Mäklare Katarina Arvidson

Katarina Arvidson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gulmåravägen 10, Gråbo-Olstorp, Lerums kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Gulmåravägen 10

Villa
Gråbo-Olstorp, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
4 995 000 kr
130 + 29 m²
4 rum
1 028 m² tomt

Smakfullt utformad enplansvilla med insynsskyddat läge intill skogsbrynet. Villan som byggdes 2015 har genomgående hög standard och lämpar sig ypperligt för barnfamiljen med höga krav på sin boendemiljö. Väl tilltagna utrymmen för socialt umgänge i vardagsrum med braskamin, i öppen planlösning med kök och matsal. Sovrummen, tre till antalet, är samtliga av god storlek. Påkostat och rymligt badrum med bastu i snyggt, helkaklat utförande samt en separat gäst-WC. Från vardagsrummet nås ett rymligt, inglasat uterum som förlänger säsongen och flera uteplatser i olika väderstreck, samtliga skyddade från insyn. Här kan man njuta av solen från morgon och till sent inpå kvällen. Det härliga uteköket blir grillkvällarnas givna utgångspunkt. Spabad förgyller såväl kyliga vinterkvällar som under årets varmare del. Garage som idag inretts till förråd samt separat hobbyrum, perfekt för hemmakontoret, gymmet eller för övernattande gäster. Bostaden är belägen i ett lugnt villaområde och angränsar direkt till ett skogsparti Olstorps förskola ligger bara några minuters promenad från bostaden och för de lite äldre barnen väntar någon av Gråbos tre grundskolor för åk F-9. I centrala Gråbo finns också livsmedelsbutiker, restauranger och service i form av bl.a. vårdcentral, bibliotek och gym.

  • Plus
Benelyckevägen 64, Gråbo-Stannum, Lerums kommun

Benelyckevägen 64

Villa
Gråbo-Stannum, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
4 450 000 kr
125 m²
4 rum
2 550 m² tomt

Nu kan vi erbjuda denna genomgående mycket smakfullt renoverade villa på stor trädgårdstomt. Bostaden omfattar en bostadsyta om 125 kvadratmeter och fördelar sig över ett stort, öppet kök med vardagsrum i anslutning, tre sovrum och ett väl tilltaget badrum. Som en förlängning av bostadens ytor bildas en oas sommartid på en vidsträckt terrass med omväxlande sol eller skugga under dygnets alla ljusa timmar. Bostadens tre sovrum är samtliga stora och rymliga med plats för både säng, klädförvaring och lekytor. Badrummet går i ett mycket smakfullt utförande med helkaklade väggar och golv i en stilsäker betonggrå ton. Här finns alla de bekvämligheter man kan önska såsom golvvärme som får frusna fötter att trivas. Badrummet har utrustats med både dusch och badkar, samt en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Tomten är på hela 2 550 kvadratmeter vilket möjliggör en eventuell framtida avstyckningsmöjlighet. Omgivningarna präglas av en lantlig miljö och alldeles inpå knuten ligger skogsområden som ger möjlighet till svampplockning och skogspromenader. Allt detta erbjuds bara en halvtimme från Göteborg med bil eller allmänna kommunikationer. Busshållplats med direktavgångar två gånger i timmen nås på en kort promenad från bostaden. Centrala Gråbo med skolor, matvaruaffärer, bibliotek och annan service nås på en kort biltur eller ca. 15 minuter med cykel. Längs den gamla banvallen är en fin cykel- och gångväg iordningställd vilken lockar både motionärer, ryttare och cykelpendlare. Banvallens asfalterade sträckning går hela vägen från Gunnilse, genom Stannum, Gråbo och Björboholm till Sjövik i norra änden av sjön Mjörn.

Häradsdomarevägen 44, Stenkullen-Centralt, Lerums kommun

Häradsdomarevägen 44

Lägenhet
Stenkullen-Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 750 000 kr
62,2 m²
2 rum
vån 1/2
5 311 kr/mån
28 135 kr/m²

Mitt i trivsamma Stenkullen har vi nu nöjet att erbjuda en välplanerad lägenhet om två rum och kök i markplan. Med egen uteplats och tillgång till en liten trädgårdstäppa gör sig radhuskänslan påmind. Omtyckt bostadsrättsförening med god grannsamverkan och bra gemensamhetsutrymmen. Bostadens 62 kvadratmeter fördelar sig över ett fint kök med matplats, ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till uteplats, ett lugnt beläget sovrum med garderobsförvaring samt en separat, rymlig klädkammare. Badrum med tvättmöjligheter. För den som har behov av ytterligare ett sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrummet och på så sätt skapa en trea. Lägenheten är i gott skick och de fräscha ytskikten går i en modernt ljus färgsättning. Det centrala läget medför att Stenkullens alla bekvämligheter finns inom kort gångavstånd. Stenkullens station med goda pendlingsmöjligheter ligger knappa 5 minuters promenad från bostaden. Pendeltågen har täta avgångar och korta restider både inom kommunen och till Göteborg eller Alingsås. Här finns även servicebutik, restauranger och ett gott utbud av träningsmöjligheter för den med en aktiv fritid.

