Mäklare Silvia Nilsson Cickovska

Silvia Nilsson Cickovska

Om mig

⭐️5.0/5 Rekommendationer & omdöme på Hittamäklare.se och Reco. 🏆 Bäst betyg Q2 2024 🏆 Mest rekommenderad Q2 2024 🏆 Högst försäljningsvärde Q2 2024 🏆 Flest försäljningar per mäklare Q2 2024 🏆 Flest rekommendationer per mäklare Q2 2024 EN MÄKLAREBYRÅ UTÖVER DET VANLIGA Vi är verksamma i Malmö, Trelleborg och Svedala med omnejd. Läs mina omdömen på: - https://www.hittamaklare.se/silvia.nilsson.cickovska - https://www.reco.se/elite-fastighetsformedling/-silvia-nilsson-cickovska

Mäklarens försäljning på Hemnet
Högalidsvägen 55B, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Högalidsvägen 55B, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Högalidsvägen 55B, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Högalidsvägen 55B

Lägenhet
Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/5
4 301 kr/mån
33 654 kr/m²

Här bor du i Trelleborgs nya stadsdel med härlig vy både över staden och åkrarna. Med en balkong i väst och en stor takterass på 28kvm där solen lyser från morgon till kväll bor du i en perfekt två rummare. Lägenheten erbjuder öppna ljusa ytor med välplanerade kvm och mycket förvaringsmöjligheter. Här fylls du av ljus från tre vädersträck som strålar in på det exklusiva materialvalen. En plats att trivas på! Lägenheten ligger på 4 våning på gaveln med hiss från markplan. Här har du chansen att förvärva husets bästa lägenhet med takterass i rätt läge! En fantastisk plats att njuta på med familj och vänner. - Bästa läget i huset med utsikt över hela väster! - 4:e våningen med takterass på 28 kvm med sol hela dagen! - Balkong i väster med fantastisk utsikt över staden, perfekta platsen att avnjuta solnedgången! - Nyproduktion med extra tillval! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rönnstigen 28, null, Svedala kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Ons 31 jul kl 18:00
Rönnstigen 28, null, Svedala kommun, bild 2
Rönnstigen 28, null, Svedala kommun, bild 3

Rönnstigen 28

Lägenhet
Svedala kommun
ELITE Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
94 m²
4 rum
vån 1/1
6 507 kr/mån
26 543 kr/m²

På eftertraktade Rönnstigen i Svedala finns nu en enplans 4:a på markplan till salu! Här har du möjligheten att sätta din egen prägel och anpassa bostaden efter dina behov och önskemål. Här erbjuds flertal smarta lösningar och förändrad planlösning där bland annat flera boende byggt ut hallen med anslutning till förrådet för rymligare avhängningsmöjligheter, lagt till en WC eller flyttat köket för större ytor. Inte minst byggt ut ett härligt uterum som skapar känslan av en större bostad. Möjligheterna är många på Rönnstigen 28! 

 Bostaden har ett helkaklat badrum i stilrena kulörer med plats för tvättmöjlighet (renoverat 2017). Till det öppna sociala ytorna och köket har du chansen att modernisera och förnya i din egen tycke och smak. Från vardagsrummet har du utgång till en större uteplats i väster med härlig kvällssol. Bostaden är ljus med generöst ljusinsläpp hela dagen. 
 I området bor du lugnt och bekvämt med skola och förskola precis runt hörnet samt gångavstånd ner till byn för matbutiker, restauranger och gym samt buss och tågförbindelser. I föreningen erbjuds låg elkostnad, laddstationer till elbilar samt just nu begär föreningen in offerter till att installera solceller. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Gränstorpsgatan 2A, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Gränstorpsgatan 2A, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Gränstorpsgatan 2A, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Gränstorpsgatan 2A

Lägenhet
Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1
7 144 kr/mån
25 824 kr/m²

