Mäklare Ludwig Johansson

Ludwig Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Funkabovägen 48, Funkabo, Kalmar kommun
  • Mån 5 aug
Funkabovägen 48, Funkabo, Kalmar kommun, bild 2
Funkabovägen 48, Funkabo, Kalmar kommun, bild 3

Funkabovägen 48

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 695 000 kr
79 m²
4 rum
vån 2/2
4 995 kr/mån
21 456 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva denna smakfulla gavelfyra där fönster i tre väderstreck skapar ett vackert ljusinsläpp. Under de senaste åren har kök och badrum samt merparten av ytskikten renoverats, vilket gör att du kan flytta in och börja trivas omgående. Uteplatsen på loftgången erbjuder morgonsol och på eftermiddagen och kvällen levererar balkongen mer av samma vara. Energikostnaderna hålls nere av en effektiv luftvärmepump som dessutom ger skön svalka under varma sommardagar. Samtliga av bostadens tre sovrum är i bra storlek som även går att nyttja som kontor, hobby- eller gästrum. Det tilltagna vardagsrummet erbjuder härligt soffhäng och här finns två stora fönster i västerläge. I köket finns det utrymme för ett ordentligt middagsbord där du och dina gäster kan äta och umgås. Det stilrent renoverade badrummet är helkaklat med golvvärme. Här finns en rejäl dusch samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I gårdsbyggnaden finns en fräsch, gemensam tvättstuga och uppvärmda förråd för förvaring. Som boende har du även tillgång till låsbart cykelgarage samt grillplats. Läget, med villor och en skogsdunge som grannar, är utmärkt. Cykelväg hela vägen in till citykärnan och busshållplats precis runt knuten. För den som pendlar är det smidig access till Ölandsleden och E22:an. I området finns promenadstråk vid vattnet och vacker grönska. Gång- och cykelavstånd till en handfull stränder samt livsmedelsbutik, gym och annan service.

  • Premium
  • Balkong
Fatabursvägen 13, Skälby, Kalmar kommun
  • Imorgon
Fatabursvägen 13, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 13, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 13

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
995 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/4
3 777 kr/mån
19 900 kr/m²

Nu presenteras äntligen Fatabursvägen 13, ett hem omgivet av vacker grönska och fin natur, med bekvämt avstånd in till centrum så är det inte svårt att förstå varför detta är ett trivsamt läge. Utöver det har stora delar renoverats och på så vis är de bara att ställa in möblerna och trivas från första stund. Med hiss direkt från markplan tar du dig bekvämt upp till andra våningen och välkomnas av denna effektivt planerade tvårummare där varje rum har sin givna funktion och möbleringens möjligheter som i stort sätt sköter sig själv. Lägenheten är i klanderfritt skick med väl valda detaljer och smakfulla materialval som genomsyrar hela bostaden. Detta är kort sagt en riktig pärla med allt man kan önska sig. Hemmets hela 50 kvadratmeter fördelar sig på ett rymligt sovrum, stort vardagsrum, kök med matplats och hel kyl samt frys samt ett fräscht badrum. Därtill erbjuds en ljuvlig inglasad balkong som förlänger lägenheten under sommarhalvårets alla varma månader. Välkommen att bosätta dig i ett eftertraktat kvarter samt i en välskött och stabil förening. Här bor du med direkt närhet till vackra naturomgivningar, grönskande promenadstråk, välsorterad livsmedelsbutik och annan service. På Fatabursvägen bor du bekvämt med cykelavstånd in till centrum och dess breda utbud av restauranger, shopping och caféer. Dessutom når du dessutom Hansa city på kort avstånd. Kommunikationerna är utmärkta med fina cykelvägar, bra bussförbindelser och smidig access till motorväg.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fatabursvägen 1A, Skälby, Kalmar kommun
Fatabursvägen 1A, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Fatabursvägen 1A, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Fatabursvägen 1A

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 550 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 702 kr/mån
21 088 kr/m²

