Mäklare Katarina Arvidson

Katarina Arvidson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Stycket 11, Gråbo - Lekstorp, Lerums kommun
  • Lör 15 jun kl 11:00

Lilla Stycket 11

Villa
Gråbo - Lekstorp, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
3 890 000 kr
122 m²
4 rum
621 m² tomt

I utkanten av Ljungvik ligger ett fåtal mysiga villakvarter och denna mycket bra planerade villa. Bostaden är belägen på en plan och lättskött trädgårdstomt med växthus, planteringar och en praktisk friggebod. Samtidigt som läget i området är avskilt och insynsskyddat längst in på återvändsgatan, ges en vacker utsikt över hästhagar och ängar från stora delar av bostaden. Bostaden fördelas över två våningsplan, med gott om plats för socialt umgänge i entréplan och totalt tre sovrum i bra storlekar samlade på övervåningen. Ett väl tilltaget garage med förrådsdel bidrar till utmärkta förvaringsmöjligheter. Villan är i sammantaget mycket fint skick med bl.a. nytt tak, uppvärmningssystem och flertalet fönster bytta under de senaste åren. Både invändiga ytskikt och utvändig ommålning har likaså uppdaterats. I omgivningar som perfekt balanserar mellan lantligt och centralt finns grönområden, skogar, promenadstråk och natur att upptäcka och utforska. I Lekstorp bor man i ett barnvänligt område med flera förskolor och grundskola F-9 inom kort gångavstånd. I det direkt närområdet hittar man också mysiga Gråbo ridklubb och på en kort promenad nås Gråbo sportcenter. Centrala Gråbo och dess goda utbud av butiker, service och kommunikationer nås på några få minuter med cykel eller ca. 15 minuters promenad.

  • Plus
Hjällsnäsvägen 21, Gråbo - Centralt, Lerums kommun

Hjällsnäsvägen 21

Lägenhet
Gråbo - Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
2 790 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/5
4 827 kr/mån
33 214 kr/m²

Äntligen erbjuds nu en rymlig fyrarumslägenhet i Gråbo centrum, belägen alldeles intill Mjörnbotorget och dess goda utbud av service och kommunikationer. Bostaden stod färdig för inflyttning så sent som 2019 och är i mycket gott skick. Planlösningen fördelar sig över 84 kvadratmeter och inrymmer tre sovrum, samtliga i bra storlek, ett smakfullt helkaklat badrum med tvättavdelning, ett ljust och härligt kök samt ett vardagsrum med utgång till balkong. Balkongen vetter åt sydväst och man får därmed sällskap av solen under större delen av dagen och kvällen. Bra förening med låga avgifter där både uppvärmning, vatten och fiber ingår. För familjens yngre medlemmar finns flera förskolor och skolor på bekvämt gångavstånd. En kort cykeltur genom lantliga och vackra Hjällsnäs leder till sjön Mjörn och svalkande bad i Hjällsnäsviken. Belägen alldeles intill Mjörnbotorget gör att centrumläget blir påtagligt. På några snabba steg finner ni ett urval av matställen, livsmedelsaffärer och andra butiker. På gångavstånd nås också bl.a. bibliotek och vårdcentral. För den som önskar finns också möjlighet till träning på Nordic Wellness som ligger invid torget eller Gråbo Sportcenter en kort cykeltur bort. Pendlaren hittar Gråbo busstation på bekvämt avstånd. Härifrån tar ni er till Göteborg eller inom Lerums kommun med busslinjerna X3, Gråbosnabben respektive 525.

  • Balkong
  • Hiss
Stenhusvägen 36, Floda-Berghult, Lerums kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Stenhusvägen 36, Floda-Berghult, Lerums kommun, bild 2
Stenhusvägen 36, Floda-Berghult, Lerums kommun, bild 3

Stenhusvägen 36

Villa
Floda-Berghult, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
4 500 000 kr
112 + 141 m²
5 rum
769 m² tomt