Ett drömboende i Trädgårdsstaden i norra Trelleborg är nu till salu. Trädgårdsstaden erbjuder fantastiskt fina och moderna lägenheter med gröna trädgårdar och nu får du möjligheten att bo där. Endast några minuter från Trelleborg centrum med väldigt bra kommunikationsmöjligheter med tåg och buss. Troligen områdets bästa läge med sin hörntomt och stor uteplats i söderläge samt närhet till naturens härliga promenadstråk runt hörnet! Låt bilder och videos få inspirera dig till att köpa ditt drömboende! Livet på landet men ändå i stan! Trädgårdstaden erbjuder centralt boende med trygga gator åt ena hållet och gröna trädgårdar åt andra hållet. Med en känsla av idylliskt lantliv, bara ett fåtal minuter från Trelleborgs stadskärna där shopping och ett rikligt restaurangliv finns. Här bor du i en mycket välplanerad lägenhet på markplan med stor terass som vätter i söderläge och mot en stor innergård med gröna trädgårdar. Väldigt unikt! Läget är lugnt och du tar dig snabbt till centrum, oavsett om du tar bilen eller cykeln. I Trelleborg finns även ett stort utbud av flertal gym och närheten till både havet och naturen, Albäcksskogen. Kända badplatser är Dalabadet med restaurang och utomhuspadel. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Nygatan 29, Centrala, Trelleborgs kommun
  • Tor 1 aug kl 15:30
Nygatan 29, Centrala, Trelleborgs kommun, bild 2
Nygatan 29, Centrala, Trelleborgs kommun, bild 3

Nygatan 29

Lägenhet
Centrala, Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/3
6 482 kr/mån
21 520 kr/m²

SE HOUSE TOUR VIDEO I ANNONSEN! Har du länge sökt efter en stor rymlig lägenhet med fantastiska ytor och ett ljusinsläpp som dansar sig igenom från rum till rum och omfamnar varje vrå av vackra materialval. Välkommen till ditt nya hem! ** En mycket stabil förening med god ekonomi, har investerat i solceller och med fast elkostnad per månad på endast 300 kr/lägenhet! ** På Nygatan 29 välkomnas du in till en ljus och rymlig hall med ett praktiskt klinkergolv och god förvaring. Bostaden har idag 2 gedigna sovrum med goda möjligheter för dubbelsäng samt möjlighet till ett tredje lika stort sovrum vid behov. Med den mycket uppskattade planlösningen finner du vart sovrum för sig där varje familjemedlem får en privat plats. Uppskattat! Vidare igenom hallen möts du av vackra dubbeldörrar till det rymliga vardagsrummet med ett välbevarat fiskbensparkett som skapar den vackra sekelskiftes känslan. Här finner du en stor social yta med plats för en stor möbelgrupp att samlas med familj och vänner. I anslutning till vardagsrum finns det alternativa sovrummet som idag öppnats upp och skapar en vacker matsal med detaljer som takstuckatur och takrosett. En trivsam plats som nu kan bli ditt! Köket är en ljus och öppen plats som går i vitt med en vacker grå bänkskiva och stänkskydd som samspelar fint med det praktiska grå klinkergolvet. Genomtänkta materialval hela vägen! Badrummet är helkaklat och nyrenoverat år 2023. Sist med absolut inte minst välkomnas du ut till den fantastiska inglasade balkongen på hela ca 19 kvm i västläge. En plats att umgås på från morgon till kväll! Här finns det rymliga ytor med plats för både soffgrupp och en matgrupp. Välkommen på visning! ____________________________________________________________________________ Objektet är nu under uppdatering! Mer information, bilder och video kommer inom kort!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Sirapsgatan 2B, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
Sirapsgatan 2B, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 2
Sirapsgatan 2B, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun, bild 3

Sirapsgatan 2B

Lägenhet
Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
92 m²
3 rum
vån 2/3
6 483 kr/mån
32 554 kr/m²

