Mäklare Ludwig Johansson

Ludwig Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Valsplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun
 • Sön 5 maj
Valsplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Valsplan 6, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Valsplan 6

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
2 750 000 kr
170 m²
5 rum
949 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska familjevilla i eftertraktade Lindsdal – en oas för er som värdesätter både komfort och närhet till en trygg och barnvänlig omgivning. Här erbjuds en unik möjlighet att förverkliga era drömmar om ett harmoniskt hem, där varje detalj är genomtänkt för att skapa en optimal livsstil för hela familjen. Med en imponerande boyta om hela 170 kvadratmeter finns här gott om utrymme för såväl gemensamma aktiviteter som privata stunder. Det generösa vardagsrummet blir hjärtat i ert nya hem – en plats där ni kan samlas kring den mysiga eldstaden under kalla vinterkvällar eller släppa in sommarens ljus genom de stora fönstren som öppnar upp mot den grönskande trädgården. Köket är inte bara en plats att laga mat, det är även en samlingspunkt för familj och vänner. Här har ni gott om utrymme att både laga och avnjuta måltider tillsammans. Den insynsskyddade tomten skapar en privat sfär där ni kan njuta av trädgårdens lugn och ro, och den stora terrassen blir en naturlig förlängning av ert vardagsrum under varma dagar. Med sina fyra rymliga sovrum erbjuder detta hem en flexibilitet för familjen att växa. Varje medlem får sin egen plats att dra sig tillbaka till, samtidigt som de sociala ytor finns där för samvaro och gemenskap. Huset är smart planerat för att passa moderna familjers behov och livsstil. Garaget med uppfart ger inte bara praktisk förvaring utan är även en plats för den bilintresserade eller den som önskar utrymme för hobbyverksamhet. Dessutom blir den återvändsgata som huset är beläget på en extra trygg plats för era barn att leka och utforska på. Lindsdal är mer än bara en plats att bo på – det är en levande gemenskap där närheten till skolor, grönområden och nödvändiga bekvämligheter gör vardagen smidig och enkel. Detta är inte bara ett hus, det är en investering i er familjs framtid och välbefinnande. Välkommen till er nya drömbostad!

 • Premium
Skräddaretorpsvägen 17B, Skälby, Kalmar kommun
 • Borttagen före visning
Skräddaretorpsvägen 17B, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Skräddaretorpsvägen 17B, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Skräddaretorpsvägen 17B

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 650 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/3
4 882 kr/mån
20 370 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Ståthållaregatan 32C, Södra området, Kalmar kommun
 • Tis 23 apr kl 16:30
Ståthållaregatan 32C, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Ståthållaregatan 32C, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Ståthållaregatan 32C

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 275 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/3
5 361 kr/mån
27 128 kr/m²

Två trappor upp välkomnas du av denna 40-talstvåa med modern charm. Låt dig hänföras av de tidtypiska detaljerna med fiskbensparkett i vardagsrum och ljuvligt brädgolv i sovrum, som på ett vackert sätt kombineras med de alltigenom ljusa ytskikten. Tillsammans med den kvadratsmarta planlösningen om hela 47 kvadratmeter skapas ett hem att trivas i. Hallen är inbjudande med ett fint naturligt ljusinsläpp från tre väderstreck, tack vare att du når bostadens samtliga rum härifrån. Direkt till höger finns det luftiga vardagsrummet beläget som bjuder på en bra social yta, perfekt för alla mysiga häng med såväl vänner som familj. Under sommarens alla varma dagar kommer balkongen vara den naturliga platsen att umgås på, där du mer än gärna avnjuter en kopp kaffe samtidigt som du blickar ut över de vackra solnedgångarna. Bredvid vardagsrummet ligger det stilrena köket, som kommer gör middagsbestyren till en fröjd. I anslutning till köket finns trivsam matplats precis vid gavelfönstret. Sovrummet är rymligt och lättmöblerat som med enkelhet rymmer en större säng. Lägg därtill ett fräscht badrum utrustat med ett badkar som du gärna tappar upp när du känner dig lite extra frusen. Läget är utmärkt med bekvämt gång- och cykelavstånd in till centrum med allt vad det innebär i form av bra shopping, trevliga restauranger och mysiga caféer samt universitetet. Bara ett stenkast bort finns Södercentrums välsorterade livsmedelsbutik och flertalet pizzerior. Med grönskande omgivningar och havet på promenadavstånd, med fina badplatser är det svårt att inte trivas här på södra området. Varmt välkommen att upptäcka denna pärla själv!

 • Premium
 • Balkong
Hemvägen 41, Vimpeltorpet, Kalmar kommun
 • Mån 22 apr
Hemvägen 41, Vimpeltorpet, Kalmar kommun, bild 2
Hemvägen 41, Vimpeltorpet, Kalmar kommun, bild 3

