Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2021

Mäklare Cecilia Edfeldt

Cecilia Edfeldt

Om mig

Jag kommer närmast från Bjurfors Åre där jag arbetat i 18 år och idag driver jag en egen mäklarfirma. Jag har bred kompetens inom fastighetsmarknaden i Åre och har i många år även arbetat med nyproduktion. Min gedigna erfarenhet inom branschen i kombination med en ärlig och genuin affärsrelation med kunden är ofta uppskattad. Relationen med dig är viktig för mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Björnen Björnenvägen 41B, Åre Björnen, Åre kommun
  • Imorgon
Björnen Björnenvägen 41B, Åre Björnen, Åre kommun, bild 2
Björnen Björnenvägen 41B, Åre Björnen, Åre kommun, bild 3

Björnen Björnenvägen 41B

Lägenhet
Åre Björnen, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
3 200 000 kr
70 m²
4 rum
vån 1/2
4 200 kr/mån
45 714 kr/m²

Välkommen till Björnenvägen 41B och en trivsam bostad för sex personer. Bostaden rymmer allrum och kök med utgång till balkongen med utsikt över Renfjället och Mullfjället. Här finns även 3 sovrum med 6 bäddar, badrum med tvättmaskin samt rymlig hall med torkskåp. Till lägenheten hör både parkering och förråd. Bostaden ligger inte på något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut. Välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din visning.

  • Premium
Högåsstigen 17G, lght 1202, Åre Sadeln, Åre kommun
  • Imorgon
Högåsstigen 17G, lght 1202, Åre Sadeln, Åre kommun, bild 2
Högåsstigen 17G, lght 1202, Åre Sadeln, Åre kommun, bild 3

Högåsstigen 17G, lght 1202

Lägenhet
Åre Sadeln, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
5 600 000 kr
75 m²
4 rum
vån 3/4
4 376 kr/mån
74 667 kr/m²

Välkommen till denna mycket smakfullt inredda bostad med genomgående trägolv av vitlaserad plank, väggar målade i sobra toner och flera fondväggar med målad träpanel vilket ger en ombonad känsla. Hörnläget med ljusinsläpp från flera håll ger fina siktlinjer i rummen. Här finns rymligt allrum och kök med braskamin och utgång till stor balkong med fri utsikt över Hermelinbacken, Åresjön och Renfjället. Bostaden rymmer åtta bäddar fördelade på tre sovrum som alla har fina klädskåp i samma design som de platsbyggda möblerna i hallen och här finns även dubbla badrum där det ena har bastu och kombimaskin. Bostaden säljs möblerad och utrustad med reservation för personliga saker. Den ligger inte på uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut. Skidförråd (beläget i markplan) med ägarförråd i den bakre delen ingår samt även ett ägarförråd i separat byggnad. Parkeringsplats med motorvärmaruttag finns till lägenheten och här finns även appstyrd elbilsladdare. Brf Sadelbyn 7 är beläget längst fram mot Hermelinbacken med fria vyer över fjäll och sjö med direktaccess till Hermelinbacken/Hermelinliften som tar dig mot skidområdet Björnen och Sadelexpressen som tar dig vidare in mot Åres hela skidsystem. Om Sadeln Området Sadeln har blivit mycket populärt pga sitt läge precis i fjällbrynet och vid en av Åres mest populära liftar, Sadelexpressen, som tar dig enkelt till Åre by om du önskar lite mer avancerad skidåkning. För barnfamiljen tar Hermelinenbacken dig vidare till Åre Björnen som mestadels har blå nedfarter. I Åre Björnen hittar du även ett antal restauranger, skidskola, skiduthyrning, längdspårcentral och Ica närlivs. Området har utvecklats även sommartid genom en populär höghöjdsbana, cykelleder och pump tracks. 10 min med cykel från Björnen når man även bad i Fröåtjärn. Bilvägen tar det ca 15 min till Åre torg.

  • Premium
  • Hiss
Kallströmsväg 27, Åre By, Åre kommun
Kallströmsväg 27, Åre By, Åre kommun, bild 2
Kallströmsväg 27, Åre By, Åre kommun, bild 3

Kallströmsväg 27

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
8 750 000 kr
102 m²
4 rum
vån 8/8
4 169 kr/mån
85 784 kr/m²

Välkommen till en etagevåning om 102kvm med slående utsikt över Åresjön och fjällvärlden. Bostaden är nyproducerad med stora fönster vilka ger fantastiska vyer och ljusinsläpp och allrum/kök har utgång till stor (delvis inglasad) hörnbalkong med fri utsikt. Våningen rymmer även tre sovrum, dubbla badrum, bastu och bra förvaringsmöjligheter. Varmt ägarförråd finns i huset och parkering/carport/garage finns att hyra. Genomgående smakfulla materialval och bra finish. Utsikten måste ses på plats, välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din visning. Från huset har man gångavstånd till VM8:an för skidåkning och sommartid erbjuds här även liftburen cykling. I området förbereds just nu en Deli som planeras öppna inför nästa säsong.