Varmt välkommen till Fatabursvägen 1A, denna magnifika trerummare har ett eftertraktat läge med fönster i tre vädersträck. Här har varje detalj noggrant valts ut för att skapa en harmonisk och stilfull atmosfär. Med det slående gavelläget får du ett fantastiskt ljusinsläpp på de stora ytorna som snart blir dina! Redan vid första steget in i den välkomnande hallen möts du av praktisk klinker och smakfull inredning som genomsyrar hela bostaden. Via hallen nås det stora badrummet med fönster och ett av sovrummen. Vidare uppenbarar sig det rymliga vardagsrummet som är rätt plats för både avkoppling och underhållning. Via sällskapsrymmet nås den inglasade balkongen – perfekt för loungemöbler och avkopplande stunder. Det eleganta köket har alla rätt för dig som ställer höga krav på dina matlagninsmöjligheter, det finns ingen bättre plats för att avjnjuta kulinariska stunder och sociala samkväm med nära och kära på. Från vardagsrummet når du hemmets andra sovrum, där den eleganta känslan fortsätter med sobra färgval, lyxig heltäckningsmatta och praktiska skjutdörrsgarderober som erbjuder utmärkt förvaring. Ett stort plus är att du bekvämt tar dig upp med hiss till lägenheten. På Fatabursvägen 1A bor du i en stabil och välskött förening med ett grönskande läge. I området finns vackra promenadstråk, en välsorterad livsmedelsbutik och annan service. På kort cykelavstånd finner du citykärnans utbud av shopping och restauranger. Dessutom har du goda kommunikationsmöjligheter med buss, och det korta avståndet till motorvägarna underlättar vardagen för dig som pendlar med bil. Välkommen till ett hem där trivsel och kvalitet möts på bästa sätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 2
Fredriksskanstorget 6, Fredriksskans, Kalmar kommun, bild 3

Fredriksskanstorget 6

Lägenhet
Fredriksskans, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
2 750 000 kr
59 m²
2 rum
vån 5/5
5 439 kr/mån
46 610 kr/m²

Högst upp på våning 5 på Fredriksskanstorget 6 hittar vi denna lägenhet som präglas av hög klass och unik arkitektur som tillsammans med vattnet, vacker utsikt och direkt anknytning till city är något som sällan erbjuds i Kalmar. Alla val i hemmet är noga genomtänkta och lägenheten har extraordinärt ljusinsläpp samt en balkong med kvällssol! Läget är unikt, mellan stad och vatten, och du bor som få andra gör. Dessutom har du direkt närhet till allt som behövs för en bekväm vardag. I föreningen har du bla gemensamhetslokal med övernattningsmöjligheter. Kvarnholmens shopping och uteliv i absolut närhet. Varmt välkomna att höra av er för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rällavägen 37, null, Borgholms kommun
Rällavägen 37, null, Borgholms kommun, bild 2
Rällavägen 37, null, Borgholms kommun, bild 3

Rällavägen 37

Villa
Borgholms kommun
Bjurfors Kalmar
2 850 000 kr
62 m²
2 812 m² tomt

På rofyllt läge ombäddad av vacker natur presenteras nu den unika möjligheten att förvärva denna pittoreksa ölandsidyll i Rälla. Här erbjuds en stor tomt med grönskande trädgård, mysig hage, stall med fyra boxar, ett charmigt hus samt gäststuga. På Rällavägen 37 kan helt enkelt drömmen om att bo i fullständig Ölandscharm gå i uppfyllelse. Via de vackra pardörrarna välkomnas du in i det röda huset på hela 60 kvadratmeter. Direkt när du kliver innanför dörrarna sätter du sätter fötterna på det ljuvliga plankgolvet och slås av denna luftiga pärla som har den perfekta kombinationen av tidstypisk charm och modern stilfullhet. Alltigenom löper den ljusa interiören med röda inslag som skapar en enhetlig atmosfär. På entréplan erbjuds goda sällskapsytor med ett vardagsrum som har öppet upp till nock med karaktäristiska balkar som förgyller den hemtrevliga känslan. Dessutom finns en kamin som höjer mysfaktorn rejält. Ett kök som går i en härlig röd nyans med vackert fönsterparti där solen vackert lyser in samtidigt som bullarna gräddas i ugnen. I anslutning finns också trivsam matplats vid fönstret som bjuder in till mysiga middagar. Trappan leder dig upp till loftet med som bjuder dig på en trivsam sovplats och fin utblick över vardagsrummet. Trädgården bjuder på fina grönytor, fruktträd, buskar och mysiga stenlagda uteplatser som bjuder in till härliga stunder i sommarvärmen. Läget är perfekt med grönskande omgivningar och vackra promenadstråk. På andra sidan vägen finns ett omtyckt naturresarvat för dig som är en vän av golf spelas otroligt fin golv på Ekerums golfresort. Utöver det finns skola i området. På en kort cykeltur når du vattnet för att kunna ta ett uppfriskande dopp under sommarens varmaste dagar. Här bor du med närhet till såväl Färjestaden som Borgholm samt smidig access som till Ölandsbron som smidigt tar dig över till fastlandet.

