Mäklare Dennis Svensson

Dennis Svensson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2013 med främst Örebro, Karlskoga och sydnärke med omnejd som fokus-område. Något man inser efter några år i branschen är hur mycket ett boende betyder för en människa. Därför är det viktigt för mig att varje förmedlad bostad får den tid och engagemang den förtjänar. Sedan våren 2018 är jag delägare och mäklare på Bostada. Min vision är att genom Bostada förenkla och förbättra mäklarbranschen, både för bostadssäljare men också för fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Saravägen 26, Bråten, Karlskoga kommun

Saravägen 26

Villa
Bråten, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
1 495 000 kr
137 + 6 m²
5 rum
693 m² tomt

Välkommen till Saravägen 26, ett trivsamt och praktiskt boende med många fördelar för dig med stora bostadsambitioner! Huset är beläget på en lugn gata i barnvänliga Bråten. Här har bl.a. en takkupa byggts till som får ovanvåningen att upplevas rymligare och ljusare. Här finns bra förvaringsmöjligheter med flera stora klädkammare som lämpar sig mycket väl för klädförvaring eller annan allmän förvaring. En till positiv sak är att det finns två badrum i huset, ett badrum på vardera våningsplan, vilket gör att kön dit aldrig behöver vara lång. Huset är försett med ny BERGVÄRME (Nibe) från 2021 som ger en energieffektiv och driftsäker uppvärmning. Några av de större renoveringarna som utförts genom åren är taket som har lagts om i modern tid, fönsterna är bytta till energisnåla 3-glas. Garaget har byggts till och här finns nu utöver ett enbilsgarage även ett vidbyggt & vinterbonat gästrum som lämpar sig som tonårsrum/gästrum/förråd/kontor eller varför inte studio/ateljé om du driver eget företag och tar emot kunder i hemmet. Rummet är avgränsat från övriga huset och entré dit sker utifrån. Utomhusytan är en pärla i sig själv. Den fantastiska gården är som en egen privat reträtt, komplett med ett inglasat uterum där du kan njuta oavsett väder. Det soliga soldäcket är perfekt för grillkvällar och för att koppla av i solskenet. Här finns också en vedeldad badtunna, där du kan bada när du vill året om och låta vardagens stress smälta bort.

Laxgården 4A, Sandviken, Karlskoga kommun

Laxgården 4A

Lägenhet
Sandviken, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
200 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 4/4
2 970 kr/mån
5 970 kr/m²

Ljus och hemtrevlig etta med sjöutsikt från stor, inglasad balkong i soligt läge. Lägenheten har helrenoverats med nya golv och spacklade/målade väggar, nya innerdörrar med karm, kök samt ny el. Vardagsrummets fördel är att den alkov som finns lämpar sig bra för att avgränsa en säng från övriga rummet. Kök är också ljust med samma typ av ljusa genomgående golv som i hall och vardagsrum. Vitlackade luckor och smarta utdragsskåp för effektiv förvaring. Perfekt boende för dig som söker en första lägenhet eller övernattningsbostad. Föreningen är ekonomiskt välmående och avgiften inkluderar det mesta. I närområdet finns matbutiker, busshållplats längs E18 med täta avgångar till Karlskoga centrum och Örebro samt pizzerior, restauranger, frisörer, vandringsstråk längs sjön samt mycket annat. Välkommen på visning!

Klarbärsvägen 7, Stråningstorp, Karlskoga kommun

Klarbärsvägen 7

Villa
Stråningstorp, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
995 000 kr
115 + 13 m²
4 rum
255 m² tomt

Detta hem är verkligen en pärla med sina många attraktiva egenskaper som gör det till en dröm att bo i. Beläget i ett eftertraktat område, har detta hus en optimal placering som ger dig närhet till allt du behöver. Du har bekväm tillgång till bl.a. skolor, grönområden, matbutik och sjukhus. Med bra kommunikationsmöjligheter är du även bara en kort resa från stadens puls. Detta enplanshus är inte bara idealiskt beläget, det är också enkelt att sköta. Tack vare dess planlösning och design behöver du inte oroa dig för att hantera trappor eller trappsteg, vilket gör det perfekt för alla åldersgrupper. Dessutom är huset väl underhållet och i utmärkt skick, vilket ger dig lugn och ro när det gäller reparationer och renoveringar. En av höjdpunkterna i detta hus är den vackra atriumträdgården. Detta gröna utrymme blir en fridfull oas där du kan njuta av avkoppling och natur. Med tillräckligt med plats för trädgårdsmöbler och växter kan du skapa en egen privat paradis som du kan njuta av. En annan fördel med detta hus är att det är anslutet till fjärrvärme. Det betyder att du kan njuta av en behaglig inomhusmiljö utan att behöva oroa dig för att hålla koll på värmesystemet. Det är både kostnadseffektivt och miljövänligt, vilket gör att du kan njuta av värme och komfort utan onödig energiförbrukning. Sammanfattningsvis är detta enplanshus med bra läge, lättskött egenskaper, en vacker atriumträdgård och fjärrvärme verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Missa inte chansen att få äga denna perfekta bostad som erbjuder bekvämlighet, skönhet och komfort. Välkommen att boka in dig på visning!