SE HOUSE TOUR VIDEO I ANNONSEN! Varmt välkommen till Trädgårdsstaden i centrala Trelleborg. Här bor du modernt i nyproduktion med trevlig grönskande miljö och minuter till Trelleborgs centrum. Nu är denna 3:a i etage i toppmodernt skick till salu! Troligen områdets bästa utsikt över åkrarna från lägenhetens balkong och takterasser, varav 2 är i söderläge. En trappa upp välkomnas du in i lägenhetens entréplan med en rymlig hall och anslutning till klädkammare. Vidare in i bostaden kommer du till den öppna, sociala ytan mellan kök och vardagsrum. Här ryms stora ytor för soffgrupp och matgrupp med ett öppet kök med bra arbetsyta. Något som är unikt med denna bostad är det stora fönsterpartierna som släpper in dagsljus från två väderstreck med en härlig utsikt över åkrarna. Från vardagsrummet når du den ena balkongen i söderläge där du får sol hela dagen. På entréplan finner du även ett sovrum förvaringsmöjligheter och en magisk utsikt över åkrarna som bjuder på en härlig soluppgång genom det stora fönsterpartierna i öst och norr. Badrummet på entréplan är stort och rymligt med tvättmöjligheter. På andra våningen kommer du till penthouse våningen med ett sovrum som även här utsmyckas med stora lyxa fönsterparti mot norr och söder. Här når du en av takterasserna i norr direkt från sovrummet. På övre plan finner du även goda förvaringsmöjligheter och bostadens andra badrum. Från hallen når du bostadens största takterass i söderläge på över 20 kvm med magisk utsikt över åkrarna och sol hela dagen! Här finns rymligt med plats för både loungegrupp och matgrupp för att duka upp till sena långa sommarmiddagar. Denna lägenheten är en av få med den stora terassen i söderläge. Området i Trädgårdsstaden är i lugn miljö med nära till naturen samtidigt som stadens trivsamma puls finns runt hörnet. Enkelt och smidigt att ta sig ut på motorvägen mot Malmö och Svedala. Transport med buss och tåg finns även i närheten med mycket bra pendlingsmöjligheter. Närhet till matbutiker, skolor, förskolor och shopping finns med korta avstånd. Endast ca 10 min med bil når du havet och populära badplatsen Dalabadet. Är du intresserad av bostaden? Kontakta ansvarig mäklare på 0762 - 33 40 69 och boka en tid för visning. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Gåsörtsvägen 15, null, Trelleborgs kommun
  • Mån 26 aug kl 17:00
Gåsörtsvägen 15, null, Trelleborgs kommun, bild 2
Gåsörtsvägen 15, null, Trelleborgs kommun, bild 3

Gåsörtsvägen 15

Villa
Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
126 m²
5 rum
1 024 m² tomt

PREMIÄRVISNING 26/8 KL. 17:00 - BOKA PÅ WWW.ELITEFASTIGHET.SE Det är inte ofta villor på bästa toppläget i Beddingestrand blir till salu! Nu har du chansen att bo på den mest attraktiva området i Beddingestrand med härliga miljöer och med endast en kort promenad till stranden som ligger ca 400 meter från villan. Välkommen till denna fina enplansvilla på 126 kvm byggt 1978 med egen trädgård, uppställningsplats för bil och eget förråd på tomten samt spabad och poolhus. År 2005-2006 byggdes en utbyggnad av två sovrum samt ett till badrum. Samtidigt lyftes taket och ny takstol installerades. Löpande renoveringar och förbättringar har gjorts regelbundet för bästa underhåll och skötsel av huset. I husets hjärta "matsalen" finner vi ett rum där vi tänder braskaminen som ger såväl värme som hög mysfaktor under vinterkvällarna. Med sin bra planerade planlösning gör denna villa till ett hem att trivas i. - Villan är belägen ett stenkast från Beddinge GK, Pärlan och flera restauranger. - Stor härlig hörntomt på 1024 kvm. - På tomten finner du ett spabad samt ett poolhus med gästrum. - Kommunalt vatten och avlopp. - Fiber. Villan är belägen i eftertraktade Beddingestrand. I närheten finner du Sveriges sydligaste golfbana, tennisbana, vacker natur, restuaranger och cafér. Här erbjuds även bra pendelavstånd till Ystad, Trelleborg, Sturup, Malmö och Köpenhamn. På Sveriges sydligaste udde Smygehuk finner du populära Rökeriet med sina fantastiskt goda delikatesser. För den kulturintresserade finner du ett rikligt kulturutbud med konstutställningar på Köpmansmagasinet i Smyge. Varmt välkommen in till Gåsörtsvägen 15 på toppläget i Beddinge med endast några minuters promenad till havet!

