Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2021

Mäklare Cecilia Edfeldt

Cecilia Edfeldt

Om mig

Jag kommer närmast från Bjurfors Åre där jag arbetat i 18 år och idag driver jag en egen mäklarfirma. Jag har bred kompetens inom fastighetsmarknaden i Åre och har i många år även arbetat med nyproduktion. Min gedigna erfarenhet inom branschen i kombination med en ärlig och genuin affärsrelation med kunden är ofta uppskattad. Relationen med dig är viktig för mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Årevägen 16, Åre by, Åre kommun
 • Idag
Årevägen 16, Åre by, Åre kommun, bild 2
Årevägen 16, Åre by, Åre kommun, bild 3

Årevägen 16

Villa
Åre by, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri Åre
9 995 000 kr
168 + 28 m²
9 rum
1 531 m² tomt

Välkommen till Årevägen 16 och en fantastisk utsikt över sjön och Åres majestätiska fjällvärld. Varje dag kommer du att vakna upp till denna imponerande utsikt över Åreskutan, Hunmmeln, Mullfjället och Renfjället som ger dig en ständig påminnelse om varför Åre är en av Sveriges mest älskade skiddestinationer. Detta hus är mer än bara en bostad, det är en möjlighet att leva din dröm i Åre. Ett perfekt alternativ för dig som söker ett hus för permanentboende eller ett rymligt fritidsboende, med uthyrningsdel för ett fint bidrag till driftskostnaden och huset har även energisnål uppvärmning med vattenburen golvvärme via bergvärme. Huvudbostaden rymmer förutom dubbla allrum, braskamin, kök med utsikt, fyra sovrum (varav ett med stor walk in closet med fönster som idag används som ett femte sovrum), två badrum plus gästtoalett, bastu, tvättstuga och en stor altan med badtunna. På fastigheten finns även ett rymligt varmgarage som idag används som dressingroom för skidkläder, hjälmar och pjäxor. Större kallförråd finns tillgängligt i husets krypgrund. Från huset nås Åresjön i direkt närhet för bad och fiske sommartid och längdskidor och promenader vintertid. Även promenadavstånd in till Åre torg och nedanför huset stannar skidbussen när man vill lämna bilen hemma. Huset måste upplevas på plats, tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

 • Premium
 • Energieffektiv
Näs väg 1, Ängarna/Tegefors, Åre kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 10 mar kl 16:30
Näs väg 1, Ängarna/Tegefors, Åre kommun, bild 2
Näs väg 1, Ängarna/Tegefors, Åre kommun, bild 3

Näs väg 1

Villa
Ängarna/Tegefors, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri Åre
7 950 000 kr
180 + 25 m²
6 rum
830 m² tomt

Välkommen till påkostad charm med anor från 1600-talet. Här bor du med naturen direkt inpå knuten och även med direkt närhet till Gunnilliften och Englandsliften som tar dig vidare till hela Duved/Tegefjälls skidsystem. Förutom utförsåkning nås här även turspår mot Lillåstugan för en våffla eller Forsaskalet för en fjälltur. Om somrarna lockar både bad och fiske i Tegeforsen eller en söndagspromenad längs Sotargränd. Huset som är fördelat på två bostäder rymmer 4 sovrum, allrum, kök, badrum och braskaminer. Här finns även terrass i flera nivåer, stort varmgarage, vedeldad bastu samt goda förvaringsmöjligheter. Huset säljs omöblerat och tillträde är möjligt från sommaren 2024. Undervåningen är uthyrd till permanentboende tom maj -25. Ny ägare övertar intäkter från och med tillträdesdagen. Huset måste ses på plats, varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Björnänge Ladan 707, Björnänge, Åre kommun
 • Imorgon kl 16:00
Björnänge Ladan 707, Björnänge, Åre kommun, bild 2
Björnänge Ladan 707, Björnänge, Åre kommun, bild 3

Björnänge Ladan 707

Villa
Björnänge, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri Åre
11 500 000 kr
330 + 11 m²
11 rum
4 189 m² tomt