Hemvägen 41

Lägenhet
Vimpeltorpet, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 625 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/1
3 709 kr/mån
29 545 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva detta smakfulla brf-radhus på Hemvägen 41. Ett perfekt boende för dig som söker något bekvämt och lättskött med egen uteplats. Här erbjuds det bästa av två världar, med alla de fördelar som det innebär att bo i en bostadsrätt samtidigt som du får den härliga huskänslan med uteplats på såväl framsida som baksida. Hemmets 55 kvadratmeter är välplanerade och fördelar sig på en stor inbjudande hall som ger en positiv första känsla. Direkt till höger finns det helkaklade badrummet beläget och bjuder på bekvämligheter som golvvärme och tvättmaskin/torktumlare. Stilrent kök med generös takhöjd, stora fönsterpartier och gott om utrymme för matbord. Vidare genom hallen uppenbarar sig det luftiga sällskapsrummet med total mysfaktor. Här finns fönster från golv till tak, fina golv och fräscha ytskikt som är ett genomgående tema för hela bostaden. Rummet erbjuder flertalet inredningsalternativ och är en härlig plats att avsluta dagen på. Via rummet finns utgång till den ljuvliga uteplatsen som säljarna haft stor glädje utav. Hemmets rofyllda sovrum nås via vardagsrummet och ger med harmoniska toner samt härliga rymd en god natts sömn. Vimpeltorpet är ett av Kalmars snabbast växande stadsdelar och det är inte svårt att förstå varför med sitt trivsamma läge och barnvänliga område. Du bor med direkt närhet till grönskande och vacker natur samtidigt som du har bekvämt avstånd in till centrum. Lägg därtill goda kommunikationer och närhet till förskola/skola, golfbana samt annan service.

 • Premium
 • Uteplats
Axel Oxenstiernas väg 3, Skälby, Kalmar kommun
 • Lör 27 apr
Axel Oxenstiernas väg 3, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Axel Oxenstiernas väg 3, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Axel Oxenstiernas väg 3

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 250 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 5/6
4 043 kr/mån
20 325 kr/m²

På Axel Oxenstiernas väg 3 finns nu möjligheten att förvärva denna stilrent renoverade lägenhet högt upp i huset med hiss direkt från markplan. Det trivsamma hörnläget inbringar ett fantastiskt ljusinsläpp som på ett vackert sätt samspelar med den smakfulla interiören som gör att det går att flytta rakt in och trivas från första stund. Hemmets 61,5 kvadratmeter fördelar sig på ett läckert renoverat kök med svart inredning och vitt kakel, en perfekt kombination av tidlös design och modern bekvämlighet med inslag av lite kaxighet som kommer ta matlagningen till en ny nivå. Köksutrustningen är det inga tvivel på, här är diskmaskin och kyl/frys snyggt integrerat, dessutom finns vinkyl och ett inbyggt vitrinskåp, som kommer sätta extra guldkant på tillvaron. Därtill erbjuds ett spatiöst allrum som ger plats för större soffgrupp och matgrupp samt utgång till den rymliga balkongen i härligt solläge. Sovrummet ger plats för större säng och bjuder på bra förvaring i flertalet garderober. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad maskin som förenklar vardagsbestyren. Välkommen att bo i en stabil och välskött förening med fin gemenskap. Läget är trivsamt med närhet till Skälbys vackra grönområden med öppna ekdungar och stora gräsfält. Lägg därtill goda kommunikationer med bra bussförbindelser och cykelvägar som gör att du smidigt tar dig in till centrum. Inom nära räckhåll finns dessutom välsorterad livsmedelsbutik och annan shopping i Giraffens Köpcentrum.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lindölundsgatan 19, Lindö, Kalmar kommun
 • Tis 23 apr
Lindölundsgatan 19, Lindö, Kalmar kommun, bild 2
Lindölundsgatan 19, Lindö, Kalmar kommun, bild 3

Lindölundsgatan 19

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 750 000 kr
58,4 m²
2 rum
vån 1/3
4 195 kr/mån
29 966 kr/m²

På omtyckt och eftertraktat läge saluförs nu en denna eleganta markplanstvåa på natursköna Lindö. Drömmen att bo mitt i stan med egen igång med absolut närhet till Kalmars alla härligheter är nu möjlig! Hemmet är perfekt för dig som vill ställa in möblerna och trivas från första stund. Från det att du kliver in i hemmet för då en en känsla av trivsel. Rakt fram ligger det helkaklade badrummet som är i utmäkrt skick. Till höger uppenbarar sig det stilrena köket med bra förvaring och tilltagna matlagningsytor. Lägg därtill ett rofyllt placerat sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Hemmets samlingsplats utgörs av det vackra vardagsrummet med utgång till uteplatsen. Låt dig hänföras av den unika takhöjden på 3,25 meter i rummet som har utrymme för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når du lägenhetens egna insynsskyddade uteplats, en unik oas mitt i city. Här kommer det att spenderas många härliga sommardagar med familj och vänner. Här bor du på absoluta drömläge med gångavstånd till stadskärnan med allt vad det innebär i form av bra restauranger, mysiga caféer och shopping samt universitetet och kulturella evenemang. Dessutom finns gym och livsmedelsbutiker på nära avstånd. Bara ett stenkast bort finns grönskande promenadstråk vid vattnet.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Vita lammets väg 28, Björkenäs, Kalmar kommun
 • Ons 24 apr
Vita lammets väg 28, Björkenäs, Kalmar kommun, bild 2
Vita lammets väg 28, Björkenäs, Kalmar kommun, bild 3

Vita lammets väg 28

Lägenhet
Björkenäs, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 775 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/2
8 589 kr/mån
16 284 kr/m²