  • Premium
  • Hiss
Granlidsvägen 1, Åre By, Åre kommun
  • Imorgon kl 10:00

Granlidsvägen 1

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
3 500 000 kr
69 m²
2 rum
vån 2/9
4 491 kr/mån
50 725 kr/m²

Söker du ett stilfullt och bekvämt boende med gångavstånd till allt som Åre by har att erbjuda? Då är du välkommen till denna rymliga, totalrenoverade tvåa – ett perfekt hem för dig som vill bo nära naturen och samtidigt ha direkt närhet till gym, hälsocentral, förskolor, skolor mm. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering och erbjuder genomgående en modern och smakfull inredning. Till bostaden hör även ett stort varmförråd samt parkeringsplats och skdiförråd. Stor och mycket tillgänglig tvättstuga finns i föreningen samt även bokningsbar bastu. Lägenheten är perfekt för den aktiva livsstilen med gångavstånd till både bykärnan och skidbackarna och du kan börja dagen med en uppfriskande träningspass på STC som ligger bara ett par minuter från bostaden. Brf Åretorpet är en solid förening med god ekonomi och gångavstånd till Åre torg, skidåkning, gym, hälsocentral, förskolor, skola, busshållplats mm Bostaden säljs omöblerad och tillträde är möjligt enligt överenskommelse. Läs mer information på föreningens hemsida https://aretorpet1.se/__info/

  • Plus
  • Hiss
Fjällbyvägen 22 , Åre By, Åre kommun

Fjällbyvägen 22

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
2 000 000 kr
29 m²
1.5 rum
vån 1/2
3 339 kr/mån
68 966 kr/m²

Välkommen till Åre Fjällby och en skidåkarlya för fyra personer med direkt närhet till VM:8an som erbjuder morgonåkning och under vissa veckor även kvällsåkning. Under sommartid cyklas det i samma backe/lift och Åre Dirt ligger precis vid infarten till området. Bostaden rymmer allrum/kök med trägolv och nymålade väggar, två våningssängar i sovalkov, nyrenoverat badrum med kakel och klinker samt hall med plats för pjäxor och skidkläder. Vid lägenhetens entré finns ett skidförråd i direkt anslutning. Utsikt i söder med en glimt av Renfjället. Lägenheten säljs fullt möblerad och den ligger på uthyrningsavtal med Skistar, (undantagna ägarveckor för kommande vintersäsong är v9, v10 och påsk v16). De två senaste åren har uthyrningen gett i snitt 75.000kr till ägare trots att de själva varit på plats sportlov (v9) samt påsklov. Vill man säga upp uthyrningsavtalet med Skistar måste det ske skriftligt senast 15 oktober 2024 och upphör därmed 30 april 2025.

Ottsjö Harstigen 19, Ottsjö, Åre kommun

Ottsjö Harstigen 19

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri  Åre
1 200 000 kr
1 118 m² tomt

En adress för friluftsälskaren och en plats för livsnjutaren att skapa sitt drömboende med ett vackert läge som passar lika bra för permanent- som för fritidsboende. Välkommen till denna hörntomt på Harstigen 19. Ett tillfälle för dig som vill komma bort och njuta av lugn, fågelkvitter och frisk luft. Här möts du direkt av en avkopplande känsla och här kan du njuta av tystnaden. I direkt närhet nås flera leder för dig som vill komma ut på fjället både sommar som vinter. Platåkåtan nås med promenadavstånd eller på turskidor via Olivehällsrundan som stryker längs med tomten och för en längre vandring finns Fjällmaratonleden i närhet om man vill gå/springa till Ytterstvallen, Trillevallen och Välliste. Ottsjö erbjuder mängder av aktiviteter både sommar som vinter. Sommartid såsom fiske och bad vid vackra sandstränder, ridning på Islandshäst, kajakpaddling mm. Vintertid erbjuds inte bara isfiske på sjön, då fungerar den även som knutpunkt om du vill ta dig vidare ut med skoter på fjällens alla skoterleder. "Största tillåtna byggnadsarea är 110m2 exklusive yta för balkong, altan, skärmtak mm. Vid hus med sluttningsvåning är största tillåtna byggnadsarea per fastighet 80m2. Utöver angivna byggnadsareor får ett uthus uppföras med maximal byggnadsarea 30m2. Uthus får ej inredas som bostadsändamål." El är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgift för el tillkommer och är enligt 2023 års taxa 44.375kr inkl moms. För frågor avseende el kontakta Jämtkraft Växel 063-14 90 00 Mail [email protected] V/A finns framdraget i tomtgräns och anslutningsavgift tillkommer ca 50.000 (2019 års nivå) och betalas till kommunen i samband med bygglov. Frågor avseende byggrätt/bygglov samt anslutningsavgift V/A hänvisas till Miljö och Byggkontoret på Åre kommun. Växel 0647-161 00 Mail [email protected]

  • Plus

Visar alla 6