Denna charmiga bostad har en rik historia som sträcker sig tillbaka till tiden då den fungerade som både stall och mjölkvarn. Stig in och möts av husets varma och inbjudande atmosfär, de imponerande träbjälkarna och de rustika detaljerna. Planlösningen rymmer i huvudbostaden 4-6 sovrum, dubbla allrum, dubbla badrum, tre eldstäder och från matplatsen öppnar sig stora fönster och avslöjar den spektakulära utsikten över fjäll och sjö och ger en perfekt plats för familjemiddagar och festliga tillfällen. Med promenadavstånd till skidbackarna har du aldrig långt till din favoritaktivitet både sommar som vinter. Varför inte börja dagen med en uppfriskande morgontur i fjällen och avsluta den med en mysig kväll framför den sprakande öppna spisen, eller tänd elden i den stora bastun och sträck ut benen. Sammanfattningsvis är detta timmerhus en sällsynt pärla som erbjuder en unik kombination av historia, charm och modern komfort. Från huset finns en stig direkt ned till busshållplatsen som trafikeras av länsbuss, skolbuss och skidbuss. Välkommen till ditt nya drömhem! I försäljningen ingår även fastigheten öster ut om 1 781kvm med typkod Lantbruk. Här fanns tidigare ett förhandsbesked på byggrätt att bygga garage/kontor /förrådsbyggnad (ej boende) på en yta på 380kvm i två plan. Bostaden säljs omöblerad men att större del av möblemang går att köpa loss.

 • Premium
Totthyllan 35, Åre By, Åre kommun
 • Budgivning pågår
Totthyllan 35, Åre By, Åre kommun, bild 2
Totthyllan 35, Åre By, Åre kommun, bild 3

Totthyllan 35

Villa
Åre By, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri Åre
17 950 000 kr
267 + 17 m²
9 rum
806 m² tomt

Unik möjlighet, låt oss presentera den enda fastigheten på Totthyllan att nyttja även som fritidsboende, välkommen till Totthyllan 35. Nybyggt, generöst och smakfullt designat sluttningshus på en av Åres mest attraktiva adresser med promenadavstånd till skidåkning, vandring, restauranger och nöjen. Rymlig bostadsdel fördelat på två plan med allrum och kök i social planlösning på entréplan, här finns stora fönsterpartier med storslagen utsikt över hela Åredalen och via skjutdörrar nås den väl tilltagna balkongen med samma utsikt. Huset rymmer dubbla allrum, 4 rymliga sovrum med inbyggd förvaring, två badrum plus spaavdelning med bastu. Nedanför huset finns en uthyrningsdel med möjlighet till goda intäkter till den som väljer att hyra ut. Här finns allrum och kök, badrum med bastu samt sovrum och sovalkov. Bostadsområdet Totthyllan ligger vid foten av Totthummelns sluttning och populära vandringsstråk stryker förbi direkt bakom området. Denna återvändsgata tar dig till fots vidare genom anrika Tottens by direkt till Tottliften och Åres hela skidsystem. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning.

 • Premium
Tottvägen 130A, Åre By, Åre kommun

Tottvägen 130A

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri Åre
3 295 000 kr
39 m²
2 rum
vån 1/4
3 011 kr/mån
84 487 kr/m²

Denna fantastiska lägenhet erbjuder en ultimat kombination av kompakt komfort och bekvämlighet tillsammans med stil. Den är mycket mer än bara en bostad, den är en möjlighet att leva din dröm centralt i Åre. Bostaden rymmer allrum med kök från VIDA och maskiner från Miele, här finns matplats samt soffhörna med bäddsoffa för 2 personer. Sovrummet rymmer dubbelsäng samt platsbyggda garderober från Ekeby Bruk. Badrummet med kakel och klinker är utrustat med tvättmaskin och i hallen finns det torkskåp. Alla bekvämligheter för ett trivsamt boende. I huset finns en skidåkarentré direkt till skid- och pjäxförvaring och i anslutning till bostaden finns ett eget förråd. Parkering finns med motorvärmare och möjlighet att byta till elbilsladdare. Lägenheten säljs möblerad och utrustad med reservation för personliga saker. Här bor du med bara ett par minuter promenad till Åretorg, där du finner ett myller av restauranger, butiker och nöjen som ger en oöverträffad atmosfär. Med denna adress får du hela Åre inom räckhåll, och du kan utforska allt som detta pulserande skidort har att erbjuda. Åre Bergbana stryker förbi huset och med en kort pjäxpromenad når du VM6:an, Stjärnliften och Kabinbanan. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för att boka in din visning.