På eftertraktade Vita lammets väg saluförs nu äntligen detta tvåplansradhus. Hit flyttar du som vill kombinera lyxen av att ha en bostadsrätt som kräver lite skötsel, men som vill ha den ultimata villakänslan tack vare två soliga uteplatser samt egen trädgårdstäppa på både bak- och framsida. Tack vare den genomtänkta planlösningen och den lugna placeringen i område kommer du bo med fullständig harmoni. Parkera bilen i carporten för att sedan via den egna täppan ledas fram till ditt nya hem. Du kliver innanför dörren och välkomnas av den den inbjudande hallen. Till vänster ligger köket som har gott om plats för matbord, i anslutning ligger den egna tvättstugan. Härnäst uppenbarar sig det renoverade badrummet som är i utmärkt skick. Utöver det erbjuder entréplanet på tilltagna sällskapsytor med ett rymligt vardagsrum, härifrån nås det inglasade uterummet som verkligen uppskattats av nuvarande ägare. Vidare kommer täppan med härlig eftermiddag- och kvällssol. En trappa upp finns den mer privata delen av radhuset med tre sovrum i bra storlek som alla lovar en god natts sömn. Här finns dessutom hemmets andra badrum, vilken förenklar morgonbestyren. Bosätter du dig i detta omtyckta område har du grönområde och naturen precis runt knuten. På bekvämt avstånd finns affärer, förskola/skola och pizzeria samt annan service. I närheten finns goda kommunikationer med busshållplats endast ett stenkast bort och på en kortare biltur tar du dig till det mesta Kalmar har att erbjuda. Föredrar du cykel så finns fina cykelvägar som leder dig in till stadskärnan.

 • Premium
 • Uteplats
Repslagaregatan 7, Nybro, Nybro kommun

Repslagaregatan 7

Villa
Nybro, Nybro kommun
Bjurfors Kalmar
1 395 000 kr
125 + 125 m²
5 rum
1 123 m² tomt

Med ett av Nybros centralare lägen saluförs nu Repslagaregatan 7, en familjevilla med gångavstånd till att du kan behöva i form av livsmedelsbutiker, torget med shopping, skolor och friluftslivet. Utöver detta får du som ny ägare en stor och härlig tomt där många minnen är redo att skapas. Direkt när du parkerar bilen på uppfarten leds du via den stenbelagda gången upp till huset och välkomnas av en inbjudande och ljus hall. Direkt till vänster är bostadens första sovrum beläget. Härnäst uppenbarar sig vardagsrummet som ger plats för större möblemang, här finns dessutom en karaktäristisk eldstad som höjer mysfaktorn rejält och förstärker hemtrivseln, via de dubbla skjutdörrarna nås matrummet som kommer bli den naturliga samlingsplatsen på trevliga middagar. Köket är optimalt planerat och bjuder på bra arbetsytor och önskad förvaring, perfekt för middagsbestyren. Därtill finns två rymliga och lättmöblerade sovrum samt ett badrum med dusch. En trappa upp ges möjligheten att planera och bygga som du vill, varför inte skapa ytterligare ett sovrum eller kontor. I källarplan finns bra förvaringsutrymmen, tvättstuga, toalett och garage. Trädgården bjuder på fina gräsytor, väl uppvuxna buskar och fruktträd samt stenbelagd uteplats, perfekt för sommarens alla soliga dagar. Läget är trivsamt med närhet till förskola/skola, butiker, gym och annan service. Kommunikationerna är goda med närhet till busshållplats.

Kungsgårdsvägen 34D, Skälby, Kalmar kommun
 • Tis 23 apr
Kungsgårdsvägen 34D, Skälby, Kalmar kommun, bild 2
Kungsgårdsvägen 34D, Skälby, Kalmar kommun, bild 3

Kungsgårdsvägen 34D

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
925 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 562 kr/mån
16 372 kr/m²

Med varm hand välkomnar jag dig till Kungsgårdsvägen 34D, som är belägen högst upp i området med inglasad balkong och skogsparti som närmsta granne. Detta hem har genomgående smakfulla val, fönster i två väderstreck och en trivsam boende atmosfär. Ta klivet in i den välkomnande hallen som ger ett gott första intryck av lägenheten, direkt till höger ligger köket som bland annat är utrustat med diskmaskin och gott om omtrymme för matbord. Vidare i hallen finns klädkammare/förråd och efter det lägenhetens stora sovrum som lovar god sömn. Det delvis kaklade badrummet har tvättmaskin och har ett alltid välkommet badrumsfönster. Vardagsrummet är tilltaget och erbjuder plats för både soffa och middagsbord om så önskas. Tack vare att det är fönster i två väderstreck skapas en ljuslinje mellan sovrummet och vardagsrummet som säljaren uppskattat mycket. Sist men inte minst finns en ljuvlig inglasad balkong i sydvästligt läge som är briljant att spendera lediga timmar på. Riksbyggen BRF Hagtorpet är föreningen som erbjuder dig bastu, gym, övernattninslägenheter. I avgiften inkluderas värme, vatten, tv och internet vilket är förmånligt. I området finns livsmedelsbutik, bra kommunkationer till och från stan, samt fina promenadstråk.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Silkeborgsgatan 4, Södra området, Kalmar kommun
 • Ons 24 apr
Silkeborgsgatan 4, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Silkeborgsgatan 4, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Silkeborgsgatan 4

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 425 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/6
3 815 kr/mån
24 569 kr/m²