  • Premium
  • Uteplats
Trumpetaregatan 14, Väster, Trelleborgs kommun
Trumpetaregatan 14, Väster, Trelleborgs kommun, bild 2
Trumpetaregatan 14, Väster, Trelleborgs kommun, bild 3

Trumpetaregatan 14

Villa
Väster, Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
3 595 000 kr
120 + 27 m²
5 rum
521 m² tomt

PREMIÄRVISNING 24/7 KL. 18:30 - BOKA PÅ WWW.ELITEFASTIGHET.SE Välkommen till Trumpetaregatan 14 i Trelleborg. En mycket välskött villa perfekt för den växande familjen! På framsidan finner du en härlig uteplats i söderläge. Stor härlig insynsskyddad och inhängnad trädgård på baksidan med flera härliga uteplatser och med plats för både lek och avkoppling. På tomten finner du även stor uppfart med plats för en bil samt garage och förråd. I västra Trelleborg bor du på en trygg och skön plats som passar alla åldrar i familjen med gång- och cykelavstånd till till skolor och förskolor. Även närheten till matbutiker och shopping samt nära till busshållplats gör det trivsamt att bo här! Varmt välkommen på visning! ****************************** Denna bostad är en av det som vi har till försäljning och fler är på gång. Söker du något specifikt? Anmäl dig till vårt spekulant register och få information innan objekten kommer ut på den öppna marknaden. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Silvia Nilsson Cickovska på 0762 - 33 40 69 eller [email protected]

  • Premium
  • Uteplats
Ploggatan 9, Åkerbruket, Svedala kommun
Ploggatan 9, Åkerbruket, Svedala kommun, bild 2
Ploggatan 9, Åkerbruket, Svedala kommun, bild 3

Ploggatan 9

Radhus
Åkerbruket, Svedala kommun
ELITE Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
105 m²
5 rum
7 577 kr/mån
26 619 kr/m²

SE HOUSE TOUR VIDEO I ANNONSEN! Välkomna till ett av det välplanerade radhusen på barnvänliga Ploggatan på Åkerbruket i Svedala i en förening med god ekonomi. Ett modernt, stilrent och hemtrevligt hem med fina och genomtänkta materialval, ljust och fräscht och helkaklade badrum. Till bostaden finns en härlig och lättskött trädgård som bjuder på härliga soltimmar större delen av dagen. Här finns gräsyta med plats för lek och skoj. Stort trädäck med gott om plats för möblering och grillplats. I anslutning till bostaden finns egen uppfart med plats för bilen. Det finns också förråd vilket erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Här bor ni i ett trivsamt och barnvänligt område med härliga grönområden samt närhet till skolor, förskolor och bra kommunikationer till bland annat Malmö, Lund, Trelleborg och Köpenhamn. Några minuters gångavstånd finns Aggarps fotbollsplan och sporthall. Perfekt omgivning för barnfamiljen som vill ha nära till allt! - Energisnålt radhus. - Bra utomhus miljö för barn med populära lekplatser i området. - Gång- och cykelavstånd till matbutiker och centrum. - Nära till skolor och förskolor. - Nära och bra kommunikation till Malmö, Lund, Trelleborg och Ystad med omnejd med både buss och tåg. - Nära till naturen såsom Bokskogen i Torup. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tommarpsvägen 26, VÄSTRA, Trelleborgs kommun
Tommarpsvägen 26, VÄSTRA, Trelleborgs kommun, bild 2
Tommarpsvägen 26, VÄSTRA, Trelleborgs kommun, bild 3

