Mäklare Dennis Svensson

Dennis Svensson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2013 med främst Örebro, Karlskoga och sydnärke med omnejd som fokus-område. Något man inser efter några år i branschen är hur mycket ett boende betyder för en människa. Därför är det viktigt för mig att varje förmedlad bostad får den tid och engagemang den förtjänar. Sedan våren 2018 är jag delägare och mäklare på Bostada. Min vision är att genom Bostada förenkla och förbättra mäklarbranschen, både för bostadssäljare men också för fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stödjegränd 23, Solhaga, Örebro kommun
  • Kommande

Stödjegränd 23

Lägenhet
Solhaga, Örebro kommun
Bostada Örebro
1 795 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 2/2
7 313 kr/mån
19 617 kr/m²

Bostaden är belägen med bra och fördelaktigt läge i området och gott om grönska inpå knuten. Mycket när till BUSSHÅLLPLATS och bilparkering. Bostaden har helrenoverats 2023 med nya ytskikt så som genomgående ekparkettgolv, vitmålade (även bredspacklade) väggar, nya innerdörrar och dörrkarmar samt nytt helkaklat badrum i moderna färger och material av hög kvalité. Även köket är nyare med vita skåpsluckor och moderna vitvaror. Nydragen el med nytt elskåp (automatsäkringar). Här kan du flytta in och direkt börja njuta utan att behöva göra någonting med bostaden på många år! Avgiften är mycket prisvärd med tanke på lägenhetens standard, storlek och läge. Ekonomiskt stabil förening som är i sluttampen med att genomföra en omfattande stamrenovering i hela området. Trots detta är föreningen lågt belånad. Bostaden kommer snart ut till försäljning, välkommen att anmäla ditt intresse redan nu!

Dobervägen 13C, Karls-Åby, Karlskoga kommun
  • Kommande

Dobervägen 13C

Lägenhet
Karls-Åby, Karlskoga kommun
Bostada AB
495 000 kr
82 m²
4 rum
vån 2/3
5 101 kr/mån
6 037 kr/m²

Här finns nu en stor och rymlig gavellägenhet med fönster i tre väderstreck till salu. Matsalen har ett burspråk som får lägenheten att upplevas luftig. Bostaden om 4 rum har två sovrum, matsal samt ett vardagsrum. Badrummet är helkaklat och nyligen renoverat i stilrena färger och materialval. Köket fräschades upp 2016 med nya vita skåpsluckor och kakel ovanför bänkskiva. Lugnt område med nära till Karlskoga centrum. Ekonomiskt stabil förening med en avgift som inkluderar HUSHÅLLSEL, KABEL-TV, VÄRME, VATTEN samt BOSTADSRÄTTSTILLÄGG. Denna bostad är snart tillgänglig för visning, kontakta mäklaren redan idag för att anmäla ditt intresse.

  • Balkong

Visar alla 2