Välkommen till din framtida drömlägenhet på Silkeborgsgatan 4! Lägenheten som är i bra skick erbjuder en imponerande utsikt tack vare att lägenheten ligger på våning 6 av 6. I och med att bostaden är belägen högst upp i huset ger den dig en privat känsla där du har panoramautsikt över omgivningarna. Varje dag kommer du att vakna upp till soluppgångar och avsluta kvällarna med en fantastisk solnedgång på den inglasade balkongen. Planlösning med inbjudande hall där du omgående får en positiv känsla för lägenheten, här finns dimmbara spotlights som även uppenbara sig i köket. Till vänster ligger det helkaklade badrummet och efter det uppenbarar sig det smakfulla köket. Här finns utmärkta matlagningsytor och skicket är mycket bra. Lägenheten har också en inglasad balkong med soligt läge, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller att koppla av med en bok på eftermiddagen. Oavsett väder kommer du att kunna njuta av den fantastiska utsikten från denna bekväma plats. Gemensamt för kök, hall och del av vardagsrummet är att de har nedsänkt tak med dimmbara spotlights. Sovrummet är i utmärkt storlek, har utrymme för stor säng och erbjuder befintliga garderober. Hemmets hjärta är utan tvekan det stora vardagsrummet med generöst fönsterparti över trädtopparna. Rummet storlek möjligggör flertalet möbleringsaltenrativ. Området är en fridfull och trivsam plats med närhet till både natur och citykärna. Här kan du ta avkopplande promenader i närliggande grönområden, eller så tar du dig snabbt och enkelt till stadens pulserande centrum med allt det har att erbjuda, från shopping och restauranger till kultur och nöjen. Missa inte chansen att äga denna ovanliga pärla. Silkeborgsgatan 4 är inte bara en lägenhet, det är en livsstil. Kontakta ansavrig mäklare för att boka en visning och upplev denna underbara plats själv.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kylegatan 17B, Södra området, Kalmar kommun
 • Tis 23 apr
Kylegatan 17B, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Kylegatan 17B, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Kylegatan 17B

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 295 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 249 kr/mån
26 701 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välskötta bostadsrätt belägen på omtyckta söder. Kylegatan 17B är perfekt placerad för att ge dig det bästa av både stadsliv och natursköna omgivningar. Med sina 48,5 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet optimal användning av utrymmet och ger dig en bekväm och modern boendemiljö. Hemmets genersöa takhöjd på närmre 2.60 meter skapar en härlig rymd. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande atmosfär. Köket är utrustat med fina vitvaror och har gott om förvaringsutrymme för att göra matlagningen till en fröjd. Det generösa sovrummet lovar god sömn och med tillhörande förvaring. Vardagsrummet är rejält och en trevlig plats att umgås med familj och vänner i, extra bonus är den soliga balkongen som ger dig möjlighet att njuta av frisk luft samtidigt som den förlänger dina sociala utrymmen utomhus. Området där denna bostadsrätt är belägen är en dröm för den aktiva livsstilen. Med närhet till city har du bekvämt tillgång till universitet, restauranger, shopping och kulturella evenemang. Havet ligger också inom räckhåll för alla som älskar strandpromenader och vattensporter. Dessutom finns gym och livsmedelsbutiker inom bekvämt gångavstånd, vilket gör vardagen smidig och enkel.

 • Premium
 • Balkong
Norrlidsvägen 72, null, Kalmar kommun
 • Tis 23 apr
Norrlidsvägen 72, null, Kalmar kommun, bild 2
Norrlidsvägen 72, null, Kalmar kommun, bild 3

Norrlidsvägen 72

Lägenhet
Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
995 000 kr
75 m²
3.5 rum
vån 1/3
4 760 kr/mån
13 267 kr/m²

På omtyckta Norrlidsvägen 72 saluförs nu denna hemtrevliga markplanslägenhet. Lägenhet är i bra skick och fördelas över 3 rum och kök. Planlösning med hall, stort badrum, kök, två sovrum, vardagsrum och extra sovrum som tidigare var förråd. Utöver det finns ett inglasat uterum och egen trädgårdstäppa som säljarna haft stor glädje utav. I månadsavgiften ingår värme, vatten tv och bredband. Trevligt bostadsområde med närhet till både kommunikationer, service natur och vatten. Välkommen att återkoppla till ansvarig mäklare för mer information!

 • Premium
 • Uteplats
Adelgatan 5C, Funkabo, Kalmar kommun
 • Tis 23 apr
Adelgatan 5C, Funkabo, Kalmar kommun, bild 2
Adelgatan 5C, Funkabo, Kalmar kommun, bild 3

Adelgatan 5C

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 295 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/3
4 855 kr/mån
17 740 kr/m²

Två trappor upp på Adelgatan 5C presenteras nu en alltigenom komplett trerumslägenhet. Hemmet som inte önskar något övrigt att önska erbjuder dig som ny ägare nya golv, ytskikt och kök. Detta innebär att detta är lägenheten för dig söker ett hem där du kan ställa in möblerna och börja trivas från första sekund. Utöver det klanderfria skicket har bostaden rikt ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck och bra förvaring med klädkammare/förråd. Hemmets 73 kvadratmeter har en planlösning med inbjudande känsla. Till vänster ligger ett av sovrummen och det är i bra storlek. Härnäst uppenbarar sig köket med alla rätt. Här finns två fönster som bidrar till fint ljus, det är utmärkt förvaring tack vare mycket skåp och det finns bra utrymme för matbord. Det helkaklade badrummet nås via hallen. Härnäst uppenbarar sig det fina vardagsrummet som erbdjuder flertalet möbleringslösningar, via rummet nås balkongen som säljarna haft stor glädje utav. Här bor du på trivsamt läge och i välskött förening med härlig gemenskap. I närområdet finns grönskande omgivningar med mysiga promenadstråk, förskola/skola, mataffär samt annan service. Dessutom finns goda kommunikationer med busshållplatser bara en kort promenad bort och fina cykelvägar som leder dig in till stadspulsen.