  • Uteplats
Snipåsvägen 37, Tollered, Lerums kommun

Snipåsvägen 37

Villa
Tollered, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
5 490 000 kr
141 + 50 m²
6 rum
1 313 m² tomt

Ett fåtal hundra meter utanför den tätare bebyggelsen i Tollered väntar denna mycket tilltalande enplansvilla på att få bli hem åt nästa familj. Villan är ett Eksjöhus som uppfördes så sent som 2020 och är genomgående modernt utformad. Den optimalt planerade planlösningen fördelas över 141 kvadratmeter. De sociala utrymmena tillåts ta gott om plats, där vardagsrummet med sitt ryggåstak ger rumsvolymer utöver det vanliga. Sovrummen är fyra till antalet och samtliga i bra storlek. I dagsläget finns ett väl tilltaget badrum med både dusch och badkar, vid behov inreds ytterligare ett av klädkammaren som idag är förberedd för att bli ett badrum med dusch. Ytterligare en klädkammare och flera inbyggda garderober ger gott om förvaringsutrymmen. Separat klädvårdsavdelning med groventré. Isolerat dubbelgarage med automatisk port och laddbox för elbil. Tollered är en gammal fin bruksort belägen endast 5 km från Floda och 2 mil från Alingsås. Samhället byggdes upp i mitten av 1800-talet då Nääs fabriker slog upp sina portar. I de gamla fabrikslokalerna huserar idag ett välrenommerat hotell, restaurang, café, och ett flertal butiker av olika slag. I Tollered finns även en liten mataffär och en pizzeria. Sveriges minsta och sannolikt charmigaste biograf bidrar till kulturlivet på orten. Förskola och F-5 skola ligger på gångavstånd, ca. 1 km från bostaden. I närheten ligger också den mysiga badplatsen vid sjön Torskabotten. Omgivningarna erbjuder fina strövområden i den vackra naturen.

  • Energieffektiv
Hjällsnäsvägen 23, Gråbo - Centralt, Lerums kommun

Hjällsnäsvägen 23

Lägenhet
Gråbo - Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
2 275 000 kr
67,2 m²
3 rum
vån 2/5
4 128 kr/mån
33 854 kr/m²

Nu kan vi erbjuda en rymlig trerumslägenhet i Gråbo centrum, belägen alldeles intill Mjörnbotorget och dess goda utbud av service och kommunikationer. Planlösningen fördelar sig över 67 kvadratmeter och inrymmer två sovrum ett smakfullt helkaklat badrum med tvättavdelning samt ett ljust och härligt kök i öppen planlösning med vardagsrum. Dessutom en stor och mycket användbar balkong i soligt söderläge, som vetter mot föreningens lugna innergård. Bra förening med låga avgifter där både uppvärmning, vatten och fiber ingår. För familjens yngre medlemmar finns flera förskolor och skolor på bekvämt gångavstånd. En kort cykeltur genom lantliga och vackra Hjällsnäs leder till sjön Mjörn och svalkande bad i Hjällsnäsviken. Belägen alldeles intill Mjörnbotorget gör att centrumläget blir påtagligt. På några snabba steg finner ni ett urval av matställen, livsmedelsaffärer och andra butiker. För den som önskar finns också möjlighet till träning på Nordic Wellness som ligger invid torget eller Gråbo Sportcenter en kort cykeltur bort. Pendlaren hittar Gråbo busstation på bekvämt avstånd, endast någon minut från porten avgår lokalbussar och direktbussen Gråbosnabben som tar er utan byten till Göteborg.

  • Balkong
  • Hiss
Hörnemossevägen 5, Gråbo - Centralt, Lerums kommun

Hörnemossevägen 5

Tomt
Gråbo - Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 500 000 kr
1 510 m² tomt

Äntligen finns chansen att förverkliga husdrömmen på en av två nya villatomter med mycket vackert läge i Gråbo! En av tomterna har redan hittat en ny ägare och det är nu endast en tillgänglig tomt kvar. Positivt förhandsbesked för bostadshus och garage är beviljat. Tomterna är belägna med bekväma 10 minuters promenadavstånd från centrala Gråbo, samtidigt som naturen ligger alldeles om knuten. Förskola och grundskola med F-9 ligger endast ett fåtal hundra meter från den framtida bostaden. På en kort cykeltur via Hjällsnäs öppna åkerlandskap nås sjön Mjörn med badplats och båtklubb. Gråbo centrum och dess utbud av butiker och service och goda kommunikationer till Lerum och Göteborg nås på en behaglig promenad från platsen där din framtida bostad snart kan ta form. Här kan ni tillsammans med LB-hus uppföra er drömvilla där valmöjligheterna är många. Med totalentreprenad byggs huset nyckelfärdigt och till hög kvalitet. Stora möjligheter till anpassning precis efter ert tycke och behov. För förslag rekommenderas att kontakta säljare Adam Kruse på LB-hus, 070-601 21 63 [email protected]. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att se några exempel på passande husmodeller. Där kan du under fliken dokument också se exempel på en mer detaljerad produktionskostnadskalkyl inkl. hus och totalentreprenad. I en nybyggd villa bor ni med låga driftkostnader och är dessutom befriade från fastighetsavgift i 15 år, en avgift som för närvarande är på 9 287 kr om året. Dessutom möjliggörs för amorteringsfria bolån under de första 5 åren. Hjällsnäs 36:21 omfattar en areal om 1510 kvadratmeter. Priset om 1 500 000 kr avser endast tomten. Observera att detta är ett utgångspris som kan komma att överstigas vid ev. budgivning. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Visar alla 6