsäng och gott om garderober i separat sovrum. Bostaden erbjuder ett generöst tilltaget kök i gott skick, gott om förvaring och ett lättmöblerat vardagsrum. Ett skräddarsytt hem för dig som letar två rum och kök i ett naturskönt och centralt område med Ica södercentrum ett stenkast bort. Populära söder med dess fina bebyggelse i kombination med grönska och närheten till allt gör detta till ett svårslaget område och det är inte svårt att förstå varför detta har blivit av Kalmars absolut populäraste områden att bosätta sig på. Till lägenheten hör ett vindsförråd och mindre matkällarförråd.

  • Balkong

Visar alla 11