  • Premium
Valsplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun
Valsplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Valsplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Valsplan 6

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
2 750 000 kr
170 m²
5 rum
949 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska familjevilla i eftertraktade Lindsdal – en oas för er som värdesätter både komfort och närhet till en trygg och barnvänlig omgivning. Här erbjuds en unik möjlighet att förverkliga era drömmar om ett harmoniskt hem, där varje detalj är genomtänkt för att skapa en optimal livsstil för hela familjen. Med en imponerande boyta om hela 170 kvadratmeter finns här gott om utrymme för såväl gemensamma aktiviteter som privata stunder. Det generösa vardagsrummet blir hjärtat i ert nya hem – en plats där ni kan samlas kring den mysiga eldstaden under kalla vinterkvällar eller släppa in sommarens ljus genom de stora fönstren som öppnar upp mot den grönskande trädgården. Köket är inte bara en plats att laga mat, det är även en samlingspunkt för familj och vänner. Här har ni gott om utrymme att både laga och avnjuta måltider tillsammans. Den insynsskyddade tomten skapar en privat sfär där ni kan njuta av trädgårdens lugn och ro, och den stora terrassen blir en naturlig förlängning av ert vardagsrum under varma dagar. Med sina fyra rymliga sovrum erbjuder detta hem en flexibilitet för familjen att växa. Varje medlem får sin egen plats att dra sig tillbaka till, samtidigt som de sociala ytor finns där för samvaro och gemenskap. Huset är smart planerat för att passa moderna familjers behov och livsstil. Garaget med uppfart ger inte bara praktisk förvaring utan är även en plats för den bilintresserade eller den som önskar utrymme för hobbyverksamhet. Dessutom blir den återvändsgata som huset är beläget på en extra trygg plats för era barn att leka och utforska på. Lindsdal är mer än bara en plats att bo på – det är en levande gemenskap där närheten till skolor, grönområden och nödvändiga bekvämligheter gör vardagen smidig och enkel. Detta är inte bara ett hus, det är en investering i er familjs framtid och välbefinnande. Välkommen till er nya drömbostad!

  • Premium
Norrgårdsgatan 3A, Norrgård, Kalmar kommun
  • Mån 29 jul
Norrgårdsgatan 3A, Norrgård, Kalmar kommun, bild 2
Norrgårdsgatan 3A, Norrgård, Kalmar kommun, bild 3

Norrgårdsgatan 3A

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 850 000 kr
58,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 023 kr/mån
31 624 kr/m²

På Norrgårdsgatan 3A saluförs nu denna hemtrevliga lägenhet om 58,8 ytterst välplanerade kvadratmeter på omtyckta Norrgård. Detta är hemmet för dig som vill ställa in möblerna, bo med absolut kvalité och trivas från första sekund. Denna kvadratsmarta trerummare erbjuder helkaklat badrum med tvättmaskin, stilsäkert kök, rikt ljusinsläpp och en stor inglasad balkong. Utöver bra skick har hemmet flera fördelar. Bland annat den mycket välförvaltade föreningen som med sina låga avgifter ger dig som ny ägare en behaglig boendekostnad med en avgift på 3 072 som inkluderar värme, vatten, tv och internet! Genomtänkt planlösning med inbjudande hall som bidrar till en känsla av rymd. Direkt till vänster ligger det smakfulla köket som är skapat för dig som gilla matlagning. Vidare i hallen ligger lägenheten båda sovrum i följd. Ett av rummen är mindre och ett större med plats för dubbelsäng. Båda rummen har befintlig garderobsförvaring. Det helkaklade badrummet har tvättmaskin. Vardagsrummet utgör hemmets naturliga samlingsplats när vänner och familj är på besök, här finns gott om plats för soffmöblemang och middagsbord. I detta ljusa och familjära rum finns utgång till den soliga balkongen som säljaren spenderat oräkneliga timmar på. Den ovan nämnda föreningen är en av Kalmars bästa med förmånliga avgifter, låg belåning, centralt läge och fina faciliteter som bland annat gästlägenhet. Det är cykel-/gångavstånd till centrum, gångavstånd till Giraffen med rejält utbud av shopping och service samt kommunikationer och natur inom kort avstånd.

