Mäklare Gabriel Matloub

Gabriel Matloub

Om mig

Gabriel har en hög social förmåga och en passionerad inställning till att möta nya människor. Han är uppvuxen i Östersund, Jämtland och har sedan unga år byggt ett brett kontaktnät, både inom affärsvärlden och på det personliga planet. Gabriel brinner för att skapa långvariga relationer och hjälpa sina kunder till framgångsrika bostadskarriärer. Hans ledord är att skapa förtroende och hålla ett högt tempo i allt han gör.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skolgatan 44B, Odenslund, Östersunds kommun

Skolgatan 44B

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
4 140 kr/mån
23 981 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt renoverade tvåa. Det fantastiska ljusinsläppet i vardagsrummet och den generös takhöjd skapar en underbar atmosfär. Balkongen är belägen i ett fritt läge och erbjuder en perfekt plats att njuta av solens strålar. Det nyrenoverade köket har stilrena detaljer med utmärkt förvaring och plats för matbord. De ljusa ytskikten, tillsammans med de vackra golven där spotlights lyser upp rummen. skapar en härlig harmoni och en känsla av trivsel genom hela bostaden. Sovrummet är både rymligt och rogivande. Det stilrena och helkaklade badrummet är utrustat med dusch. Dessutom finns extra förvaringsmöjligheter genom en praktisk klädkammare som nås direkt från hallen. Denna lägenhet är inte bara renoverad med omsorg och stil, utan den erbjuder även praktiska lösningar för en bekväm och trivsam boendemiljö.

  • Plus
  • Balkong
Grytan 715, Grytan, Östersunds kommun

Grytan 715

Tomt
Grytan, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
650 000 kr
2 131 m² tomt

Tillsammans med Bra Hus har vi äntligen möjlighet att erbjuda en trivsam och stor villatomt i Grytan. Tomten ligger i populära och lantliga omgivning med vy mot Storsjön. Här ges ni möjlighet att skapa ert eget drömboende från första spadtaget. Ta chansen till ett liv på landet med ett lugnt och fint läge, endast 15 minuter från stadskärnan så kan det inte bli bättre! Till denna tomt är det Bra Hus som uppför huset där du som köpare bestämmer hur huset skall utformas. Bra Hus har flera bra förslag att presentera. Exempelrenderingen som presenteras är ett enplanshus "Smultronstället 135" som erbjuder 135 kvm boarea och 4 rum och kök. Tomt om härliga 2200 kvm med stora möjligheter belägen på rogivande södersluttning i gallrad skogsdunge. I området finns blandad bebyggelse med bra avstånd till trevliga grannar ger enskildhet om så önskas. Här får ni plats med det rymliga bostadshuset och garaget som ni drömt om. Kommunal v/a anslutning finns vid tomtgräns och även möjlighet till fiberanslutning via IP-only finns. Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt med endast 15 min bilkörning till Östersund. Grytan ligger 14 km söder om Östersund, vackert beläget med fin utsikt över Storsjöbygden. Till centrala Brunflo är det 2 km och här finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet. I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar. Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten. Varmt välkommen!

Mjölnargränd 1, Lugnvik, Östersunds kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00

Mjölnargränd 1

Lägenhet
Lugnvik, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
825 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/8
4 122 kr/mån
13 525 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa med en inglasad balkong och fantastisk sjöutsikt. Lägenheten, som är belägen på fjärde våningen, erbjuder ljusa ytskikt, rymliga rum och generöst ljusinsläpp från stora fönster i alla rum. Det rymliga, ljusa och inbjudande köket har gott om arbetsyta samt förvaringsmöjligheter för att tillgodose alla dina köksbehov. I det luftiga sovrummet finns flera garderober för ordnad förvaring. Vardagsrummet är rymligt med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger möjlighet att möblera efter dina önskemål. Det nyrenoverade badrummet går i fina gråa nyanser och är utrustat med tvättmaskin för bekvämlighet. En av höjdpunkterna i denna lägenhet är den stora inglasade balkongen som erbjuder en underbar utsikt mot Frösöberget och Storsjön. Lägenheten har också gott om förvaringsutrymme i garderober och förråd för att möta dina behov BRF Östersundshus 22 är en välskött förening med stabil ekonomi. Här har du närhet till Storsjöns strand och belysta motionsspår, perfekt för avkoppling och fysisk aktivitet. En kort promenad tar dig till matbutiker och restauranger, medan bussar och den välutbyggda expresscykelvägen tar dig smidigt till stadens puls. Välkommen hem!

  • Plus
  • Balkong
Rådhusgatan 80A, Centralt, Östersunds kommun

Rådhusgatan 80A

Lägenhet
Centralt, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
975 000 kr
25 m²
1 rum
vån 2/3
3 130 kr/mån
39 000 kr/m²

Välkommen till denna totalrenoverade och kvadratsmarta enrummare med lugnt läge och promenadavstånd till citypulsen. Lägenheten är välplanerad med generös takhöjd där spotlights lyser upp rummet. Här finns bra med förvaringsutrymme och plats för en säng, soffgrupp eller matbord. Det stilrena badrummet är utrustat med tvättmaskin för att underlätta din vardag. Välkommen till ditt nya hem där bekvämlighet och stil möts! Perfekt boende för studenten, förstagångsköparen eller pendlaren! BRF Iden är en stabil och populär förening som använder sig av gemensamhetsel som håller elkostnaden nere. Till lägenheten hör ett rejält vindsförråd samt ett källarförråd. I föreningen finns flera tvättstugor, cykelförråd och samlingslokal. Här bor du ett stenkast från stadskärnan, centralstationen, butiker och gym. Fina gång-och cykelvägar till skolor och Mittuniversitetet.

  • Plus
  • Balkong
Rådhusgatan 61E, Odenslund, Östersunds kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Rådhusgatan 61E

Lägenhet
Odenslund, Östersunds kommun
Bjurfors Östersund
1 245 000 kr
50,8 m²
2 rum
vån 2/3
3 683 kr/mån
24 508 kr/m²

I en populär och stabil bostadsrättsförening finner ni denna härliga, välplanerade och renoverade tvåa. Här möts ni av högt i tak och stilfulla materialval som skapar en behaglig atmosfär. Lägenheten har generöst tilltagna fönster som släpper in rikligt med ljus, vilket ger en extra luftig känsla. I det rymliga köket finns gott om plats för matbord och stolar, och sovrummet erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Både hallen och vardagsrummet har blivit förenade med ett nytt, harmoniskt och enhetligt golv. Detta skapar en sammanhållen och snygg yta som binder ihop de två rummen på ett fantastiskt sätt. Under varmare vår och sommardagar finns här en balkong med sydöstligt läge där ni kan njuta av solen och ta en kopp kaffe. Som granne har ni dessutom Edenbos konditori där ni kan njuta av en god frukost, lunch eller ta en fika. Dessutom finner ni goda bussförbindelser utmed Radhusgatan, där bussen stannar strax utanför huset. I bostadsrättsföreningen finns tvättstugor i varje hus och även gemensamhetslokaler, inklusive bastu med relaxavdelning och ett hobbyrum. Med bara några minuters promenad kan du nå Östersunds centrum med allt det har att erbjuda. Inom gångavstånd finns även skolor, universitetet. Ta chansen att bli ägare till en mycket trevlig och stilfullt renoverad lägenhet med närhet till, gym, matvarubutiker och centrum.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5