 • Premium
 • Balkong
Norrgårdsgatan 3A, Norrgård, Kalmar kommun
Norrgårdsgatan 3A, Norrgård, Kalmar kommun, bild 2
Norrgårdsgatan 3A, Norrgård, Kalmar kommun, bild 3

Norrgårdsgatan 3A

Lägenhet
Norrgård, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 895 000 kr
58,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 023 kr/mån
32 393 kr/m²

På Norrgårdsgatan 3A saluförs nu denna hemtrevliga lägenhet om 58,8 ytterst välplanerade kvadratmeter på omtyckta Norrgård. Detta är hemmet för dig som vill ställa in möblerna, bo med absolut kvalité och trivas från första sekund. Denna kvadratsmarta trerummare erbjuder helkaklat badrum med tvättmaskin, stilsäkert kök, rikt ljusinsläpp och en stor inglasad balkong. Utöver bra skick har hemmet flera fördelar. Bland annat den mycket välförvaltade föreningen som med sina låga avgifter ger dig som ny ägare en behaglig boendekostnad med en avgift på 3 072 som inkluderar värme, vatten, tv och internet! Genomtänkt planlösning med inbjudande hall som bidrar till en känsla av rymd. Direkt till vänster ligger det smakfulla köket som är skapat för dig som gilla matlagning. Vidare i hallen ligger lägenheten båda sovrum i följd. Ett av rummen är mindre och ett större med plats för dubbelsäng. Båda rummen har befintlig garderobsförvaring. Det helkaklade badrummet har tvättmaskin. Vardagsrummet utgör hemmets naturliga samlingsplats när vänner och familj är på besök, här finns gott om plats för soffmöblemang och middagsbord. I detta ljusa och familjära rum finns utgång till den soliga balkongen som säljaren spenderat oräkneliga timmar på. Den ovan nämnda föreningen är en av Kalmars bästa med förmånliga avgifter, låg belåning, centralt läge och fina faciliteter som bland annat gästlägenhet. Det är cykel-/gångavstånd till centrum, gångavstånd till Giraffen med rejält utbud av shopping och service samt kommunikationer och natur inom kort avstånd.

 • Premium
 • Balkong
Hovstigen 5, Lindsdal, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår
 • Tis 23 apr
Hovstigen 5, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 2
Hovstigen 5, Lindsdal, Kalmar kommun, bild 3

Hovstigen 5

Villa
Lindsdal, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
2 475 000 kr
84 + 84 m²
4 rum
956 m² tomt

I familjekära Förlösa saluförs en trevlig enplansvilla med källare på Hovstigen 5. Huset är utmärkt för dig som söker ett hem där du bara kan ställa in möblerna och börja trivas från första stund, ytorna är välskötta och planlösning social. Utöver trevlig interiör kommer du älska den insynsskyddade tomten som är skräddarsydd för solens varma dagar. Här finns bland annat en uteplats och säljarna har haft stor glädje utav den. Kör upp bilen på garageuppfarten innan du går vidare till huset för att välkomnas av hallen som ger en inbjudande känsla. Till höger ligger det ljusa renoverade köket med matplats vid fönstret. Härifrån nås källarplanet via en trappa. I källaren finns stora utrymmen som pannrum/tvättstuga, förråd, hobbyrum och verkstad. Utanför köket till höger kommer vi till vardagsrummet som är rymligt och utrustat med en braskamin som skapar stämning och värme. Från vardagsrummet finns en utgång till altanen som ligger på husets baksida. I den andra delen av huset finner vi badrummet som har genomgått en totalrenovering. Innanför badrummet finns de tre sovrummen, två större och ett mindre. Ny uteplats med stor terrass, alla ytskikt är utbytta, garaget är ommålat och fasaden på huset är ommålat. Du som ny ägare flyttar med fördel hit utan att renovera då nuvarande ägare har utfört omfattande förbättringar som nämns i besiktningsprotkollet. I Förlösa bor du lantligt men har kvar lyxen som innebär närhet till skolor, öppen förskola, ICA-butik, hälsovård för människor och djur, frisör, apotek, gym, flertalet pizzerior mm. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

 • Premium
Silkeborgsgatan 6, Tegelviken, Kalmar kommun

Silkeborgsgatan 6

Lägenhet
Tegelviken, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
985 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/6
3 985 kr/mån
16 983 kr/m²

Med hiss direkt från markplan tar du dig bekvämt upp högst upp i huset och välkomnas av denna trivsamma tvårummaren. Här erbjuds en slående utsikt som aldrig går att se sig mätt på samtidigt som de stora fönsterpartierna inbringar ett vackert ljusinsläpp. Hemmets 58 kvadratmeter är välplanerade och fördelar sig över en rymlig hall, stort kök med bra arbetsytor och plats för matgrupp. Härifrån når du också den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum under sommarhalvårets varma månader. Vardagsrummet bjuder på social yta, perfekt för större soffgrupp. Därtill erbjuds ett lättmöblerat och rymligt sovrum samt helkaklat badrum. På Silkeborgsgatan 6 bor du i välskött förening med härlig gemenskap. Läget är trivsamt, ombonad av grönskande natur och mysiga promenadstråk samtidigt som du med enkelhet tar dig in till city på en kort cykeltur eller varför inte hoppa på bussen som bara går ett stenkast bort. I närområdet finns förskola/skola, välsorterad livsmedelsbutik, pizzeria, sjukhus, apotek och annan service. Helt enkelt en perfekt utgångspunkt i vardagen.