Hotellgatan 6A, Centrum, Karlskoga kommun

Hotellgatan 6A

Lägenhet
Centrum, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
875 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
4 248 kr/mån
10 174 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska trea i hjärtat av Karlskoga! Denna lägenhet är perfekt för dig som vill ha ett praktiskt och funktionellt boende med ett centralt läge! Bostaden ligger högst upp i huset på våning tre av tre (trapphiss finns för tillfället installerad i trapphuset och kan eventuellt finnas kvar vid behov. Kontakta mäklaren för mer info gällande detta.) med en rymlig balkong i soligt söderläge med utsikt mot stadens torg. Väldisponerad och funktionell planlösning som är smart fördelad över bostadens alla 86 kvm. Stora orosmoln som stambyte och föråldrade elledningar slipper du fundera på här då elen är moderniserad med jordade uttag och automatsäkringar och föreningen har utfört stambyte i huset. Stort vardagsrum med plats för flera sittgrupper och möbler. Här finns också ett burspråk som ger ett fint och naturligt ljusinsläpp i rummet. Här finns också en fullt funktionell öppen spis som kan användas när maximal trivselfaktor vill uppnås. I anslutning till vardagsrummet finns matrummet med plats för ett stort matsalsbord. Rummen har flera tidstypiska detaljer kvar så som genomgående kubbparkett, handblåst oljefönster samt kornischer och rejält tilltagen takhöjd. Slutligen, föreningen är mycket stabil och har ett gott rykte och god ekonomi som återspeglas i den låga månadsavgiften. Senaste stora investeringen var bland annat solpaneler på taken för att bli mer självförsörjande på el. I källaren finns cykelrum för förvaring, ett matkällarförråd (även rymligt vindsförråd finns) samt i grannhus finns gemensam tvättstuga, övernattningslägenhet & gym m.m. Denna trea är verkligen en drömbostad för dig som söker en trivsam och central lägenhet med närhet till allt du behöver. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Kilstavägen 1C, Karlberg, Karlskoga kommun
  • Budgivning pågår

Kilstavägen 1C

Lägenhet
Karlberg, Karlskoga kommun
Bostada Örebro
250 000 kr
26,5 m²
1 rum
vån 3/3
1 757 kr/mån
9 434 kr/m²

Fint renoverad och öppen etta i bra läge. Bostaden ligger på våning tre av tre och har renoverats med nytt kök, nya ytskikt och öppnare planlösning. Här bor du modernt till en otroligt låg månadskostnad. Föreningen är stark ekonomiskt och detta speglar sig i den låga månadsavgiften om endast 1757 kr som inkluderar vatten, värme, hushållsel samt bostadsrättstillägg och grundutbud kabel-tv. Lägenhetens största fördel utöver den låga månadskostnaden är att bostadshuset är beläget längs en lugn gata och med stora grönytor som omgärdar huset som gör att läget känns mer fritt än i andra delar av området. Denna bostad passar perfekt för dig som letar efter ett billigt boende, din första egna lägenheten, studenten som tänkt pendla till Karlstad eller Örebro eller för dig som jobbar i Karlskoga och behöver en övernattningslägenhet i stan. Nära till Karlskoga centrum och busstation. I närområdet finns matbutik, grönområden och park, idrottshall och gym, pizzeria frisör och mycket annat. Välkommen att kontakta mäklaren för frågor eller för att boka in dig på visning.

Hallänningsgatan 11B, Rävåsen, Karlskoga kommun

Hallänningsgatan 11B

Lägenhet
Rävåsen, Karlskoga kommun
Bostada AB
165 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/3
3 191 kr/mån
4 125 kr/m²

Rymlig etta om 40 kvm på våning 1 av 3 med hiss. Stort ljust vardagsrum med balkong mot innergård i västerläge och sol från ca kl 15 och framåt. Funktionellt kök i ljusa färger och med en alkov som med fördel kan avgränsas enkelt för att användas som sovalkov. Ekonomiskt stabil och välskött förening med bra läge i villaområde. I närheten finns ett Ica Maxi, bussanslutning, resecentrum, idrottshall, grönområde m.m.. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6