 • Plus
 • Hiss
Björnen Ekorren 7 lgh 405, Årebjörnen, Åre kommun

Björnen Ekorren 7 lgh 405

Lägenhet
Årebjörnen, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri Åre
1 800 000 kr
28 m²
2 rum
vån 4/4
3 118 kr/mån
64 286 kr/m²

Välkommen till denna skidåkarlya belägen mitt i Årebjörnens aktivitetscentrum. Här har du skidåkning, längdåkning, cykling, klättring och gym precis utanför dörren. Bostaden rymmer 4-5 bäddar, kombinerat allrum och kök, hall med plats för skidkläder och här finns även kaklat badrum. I huset finns tvättstuga, bastu/spa-avdelning samt förråd. Parkeringar på bekvämt avstånd finns utanför huset. Lägenheten ligger inte på uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut när man själv inte är på plats. Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Hiss
Kyrkängesvägen 10D, null, Åre kommun

Kyrkängesvägen 10D

Lägenhet
Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri Åre
3 295 000 kr
70 m²
4 rum
vån 3/3
4 026 kr/mån
47 071 kr/m²

Välkommen till ett av Åres mest familjära och sociala område, bostadsområdet Ängsvallen. Trevlig fyra med högt utsiktsläge, många ljusinsläpp, rymlig balkong och närhet till natur och avkoppling. Från bostaden nås enkelt Sotargränd via en stig ned från området, här kan du gå eller springa bort till Tegeforsen för ett dopp eller en fiskestund. Utflyktsmålen i närområdet är många, tex Lillåstugan som sommartid nås med en vandring via Tegefjälls transport, direkt hemifrån. Om vintern nås hela Duved/Tegefjälls skidsystem via en liten promenad direkt från dörren. Bostaden som har genomgående högt i tak rymmer tre sovrum, allrum/kök, gäst toalett samt badrum med kombimaskin och bastu. Här finns även stor balkong och rymligt varmt ägarförråd i direkt anslutning till entrén. Genomgående golvvärme via bergvärme ingår i avgiften såsom även parkering gör. Bostadsområdet Ängsvallen ligger med gångavstånd till Tegefjälls skidåkning och nedanför området stannar lokalbussen som flera gånger dagligen trafikerar sträckan Duved-Åre. Tegefjälls barnområde, carvingbackar och skogsåkning ligger högt på listan över Åres skidåkning. I Tegefjäll finns Tegetornet med restaurang, minilivs och här finns även skiduthyrning och busshållplats för skidbussen som tar dig in till Åre. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att kontakta mäklaren för visning.

 • Plus
 • Balkong
Ottsjö Harstigen 19, Ottsjö, Åre kommun

Ottsjö Harstigen 19

Tomt
Ottsjö, Åre kommun
Edfeldt Lagerwall Fastighetsmäkleri Åre
1 200 000 kr
1 118 m² tomt

En adress för friluftsälskaren och en plats för livsnjutaren att skapa sitt drömboende med ett vackert läge som passar lika bra för permanent- som för fritidsboende. Välkommen till denna hörntomt på Harstigen 19. Ett tillfälle för dig som vill komma bort och njuta av lugn, fågelkvitter och frisk luft. Här möts du direkt av en avkopplande känsla och här kan du njuta av tystnaden. I direkt närhet nås flera leder för dig som vill komma ut på fjället både sommar som vinter. Platåkåtan nås med promenadavstånd eller på turskidor via Olivehällsrundan som stryker längs med tomten och för en längre vandring finns Fjällmaratonleden i närhet om man vill gå/springa till Ytterstvallen, Trillevallen och Välliste. Ottsjö erbjuder mängder av aktiviteter både sommar som vinter. Sommartid såsom fiske och bad vid vackra sandstränder, ridning på Islandshäst, kajakpaddling mm. Vintertid erbjuds inte bara isfiske på sjön, då fungerar den även som knutpunkt om du vill ta dig vidare ut med skoter på fjällens alla skoterleder. "Största tillåtna byggnadsarea är 110m2 exklusive yta för balkong, altan, skärmtak mm. Vid hus med sluttningsvåning är största tillåtna byggnadsarea per fastighet 80m2. Utöver angivna byggnadsareor får ett uthus uppföras med maximal byggnadsarea 30m2. Uthus får ej inredas som bostadsändamål." El är framdraget till tomtgräns och anslutningsavgift för el tillkommer och är enligt 2023 års taxa 44.375kr inkl moms. För frågor avseende el kontakta Jämtkraft Växel 063-14 90 00 Mail [email protected] V/A finns framdraget i tomtgräns och anslutningsavgift tillkommer ca 50.000 (2019 års nivå) och betalas till kommunen i samband med bygglov. Frågor avseende byggrätt/bygglov samt anslutningsavgift V/A hänvisas till Miljö och Byggkontoret på Åre kommun. Växel 0647-161 00 Mail [email protected]

 • Plus

Visar alla 8