Tommarpsvägen 26

Villa
VÄSTRA, Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
175 + 102 m²
7 rum
623 m² tomt

PREMIÄRVISNING 24/7 KL. 17:30 - BOKA PÅ WWW.ELITEFASTIGHET.SE Mitt emot populära Flaningen i Trelleborg finner du denna mycket välskötta villa till salu! Villan är förbesiktad samt ny energideklaration (C), se protokoll i filerna på www.elitefastighet.se. Villan erbjuder fyra kakelugngar som är nykontrollerade och besiktigad juni-24. Villan är perfekt för den stora familjen då den erbjuder hela 7 rum varav 4 sovrum med möjlighet till fler. Källaren är ca 50% ovan mark och ca 50% under mark. Därav har det varit möjligt att installera fönster som höjer ljusinsläppet och nyttjandet av källarytorna till boyta. Villan är attraktiv för den stora familjen som ger gott om plats och utrymme för släkt och vänner med sina stora sociala ytor. På nedre plan möts du av ett öppet kök med kamin, separat vardagsrum med utgång till uterummet och trädgården. Vi finner även den stora matsalen med kamin och utgång till terassen samt två stycken sovrum. På övre plan möts du av ljus och rymd med bra förvaring samt ett större allrum med kamin och två sovrum. I allrummet finns chansen att utöka med ytterligare två sovrum, alternativ ett sovrum och ett mindre allrum. I källarplanet når du en separat tvättstuga med bra förvaring, arbetsytor och avhängningsmöjligheter. I källaren finns flertal rum där bara fantasin sätter gränser! Här kan barnen ha ett hobby/pysselrum, arbetsrum och ett hemmagym eller efter dina behov och önskemål. In till trädgården når du spa-avdelningen med bastu och dusch. Stor härlig insynsskyddad och inhängnad trädgård med plats för både lek och avkoppling. Önskar du utsikt mot Flaningen, ta med kaffekoppen och njut på terassen som vätter i väst. Förläng sommarkvällarna i det rymliga uterummet, tänd kaminen och njut. På tomten finner du även stor uppfart med plats för 2-3 bilar samt garage och förråd. I västra Trelleborg bor du på en trygg och skön plats som passar alla åldrar i familjen med gång- och cykelavstånd till till skolor och förskolor. Även närheten till matbutiker och shopping samt nära till busshållplats gör det trivsamt att bo här! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Norra Vallgatan 19B, Centrum, Trelleborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Norra Vallgatan 19B, Centrum, Trelleborgs kommun, bild 2
Norra Vallgatan 19B, Centrum, Trelleborgs kommun, bild 3

Norra Vallgatan 19B

Lägenhet
Centrum, Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/3
4 722 kr/mån
17 836 kr/m²

*NYTT LÄGRE PRIS* Varmt välkommen till en mycket välplanerad 2:a om 67 kvm högst upp i huset med stor inglasad balkong i söderläge och fri sikt! Här välkomnas du in till en stor öppen hall med goda avhängningsmöjligheter och infällda garderober för praktisk förvaring. Det finns även en separat rymlig klädkammare. Köket är ljust och luftigt med bra ytor samt plats för en mindre matgrupp. Är du i behov av ett hemmakontor är även här en härlig ljus plats att placera ett skrivbord på och placera din matplats i vardagsrummet. Praktiskt! Vardagsrummet erbjuder en stor social yta med plats för både matgrupp och soffgrupp. Här når du även balkongen i Söderläge. En bra plats att umgås på! Sovrummet har bra med ytor för både en dubbelsäng och förvaringsmöbel. Badrummet är helkaklat och fräscht, redo för att flytta in! Här bor du centralt och i en lugn miljö med nära till naturen samtidigt som stadens trivsamma puls finns runt hörnet. Enkelt och smidigt att ta sig ut på motorvägen mot Malmö och Svedala. Transport med buss och tåg finns även i närheten med mycket bra pendlingsmöjligheter. Närhet till matbutiker, restauranger och shopping finns med korta avstånd. Endast ca 10 min med bil når du havet och populära badplatsen Dalabadet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hyllie Allé 24B, Hyllie, Malmö kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Hyllie Allé 24B, Hyllie, Malmö kommun, bild 2
Hyllie Allé 24B, Hyllie, Malmö kommun, bild 3