 • Balkong
 • Hiss
Stallgärdsgatan 2, Skälby, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår

Stallgärdsgatan 2

Lägenhet
Skälby, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 695 000 kr
86 m²
4 rum
vån 1/3
6 580 kr/mån
19 709 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Stallgärdsgatan 2! Denna lägenhet är en pärla som har genomgått en helt omfattande renovering och nu stoltserar med moderna bekvämligheter och stilfulla detaljer. Tack vare att allt är i bra skick, fönster i tre väderstreck och en socialt planerad layout är detta hemmet som förenar komfort och elegans på bästa sätt. Det är inte ofta det saluförs fina fyrrummare som fördelas över 86 kvadratmerer, missa inte möjligheten! Denna lägenheten erbjuder många bra saker. En inbjudande hall, ett stort badrum och tre rejäla sovrum. Du startar med fördel dagen i ditt nya, moderna kök som har moderna Vitvaror och bra förvaring. Dessutom finns gott om plats för matbord. Vardagsrummet kopplas samman med köket på ett naturligt sätt och detta rum erbjuder flertalet möbleringslösningar. Stallgärdsgatan har fönster i tre väderstreck som flödar naturligt över hela hemmet. Utöver det erbjuder lägenheten en inglasad balkong i österläge en bra möjlighet att ta del av frisk luft och koppla av på. Sist men inte minst finns även bekvämlighet med hissen som tar dig smidigt upp till din dörr varje dag, vilket gör vardagen enklare och bekvämare för alla åldrar. På senare tid har dessutom föreningen tecknat kollektivt avtal för både el och internet vilket ger en mer gynsam månadskostnad. Den här lägenheten är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med sin perfekta kombination av moderna bekvämligheter och tidlös elegans är detta en plats där du kan skapa minnen och trivas under många år framöver. Belägen på en bra adress har du dessutom nära till allt vad staden har att erbjuda. Busshållplats och livsmedelsbutik finns i nära anslutning. Gång- och cykelavstånd till Hansa City, Giraffen och stadskärnan.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun
 • Imorgon
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 2
Stora Frögårdsvägen 12, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 3

Stora Frögårdsvägen 12

Lägenhet
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Bjurfors Kalmar
2 495 000 kr
50,5 m²
3 rum
vån 1/1
2 004 kr/mån
49 406 kr/m²

På Stora Frögårdsvägen 12 saluförs nu denna nyproducerade sommardröm som erbjuder magiska solnedgångar över Kalmarsund och är en mycket bra intäcktskälla tack vare utmärkta uthyrningsmöjligheter. Du som ny ägare till detta hem ska räkna med genomgående hög kvalité, mycket låg boendekostand och en altan med enastående bra utsikt. Lägenheten som stod klar 2022 känns fortfarande helt ny tack vare kvalitativa materialval och det faktum att säljarna förvaltat hemmet med största varsamhet. De 50,5 kvadratmetrarna fördelas över tre rum och kommer överraska dig positivt då de känns betydligt större än på pappret. Från det att du öppnar ytterdörren uppenbarar sig havsutsikten vilket är få förunnat. Till höger ligger badrummet med smakfullt kakel och tvättmaskin. De båda sovrummen är i utmärkt storlek, lovar god sömn och erbjuder bra förvaring i form av garderober. Knytpunkten i hemmet är utan tvekan sällskapsdelen i öppen planlösning med köket som präglas av rikt ljusflöde tack vare generösa fönster och balkongdörr i glas mot Kalmarsund. Efter hel dag ute på vackra Öland är detta en magisk yta att landa i för att sammla tankar och njuta av en god bit mat. Via rummet nås den stora altanen med utrymme för ett fint utemöblemang. Fantastiska vandrings- och cykelleder i Ölands natur och hela tiden har man nära till vattnet. Stora Frögården ligger precis intill surfarnas och kitesurfarnas paradis. Ta en promenad till Beijershamn i Stora Frö eller ta bilen till Ottenby, båda har ett fantastiskt fågelliv som är väl värda ett besök.

 • Premium
 • Uteplats
Lagmansgatan 10A, Lindö, Kalmar kommun
 • Borttagen före visning
Lagmansgatan 10A, Lindö, Kalmar kommun, bild 2
Lagmansgatan 10A, Lindö, Kalmar kommun, bild 3

Lagmansgatan 10A

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 495 000 kr
59 m²
2.5 rum
vån 3/3
4 827 kr/mån
25 339 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Utrustningskajen 13, Varvsholmen/Ängö, Kalmar kommun
Utrustningskajen 13, Varvsholmen/Ängö, Kalmar kommun, bild 2
Utrustningskajen 13, Varvsholmen/Ängö, Kalmar kommun, bild 3

Utrustningskajen 13

Lägenhet
Varvsholmen/Ängö, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
4 800 000 kr
93 m²
3 rum
vån 1/5
5 433 kr/mån
51 613 kr/m²