Med ett ypperligt läge ligger denna urtrevliga 60-talsvilla fördelad över 1,5 plan och källare samt ett läckert poolrum. Här inryms en inomhuspool om 7*4 meter och plats för hemmagym, dusch och bastu. Ljuvliga uteplatser i omväxlande sol och skugga ligger i anslutning via glasade skjutpartier. En boarea om 112 kvadratmeter och därtill biarea om hela 141 kvadratmeter ger gott om plats för familjen. I dagsläget inryms tre sovrum i entréplan och en trappa upp. I den mycket användbara källarvåningen ges möjlighet för ytterligare sovrum om behov finns. I Berghult, i södra Floda, är närheten till naturen och de många rekreationsområdena ett omtyckt inslag. Samtidigt är avstånden till service och kommunikationer via antingen buss, bil eller tåg nära. Lokalbuss stannar i det direkta närområdet och direktbuss till Göteborg avgår från Floda portar, några minuters promenad från bostaden. Till Floda centrum med restauranger, mataffär och andra bekvämligheter nås på en kort cykeltur. För familjens yngre medlemmar ligger både förskola och Berghultsskolan F-7 i det direkta närområdet. Skolan har nyligen genomgått en större tillbyggnad och kommer i förlängningen kunna erbjuda årskurserna F-9. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Hörnemossevägen 5, Gråbo - Centralt, Lerums kommun

Hörnemossevägen 5

Tomt
Gråbo - Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 475 000 kr
1 510 m² tomt

Äntligen finns chansen att förverkliga husdrömmen på en av två nya villatomter med mycket vackert läge i Gråbo! En av tomterna har redan hittat en ny ägare och det är nu endast en tillgänglig tomt kvar. Positivt förhandsbesked för bostadshus och garage är beviljat. Tomterna är belägna med bekväma 10 minuters promenadavstånd från centrala Gråbo, samtidigt som naturen ligger alldeles om knuten. Förskola och grundskola med F-9 ligger endast ett fåtal hundra meter från den framtida bostaden. På en kort cykeltur via Hjällsnäs öppna åkerlandskap nås sjön Mjörn med badplats och båtklubb. Gråbo centrum och dess utbud av butiker och service och goda kommunikationer till Lerum och Göteborg nås på en behaglig promenad från platsen där din framtida bostad snart kan ta form. Här kan ni tillsammans med LB-hus uppföra er drömvilla där valmöjligheterna är många. Med totalentreprenad byggs huset nyckelfärdigt och till hög kvalitet. Stora möjligheter till anpassning precis efter ert tycke och behov. För förslag rekommenderas att kontakta säljare Adam Kruse på LB-hus, 070-601 21 63 [email protected]. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att se några exempel på passande husmodeller. Där kan du under fliken dokument också se exempel på en mer detaljerad produktionskostnadskalkyl inkl. hus och totalentreprenad. I en nybyggd villa bor ni med låga driftkostnader och är dessutom befriade från fastighetsavgift i 15 år, en avgift som för närvarande är på 9 287 kr om året. Dessutom möjliggörs för amorteringsfria bolån under de första 5 åren. Hjällsnäs 36:21 omfattar en areal om 1510 kvadratmeter. Priset om 1 475 000 kr avser endast tomten. Observera att detta är ett utgångspris som kan komma att överstigas vid ev. budgivning. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Häradsdomarevägen 44, Stenkullen-Centralt, Lerums kommun

Häradsdomarevägen 44

Lägenhet
Stenkullen-Centralt, Lerums kommun
Bjurfors Lerum
1 590 000 kr
62,2 m²
2 rum
vån 1/2
5 311 kr/mån
25 563 kr/m²

Mitt i trivsamma Stenkullen har vi nu nöjet att erbjuda en välplanerad lägenhet om två rum och kök i markplan. Med egen uteplats och tillgång till en liten trädgårdstäppa gör sig radhuskänslan påmind. Omtyckt bostadsrättsförening med god grannsamverkan och bra gemensamhetsutrymmen. Bostadens 62 kvadratmeter fördelar sig över ett fint kök med matplats, ett ljust och luftigt vardagsrum med utgång till uteplats, ett lugnt beläget sovrum med garderobsförvaring samt en separat, rymlig klädkammare. Badrum med tvättmöjligheter. För den som har behov av ytterligare ett sovrum finns möjlighet att dela av vardagsrummet och på så sätt skapa en trea. Lägenheten är i gott skick och de fräscha ytskikten går i en modernt ljus färgsättning. Det centrala läget medför att Stenkullens alla bekvämligheter finns inom kort gångavstånd. Stenkullens station med goda pendlingsmöjligheter ligger knappa 5 minuters promenad från bostaden. Pendeltågen har täta avgångar och korta restider både inom kommunen och till Göteborg eller Alingsås. Här finns även servicebutik, restauranger och ett gott utbud av träningsmöjligheter för den med en aktiv fritid.

  • Uteplats

Visar alla 5