Hyllie Allé 24B

Lägenhet
Hyllie, Malmö kommun
ELITE Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 4/6
5 778 kr/mån
40 962 kr/m²

PREMIÄRVISNING 10/7 KL. 16:30 - BOKA PÅ. WWW.ELITEFASTIGHET.SE Kvadratsmart 3:a på toppläge i Hyllie är nu till salu! Mycket trevlig lägenhet med väldigt bra planlösning och med smakfulla materialval! Nytt och fräscht, byggt år 2021! Med sina kvadratsmarta 78 kvm får du en härlig genomgående boyta på bästa toppläget i Hyllie! På bara några få minuters promenad från ytterdörren når du tågstationen och shoppingcentret Emporia i Hyllie, som har närmare 200 butiker, restauranger och stora livsmedelsbutiker som Willys och ICA Kvantum. Runt andra hörnet finner du City Gross med generösa öppettider. Hyllie är en stadsdel där man inte bara bor, utan verkligen lever! Hyllie erbjuder även ett brett utbud av nöjen och sportaktiviteter såsom Malmö Arena, Malmömässan, Hyllie Sportcenter och Hylliebadet finns inom räckhåll. Mot söder finner du nya Hyllie Park med gång- och cykelvägar med lekplats och aktivitet för barnen. Här finner du även närhet till förskolor och skolor. Västerut ligger Öresundsbron och Danmark. Varmt välkommen på visning! ****************************** Denna bostad är en av det som vi har till försäljning och fler är på gång. Söker du något specifikt? Anmäl dig till vårt spekulant register och få information innan objekten kommer ut på den öppna marknaden. Funderar du på att sälja din villa eller bostadsrätt? Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Silvia Nilsson Cickovska på 0762 - 33 40 69 eller [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sadelmakarebyn 4C, Malmö, Malmö kommun
Sadelmakarebyn 4C, Malmö, Malmö kommun, bild 2
Sadelmakarebyn 4C, Malmö, Malmö kommun, bild 3

Sadelmakarebyn 4C

Lägenhet
Malmö, Malmö kommun
ELITE Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/5
5 184 kr/mån
23 644 kr/m²

PREMIÄRVISNING TORSDAG 4/7 KL. 14:00! Vill du bo med härhet till vacker natur, Öresundet, stranden och Danmark samt till alla bekvämligheter som behövs i vardagen? Med sin kvadratsmarta öppna planlösning mellan köket och vardagsrummet känns det luftigt och ljust med direkt access till den härliga balkongen i söderläge med sol hela dagen! I lägenheten möts vi av ett genomgående ljusflöde i hela bostaden. Varmt välkommen på visning! Boka på www.elitefastighet.se

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Äspö byaväg 25-0, Äspö, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Äspö byaväg 25-0

Villa
Äspö, Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
130 + 13 m²
5 rum
2 959 m² tomt