Livet ska vara bekvämt och härligt att leva. En stor del av livet är att ha hem att trivas i, och det är därför en ära att presentera Utrustningskajen 13. I denna bostad på 93 kvadratmeter har inget lämnats åt slumpen. Allt från inredningsval, balkong i två väderstreck och det havsnära läget är i symbios med varandra. Utöver detta bosätter du dig en mycket välförvaltad förening som har goda ekonomiska förutsättningar för kommande år. Kör med fördel in bilen i garaget för att sedan ta hissen upp till entrén (en garageplats ingår i avgiften). Väl i hallen möts du av en härlig atmosfär tack vare fina ytskikt och bra förvaring. I följd till hemmets två sovrum som båda två är i bra storlek, master bedroom har dessutom utmärkt förvaring med skjutdörrsgarderob. Till höger i hallen ligger hemmets högklassiga badrum med vackert kakel/klinker och tvättmaskin/torktumlare. Hjärtat på Utrustningskajen 13 är helt klart vardagsrummet med anslutning till köket som med sin öppna planlösning erbjuder sociala umgängesytor. Här har alla val gjorts för att samspela väl tillsammans. Arkitekten som ritade huset tänkte till i form av att flera stora fönster präglar ytan och således uppstår ett otroligt ljusflöde och vacker utsikt oavsett vart du befinner dig i rummet. Rummet erbjuder flera möbleringslösnigar med gott om utrymme för soffa, middagsbord och har en köksö som sammanlänkar köket på ett fördelaktigt sätt. Via rummet nås den stora balkongen som har sol stora delar av dagen och utsikt över både stadskärnan, Ängö och Kalmarsund. Utöver att hemmet och föreningen är förstklassigt finns det fler saker som måste nämnas, varav en av dem är läget. TIllgång till badplats och centrum i närmsta möjliga anslutning till ditt hem är få förunnat. Ta chansen att uppleva den enorma frihetskänslan med öppna vyer och ha första parkett till harmoni tack vare ljudet av vind och vågor. Välkommen att kontakta asvarig mäklare för mer information om Utrustningskajen 13 - En dröm på Varvsholmen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stensbergsvägen 54C, Södra området, Kalmar kommun
 • Tis 23 apr kl 16:30
Stensbergsvägen 54C, Södra området, Kalmar kommun, bild 2
Stensbergsvägen 54C, Södra området, Kalmar kommun, bild 3

Stensbergsvägen 54C

Lägenhet
Södra området, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
2 450 000 kr
57,4 m²
2 rum
vån 4/4
4 906 kr/mån
42 683 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem på Stensbergsvägen 54C i centrala Kalmar! Denna fantastiska tvårummare erbjuder en unik kombination av stil, komfort och praktiskt boende. Här finns allt du behöver för att trivas, och med den soliga takterrassen får du en oas där du kan njuta av solens strålar stora delar av dagen. Steg in i denna moderna bostad och upplev vilket utmärkt skick lägenheten är i, detta gör det det möjligt för dig att flytta in och börja skapa ditt eget hem omedelbart. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en rymlig och inbjudande atmosfär där du kan umgås med vänner och familj. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och stilfulla ytor som gör matlagningen till en ren njutning. Sovrummet imponerar med sin generösa storlek och den naturliga belysningen som strömmar in genom fönstren. Här finns gott om plats för en stor säng och förvaring. Badrummet är lika imponerande med sin rymliga design och moderna inredning, vilket ger dig en avslappnande plats att varva ner efter en lång dag. En av höjdpunkterna i denna pärla är den soliga takterrassen. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe, arrangera grillkvällar med vänner eller bara koppla av och ta in den vackra utsikten över Kalmar. Dessutom finns bekvämligheten av ett garage rakt ner med hissen, vilket gör det enkelt att komma och gå, oavsett väder. Läget på Stensbergsvägen 54C är oslagbart med närhet till allt Kalmar har att erbjuda. Med centralt läge har du bekväm tillgång till affärer, restauranger, parker och mycket mer. Detta är verkligen ett hem där du kan njuta av det bästa av stads- och bostadsliv. Missa inte chansen att äga denna fantastiska tvårummare med solig takterrass och bekvämt boende. Kontakta oss för en visning och låt detta bli ditt nya hem där lyx och bekvämlighet möts på bästa sätt!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lagmansgatan 2A, Lindö, Kalmar kommun
 • Budgivning pågår

Lagmansgatan 2A

Lägenhet
Lindö, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 850 000 kr
60,9 m²
2 rum
vån 2/3
4 339 kr/mån
30 378 kr/m²

På attraktiva Lindö finns nu möjligheten att förvärva denna smakfulla tvårummare i excellent skick. Här möts du av alltigenom fina ytskikt, vackra golv och ett smakfullt helkaklat badrum som gör detta till ett drömhem. Tillsammans med de välplanerade kvadratmeterna och smarta lösningar skapas en trivsam planlösning som verkligen kommer att uppskattas. Direkt när du kliver innanför dörren välkomnas du i den inbjudande hallen med bra förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare och garderob. Till höger stoltserar köket med praktisk klinker på golv och stilren köksinredning samt fina vitvaror, här finns helt enkelt alla förutsättningar för att kunna briljera för middagsgästerna. Intill finns plats för större middagsbord, perfekt för umgänge samtidigt som du håller på med middagsbestyren. Ljusinsläppet är magiskt tack vare de två tilltagna fönsterpartierna. På andra sidan av hemmet finns det stora vardagsrummet beläget med flertalet möbleringslösningar som ger plats för såväl soffa som middagsbord. Från vardagsrummet når du balkongen som säljaren haft stor glädje utav. Sovrummet är rymligt med plats för större säng och extra förvaring om så önskas. Pricken över i:et är det helkaklade badrummet med egna tvättmöjligheter. Här bor du på absoluta A-läge med promenadavstånd till centrum med trevliga restauranger, mysiga caféer och bra shopping. Dessutom bor du på bekvämt avstånd till universitet, gym, välsorterade livsmedelsbutiker och goda kommunikationer. Lindöfjärden ligger bara ett stenkast bort med sin grönskande natur och vackra promenadstråk vid vattnet.