  • Premium
  • Balkong
Djursviksvägen 32, Djursvik, Torsås kommun
Djursviksvägen 32, Djursvik, Torsås kommun, bild 2
Djursviksvägen 32, Djursvik, Torsås kommun, bild 3

Djursviksvägen 32

Villa
Djursvik, Torsås kommun
Bjurfors Kalmar
1 600 000 kr
90 + 24 m²
3 rum
956 m² tomt

Välkommen till fridfulla Djursviksvägen 32 i omtyckt havsnära läge. För dig som längtar efter lugn och ro är detta den perfekta tillflyktsorten under hela, eller stora delar av året. När du kliver in på fastigheten möts du av två trevliga hus, var och en med sin egen karaktär och funktion. Huvudhuset är ett harmoniskt boende som är skräddarsytt för att umgås och trivas. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en atmosfär av gemenskap och trivsel. Här finns även ett rymligt badrum och två tilltagna sovrum för avkopplande nätter. Dessutom finns ett inglasat uterum som säljarna spenderat oräkneliga timmar i, och en värmande eldstad centralt placerad i huset som sprider både värme och mysfaktor. Det andra huset är en pärla för gäster eller familjemedlemmar som önskar sin egen privata sfär. Här finns et tsovrum och kök i öppen planlösning till sällskapsyta. Tomten är en grönskande oas där det finns gott om utrymme för parkering av bilar och för barnens lek. Sammanfattningsvis är denna hemtrevliga villa en idyllisk plats där du kan låta stressen från vardagen rinna av dig och helt enkelt bara vara. Med sina bekvämligheter och naturnära omgivningar erbjuder det en harmonisk tillflyktsort där du kan återfå energi och njuta av livets enkla glädjeämnen.

  • Premium
Stamvägen 31, Djurängen, Kalmar kommun
  • Imorgon

Stamvägen 31

Lägenhet
Djurängen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 495 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/4
4 440 kr/mån
22 652 kr/m²

På omtyckta Stamvägen saluförs nu en mycket smakfull tvårumslägenhet där allt fortfarande känns som nytt. Med hiss direkt från markplan tar du dig bekvämt upp till denna stilrena och moderna hörntvåa. Hemmets 66 kvadratmeter är välplanerade och bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, som kommer bli den självklara platsen mysiga häng med familj och vänner. Härifrån når du den rymliga balkongen som bjuder in till trevliga fikastunder i solen. Köket går i smakfullt vitt och bjuder på bra arbetsytor och utmärkt förvaring. Sovrummet är rofyllt och väggarna har jordnära toner, perfekt för en god natts sömn. Dessutom finns gott om plats med förvaring i en rymlig klädkammare/förråd. Badrummet är helkaklat och bjuder på egna tvättmöjligheter. På Stamvägen 31 bor du på trivsamt läge med direkt närhet till grönskande natur samtidigt som du bor med närhet till allt som vardagen kräver. I området finns mysiga promenadstråk, välsorterad livsmedelsbutik gym och annan service. Bara ett stenkast bort finns busshållplats och för den som gillar att cykla tar du dig med enkelhet till citykärnan via de fina cykelvägarna.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Strömgatan 3B, Kvarnholmen, Kalmar kommun

Strömgatan 3B

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 510 kr/mån
39 342 kr/m²

På en lugn och skyddad innergård finns den här riktigt välplanerade och ombonade ettan. Det här är en bostad som bjuder på såväl funktion som gott om hemtrevnad. Lägenheten gör rum för allt det som en bostad för en person behöver. Vi vågar tro att du kommer att stormtrivas från först stund när du har flyttat in. Entrén som hälsar dig välkommen gör plats för såväl ytterkläder som skor. Efter hallen möter du ett kök med matplats. Matplatsen gör plats för ett möblemang där 4-6 personer får plats att sitta ner, umgås och äta gott. Här kan dina gäster hålla dig sällskap samtidigt som du tillreder maten. Nästa del av bostaden är det kombinerade sov- och sällskapsrummet. Här har nuvarande ägare precis satt in bra med garderober som självklart följer köpet. I övrigt gör rummet plats för stor soffa, soffbord, TV och säng. Med en smart möblering får allt plats, allt det som behövs för att både du och dina vänner som kommer besöka ska trivas. I föreningen finns en gästlägenhet som du som medlem kan hyra, perfekt om du får långväga gäster på besök. Det finns också ett gym som du kan nyttja samt ett mindre bibliotek. Här på Strömgatan 3B bor du lugnt samtidigt som du har hela Kvarnholmens utbud och bekvämligheter runt hörnet. En kort promenad tar dig till restauranger, shopping, gym, mataffär, universitet mm. Kommunikationsmöjligheterna är optimala med närhet till tågstation och busshållplats. Du har en förmånlig månadsavgift på 1887 kr/mån. Välkommen att bo bra till en fin månadskostnad!

Visar alla 10