"SMEDJAN I ÄSPÖ" ÄR NU TILL SALU! På Äspö byaväg 25-0 i Klagstorp bor du på en idyllisk plats med en fantastisk tomt på nästan 3000 kvm där möjligheterna är oändliga! Från vilket fönster du än tittar ur ser du det vackra åkrarna från alla hörn och vrå. Här bor du på ett privat och tyst läge med avstånd från grannar och en insynsskyddad tomt där äppelträden utsmyckar så vackert. En idyllisk frihetskänsla med oändliga möjligheter där bara fantasin sätter gränser! Denna villa har stora potentiella möjligheter att förverkliga till ditt drömboende! Tomten består av två fastigheter ALGOTSBORG 2:1 & 3:1 på hela 2959 kvm tomt. På fastigheterna finner du även en stor verkstad med smörjgrop på ca 150 kvm, perfekt för dig som driver egen verksamhet och behöver ett lager eller annat. På tomten finner du en stor härlig trädgård på baksidan av huset med flertalet äppelträd och annat grönt. För den som har ett stort intresse för trädgård, odling och har gröna fingrar får du en fantastisk möjlighet att skapa något utöver det vanliga och anlägga trädgården precis efter dina egna behov och önskemål. Fastigheten är i behov av att moderniseras och rustas upp. Villan är känd som "Smedjan i Äspö"! Få chanser ges att förvärva en fin villa på en sån här vacker plats! Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Jacob Hanssons Väg 19, Klågerup, Svedala kommun

Jacob Hanssons Väg 19

Radhus
Klågerup, Svedala kommun
ELITE Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
95 m²
4 rum
5 823 kr/mån
30 474 kr/m²

På en mycket trivsam ort med många promenadstråk, cykelbanor och grönområden med gångavstånd till såväl förskola som skola finner du denna attraktiva bostad. Till bostaden finns en härlig och lättskött trädgård som bjuder på härliga soltimmar större delen av dagen. Här finns gräsyta med plats för lek och skoj. I närheten till bostaden finns carport med plats för bilen. Här bor ni i ett mysigt och barnvänligt område med härliga grönområden med närhet till skolor, förskolor och bra kommunikationer till bland annat Malmö, Lund och Svedala. Perfekt omgivning för barnfamiljen som vill ha nära till allt, på kort avstånd från både Malmö, Lund och Svedala. Ett radhus som garanterat kommer att passa in på mångas önskemål och krav. Bostaden erbjuder på entréplan ett rymligt kök med matplats för 6 personer från vilket man når den mysiga trädgården och uteplatsen, hall med smarta förvaringsmöjligheter, helkaklat badrum med praktiska tvättmöjligheter. Det finns även ett sovrum som också kan nyttjas som ett kontor eller allrum. På övre plan finner vi allrummet, två sovrum och ett vackert helkaklat badrum. Varmt välkommen på visning! Anmälan krävs, boka på www.elitefastighet.se

  • Uteplats
Havrejordsvägen 19A, Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Havrejordsvägen 19A

Lägenhet
Norra Trelleborg, Trelleborgs kommun
ELITE Fastighetsförmedling
2 250 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/2
6 343 kr/mån
26 471 kr/m²

Ett drömboende i Trädgårdsstaden i norra Trelleborg är nu till salu. Trädgårdsstaden erbjuder fantastiskt fina och moderna lägenheter med gröna trädgårdar och nu får du möjligheten att bo där. Endast några minuter från Trelleborg centrum med väldigt bra kommunikationsmöjligheter med tåg och buss. Livet på landet men ändå i stan! Trädgårdstaden erbjuder centralt boende med trygga gator åt ena hållet och gröna trädgårdar åt andra hållet. Med en känsla av idylliskt lantliv, bara ett fåtal minuter från Trelleborgs stadskärna där shopping och ett rikligt restaurangliv finns. Här bor du i en mycket välplanerad lägenhet på markplan med stor terass som vätter mot en stor innergård med gröna trädgårdar. Väldigt unikt! Läget är lugnt och du tar dig snabbt till centrum, oavsett om du tar bilen eller cykeln. I Trelleborg finns även ett stort utbud av flertal gym och närheten till både havet och naturen, Albäcksskogen. Kända badplatser Dalabadet med restaurang och utomhuspadel. Är du intresserad utav bostadsrätten? Kontakta ansvarig mäklare och boka en visning på tfn: 0762-334069.

  • Plus
  • Uteplats

Visar alla 15