 • Balkong
Jägarevägen 6B, Funkabo, Kalmar kommun
Jägarevägen 6B, Funkabo, Kalmar kommun, bild 2
Jägarevägen 6B, Funkabo, Kalmar kommun, bild 3

Jägarevägen 6B

Lägenhet
Funkabo, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
695 000 kr
30 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 831 kr/mån
23 167 kr/m²

Nu saluförs Jägarevägen 6B, en kvadratsmart 1,5:a trivsamt belägen högst upp i huset. Bostadens 30 kvadratmeter är väldisponerade och här har inget lämnats åt slumpen. Tillsammans med det vackra ljusinsläppet och den smakfulla interiören skapas en inbjudande atmosfär som förgyller lägenhetens hemtrevliga känsla. Hemmet fördelar sig på en välkomnande hall med bra garderobsförvaring, till vänster ligger det helkaklade badrummet och rakt fram det smakfulla allrummet. Här ges plats för större möblemang som bjuder in till umgänge. I direkt anslutning till allrummet finns kokvrån praktiskt belägen, med köksinredning som går i en stilren grå nyans. På ett vackert sätt samspelar det med det fantastiska ljusinsläppet från fönstret med vy över föreningens lummiga innergård. Dessutom når du sovalkoven från allrummet, med möjlighet till avskärmning. Här bor du i omtyckta Funkabo med närhet till allt som vardagen kräver. På bekvämt avstånd finns välsorterad matbutik, gym och annan service samtidigt som du har grönskande promenadstråk och natursköna områden precis runt knuten. Citykärnan når du på en kort cykeltur och havet på endast en kort promenad.

 • Premium
Alice Babs gata 46N, Ljusstaden, Kalmar kommun

Alice Babs gata 46N

Lägenhet
Ljusstaden, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 795 000 kr
69,3 m²
3 rum
vån 3/3
4 328 kr/mån
25 902 kr/m²

Varmt välkommen till Alice Babs gata 46N och denna stilrena trea i trivsamma Ljusstaden. Hissen tar dig bekvämt högst upp i huset till detta fantastiska hem som bjuder på ett fritt och ostört läge. Tillsammans med den genomgående planlösningen med stora fönsterpartier i två väderstreck skapas ett magiskt jusinsläpp. Interiören är stilren och andas fortfarande nytt. Här går det att flytta rakt in och trivas från första stund. Hemmets 69,3 kvadratmeter fördelar sig på en rymlig och välkomnande hall, stora sociala sällskapsytor som bjuder in till umgänge, där vardagsrum och kök går i öppen planlösning. Två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum utrustat med golvvärme så du aldrig behöver frysa om fötterna. Pricken över i:et är den tilltagna balkongen som vetter mot föreningens gemensamma innergård. Här bor du på utmärkt läge och i en förening som ligger i absolut framkant med att erbjuda sina medlemmar tillgång till en gemensam pool, vilket de är ensamma om i Kalmar. Lägg därtill såväl lekplats som grillplats som uppskattas av de boende. Området är bilfritt, perfekt för barnfamiljen samtidigt som du har närheten till alla bekvämligheter du kan önska i en vardag.

 • Balkong
 • Hiss
Strömgatan 3B, Kvarnholmen, Kalmar kommun

Strömgatan 3B

Lägenhet
Kvarnholmen, Kalmar kommun
Bjurfors Kalmar
1 495 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
2 510 kr/mån
39 342 kr/m²

På en lugn och skyddad innergård finns den här riktigt välplanerade och ombonade ettan. Det här är en bostad som bjuder på såväl funktion som gott om hemtrevnad. Lägenheten gör rum för allt det som en bostad för en person behöver. Vi vågar tro att du kommer att stormtrivas från först stund när du har flyttat in. Entrén som hälsar dig välkommen gör plats för såväl ytterkläder som skor. Efter hallen möter du ett kök med matplats. Matplatsen gör plats för ett möblemang där 4-6 personer får plats att sitta ner, umgås och äta gott. Här kan dina gäster hålla dig sällskap samtidigt som du tillreder maten. Nästa del av bostaden är det kombinerade sov- och sällskapsrummet. Här har nuvarande ägare precis satt in bra med garderober som självklart följer köpet. I övrigt gör rummet plats för stor soffa, soffbord, TV och säng. Med en smart möblering får allt plats, allt det som behövs för att både du och dina vänner som kommer besöka ska trivas. I föreningen finns en gästlägenhet som du som medlem kan hyra, perfekt om du får långväga gäster på besök. Det finns också ett gym som du kan nyttja samt ett mindre bibliotek. Här på Strömgatan 3B bor du lugnt samtidigt som du har hela Kvarnholmens utbud och bekvämligheter runt hörnet. En kort promenad tar dig till restauranger, shopping, gym, mataffär, universitet mm. Kommunikationsmöjligheterna är optimala med närhet till tågstation och busshållplats. Du har en förmånlig månadsavgift på 1887 kr/mån. Välkommen att bo bra till en fin månadskostnad!

Visar 1 - 25 av 28